Allah büyükdur cnmYa 29 ekim bebisleri bakalım napıcaz şu aşı işini
Suan emekleme çabasında benkm ki totisini kaldirip one atiyor kendini done done istediği yere gidiyo arkami bile donemiyorum onun yüzünden bi bakuyorum biraktigim yerde yok sesler desen özellikle sabah uyanınca sanirsin serenat yapiyorBu ayda taklit yetenekleri başlıyormuş.Mama dede baba gibi aynı heceleri tekrar edebiliyorlarmis.Sizin bebeklerde durum ne
Bizim kız iki üç hafta önce kendi kendine çok ses çıkarıyordu.konusuyor diyorduk hattaartık tamamen sessiz,agu bile demiyor 5 ay üç haftalık
Bende öyle veriyorjm aslında yapmak isteyenler icin soyledim yoksa puturlu alismasi en güzeliBizimki yarin götüreceğim sabahtan getirin Dr kontrol etmeyecek hızlıca yapariz zaten kimseyi almıyoruz bebek odasina dedi ama Allah'a emanet.
Ben basküle oturtuyorum artik 6-7 sn durabilir oturarak o arada ben kiloyu görüyorum ☺
Bizim sağlık ocağı aramiyor bir önceki kontrolde gün saat vermişti zaten.
Bizimkide agzi ile gariplikler yapıyor mıdı mıdı söyleniyor dudaklari ice alip sonra püskürüyor birsey yediriyorsam yarrabi şükür modunda suratımı temizliyorum.
Normal irmiği robottan bile gecirmeyin kızlar bırakın yutmayi öğrensin .muhallebi çorba çok koyu kıvamlı değilde biraz akışkan olursa çok rahat tutarlar.biz yemek yerken patates kabak varsa elimle ezip veriyorum yutuyor.
Bizimkide yapiyor onu özellikle sallanan koltuk var orda emzirirken kolcagi sag eliyle dövüyor. anlamıyorum elide mi acımıyor.pat pat hızlı hızlı vuruyor.bende bi ara panikledim ama onun haricinde istemsizce ve garip hareket yok .
EVEt biz de 6ay 3 günlük olduk sanki bir sıçrama var bizde de gözle görülür bir şekilde algılar inanılmaz açıldı ve artık herşey bilinçli sankiBizimki nerdeyse altibucuk aylık. Bu bı haftadır algı açılması yasio. Ayaklarıyla çok oynuyor. Bazı günler çok dilli oluyor. Çok aciktiysa mammaa diye. Baba diyodu bı ara bıraktı şimdi. Oğlum eee mi yapcan diyince kafasını sallıyorbu aralar çok tatlilasti. Ama diş sancısı ar sanırım ağlama krizleri uykuya direnme olayı var
EVEt biz de 6ay 3 günlük olduk sanki bir sıçrama var bizde de gözle görülür bir şekilde algılar inanılmaz açıldı ve artık herşey bilinçli sankiBizimki nerdeyse altibucuk aylık. Bu bı haftadır algı açılması yasio. Ayaklarıyla çok oynuyor. Bazı günler çok dilli oluyor. Çok aciktiysa mammaa diye. Baba diyodu bı ara bıraktı şimdi. Oğlum eee mi yapcan diyince kafasını sallıyorbu aralar çok tatlilasti. Ama diş sancısı ar sanırım ağlama krizleri uykuya direnme olayı var
Emerken benimki de öyle kol sanki istemsiz bi şekilde hızlı hızlı ve sert sert nereye denk gelirse çarpıyorBenim ki de sabit dururken yapıyor. Ama mesala alkış yaptım durup onu izliyor. İstemsiz olsa duramaz galiba bir anda.
Emerken çok yapıyor benim ki de. Yada sırt üstü yatarken
Aynen öyle canımAllah büyükdur cnm
Cnm ben korona bitene kadar erteledim aşı mevzusunu. Tamam aşı önemli ama şu durumda can sağlığı daha önemli bence. Çocuk doktoru iki üç ay geciktirebilirz korona bitmeden çıkmayın evden dedi. Sen ne düşünüyorsunSürünme işini hızlandırdı yazacaktım yanlış yazmışım. Beni sıcak basıyor. Bebek emerken sıcağımdan terliyor yazık. Sen aşıyı ne yapacaksın zeraseba, bizimkiler aynı zamanda doğmuştu. Ben götürmedim.
