2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar ya oda sıcaklığınız ne civarda? Bebeklerinizi nasıl giydiriliyorsunuz? Bizim 26 derece cam kapı her yer açık zorla 25.5 oluyor ve bebeğim sırtı sırılsıklam oluyor terden. Napsam etsem bilemedim zıbınla yatırayım desem kol bacak çok serin olacak. Uyuyamıyor kuzum

Bebek yürümeye başlayınca anneye bı enerji gelio inanamazsin. Bebeğin başına bişey gelcek korkusuyla fır döneceksin etrafında. Oyy ilk oğlum bir buçuk yaşında falandı. Bı mevlute katıldım . Gebelikte 17 kilo almıştım emzirirken 25 kilo verdim. Diyetsiz hemde. Emzirmeyle ve bebek peşine dolaşarak. Akrabalar beni görünce şok oldu . Herkes naptın böyle zayıfladın dedi. Ben zayifladigimin farkında bile değildim düşün tempoyu. Ay inşallah zayıflarım yine. Doğumdan sonra üç ay kortizon aldım tam zayiflicakken üstüne kilo aldım

Benm de hergün ev süpürüyorum mutlaka. Hafta da bir de dip köşe oluyor. Ne kadar diplere inebilirsem
Çamaşırlar ayrı bı derya. Balkonda çamaşır hiç bitmiyor. Sepette hep dolu . Makina da . Bulaşık makinası bazen günde iki kere çalıştığı oluyor . Oy. Ütüyü rafa kaldırdım. Pandemiden dolayı eşim evden çalışıyor. Ütü mevzusu kalmadı

Yaa masallah ona bizimki hiç emeklemeye niyeti yok. Yüzüstü dahi durmak istemio hemen sırt üstüne geri dönüyor yurutecle her türlü yaramazlık yapio ama.
Bi sürünmek bi de benim üzerime tırmanmak favorileri. Kilo alımımız düşüktü bunun bu kudurukluğa olan da gitcek galiba

Maşallah ya Rabbim . Sanki bizimkinin emeklemesi çok uzak gibi. Valla eve de yetişemiyorum emeklemeye başlayınca sürekli temizlik yapmak lazım. Şuan gücüm yoksa erteliyorum
Ben de yapamıyorum pek temizlik, yani çok üstünkörü hemencik bişeyler. İyi mi kötü mü bilmiyorum alışsın mikroba azcık böyle

Bi sürünmek bi de benim üzerime tırmanmak favorileri. Kilo alımımız düşüktü bunun bu kudurukluğa olan da gitcek galiba
Bizim doktor polivit diye bı şurup verdi. İştah açıp kilo aldiriyomus. Bı ay verip bakicam. Ek gıdaya karşı iştahı yok dedim . Şurup yazdı. Hiç aklıma gelmemişti şurup vereceği.

Oturan boğa valla miracle hamileliginden beri senin tontirikoyu cok merak ediyorum .Istahini anlatiyosun ya nasil hosuma gidiyor.bayiliyorum tontik bebeklere.Cok ta dua etmistim ama minişlerimin ikisi de tüysıklet ,istahsiz ❣❣
Ben de hep dua ederdim boğum boğum olsun ama bel fıtığı olmam yakın.. Ama biraz da gayret etse ben az yedırıyorum ama hareketi olmadığı için kilolu. Sade eller ayaklar oynuyor.. Neyse hep oturcsk hali yok ya yürür elbet.. Yanaklar hamburger ekmegı gıbı. Ayak bıkegı kaybolmuş etten. Dıx kapagı yok. Ayak parmakları el parmakları dolma gıbı.. Gecen hafta serındı İlk kez örgu beyaz hırka gıyfırfım cok komik oldu... Zaten adı yavrumun tosun kaldı.. Tosunum hey masallsh... Allahtan gözleri iri.. Bacakları kollarının bogumlarını temızluyom yoksa ısılık olur..ıştahı var da maksımım 7 kasık veriyorum. Dün eşime azcık corba ıçir dedım ben 2 numarayıı yıkayan kafar. Kaseyı bıtırmiş. Nsptın dedım eee cocuk yiyor yavrum aç mı kalsın dedi. Yani versem yer ama ne kadar hareket o kadar yemek. Poposu ndan ıttırıyorum emeklesn dıte bagırıyor. Hergun akşam yerde ama beyefendi sırt üstü yatıyor sade eller oynuyor... Aslında artık canım sıkılıyor ama 9 ayı beklıyorum. Bazı bebekler 9 ayda baslar.. Bu kime çektiyse sanırım kayınoederım ya da kendi annem. Ikıdı de aşırı yavaştır

Canım sağlık olsun güç kuvvet olsun kilo alınır verilir.
Ben de yapamıyorum pek temizlik, yani çok üstünkörü hemencik bişeyler. İyi mi kötü mü bilmiyorum alışsın mikroba azcık böyle
Sanırım benim de viyonum o yönde bağışıklığı gelişsin yapacak bişey yok. Ailecek bagisikligimizi guclendiricez

Başak burcuysa zaten Allah kolaylik versin
Bizde de benzer durum var
Bende ogullarima makineyi bosaltm yerlestrme bircok isi yaptiriyorum kendi annem nasil kiyiyosun üvey anne senin yaptigini yapmaz diyokendisi hic yaptirmadi çunku
Gelinimizde abla gelinlerin ne şansli diyo

Benim de aynen öyle. Çamaşır ve bulaşık makinası tam mesai çalışıyor ütü emekliye ayrıldı

Geçen oğlum su içti bardağı çeşmeyi açıp sudan gecirdi makinaya koydu. Oğlum tezgaha bırak yeter dedim . Olsun anne dedi. Bu arada çok sağlam dağıtır evi. Adım atcak yer kalmaz. Ama sonra rahatsız olur anne sen topla böyle durmasın der

Bizim doktor polivit diye bı şurup verdi. İştah açıp kilo aldiriyomus. Bı ay verip bakicam. Ek gıdaya karşı iştahı yok dedim . Şurup yazdı. Hiç aklıma gelmemişti şurup vereceği.
Ya aslında iştah ek gıdada iyi ama gerçekten çok hareket yani, haziran başında gidicez artık doktora bakalım belki yedire yedire aldırırız. Diş çıkartırken ateşlendi geçen o günden beri mamayı ağzına sürmüyo, alerji olunca özel mama kullanıyorduk kitliyo ağzını açmıyo artık eskiden görünce çıldırırdı

Hani hamileyken bisi olur mu korktum
Arveles ağır bir ağrı kesici, ama inşallah bir kereden bir şey olmaz sen kötüyü aklına hiç getirme. Ben altı haftalık hamileymişim haberim yoktu kızımda kutu kutu kas gevşetici içiyordum. Aklım çıkmıştı öğrenince, Allah koruyor inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…