Gebelikte kullanılan vitaminler fazla kaçtı herhaldeBeni rahatlattin ya.Valla artik suphe duymaya basliyodum acaba hiperaktivite mi var diye.Bi bebek biberon emerken takla atmak ister mi ya?Besiginde devamli yer degistiriyo uyurken.Gecen gece emekleme pozisyonunda poposu havada uyuyoduIki ayagini agzina almaya calisiyo.Bi gariplikler devamli.
Benim ki de öyle. Sürünmeyi öğrendi. Koyduğum yerde asla durmuyor. Abisinin oyuncaklarına gidiyor. O tükürük yapıyor diye ellemesine izin vermiyor. Başlıyor kavgaDirek basküle oturtarak kilosuna bakabilirsin .beninki ek gidalari güzel de yiyor ama ben bu kadat hareketli bebek görmedim Ekim bebeklerinin poposunda kurt var demekki durmuyorlar yerlerinde
Bebekler birşeye odaklanıp onu yapıyor bence. Senin ki nin oturması iyiymiş. Benim ki dönüyor, sürünüyor, 6.5 aylık, ama oturmayı beceremiyor. Poposunu kaydırıyor hemenBenim tostik bırak odada ordan oraya hareketi, halen dönmüyor ya. Yüzüstü koyuyorum ağlıyor hemen. Bizim yatağın üzerinde yüzüstü koyunca kolu altta ise bazen dönüyor ama yerde hiç dönmedi. Şu an tam 5buçuk aylık, 9 kiloyu geçmiştir. Yüzüstü durmuyor ama oturmayı seviyor, nerdeyse desteksiz oturmaya başlayacak. Var mı bizimki gibi dönmeyen?
Dönüyor ama fir fir dönme değil henüz sağ tarafa rahat dönüp sola çok nadir dönüyor ama oturmuyor devriliyor hemen.Benim tostik bırak odada ordan oraya hareketi, halen dönmüyor ya. Yüzüstü koyuyorum ağlıyor hemen. Bizim yatağın üzerinde yüzüstü koyunca kolu altta ise bazen dönüyor ama yerde hiç dönmedi. Şu an tam 5buçuk aylık, 9 kiloyu geçmiştir. Yüzüstü durmuyor ama oturmayı seviyor, nerdeyse desteksiz oturmaya başlayacak. Var mı bizimki gibi dönmeyen?
Bebekler birşeye odaklanıp onu yapıyor bence. Senin ki nin oturması iyiymiş. Benim ki dönüyor, sürünüyor, 6.5 aylık, ama oturmayı beceremiyor. Poposunu kaydırıyor hemen
Evet ben de bir yerde okumuştum, bir şeye odaklanınca onu daha iyi öğrenirlermiş. Bakalım bizimki ne zaman hareketlenecekDönüyor ama fir fir dönme değil henüz sağ tarafa rahat dönüp sola çok nadir dönüyor ama oturmuyor devriliyor hemen.
Benimkide hâlâ dönmüyor malesef ne kadar ugrassamda dönemedi bi türlü 5 ay 10 günlük olduk oturmasıda tam değil dahaBenim tostik bırak odada ordan oraya hareketi, halen dönmüyor ya. Yüzüstü koyuyorum ağlıyor hemen. Bizim yatağın üzerinde yüzüstü koyunca kolu altta ise bazen dönüyor ama yerde hiç dönmedi. Şu an tam 5buçuk aylık, 9 kiloyu geçmiştir. Yüzüstü durmuyor ama oturmayı seviyor, nerdeyse desteksiz oturmaya başlayacak. Var mı bizimki gibi dönmeyen?
Soğuk kolonyayi büyük pamuk parcasina dök bolca aşı yerine koy. Rahatlar inşallahSabah 9 da aşı oldu ateşi yok ama çok huzursuz 25 dk yi geçmedi uykuları calpol verdim şimdi umarım rahatlar.bacak aşıları agri yapiyor galiba
Daha yeni uyudu bu gece uzun olacak gibi.huzursuzluk devam ederse yapayım.Soğuk kolonyayi büyük pamuk parcasina dök bolca aşı yerine koy. Rahatlar inşallah
Ayy yazık bebişe. Gece rahat uyur inşallahDaha yeni uyudu bu gece uzun olacak gibi.huzursuzluk devam ederse yapayım.
bizim bebek hemşiresi banada birkackere denk gelmişti. progestan igne yakıyor ama onun yaptigi igneli kalcada 2 gün topallayip diğer hemşire yapınca 5-10 dk da toparlanirdim.hemsirenin eli çok ağır bence o yüzden ağrısı var.
