2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doktora yazdik.Tum asilari sonraya birakiyoruz riske atamayiz dedi.Kaldi 6.ay asilari hatta Emrenin bexerosu
Canm ben o kadar çok doktorla görüştüm ki bu konuda hem sosyal medya üstünden hem tanıdığım hastanelerdeki bütün çocuk doktorlarini aradim. Ya aşıyı yaptirin dediler. Yada siz bilirsiniz. En son doğum yaptığım hastanede bebeğimin ilk doktorunu aradım korona bitene kadar evden sakın çıkmayın dedi.

10 gün önce ben yaptırdım 6 ay aşısını. Ortam daha kötü olursa diye 2 dk yaptırdık cıktık. 3 ve 5 arası sadece aşı alıyorlar burda tek tek. Ölçüleri ben evde aldım gönderdim hemşireye.

Daha önce olmusmuydu cnm birde yoğurt veriyormusun

Yok canım ya ilk defa oldu böyle bir şey. Bugüne kadar her şeyi yiyip içtim ben, doğru düzgün gaz sıkıntısı bile olmamıştı. Ilk kez kan gördüm. Anne sütü dışında hicbir şey vermedim ben daha. Sizinkilerden daha küçük zaten benim oğlum 4,5 aylik daha.

Günaydın.
Bende sabah saat 9 da götürdüm yaptilar aşıları kinse yoktu bizden önce hi gebe izlem vardı dışarda acik havada bekledik o çıkınca aldi bizi.evde banyo yaptırmadık ilk gun yaptirma dedi.babayi evde bıraktık ki temiz biri olsun gelince vereyim ona diye gelince hemen üst bas soyup elini yüzünü yikadik.evde boy kilo bakmıştim kiloya bakmadi ama biya bakalim fecen ayda bakmadik gerileme olmasin dedi.bu ay 400 Gr almış artik iyice kilo alima düştü bizde.boyda 66 çıktı.

Anne sütünden de geçebiliyor cnm süt alerjisi takip et bakalım bir sıkıntı olursa mecbur doktora gitcen

Artık düşüyor cnm ek gıdaya basladigin zaman alır kilo kaç kilo cikti

Aşı kaygısından kurtulmuşsun.

Elmali irmik yaptim
Evdeki irmigi kullandim. Robottan gecirmedim

Ek gidayi sad3ce sabahlari kahvalti yaparken veriyorum

Ogle aksam yemeginde rahat durmadigi icin hep yogurt veriyorum minicik minicik

Babasi yatagin ustunde o yana bu yana döndüre döndüre dönmeyi ogretti

Yuz ustunden yanlara yanlardan yüz üstüne donebiliyor. Tabi altta kalan kolu kurtaramiyor

Yuz ustu koyunca ilerliyor biraz. Bacaklrindan ittiriyor kendisini popo havayaa

Bugum asi olurken kafasini koymadi sedyeye
Kafasi ve omuzları hafif havada tutarak asi oldu

Desteksiz uzun sure oturabiliyor. Bugun tartilirken de oturdu kendi kendine tartida

Karantinaya girdik gireli hizla büyüdü. 3 haftada bu kadar degismesine cok sasiriyorum

Maşallah sana biraz toplu olunca hareketleri zor oluyor

Artık düşüyor cnm ek gıdaya basladigin zaman alır kilo kaç kilo cikti
7600 oldu daha yeni.valla o kadar hareketliki bu bile iyi denilebilir.adamim ellerini kullanmıyor elinde ne varsa ayagina dogru atip tekmeliyor.bwlinden destek alıp ayaklari ile havati tekmeliyor sürekli.
Babaninda evde olmasının etkisi vardır .çocukla ne kadar ilgilenirsen o kadar çok şeyi öğretisin.bunu biraz daha büyüyünce daha güzel gozlemleyeceksin.kizimda her tatil sonrası büyüme yeni şeyler öğrenme çok olurdu.ee is guc ev yemek yok 1 hafta hep çocukla ilgilenince farki görüyorduk.

Maşallah size

Kızlar bir şekilde 6. Ay aşısını yaptırırsak 9. Aya kadar aşı yok. En azından kafamız rahat olur. Aslında 9da da yoktu, bir kaç ay önce kızamık aşısı kampanyası tekrar başladı. O dönemde halen karantina devam ederse duruma göre yapılır. Sürekli evde olunca kızamık riski azalır sonuçta...

Rota yaptıracak olanlar, onu kesin yaptırın. Rota diğer aşılar gibi ertelenebilen bir aşı değil, 6. Aya kadar dozların yapılmış olması gerekiyor.

Eve gelip aşı yapma uygulaması olur mu bilmiyorum, sonuçta yine sağlık personeli gelip yapacak risk yine var.

Bizimkiler et tutmicak kesin Boyle bir hareketlilik yokEmre bir nebze duruyor sabitte Uguru bi kosede birakiyorum döne döne odanin diger tarafindan aliyorum.2haftadir firildak gibi dönüyolar ve hic kilo almadilar.Hic agirlasmadilar devamli hareket halindeler..Bugun yumurta denedik sabah ve ogleden sonrada bebek biskuvisi yaptim,armutla verdim.Sevdiler.

Direk basküle oturtarak kilosuna bakabilirsin .beninki ek gidalari güzel de yiyor ama ben bu kadat hareketli bebek görmedim Ekim bebeklerinin poposunda kurt var demekki durmuyorlar yerlerinde

Benım oluşumun dişi çıktı. Korona var dıye artık gazının ıcıne bakamıyordum. Bugün gögdumu bır ısırdı. Bıcak gıbı keskin bir sey hissettim. Koparıyorfu. Bır baktım alt diş öıkmus. Yan tarafının da yeri olusmuş orda daha diş yok. Çok erken degıl mi... Buyuk oğlumun 9 aylıkken ortanca ın 8.5 aylıkken cıktı. Bu garibimin daha ek gıdaya gecemeden dişi çiktı.. Diş bugdayı hayal ediyordum. Oastalı diş hedıkli yalan oldu.. Bu bebegım canım nasıl bir zamana denk geldi. Saglıklı ılsunlarda gerisi boş. Evde yapcam ailecek resım cekerız yeter

5 aylikken cikti alt 2 disi benim oglanin.

Direk basküle oturtarak kilosuna bakabilirsin .beninki ek gidalari güzel de yiyor ama ben bu kadat hareketli bebek görmedim Ekim bebeklerinin poposunda kurt var demekki durmuyorlar yerlerinde
Beni rahatlattin ya.Valla artik suphe duymaya basliyodum acaba hiperaktivite mi var diye.Bi bebek biberon emerken takla atmak ister mi ya?Besiginde devamli yer degistiriyo uyurken.Gecen gece emekleme pozisyonunda poposu havada uyuyodu Iki ayagini agzina almaya calisiyo.Bi gariplikler devamli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…