2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Anladım canım.programiniz cok guzelmis bu arada teşekkürler. Kızınız kac aylik peki

Ben şu anda iki öğün veriyorum sadece. Sabah ve akşam. Ara da emziriyorum. Bazen öğlen elmalı yoğurt yaptığım da oluyor. Emzirme kısmını bebeğinin doymasına göre ayarlayabilirsin
Tesekkurler canim. Bende bu şekilde başlayacağım tadımlardan sonra

Bizim hemşire aşıyı arabada yapmadı. alt acma götürmüştüm serdim vurdu igneleri çıkarken attım çıktım temiz iş.

Uykuya geçerken tepinen bebeler var mı benimkisi koşuya çıkar gibi ayakları hiç durmuyo ya tutsa sinirleniyo huy etti
Her uyku öncesi yapıyor bazen bi kadar enerjisi var zorla mi yatirmaya çalışıyorum diye düşünüyorum ama huzursuzluk tavan sonrasi uyuyor.

Bebeğim yataktan düştü. Nasılsa emzirirken yanımda uyumuşum. Bizim yatak ile kendi beşiğinin arasına ağız üstü düşmüş. Ara dar Allahtan. Enine Ayakları ve kafası yukarıda düşmüş kafasını çarpmamış. Ömrümden ömür gitti resmen. 1 saat oldu. Oynatıyorum, gözlemlemek için

geçmiş olsun bir şey olmamıştır umarım

Geçmiş olsun cnm dikkat et kafasına çarpmamis iyiki

[/QUOTE]
geçmiş olsun bir şey olmamıştır umarım
Geçmiş olsun cnm dikkat et kafasına çarpmamis iyiki

Beşiğinin dolabına uzanmak istemiş sanırım. Düşme sesi gelmedi hüç
Ağlamasına kalktım. Alan dar olduğu için Kafası ve ayakları yukarı doğru kalmış. Ağız üstüydü. Bir tek karnı yerdeydi. Kafasının hiç bir yerinde de kızarıklık yoktu. Gece 2 saat uyutmadım. Şükür şu anda bir sıkıntı yok. Doktora götürsem mi bilemedim.

Allah korusun canım çok geçmiş olsun. Her türlü tepkisi hali tavrı normal mi?

Ben ğne yanlış bir yere girebilir dedi. Aynı sebepten anakucağında da
Çok geçmiş olsun canım kafası değmemiş şükür

Çok geçmiş olsun canım kafası değmemiş şükür
Nasıl uyuya kaldıysam, çok kızıyorum kendime. Emzirirken üşümesin diye yanıma yatırıp yorganın altına alıyordum. Uyuyunca da yerine yatırıyordum. Eşim de yok evde. Kabus gibi bir geceydi. Her yerim terledi.

Çok geçmiş olsun parolaben
Uyku tulumu yok mu, üşüdü endişesini yok ediyor en azından.

Oy kıyamam burdan kalbim acıdı yavrum çok ağladı mı melekler korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…