Daha yeni uyudu bu gece uzun olacak gibi.huzursuzluk devam ederse yapayım.
bizim bebek hemşiresi banada birkackere denk gelmişti. progestan igne yakıyor ama onun yaptigi igneli kalcada 2 gün topallayip diğer hemşire yapınca 5-10 dk da toparlanirdim.hemsirenin eli çok ağır bence o yüzden ağrısı var.
Kesinlikle inanıyorum. Ben ilk gebelikte tetenoz iğnesi olunca bı hafta felç gibi dolaştım. İkinci gebelikte başka sağlık ocağına gectim . Hiç ağrı şişlik sıkıntı yapmadı. Hatta dedim ki siz tetenoz yaptıginiza eminmisinz ben çok rahatım diyeDaha yeni uyudu bu gece uzun olacak gibi.huzursuzluk devam ederse yapayım.
Ah ahhh. Kan alma mevzusu . İlk oğlum çok tombikti. Damar bulamazlar di. Bı kere serum takmak için iki kolunu iki ayağını defalarca deldiler. İnsanlık dışı bı olaydı asla unutmam. Çocuk aglamaktan katiliyo . Diyorum ki bana verin sakinlestirip tekrar deneyin bı dakika bı dakika diye diye on yeri deldiler beceremediler. Allah sızlar. Olmuo diyin doktoru çağırın olcekmsinizHemsireden hemsireye oyle fark oluyor ki.Fakultedeki bebek kan almadaki hemsire 20saniyede 4 tup kan aldi.En son hasta oldu Emre ozeldeki hemsire igneyi batirdi kolunu sıka sıka damla damla 2 tüp doldurdu .Bayginlik geciriyodum o an.
Maşallah tam yapmaları gereken şeylerBeni rahatlattin ya.Valla artik suphe duymaya basliyodum acaba hiperaktivite mi var diye.Bi bebek biberon emerken takla atmak ister mi ya?Besiginde devamli yer degistiriyo uyurken.Gecen gece emekleme pozisyonunda poposu havada uyuyoduIki ayagini agzina almaya calisiyo.Bi gariplikler devamli.
Olmaz mı :) sırt üstünden yanlara ve yusustune dönüyor. Kol altta kalıyor ağlıyor. Ama yüz üstü yatinca kesinlikle dönemiyor. 28 EkimBenim tostik bırak odada ordan oraya hareketi, halen dönmüyor ya. Yüzüstü koyuyorum ağlıyor hemen. Bizim yatağın üzerinde yüzüstü koyunca kolu altta ise bazen dönüyor ama yerde hiç dönmedi. Şu an tam 5buçuk aylık, 9 kiloyu geçmiştir. Yüzüstü durmuyor ama oturmayı seviyor, nerdeyse desteksiz oturmaya başlayacak. Var mı bizimki gibi dönmeyen?
Bizimkiler et tutmicak kesinBoyle bir hareketlilik yok Emre bir nebze duruyor sabitte Uguru bi kosede birakiyorum döne döne odanin diger tarafindan aliyorum.2haftadir firildak gibi dönüyolar ve hic kilo almadilar.Hic agirlasmadilar devamli hareket halindeler..Bugun yumurta denedik sabah ve ogleden sonrada bebek biskuvisi yaptim,armutla verdim.Sevdiler.
Benim bıdık da dönüyo hatta uykuya dalacagi zaman büyükler gibi bi sağa bi sola dönüyo ama oturma konusunda başarılı değil. Hep kilolu olmayan bi bebekti şimdi de öyle o yüzden oturması için hiç teşvik etmiyorum. Sanırım 7. Ayda ancak otururBenim tostik bırak odada ordan oraya hareketi, halen dönmüyor ya. Yüzüstü koyuyorum ağlıyor hemen. Bizim yatağın üzerinde yüzüstü koyunca kolu altta ise bazen dönüyor ama yerde hiç dönmedi. Şu an tam 5buçuk aylık, 9 kiloyu geçmiştir. Yüzüstü durmuyor ama oturmayı seviyor, nerdeyse desteksiz oturmaya başlayacak. Var mı bizimki gibi dönmeyen?
Eczaneden bebek biskuvisi aldım markasını unuttum amaKahvaltı olarak ne veriyorsunuz
Kahvaltı olarak ne veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?