Canım sıvı alımı azalınca öyle oluyo normal. Bol bol sıvı ver . Benim bebe suyu çok az iciyo ben de önce su veriyorum onu istemeyince ayran yapıyorum ona da tamam diyince suyuna komposto karıştırıyorum çok tatlı olmasını istemiyorum. Böyle böyle sıvı ihtiyacımızı karşılıyoruz.Kızlar ya eylül büyük çişini yapamıyor çok kötü oldu bugün resmen fitil attım ona rağmen ağlaya ağlaya ikina ikina yaptı başına böyle birşey gelen var mı? Birde çok kati gıda vermiyorum hep zeytinyağı koyuyorum. Poposunu silmek için bile dokundurmuyor.
Buna da şükür...Canm benimki dogdugundan beri 23-11 arasi uyuyodu cok guzeldi son 2 aydir bozuldu. 19.00-20.00 gbi uyumaya basladi sabahin 5 inde kalkiyodu snein gbi. Ve derin Uykuya gecene kadar da iki yattigi bir saat icinde çılgınlar gbi aglayp uyaniyodu. Yavas yavas 21.00-22.00 civarına cekmeye calistm simdi 22 gbi uyursa sabah 6-7 civari ayaktayiz.
autumnn canım bebeğinin uykuları düzene girdi mi?
Uyumayı seven çocuk uyuyor. Uyumayı sevmiyorsa ne yapsan da çok kar etmiyor. İkinci çocuğum, ikisinde de aynı metod ları uyguladım. Büyük öyle güzel uyurdu ki özlerdik. Hala uyumayı sever. Küçük ama uyumamak için direniyor resmen.Buna da şükür...
Benim oğlum sallamayı bıraktığım an uyanıyor
Bir şey oldu 1 aydık böyleyiz.
Nasıl çözüm bulacağım bilemiyorum
Çok yorucu ve yıpratıcı oluyor gerçekten, hem gece hem gündüz aynı şekilde.
Merak ettim zamanla düzeliyor mu diye
En son sende uyku problemi yaşadığını söylemiştin. O nedenle seni de merak ettim.
Daha iyi durumda olmanıza da ayrıca çok sevindim
Off çokta korkuyorum dişçiye gitmeye aslında gitsem aradan çıksa diyorum sonra acaba gitmesini hissi geliyor benim dişimin içinden dış cıkmış kanal yapiyo ama kanalar kapanmış yani daha 2 seanslık sürer belki 3Yok kendi tutunup kalkmiyor. Ben yatiriyordum da daha yaptirmayim o zaman zararli olmasin
Masallah hayirli olsun
Takvimini gördüm eski günlere gittim. Ozledim oglumun karnimda olduğu günleri.
Onceki gece ruyamda hamileydim. Tekme atiyordu bebek. Ayni gercek gibiydi. Valla cok ozledim o gunleri ya
Yarim kalmissa giderdim ben olsam. Gecikirse Isin ucunda disini kaybtmek var. Önlemleri almislardir zaten
Ayakli tulumunu giydiriyorum.
Eger hava cok sicaksa corapsiz yatiriyorum
Esin ne tepki verdi yeni bebege
Kıyamıyorum ya guz üstü durmuyor ağlıyor bende hemenkaldırıyorum zaten kafasında yamuldu sırf bu yuzdenIyilik yapmıyorsun bebeğine aksine kötülük yapıyorsun o bebek hareket edecek ki kasları gelişsin sürekli kucağında tutarsan gelişemez bebek bu ağlayacak tabi ağlıyor diye hemen kucağına alma biraz debelensin yerlerde emeklesin yoksa bu bebek nasıl gelişecek ileride sıkıntısını çok çekersin
Yerlerin pis olduğunu düşünüyorsan sürekli silip temizlemen lazım
Corapsiz yatırıyorum artık
Ağrıda şu an yok ama her an gelebilir sorunlu bi diş ağrı gelmesini beklesem acil randevu veriyolar ama ne kadar erteleyebilirim bilmiyormBenim dişim kırıldı ama ağrı yok o yüzden beklicem ben . Eğer ağrınız falan yoksa bence bekleyin ama varsa zaten diş ağrısı insanı perişan eder beklemeyin.
Ben de kesicem bir haftaya kadar havalar ısınıyor. Benim kesme amacım da konak olmuş uzun saçla temizlemek zor .
