- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Ben de kızımın taa o mercimek kadarken olan ilk arkadaslarini merak ediyorumnasıl yapacağız peki nereden ekleyebiliriz
İnsan ne olduğunu anlayamayınca yaşadığı çaresizlik çok fenaDun gece perisan olduk saat basi aglayarak uyandi. Telefondan ninni acarak ayni zamanda oglum canim cicim yaparak elini tutarak geri uyuttum hep. Yanimda yatirdim. Sabah kalktik babasına gitmiyor kucagimdan inmiyor. Babasi almaya çalışınca agliyor falan
Bir yerimi agriyor anlamadım. Damaklari mi agriyor dis mi cikariyor karni mi agriyor nedir
Bütün gece elimi tutarak uykuya daldi
Dun gece perisan olduk saat basi aglayarak uyandi. Telefondan ninni acarak ayni zamanda oglum canim cicim yaparak elini tutarak geri uyuttum hep. Yanimda yatirdim. Sabah kalktik babasına gitmiyor kucagimdan inmiyor. Babasi almaya çalışınca agliyor falan
Bir yerimi agriyor anlamadım. Damaklari mi agriyor dis mi cikariyor karni mi agriyor nedir
Bütün gece elimi tutarak uykuya daldi
Cnm poyraz başlarda boyledi sürekli uyanır ağlar susmazdi nezaman süt diyetine girdim düzeldi acaba bir 10gun kesenmi süt ürünlerini hem sende hem bebekde büyüdüğü için barsaklari toplamıştır belki sadece huzursuzluk yapıyordur denememde fayda var 10gun sonunda düzelmezse alerjiden değildir süt urunlerine tekrar baslarsinUmay- biz artık hep uykusuzluk çekiyoruz Dişten mi, reflü den mi, alerjisi mi var... Bilmiyorum kafayı yedim artık... Nerdeyse iki aydır hatta üç aydır böyle saat başı uyaniyor..
Bizde o sıkıntı var Gecmek bilmedi idrar hep az bende çareyi şırınga ile şu vererek buldum şimdilik daha iyi doktora bile gittik susuz kalmış dedi emdiği halde yetmemiş biberonda içmiyor sulukda aldım yokKızlar arada geliyordum bu ara hiç giremiyorum.. unutmuşsınuzdur beni, evden çalışıyorum iki çocuk çok yorucu oluyor..
benim Bebiş bugün çok az çiş yaptı yani bi bezi hiç doldurmadı.. iki bezde azıcık azıcık yeşil çizgi vardı yani çiş yapınca yeşil olan.. su da suluktan vermeye çalışıyorum beceremiyor.. sizde sıcaklarla çişte azalma oldu mu?
Kulağı mı ağrıdı acaba bi yerinde bi sıkıntı vardı belliki ama belkide karnı ağrıyordu
Birkaç gün önce benzerini yaşadım.Ek gıda olarak kıyma verdigimden şüphe etmiştim gece sürekli ve ağlayarak uyanmasını.Ama devam ediyor.Muhtemelen diş bizimki.Damak şişmişti ama artık yukardan da gözüküyor beyazlık.İnsallah artık gelir kendiside.Hos hu gelse sonra yanindaki gelicek,sonra usttekiler.Disler tamamlanana dek böyleyse halimiz yaman
İnsan ne olduğunu anlayamayınca yaşadığı çaresizlik çok fenakorkmuştur belki
Umay- biz artık hep uykusuzluk çekiyoruz Dişten mi, reflü den mi, alerjisi mi var... Bilmiyorum kafayı yedim artık... Nerdeyse iki aydır hatta üç aydır böyle saat başı uyaniyor..
Yumurta dokunsaydi kabarirdi cnm birde kakası kötü olurdu dis dir bence çok huysuz oluyorlarAlt iki disinin yeri oyle belli ki... sanirim diş
Dokundurmuyor. Emzigini de almiyor
Dun sabah yumurta sarisi tattirdim ilk defa ondsn da şüphelendim ama bilmiyorum ki...
