2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
autumnn Merhaba. Senden bir şey rica etsem.... Benim telefonumki fotoğraflar vs yanlışlıkla silindi. Senin bana yolladigin takvim de gitti. Bana yine takvimi yapabilir misin? 28 Ekim ve 5 Kasım için.

Ahh ben 3,5-5 ay arasi meme reddiyle birlikte yaşadığım uyku problemi gunlerini hatırlamakta istemiyorum valla ama gecti geciyo Cok şükür. Benimki sadece battaniyede sallaninca yada arabada uyuyodu 1,5 ay hergun 3-4 defa aldim arabaya indirdim kar kis kiyamet gezdirdim kucagmda geri getirdim uyuyunca. Ama simdi emerek uyuyo cok sukur ama gunduz uykulari 20-30 dk tek basina yatarsa ama ben yanina yatarsam uyku uyaniklik arasi meme ariyo emip emip geri uyuyo(uyanikken emmiyo zaten)

Kizlar cinar tam 7 ay 8 gunluk bu zamana kadar esimin goreve gitmesi,uyku problemi, alerjik durumlar, covid derken sunneti erteledik esim pazartesiye kadar izinli ve evde yarina randevu aldi yaptiralm diyor bi doktorun kliniginde. Normal dikisli yontemle yapilacak pipi kremle uyusturulup. Yapmam gereken bilmem gereken bisey var mi cok korkuyorm hic yaptirmak istemiyorum desem yeridirZ sanki ilk defa dunyada biz sunnet olcaz gbi hissediyorum. Sizler naptnz?

Ben kıyma suyunu verebilirsiniz diye okumuştum o yüzden verdim . Kahvaltıya başlamadık. Şöyle ki , biz sabah 7 de kalkıyoruz o fasılda sadece emziriyorum saat 9 da yatiyo kalkınca tekrar önce emziriyorum sonra yumurta veriyorum . Bu öğünde her gün yumurta veriyorum bazen yumurtaya avokado da karıştırıyorum her yemeğine zeytinyağı koyuyorum. 7. Aydan sonra kahvaltı öğünü olarak saat 7 de uyanınca baslicaz.

]
Biz de sünnet ettiricektik korona yeni başlamıştı vazgeçtik . Şuan benim eşim de görevde aylardır. Zaten o yokken yaptiricaktim ama nasip olmadı. Şimdi de bu kadar sakinirken böyle bi riske girmem. Eğer enfeksiyon vs varsa yaptırın yoksa neden acele ediyorsunuz ki böyle bi dobemde

doktorumuzun verdigi bir bilgi, bal bakla patlican bunlar cok istisnai yiyecekler. Burda konu kiyma.

ornegin domates, doktorumuz 8. Ayda baslayabilirsiniz dedi. Her bebek farkli. Ama bu listeler alerji ve sindirime gore denenirken gozlem yapilmasini gerektiriyor. Ayrica sana kalsa hic bir sey vermemeliyiz zaten.

Pirinc unu veriyor musun mesela? Pirincin ve islenmis olan pirinc ununun bir kerevizden daha fazla uzun vadede zarar verdigini kac kisi biliyor?

Her bebek farkli.

Ben 40 ı cıköadan yaptırcaktım Dr yenıdopan sunnetı onermıyorum enfeksiyon kapsa 1 haftalık bebege nasıl ılac vercem dedi.. eşim yok hele toplansın bir bebek dedi. Tam 3 aylık oldu yaptırcaktım hatta Dr buldum, oğlum ınfluenza oldu çok yıprandı.. Gene ertelesık biraz toparlanın dedık gercek ten cok kg kaybetmişti.. Sonra korona cıktı. Yaptırmadı. Özelde olsa bu durumda korona zamanı bebegım bir yere götürmem... Varsın geç olsun... Pipi de bitik vb gibi sorun varsa aciliyet gerekiyorsa bilemem. Artık yapacak birşey yok 10 kgyu gevınce azcık genel anestezi veriyorlar rahat rahat Dr sünnet ediyor. Bebegın eşi kolu ayavı oynamıyor... Ben yazın ya da güze dogru o da korona biterse yaptırcammm..hamıle arkafaslarım bile drları gelme dıyormus. Biri hamıle kaldı kese görmeye gelme direk 9. Haftada kalp sesine gel demiş.2 li test istemiyorsan hic gelme demiş.. Ilacları söylemiş telden. Bir arkadasın 31 haftalık gebe dra 2.5 aydır gitmiyor.. Dru sorunun yoksa 35 te gel demiş.. Yani böyle zamanda hastaneye bebek sokulmaz ama siz bılırsınız

Evet evet et suyu verilebilirmiş. Kıymayı merak ettim. Ya doktorum ek gıda sürecinde pek bana anlamlı destek olmadı yani ben kendim okuduğum kadarıyla sorduğum kadarıyla ilerliyorum ondan sordum.
birde 7 de uyanıyor yakaçta yatıyor kuzu canım?
benimki 5.45 ye ayakta bir türlü çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…