2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım sıvı alımı azalınca öyle oluyo normal. Bol bol sıvı ver . Benim bebe suyu çok az iciyo ben de önce su veriyorum onu istemeyince ayran yapıyorum ona da tamam diyince suyuna komposto karıştırıyorum çok tatlı olmasını istemiyorum. Böyle böyle sıvı ihtiyacımızı karşılıyoruz.

Buna da şükür...
Benim oğlum sallamayı bıraktığım an uyanıyor
Bir şey oldu 1 aydık böyleyiz.
Nasıl çözüm bulacağım bilemiyorum
Çok yorucu ve yıpratıcı oluyor gerçekten, hem gece hem gündüz aynı şekilde.
Merak ettim zamanla düzeliyor mu diye
En son sende uyku problemi yaşadığını söylemiştin. O nedenle seni de merak ettim.
Daha iyi durumda olmanıza da ayrıca çok sevindim

Uyumayı seven çocuk uyuyor. Uyumayı sevmiyorsa ne yapsan da çok kar etmiyor. İkinci çocuğum, ikisinde de aynı metod ları uyguladım. Büyük öyle güzel uyurdu ki özlerdik. Hala uyumayı sever. Küçük ama uyumamak için direniyor resmen.

Off çokta korkuyorum dişçiye gitmeye aslında gitsem aradan çıksa diyorum sonra acaba gitmesini hissi geliyor benim dişimin içinden dış cıkmış kanal yapiyo ama kanalar kapanmış yani daha 2 seanslık sürer belki 3

Kıyamıyorum ya guz üstü durmuyor ağlıyor bende hemenkaldırıyorum zaten kafasında yamuldu sırf bu yuzden

Ag
Ağrıda şu an yok ama her an gelebilir sorunlu bi diş ağrı gelmesini beklesem acil randevu veriyolar ama ne kadar erteleyebilirim bilmiyorm

Merhaba Elif Malçok a gidiyorum çok memnunum siz hangi doktora gidiyorsunuz
Merhaba
Elif hn.la mi dogum yaptiniz? Ben de dr arayisindayim da forumda yazinizi gorunce sormak istedim. Sez mi normal miydi sizinki? Ilgi alaka dogum oncesi ve sonrasinda nasildi?

Şaşılacak derecede çok mutlu onu böyle gördükçe bilerek mi yaptı acaba diyorum

Su veriyorim ama emiyor diye cok vermiyorum benim kız az emiyor zaten şu da verince huc emmez diye korkuyorum

Incredible incredible canim sen mi yazmistin kabakli sehriye corbasi tarifini. Biz de yaptik yedi az bir sey kaldi onu da biraz zaman gecince tekrar yediricem gun icinde

Boyle tariflerimizi paylasalim arkadaslar herkese fikir olur. Ben de mesela mercimek corbasini soyle yapiyorum mercimek, havuc, arpacik sogan, pirinc ana malzemeler buna brokoli kabak da ekledigim oluyor. Az tereyagi ve et suyuyla haslayip ezip veriyorum

Evet ben yazmıştım, afiyet olsun miniğe
Evet bence de paylaşalım. Ne pişireceğini şaşırıyor insan

6 ay 22 günlük kızıma sabah ufak lor,az yumurta ve pekmez verdim.Diger günler de yediği şeylerdi.Alakasi var mı bilmiyorum ama bundan üç saat sonra kızım fışkırarak kustu.Miktar olarak çok çok fazla.Ben de panik oldum,çok sıvı kaybetti emzireyim istedim.Emerken uyudu,yatağına bırakicakken gözleri açıldı bir kez daha kustu.Toplamda üç veya dört kez yani.Yorgun düştüğünden gözleri kapandı, kucağımda tutuyorum.Doktoruna ulaşmaya çalıştım,henüz dönüş olmadı.Hala korkuyorum ama...

Üşüttü mü acaba

Benim kızım üşütünce öyle kusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…