Kahvalti rutini olusturmak istiyorum.O yuzden sabah veriyorum.Uyaninca bir 100-120 cc sut iciyorlar. 10 bucuk gibi de anne sutu+biskuvi+labne+cok az pekmez+gunasiri yumurta seklinde.
Doktor deniz kaya. 3 kere falan danıştım. Gördüğü an cevap verdiKim o insta domtoru canm bende yazayim bi bana da cvp verirmi ki ya
Kesinlikle doğru. Ben de öyle yapıyorum ve bebegimin uyku kalitesi artınca bariz büyümeye başladıKızlar bebeğin gece sık sık uyanması açlıktan değil. Uyku döngüleri arasında o gece uykuya nasıl daldılarsa o desteği istiyorlar.
6 ay itibariyle doktor özel olarak beslenmesini belirtmediyse gece aldığı kaloriyi tüm gündüze yayması şartıyla gece beslenmesi kesilebilir.
Benim bebeğim emerek uyuyordu. Şu an 5 ay 21 günlük. Gece sürekli emdiği için sanırım 9.5 kg, boyu da 71 cm. Çok emdiği için sabaha karşı gaz sıkıntısı oluyordu. Zamanla gece 2 beslenmeye, bu hafta da saat 11-12 gibi tek beslenmeye düşürdüm. Uyku kalitesi acayip arttı. O saatte uyanmadı ise rüya öğünü yapıyorum. U UzayDeniz sanırım sizdeki sıkıntı da bu. Memede uykuya dalıyorsa bunu unutturmaya çalışabilirsin.
Bebeklerin artık gece gündüz ayrımını yapabilmeleri için de gece beslenmesinin bu şekilde olması öneriliyor.
Emziriyorsan senin yedigin birsey etkilemis olabilirBende kendi sürümden katmıştım biraz ama kanlı kaka yapti sorun nedir ya doktorlarda tatilde telefonda cvp vermiyolar
Konuyla ilgili değil ama sen bilirsin diye düşünüyorum. Bebeğim öksürürken kalın bir ses ile öksürüyor. Güneş çarptı sanırım.Kızlar bebeğin gece sık sık uyanması açlıktan değil. Uyku döngüleri arasında o gece uykuya nasıl daldılarsa o desteği istiyorlar.
6 ay itibariyle doktor özel olarak beslenmesini belirtmediyse gece aldığı kaloriyi tüm gündüze yayması şartıyla gece beslenmesi kesilebilir.
Benim bebeğim emerek uyuyordu. Şu an 5 ay 21 günlük. Gece sürekli emdiği için sanırım 9.5 kg, boyu da 71 cm. Çok emdiği için sabaha karşı gaz sıkıntısı oluyordu. Zamanla gece 2 beslenmeye, bu hafta da saat 11-12 gibi tek beslenmeye düşürdüm. Uyku kalitesi acayip arttı. O saatte uyanmadı ise rüya öğünü yapıyorum. U UzayDeniz sanırım sizdeki sıkıntı da bu. Memede uykuya dalıyorsa bunu unutturmaya çalışabilirsin.
Bebeklerin artık gece gündüz ayrımını yapabilmeleri için de gece beslenmesinin bu şekilde olması öneriliyor.
Peki nasıl azalttiniz benimki emmeden asla sakinlesmiyor mecbur kalıp veriyorum bazen geceleri 15 kere bile kalkıyorKızlar bebeğin gece sık sık uyanması açlıktan değil. Uyku döngüleri arasında o gece uykuya nasıl daldılarsa o desteği istiyorlar.
Benim oğlan süt alerji sadece benim yediklerime oldu cnm 1aylikken çıktı ve ben diyetdeyim kanlı ishale baslamisdi bütün tcanim henuz ebebgim gecmedi sut urunlerine vende arada iciyorum bi fincan kahveyle ha ama kelogsla yedim dun:/ ay bilemedim ya
NAsıl yaptınız peki? Biz de her uyanmada emiyoruz emmeden tekrar uykuya geçemiyor maalesef ve emmezse uykusu da açılıyor sallamak zorunda kalıyorum bu sefer. Biz de çok kilo alıyoruz hala, muhtemelen gece emmesinden kaynaklı ve sabah 4den sonra tamamiyle uyanana kadar sıkıntı çekiyoe dediğiniz gibiKızlar bebeğin gece sık sık uyanması açlıktan değil. Uyku döngüleri arasında o gece uykuya nasıl daldılarsa o desteği istiyorlar.
Kızlar bebeğin gece sık sık uyanması açlıktan değil. Uyku döngüleri arasında o gece uykuya nasıl daldılarsa o desteği istiyorlar.
Koku varsa cnm bakteri olabilir ama yoksa alerjidirKim o insta domtoru canm bende yazayim bi bana da cvp verirmi ki ya
Çol geçmiş olsun, ateş yok ise yapılır.Konuyla ilgili değil ama sen bilirsin diye düşünüyorum. Bebeğim öksürürken kalın bir ses ile öksürüyor. Güneş çarptı sanırım.