Kucagimdan inmiyor 1 saniye bile
Amaann bir kokuyor genzim yaniyorYumurta dokunsaydi kabarirdi cnm birde kakası kötü olurdu dis dir bence çok huysuz oluyorlar
O zaman yumurtaya ara vermelisin.Aslında sevmiyor diye karıştırarak yediriyorum. Muz, peynir falan. Çok da severek yiyor. Alerji kalıyor tek sanırım. Ya da yumurtayı sindiremiyor
Yyaaa maşallah. Size de Allah kolaylık versinKızlar ustende de dişimiz geliyor biz erkenden tamamlaycaz dişleri
Benim oğlan ilk dört ay acayip gazliydi. Ama düzeldi çok şükür. Pişirirken kimyon at içine gazını alır.Yaa bende çok merak ediyorum bi yandan da tanıdık biri çıkar diye tedirgin oluyorum
Kürü fasulye gaz yapmaz mı? Bende vereyim diyorum ama gazdan dolayı acaba diyorum
Domates bizimkinde alerji yapio. Özellikle vermiom ama biz menemen yerken canı istio diye bı iki kere tattirdim hemen kabario yüzüBen sabahlari normal kahvaltiya geçtim.
Tam buğday ekmek içi.
Sarimsak rendesinden geçmiş salatalik.
Labne yada lor.
Etli zeytin içini çay kaşığı ile aliyorum.
Tereyağ (bizim memlekette tereyağı da eritip üstündeki sarı olan faydalı yağ var sarı yağ diye geçer ondan veriyorum)
Ekmek içini su yada ihlamur ile islatip üzerine malzeme koyup veriyorum kaşıkla yemiyor elimle veriyorum ağzına şimdilik güzel yiyor.bazen kendi domatesimin suyuna baniyorum ekmeği.
Hissediyormusun.kizimds daha test yapmadan ben hamileyim dedim kan verdim pozitif çıkınca kızım olacak dedim kizdi.oglandada erkek içime doğan dedim erkek oldu.benin dr genelde anneler hisseder ve doğru çıkar demişti.bende doğru çıktı.
Yaşından önce iyice pişmemiş yumurta sarısı birşeye sebep oluyormuş ama inan hatırlamıyorum.
Yalnız değilizZera benimki de tuzsuz yemiyor. Bende az tuzlu corba veriyorum yoksa hic yemeyecek. Sende boyle soyleyince icime su serptin yalniz degilmisim :)
Ezogelin candır. Ev yapımı biber salçası almıştım hamileyken. Onu bütün yemeklere kullanıyorum az miktar. Tadı harika. Tanıdık bı teyze yapiomus. Ondan aldikbiberden salça yapmıştım bizim büyüğe. Doktor çocuğu bunaltma ezogelin severler kırmızı tatlı biber ile ezogelin yap demişti ☺
Bizim beyefendi henüz hiç diş çıkarmadı ve ben korkuyorum tedirginim üstelik kaçınılmaz bi durum. Ne kadar sürüyo huysuzlukDiş çıkarırken salyadaki asit miktarının artışından sanırım benim kızımda hemen ağız çevresinde ufak ufak kırmızılıklar çıkıyor. O kırmızılıkları gördüğüm an dişin geldiğini biliyorum bir de tabii huysuzluk gece ani ağlayarak uyanma , bu üçü oldu mu bizde diş geliyor demek, birde yoğun parmak çiğneme. Her bebek farklıdır tabii ama öyle bişey varsa diş geliyordur kızlar muhtemelen. Bu arada biz bi kac hafta içinde patır patır diş çıkardık 8 dişimiz var şu an çok zor geçti ama bitiverdi, heralde diğerleri hemen gelmez diye ümit ediyorum
Facebook ta 2019 Ekim anneleri kurdum sadece üyelerin resim görüp gönderi yazabileceği varmı herkeste face.resim eklemek için kullaniriz.nasıl yapacağız peki nereden ekleyebiliriz
GeliyorumFacebook ta 2019 Ekim anneleri kurdum sadece üyelerin resim görüp gönderi yazabileceği varmı herkeste face.resim eklemek için kullaniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?