2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu arada bende aşıya vaktinde götürcem hijyene çok önem veriyormuş bizim sağlık ocağı sabah 9 gibi gidicem çünkü sabahtan temizlik oluyormuş ilk bebiş biz oluruz hemen kaçarız

Suan emekleme çabasında benkm ki totisini kaldirip one atiyor kendini done done istediği yere gidiyo arkami bile donemiyorum onun yüzünden bi bakuyorum biraktigim yerde yok sesler desen özellikle sabah uyanınca sanirsin serenat yapiyor
Bende öyle veriyorjm aslında yapmak isteyenler icin soyledim yoksa puturlu alismasi en güzeli

EVEt biz de 6ay 3 günlük olduk sanki bir sıçrama var bizde de gözle görülür bir şekilde algılar inanılmaz açıldı ve artık herşey bilinçli sanki bizde de bağırıp bağırıp en son ağlmaya dönüyoruz uykuya direnme de var çok sık uyanma da var ciddi bir büyüme atağı sanırım bu haftalar

EVEt biz de 6ay 3 günlük olduk sanki bir sıçrama var bizde de gözle görülür bir şekilde algılar inanılmaz açıldı ve artık herşey bilinçli sanki bizde de bağırıp bağırıp en son ağlmaya dönüyoruz uykuya direnme de var çok sık uyanma da var ciddi bir büyüme atağı sanırım bu haftalar

Benim ki de sabit dururken yapıyor. Ama mesala alkış yaptım durup onu izliyor. İstemsiz olsa duramaz galiba bir anda.
Emerken çok yapıyor benim ki de. Yada sırt üstü yatarken
Emerken benimki de öyle kol sanki istemsiz bi şekilde hızlı hızlı ve sert sert nereye denk gelirse çarpıyor

Cnm ben korona bitene kadar erteledim aşı mevzusunu. Tamam aşı önemli ama şu durumda can sağlığı daha önemli bence. Çocuk doktoru iki üç ay geciktirebilirz korona bitmeden çıkmayın evden dedi. Sen ne düşünüyorsun

Evet dört aylıkken bı büyüme atağı oldu. Altı ayda Allah Allah yani abisi olduğu için evde hızlandırılmış eğitime girmiş gibi oluo. Abisi baba baba mama mama diye diye bebeğe baba ve mama dedirtti. Biz şok hâlbuki büyük oğlan baya geç konuştu.

Maşallah :)
Bakalım inşallah güzel bir yanıt gelir.

Bende düşünüyorum şu anda götürmeyi. Tamamm sağlık ocağı izole edilmiş bizim. Hastalara bakmayıp sadece hamile ve bebek takibi yapılıyormuş. Ama orada ki sağlık personelinde ya da çalışan da virüs olmadığını bilemem ki

Kızlar hayırlı kandiller..
Gece için kaşık maması başlayan var mı?
Hipp in 2 tane kaşık mamasini aldım ben.biberon ile yatmadan 1 saat önce veriyorum 3-4 gündür ama uykusu uzarmi diye soruyorsan ki ben bi ümit basladim ciik bizde ise yaramadi .ben 90 cc suya 2 kasik mama yine mama kaşığı ile 2 kasikta ondan koyunca geniş agiz biberondan veriyorum .içmesine iciyor ama 3 saat sonra yine mıkırdiyor uyaniyor belki 1 kere daha versem uyur ama erken daha diye vermiyorum. sonrasi sabaha kadar saat başı uyanıp emiyor.bir iki kerede ari nin pirinçli princ ununu yapıp içine armut ekleyip akışkan muhallebi yaptım ondada yine 3 saat sonra uyandi.uyaninca az emiyor ama emiyor yine.uyanmayi aliskanlik ta yaptığından kalkıyor olabilir

Aynen cnm. Doktor veya hemsirede ya varsa nerden bilicez. Allah korusun.

Kızlar dün oğlum 4. ay aşılarını ve rotanın ikinci dozunu oldu. Gece ishaldi, sabah kan vardı bezinde böyle. Ateşi 37. Bilen var mı, gotureyim mi hastaneye ne oldu ki aşıdan mı acaba

Eklentiler

• 20200408_075144.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar dün oğlum 4. ay aşılarını ve rotanın ikinci dozunu oldu. Gece ishaldi, sabah kan vardı bezinde böyle. Ateşi 37. Bilen var mı, gotureyim mi hastaneye ne oldu ki aşıdan mı acaba
Aşıyı aile hekiminde olduysan ara canm doktora bağladılar seni bı konuş bakalım ne dicek . Süt alerjisi olanlarda rota alerji yapabiliomus. İlk dozda problem yaşadınız mi

Aşıyı aile hekiminde olduysan ara canm doktora bağladılar seni bı konuş bakalım ne dicek . Süt alerjisi olanlarda rota alerji yapabiliomus. İlk dozda problem yaşadınız mi

Yok canım ya ilk dozda 3 gün sonra hafif ishal olmuştu, hatta bu ikinci diye o bile olmaz sanmistim internette alerji fln diyor umarım yoktur öyle bir şey. Hemşireye msj attım az önce takip edelim dedi. Olabiliyor dedi ama içim pek rahat değil.

İnşallah bişey olmaz. Ateşi takip et bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…