Aşıya gideceğim yarın ya da öbür gün. Aşıya engel mi bu
Tombul bebek sürekli beslenmek ister cnm benimkide 5bucukbaylik gece4veya5kez emiyorÇok mantıklı. Benim oğlum epey tombul, bu gece beslenmesinden sanırım oda. uyku eğitimi şart oldu, yoksa asla emmeden uyumaz
Yaklaşık 1 aydır meme uyku alışkanlığını çözmeye çalışıyorum. Uyku düzeni oturmaya başlafı. Youtube da Pınar Sibirsky nın videoları var, ordan dinleyebilirsin. Kitap okuyacak fırsatın var ise kitap da önerebilirim.Peki nasıl azalttiniz benimki emmeden asla sakinlesmiyor mecbur kalıp veriyorum bazen geceleri 15 kere bile kalkıyor
NAsıl yaptınız peki? Biz de her uyanmada emiyoruz emmeden tekrar uykuya geçemiyor maalesef ve emmezse uykusu da açılıyor sallamak zorunda kalıyorum bu sefer. Biz de çok kilo alıyoruz hala, muhtemelen gece emmesinden kaynaklı ve sabah 4den sonra tamamiyle uyanana kadar sıkıntı çekiyoe dediğiniz gibi
Bebeğe desteksiz uyumayı öğretmek gerekiyor. Memeyi çok seven bebekte zor oluyor. Sallama yine nispeten daha kolay bırakılır.Çok mantıklı. Benim oğlum epey tombul, bu gece beslenmesinden sanırım oda. uyku eğitimi şart oldu, yoksa asla emmeden uyumaz
Yok canım o en başta öyleydi ama bizim bebekler artık 6 aylık oldular. Bu kadar sık beslemeye gerek yok. Gece aşama aşama azaltılıp gündüz arrtırılmalı, ek gıda ile desteklenmeli.Tombul bebek sürekli beslenmek ister cnm benimkide 5bucukbaylik gece4veya5kez emiyor
Anne sütü alıyor oğlum. Sıkışınca hipp mama vermiştik. Sorun yoktu. Similac verdik birgün. Fışkırtarak kustu. Başka gün tekrar verdik, yine aynı kustu. Hipp verdik sıkıntı yok. Aradan zaman geçti. Sidefer ne zaman versem kusuyor. Ama ben peynir süt yoğurt çok tüketiyorum anne sütünden sıkıntı geçmiyor.Bir ogun mama veriyorum bir de sidefer kan ilaci. Alerjisi olsa mama yiyince de olmaz miydi rint?
Bizimkinin bunlari yemesine en az birbucuk ay var. :) yapayım da büyük oğlan denesin :))Ben bunu yaptim.Pekmez bitti bitiyordu cok az koyabildim.Sert oldu evet ama sutun icinde bekletiyorum.Elimle ufaliyorum hatta.Un gibi oluyor.Emre bile yiyebiliyor ki pek puturluye alisamadi henuz.Tadi cok guzel sekersiz olmasina ragmen.
Anne sütü almıyor canım. Goat mama içiriyoruz 6 aydır. Yoğurtu da ishaline belki iyi gelir diye denedim. Ama nötr. Yani pek etki etmedi. Çok teşekkür ederim. Hamaten deneyebilirim. Unibaby'nin pişik kremi bu aşamada hiç yardımcı olmadı.Belki süt alerjisi vardır cnm oyuzden ishal olabilir süt ürünlerini kesmeni ve periyodik kullanmanı. Onerimim birde hamaten çok iyi geliyor pisige
Aynen. Şeker+tuz+karbonat karışımı varmış ishale iyi gelen ve su eksikliğini karşılayan. Onu karıştırıp veriyoruz. Sade suyu hiç sevmiyor. Bunu içiyor maşaallah. Yarın alıcam bu Biogaia yı. Çok teşekkür ederim.Öncelikle geçmiş olsun .bebeklerde ishal önemli ve ciddi boyutlara varmadan müdahale edilmeli . Biogaia falan kullanmanız iyi gelebilir. Alerjik bişey de olabilir beslenmesine dikkat edin.
Artık sürekli su vermeniz gerek.
Amin canım sağol. Nane sapı yok ama nane yaprağı olurmu ki? Bir de normal kuru nane var. Onunla hazırlasam olurmu?Nane sapı varmı elinde . Bildiğimiz nane sapını kurutuyoruz . Biz kurutulmuş nane az su ile beş dakika kaynatip içiyoruz. İshal ve mide bulantısına acayip iyi geliyor. Rabbim şifa versin. En azindan eczaneden probiyotik alın. Toz olanı var . Bio gaia varsa elinde oda iyi gelir.
Pirinc unlu muhallebi verebiliyorsan o da azaltiyor ishali ama neden oluyor onu bulman gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?