2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Daha yeni böyle bir süreçten çıktın. Ve sürpriz bu. Kendini suçlama.
İlk gebelik ve ikinci zaten aynı olmayacak. Ben 8 aylıkken hamile olduğumu çok unuttum. Parkta büyüğe salıncak carpacakti atlayıp tuttum, arkadaşım ben koşuyorsun dedi kızdı bana şu halinle diyem niye ben niye tutamamaliyim ki??? Ne var benim halimde? O kadar çok unutuyordum ki... İlkinde her ultrason görüntüsü benim için çok değerliydi. İkincide ultrason çıktısni bile almadım. E tabii yeri geldi ben bu çocuğu sevmiyor muyum kabulkenemedim mi diye de ağladım. Ama hayır, ilk bebekte her şey ilk kez yaşanıyor. Tüm vakit ekin karnında dinleyebiliyorsun. Ama ikincide hayatın O kadar dolu ki... Yatağa yattığımda ağrın sizin izin verirse siziyorsun bile. Bilmediğin beklemedigin bir gebelikte alışana kadarki süreç için sakın kendini suçlama. Ben hala ara ara yaşıyorum o suçluluk duygusunu ama hayır, ikisi arasında şartlar çok farklı. Sen iki bebeğini de çok seveceksin, eminim.

8 haftalık bende sevinicem ins ruh halim zaten evde kalmaktan karardı normal deglm:))
Canim hic uzulme kalan ayin keyfini cikarmaya bak bol bol bebegini op kokla saril belki zor olacak ama eminim guzel gunler gelecek. Instagramda Busra nur calar var onunda ayni sekilde oldu simdi buyuyup gidiyorlar bi bak istersen

Çok sağol canım bunları duymak beni çok rahatlatıyor

Kızlar ya eylül büyük çişini yapamıyor çok kötü oldu bugün resmen fitil attım ona rağmen ağlaya ağlaya ikina ikina yaptı başına böyle birşey gelen var mı? Birde çok kati gıda vermiyorum hep zeytinyağı koyuyorum. Poposunu silmek için bile dokundurmuyor.

Cnm bol bol su ver benimde turuncu çiş gelmisdi susuz yada idrar yolu olabileceğini söyledi doktorumuz gelin test yapayım dedi ama gidemedik bol bol su verdim daha rahat ama hala var sanırım sunet olması gerek bizimkinin

Direk zeytinyağı içirdin mi. Geçen benim ki de 2 gün yapmadı, uzamadan hemen 1 çay kaşığı zeytinyağı içirdim. Bir saat sonra yaptı

Kendisi tay tay durmak isterse tutunup kalksin dursun ama sizin tutmaniz sakincali olabilir bacaklari çokta hazir olmayabilir buna.
Yok kendi tutunup kalkmiyor. Ben yatiriyordum da daha yaptirmayim o zaman zararli olmasin

Masallah hayirli olsun
Takvimini gördüm eski günlere gittim. Ozledim oglumun karnimda olduğu günleri.

Onceki gece ruyamda hamileydim. Tekme atiyordu bebek. Ayni gercek gibiydi. Valla cok ozledim o gunleri ya

Kızlar benim dişçide randevum var sizce gitmelimiyum eşim korkutuyor korona olursun ama sen bilirsin gideceksen diyor ne yapsam bide eşimin çenesi çekecem dışımın kanal tedavisi yarim kaldi

Yarim kalmissa giderdim ben olsam. Gecikirse Isin ucunda disini kaybtmek var. Önlemleri almislardir zaten

Ayakli tulumunu giydiriyorum.
Eger hava cok sicaksa corapsiz yatiriyorum
Valla sözde dikkat ediyordu , kendinden de çok emin. Koronadan sonra sipral taktiricaktim nasip olmadi

Esin ne tepki verdi yeni bebege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…