Evet dört aylıkken bı büyüme atağı oldu. Altı ayda Allah Allah yaniEVEt biz de 6ay 3 günlük olduk sanki bir sıçrama var bizde de gözle görülür bir şekilde algılar inanılmaz açıldı ve artık herşey bilinçli sankibizde de bağırıp bağırıp en son ağlmaya dönüyoruz uykuya direnme de var çok sık uyanma da var ciddi bir büyüme atağı sanırım bu haftalar
Maşallah :)Ben cimer e aşıların evde yapılmasını istedigime dair başvuru doldurdum çünküçocukla hijyene dışarda dikkat etmek imkansız. Henüz cevap gelmedi.
Benim oğlum 4 ayliktan beri baba diyo ve ağlarken de babababadiye ağlıyor . Taklit yeteneği yeni yeni başladı. Yemek yeme seklimize kadar taklit ediyo
Bende düşünüyorum şu anda götürmeyi. Tamamm sağlık ocağı izole edilmiş bizim. Hastalara bakmayıp sadece hamile ve bebek takibi yapılıyormuş. Ama orada ki sağlık personelinde ya da çalışan da virüs olmadığını bilemem kiCnm ben korona bitene kadar erteledim aşı mevzusunu. Tamam aşı önemli ama şu durumda can sağlığı daha önemli bence. Çocuk doktoru iki üç ay geciktirebilirz korona bitmeden çıkmayın evden dedi. Sen ne düşünüyorsun
Hipp in 2 tane kaşık mamasini aldım ben.biberon ile yatmadan 1 saat önce veriyorum 3-4 gündür ama uykusu uzarmi diye soruyorsan ki ben bi ümit basladim ciik bizde ise yaramadi .ben 90 cc suya 2 kasik mama yine mama kaşığı ile 2 kasikta ondan koyunca geniş agiz biberondan veriyorum .içmesine iciyor ama 3 saat sonra yine mıkırdiyor uyaniyor belki 1 kere daha versem uyur ama erken daha diye vermiyorum. sonrasi sabaha kadar saat başı uyanıp emiyor.bir iki kerede ari nin pirinçli princ ununu yapıp içine armut ekleyip akışkan muhallebi yaptım ondada yine 3 saat sonra uyandi.uyaninca az emiyor ama emiyor yine.uyanmayi aliskanlik ta yaptığından kalkıyor olabilirKızlar hayırlı kandiller..
Gece için kaşık maması başlayan var mı?
Aynen cnm. Doktor veya hemsirede ya varsa nerden bilicez. Allah korusun.Bende düşünüyorum şu anda götürmeyi. Tamamm sağlık ocağı izole edilmiş bizim. Hastalara bakmayıp sadece hamile ve bebek takibi yapılıyormuş. Ama orada ki sağlık personelinde ya da çalışan da virüs olmadığını bilemem ki
Aşıyı aile hekiminde olduysan ara canm doktora bağladılar seni bı konuş bakalım ne dicek . Süt alerjisi olanlarda rota alerji yapabiliomus. İlk dozda problem yaşadınız miKızlar dün oğlum 4. ay aşılarını ve rotanın ikinci dozunu oldu. Gece ishaldi, sabah kan vardı bezinde böyle. Ateşi 37. Bilen var mı, gotureyim mi hastaneye ne oldu ki aşıdan mı acaba
Aşıyı aile hekiminde olduysan ara canm doktora bağladılar seni bı konuş bakalım ne dicek . Süt alerjisi olanlarda rota alerji yapabiliomus. İlk dozda problem yaşadınız mi
İnşallah bişey olmaz. Ateşi takip et bakalım.Yok canım ya ilk dozda 3 gün sonra hafif ishal olmuştu, hatta bu ikinci diye o bile olmaz sanmistiminternette alerji fln diyor umarım yoktur öyle bir şey. Hemşireye msj attım az önce takip edelim dedi. Olabiliyor dedi ama içim pek rahat değil.
Daha önce olmusmuydu cnm birde yoğurt veriyormusunKızlar dün oğlum 4. ay aşılarını ve rotanın ikinci dozunu oldu. Gece ishaldi, sabah kan vardı bezinde böyle. Ateşi 37. Bilen var mı, gotureyim mi hastaneye ne oldu ki aşıdan mı acaba
Biz süt alerjimiz var hatta ben yaptım aşıyı böyle birşeyle karsilasmadimKızlar dün oğlum 4. ay aşılarını ve rotanın ikinci dozunu oldu. Gece ishaldi, sabah kan vardı bezinde böyle. Ateşi 37. Bilen var mı, gotureyim mi hastaneye ne oldu ki aşıdan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?