Çok iyi yaş aralığı. Ergenlik zor iş vesselamC
12yas
6yas
7 ay
6 yas fark var benmkilerde ve gercekten rahatim çok şukur .tabi o zmnda daha farkli durumlar oluyo.buyuk oglumn bana skntisi yok her isini kendi gorebiliyo ama en cok ona vakit ayiriyorum cunku tam ergenlige giris oncesinde bolca ders calistritorum
Artik kanka olma yolundayiz bu sürecte
Kızlar ya benim bebeğim de gece uykusunda iken döndü yüz üstü çok korktum ve ben uyanıktım o esnada. Aklım çıktısizin bebekleriniz de dönüyor mu gece uykusunda? Önlem olarak yapabileceğim bisey var mi?
Hava asiri sicak oldugu icin, oglumun altindan kaka haric hep kuru bez aliyorum. Cis yapmiyor gibi hic. Bu beni tedirgin ediyor. Su veriyorum emziriyorum ama yok yani. Ne kadar su icmeli en az? Ben talebine gore veriyorum.
Çok iyi yaş aralığı. Ergenlik zor iş vesselambüyük oğlan Eylül'de beş yaş olcak. O kadar yardımı oluo ki bana. Getir götür işlerinde çok kosturuo. Bazen çocuğu kullanıyorum diye vicdan yapmio değilim altı yaşında olsa neler yapar.
Kac aylik msh masaaltlarini silmeye baslamis
Dün itibariyle 7 aylık oldu:) tozdur kıldır tüydür topluyo herşeyi valla alışsın şimdidenKac aylik msh masaaltlarini silmeye baslamis
Benimki de yüz üstü bırakınca biraz debelenip öksürmeye başlıyo ama nasıl numara dili de dışarıda öKsuruken geriye çevirince yüzüne gülüyo sıpaCanım benimki bildiğin oturan boğa. Yere koyduğum anda yüzü asılıyor ağlıyor.. Yerde bile sırtüstü. İki dönuyor sonra gene sırtüstü. Ne emeklemesi hiç nıyetı de yok. Valla diğer 2 oğlum fırtınaymış. 1 numara bu ayda çok hızlı emeklerdi, ayagı yere tam basardı. 10 aylıkken yürüdü dogumgününde koşuyordu. 2 numara da 7 aylıkken emekluyordu. Bu bıldıgın yıyor ustune emıyor ustune uyumak ısıtıyor. Ek gıdayı az verıyom, ama vantuz gıbı çekiyor memeyi.. Artık sınurkenınce tshırtü tutup açmaya çalışıyor... Önce ben kılolu dıye yapmıyor sanıyordum, ıstegı de yok
Ben çok is yaptırıyorum yaa. Çünkü bizim ailenin erkekleri suyunu dahi kendi almaz. Kadınsız yaşayamaz evi çöp ev olur kesin.hic oyle dusunme
Agac yasken egilir
Erkek cocuklarinin anneye yardim etmesi hem manevi acidan hemde cocugun motor kaslarinin gelisimi icin cok faydali
Oyun haline getrirsen survivor gibi o zmn onun icin de oyun olur o da eglenir ikinizinde isine gelir
Biz oyle yapiyoruz süre tutuyoruz
Engel koyuyorz vs
Iki tarafinda işi görulmus oluyo
Yaa masallah ona
Maşallah ya Rabbim . Sanki bizimkinin emeklemesi çok uzak gibi. Valla eve de yetişemiyorum emeklemeye başlayınca sürekli temizlik yapmak lazım. Şuan gücüm yoksa erteliyorum
Güzel olur tabi bende tanışmayı isterimBen aslında gruptaki tüm bebişleri ve anneleri merak ediyorum, tanışsak kaynaşsak ne güzel olmaz mı aslında . Malum bir buçuk yılı aştı tanışıklığımız
Oy maşallah ya
Bizimki de öyle. Yürüteç almicaktm ama mecbur kaldım. İyi oldu ama kollarm hep agrio. Kucakta gezmek istio paşamMaşallah ya Rabbim . Sanki bizimkinin emeklemesi çok uzak gibi. Valla eve de yetişemiyorum emeklemeye başlayınca sürekli temizlik yapmak lazım. Şuan gücüm yoksa erteliyorum
Aynen bugün bizim de böyle oldu, bunu sormak için girdim foruma da giremiyorum Bayadır.. ben de korktum.. sonra düşündüm kendim de hiç gitmedim bugün çişe, normalde sık giderim.. su vermeye çalışıyorum avent suluk aldım beceremiyor gülüyor filan suluğa ama boğazına kaçırıyor yavrum.. içtiği 10 cc filandır/ yoktur.. normal biberonla mı versem acaba..Hava asiri sicak oldugu icin, oglumun altindan kaka haric hep kuru bez aliyorum. Cis yapmiyor gibi hic. Bu beni tedirgin ediyor. Su veriyorum emziriyorum ama yok yani. Ne kadar su icmeli en az? Ben talebine gore veriyorum.
Ben kaşıkla veriyorum canm güzel içiyor öyle dene istersenAynen bugün bizim de böyle oldu, bunu sormak için girdim foruma da giremiyorum Bayadır.. ben de korktum.. sonra düşündüm kendim de hiç gitmedim bugün çişe, normalde sık giderim.. su vermeye çalışıyorum avent suluk aldım beceremiyor gülüyor filan suluğa ama boğazına kaçırıyor yavrum.. içtiği 10 cc filandır/ yoktur.. normal biberonla mı versem acaba..
Ben de face gibi bir grup olsa isterdim. 2011 ekim anneleri grubumuz vardı. Buluştuk, halen görüşüyoruz.Güzel olur tabi bende tanışmayı isterim
Temmuz annelerndeyjen buluştuk bile çok güzel olmuştu, face grubumuz vardı. Bende sizleri bebeklerinizi merak ediyorum.
Valla benim ilk çocuk ama haftada iki yapamam kendime inanamıyorum bu hale geldigime. Kaşlarım beyazladi belim agriyo , dizlerim ağrıyo. Yaşlandım . Hiç duzelmicek sanırım artık hayatım. Allah tüm annelere kolaylık versinBizimki de öyle. Yürüteç almicaktm ama mecbur kaldım. İyi oldu ama kollarm hep agrio. Kucakta gezmek istio paşam. Yurutecle oda oda gezio. Temizlik işi ilk çocukta haftada iki kere dip köşe yapardım. Şimdi bi kere zor yapiom
Çok teşekkür bir de öyle deneyeyim..Ben kaşıkla veriyorum canm güzel içiyor öyle dene istersen
Benm de hergün ev süpürüyorum mutlaka. Hafta da bir de dip köşe oluyor. Ne kadar diplere inebilirsemBizimki de öyle. Yürüteç almicaktm ama mecbur kaldım. İyi oldu ama kollarm hep agrio. Kucakta gezmek istio paşam. Yurutecle oda oda gezio. Temizlik işi ilk çocukta haftada iki kere dip köşe yapardım. Şimdi bi kere zor yapiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?