Bıngıldak coukulugu susuzluk belirtisi evet. Daha fazla vermeye çalışın. Benim oğlum da az iciyo. Ben biraz su veriyorum sonra ayran veriyorum, komposto veriyorum. O şekilde hallediyoruz. Yoksa kaka yapmakta da zorlaniuo
MerhabaMerhaba Elif Malçok a gidiyorum çok memnunum siz hangi doktora gidiyorsunuz
Şaşılacak derecede çok mutlu onu böyle gördükçe bilerek mi yaptı acaba diyorumYok kendi tutunup kalkmiyor. Ben yatiriyordum da daha yaptirmayim o zaman zararli olmasin
Masallah hayirli olsun
Takvimini gördüm eski günlere gittim. Ozledim oglumun karnimda olduğu günleri.
Onceki gece ruyamda hamileydim. Tekme atiyordu bebek. Ayni gercek gibiydi. Valla cok ozledim o gunleri ya
Yarim kalmissa giderdim ben olsam. Gecikirse Isin ucunda disini kaybtmek var. Önlemleri almislardir zaten
Ayakli tulumunu giydiriyorum.
Eger hava cok sicaksa corapsiz yatiriyorum
Esin ne tepki verdi yeni bebege
cnm tam koruma olmuyor malesefGeri çekilme evet canm ama prezervatif ile kalanları da duydum
Ama boyun kasları gelişmez ki böyle. Önüne sevdiği ilgisini çekecek şeyler koymalısın.Kıyamıyorum ya guz üstü durmuyor ağlıyor bende hemenkaldırıyorum zaten kafasında yamuldu sırf bu yuzden
Direk icirmedim ama hep yemeklerine kattım canımDirek zeytinyağı içirdin mi. Geçen benim ki de 2 gün yapmadı, uzamadan hemen 1 çay kaşığı zeytinyağı içirdim. Bir saat sonra yaptı
Su veriyorim ama emiyor diye cok vermiyorum benim kız az emiyor zaten şu da verince huc emmez diye korkuyorumCanım sıvı alımı azalınca öyle oluyo normal. Bol bol sıvı ver . Benim bebe suyu çok az iciyo ben de önce su veriyorum onu istemeyince ayran yapıyorum ona da tamam diyince suyuna komposto karıştırıyorum çok tatlı olmasını istemiyorum. Böyle böyle sıvı ihtiyacımızı karşılıyoruz.
Evet ben yazmıştım, afiyet olsun miniğeIncredible incredible canim sen mi yazmistin kabakli sehriye corbasi tarifini. Biz de yaptik yedi az bir sey kaldi onu da biraz zaman gecince tekrar yediricem gun icinde
Boyle tariflerimizi paylasalim arkadaslar herkese fikir olur. Ben de mesela mercimek corbasini soyle yapiyorum mercimek, havuc, arpacik sogan, pirinc ana malzemeler buna brokoli kabak da ekledigim oluyor. Az tereyagi ve et suyuyla haslayip ezip veriyorum
Bende yemeklerine katıyorum ama kabız oldu yine de. Direk içirince daha etkiliDirek icirmedim ama hep yemeklerine kattım canım
Evet ben yazmıştım, afiyet olsun miniğe
Evet bence de paylaşalım. Ne pişireceğini şaşırıyor insan
Üşüttü mü acaba6 ay 22 günlük kızıma sabah ufak lor,az yumurta ve pekmez verdim.Diger günler de yediği şeylerdi.Alakasi var mı bilmiyorum ama bundan üç saat sonra kızım fışkırarak kustu.Miktar olarak çok çok fazla.Ben de panik oldum,çok sıvı kaybetti emzireyim istedim.Emerken uyudu,yatağına bırakicakken gözleri açıldı bir kez daha kustu.Toplamda üç veya dört kez yani.Yorgun düştüğünden gözleri kapandı, kucağımda tutuyorum.Doktoruna ulaşmaya çalıştım,henüz dönüş olmadı.Hala korkuyorum ama...
Benim kızım üşütünce öyle kusuyor.6 ay 22 günlük kızıma sabah ufak lor,az yumurta ve pekmez verdim.Diger günler de yediği şeylerdi.Alakasi var mı bilmiyorum ama bundan üç saat sonra kızım fışkırarak kustu.Miktar olarak çok çok fazla.Ben de panik oldum,çok sıvı kaybetti emzireyim istedim.Emerken uyudu,yatağına bırakicakken gözleri açıldı bir kez daha kustu.Toplamda üç veya dört kez yani.Yorgun düştüğünden gözleri kapandı, kucağımda tutuyorum.Doktoruna ulaşmaya çalıştım,henüz dönüş olmadı.Hala korkuyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?