2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizim doktor polivit diye bı şurup verdi. İştah açıp kilo aldiriyomus. Bı ay verip bakicam. Ek gıdaya karşı iştahı yok dedim . Şurup yazdı. Hiç aklıma gelmemişti şurup vereceği.
Poliviti bizimki erken doğunca vermişlerdi iştah açtığını bilmiyordum yaklaşık 1 aydır vermiyorum gerçi devit3 veriyorum.

Çok zor yaa. Ek gıda süreci beni çok zorladı. Bebek için özel yaptığım yağsız tuzsuz mamalarinhic sevmedi. Hep zorla yedi. Bı kere sevdiği olsa ikinciye yemedi. Bende artk bizim yemeklerin tuzunu çok aza indirdim . Acısız baharatsiz yapıyorum. Öyle yiyor. İlk oğlum iştahlı bı bebekti hiç mama tabağında kalmazdi . İkinci oğlum tabağını bitirdiği bı elin parmaklarını geçmez

Poliviti bizimki erken doğunca vermişlerdi iştah açtığını bilmiyordum yaklaşık 1 aydır vermiyorum gerçi devit3 veriyorum.
İştah açıyor kilo aldırıyor. Başka özelliği varmı bilmiyorum. Ama tadını sevmedi. Yarisi içeri gidiosa yarısı dışarı gidiyor

Benimki de yemiyor corba yapıp döküyorum hep

Bir tek salatalik peynir yogurt avokado muz elma yiyor
Havuc patates kabak sevmiyor. Bunlardan yapilan corbayi icmiyor. Bir kere de ezogelin verdim bayagi yemisti ama ikinciye yer mi emin degilim

Bir bezelye denicem bakalim onu yiyecek mi

Bir de sabah yumurta sarisi vericem bakalim insallah yer

Şu an bezelyelerin en güzel tatlı tatlı olduğu zaman inşallah yer

Aynı benim kızım. Kendi yemeklerimize çok iştahlı ama onun için hazırladığım püre corba vs yememek için direniyor. Zorlarsam kusuyor. Kendi yemeklerinizden neler veriyosunuz mesela?

Ezogelin sevio benim bıdık. Yumurta sarısı zorla yiyo. Bizim asıl sorun kahvalti öğünü. Ne yedircegimi şaşırıyorum.

Öyleyim canm hala öyleyim de bende bi amorti oldu:))) Tekrar hamileyim

Aynı benim kızım. Kendi yemeklerimize çok iştahlı ama onun için hazırladığım püre corba vs yememek için direniyor. Zorlarsam kusuyor. Kendi yemeklerinizden neler veriyosunuz mesela?
Mercimek yoğurt tarhana çorbası. Tavuk suyu şehriyeli çorba. Türlü yemeği varsa içinde ki patates kabağı suyuyla eziyorum. Fasulyesini bıçakla ince kiyiyorum. Veriyorum. Dün şehriyeli pirinç pilavı na sulu yoğurt karistiridm yedi. Kuru fasulye ve bezelye yemeği varsa elimle kabuğu çıkarıp içini yemeğin suyuyla ezip veriyorum. Ne zaman bebek için özel mama çorba yapsam çöpe gidio. Bizim yemeklerde gözü var

Benim ki de öyle. En başından beri sevmedi püreleri

Kızz maşallah kaç kilo tosuncukkk cok tatlı olur bal kaymak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…