2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Salatalik yer mi rendeleyip veriyorum ben cok seviyor

Yumurtayi da tirnak kadar yedi hemen sonra cikardi
Eline verince kemiriyo. Rende yapmadm hiç. Deneyim. Kahvatli kültürümüz tuzlu üstüne olduğu için böyle alışmasını istiyorum. İnşallah genişler seceneklermiz

Biz de dun emreyi kontrole goturduk.Dizanteriymis yavrum.Yikandigi sudan bile kapmis olabilir dedi.Cok sukur ucuz atlattik bunu da.100 gram vermis kuzum.Su anda iyi cok sukur.Ugur da 300 gram almis.Boylari da uzamis cok sukur.
Evde giren yok cikan yok nerden kapiyolar bu hastaliklari

Bizimde idrar azaldı. Ben de suyunu türk kahvesi fincanı ile istediği kadar veriyorum.
Canım hayırdır neden kortizon kullandın çok ağır bir ilac..
Ek gıda ya bizde alisamadik Ne zaman eline versem kendi kendine daha iyi yiyor. Asla kaşığa ağız açmıyor. O yüzden sebze ve meyve yiyor,Blw usulü. Çorba , püre yok..
Canım salatalık verme, ne olur ne olmaz. 1 yaşına kadar pişmemiş sebze ve meyve vermeyin Allah korusun.
Ezogelin sevio benim bıdık. Yumurta sarısı zorla yiyo. Bizim asıl sorun kahvalti öğünü. Ne yedircegimi şaşırıyorum.
Ben peynir yaptım X XSIDE tarifini vermişti sağolsun. Parmak gibi kestim buzluğa attım. Hergun bı parmak ondan yiyor, sonra ekmeğin içini ıslatıp üzerine tereyağı sürüp ne kada r yerse yediriyorum. Bı kaşık da keçi boynuzu pekmezi. Yarın yumurta sarısı denicem. Lezzet organik ten aldım bakalım. Bı inceleyiin isterseniz intagaramda var. Hoşuma gitti.
Öyleyim canm hala öyleyim de bende bi amorti oldu:))) Tekrar hamileyim
Allah analı babalı büyütsün ne güzel arkadaş gibi büyürler ikisi de.
Gene de dikkat et canim salçalı baharatlı yedirme Tavuk suyu için organik tavuk mu alıyorsunuz
Biz de dun emreyi kontrole goturduk.Dizanteriymis yavrum.Yikandigi sudan bile kapmis olabilir dedi.Cok sukur ucuz atlattik bunu da.100 gram vermis kuzum.Su anda iyi cok sukur.Ugur da 300 gram almis.Boylari da uzamis cok sukur.
Aman canım çok şükür Geçmiş olsun onla..Her hastalık geriye atıyor yavruları..

Ya bu ek gıda ne zormuş. Gecen ayları arıyorum resmen. Kahvaltı ve akşam üzeri ara öğün iyi de öğlen sebze-çorba öğününde hep reddediyor. Kaşığa vuruyor ağzını kitliyor. Zorlamıyorum yesin diye ama o öğünde napmam lazım? Öyle bırakmak mı lazım yoksa yerine anne sütü yada mama mı vermek lazım

Ben doğum yapınca bende bı öksürük başlıyor
Baharat olarak nane kekik kullanıyorum sadece. Soğan sarımsak. Tavuğu bildik yerden alıyoruz.

Ben aslında gruptaki tüm bebişleri ve anneleri merak ediyorum, tanışsak kaynaşsak ne güzel olmaz mı aslında . Malum bir buçuk yılı aştı tanışıklığımız
Yaa bende çok merak ediyorum bi yandan da tanıdık biri çıkar diye tedirgin oluyorum
Kürü fasulye gaz yapmaz mı? Bende vereyim diyorum ama gazdan dolayı acaba diyorum

Ezogelin sevio benim bıdık. Yumurta sarısı zorla yiyo. Bizim asıl sorun kahvalti öğünü. Ne yedircegimi şaşırıyorum.
Ben sabahlari normal kahvaltiya geçtim.
Tam buğday ekmek içi.
Sarimsak rendesinden geçmiş salatalik.
Labne yada lor.
Etli zeytin içini çay kaşığı ile aliyorum.
Tereyağ (bizim memlekette tereyağı da eritip üstündeki sarı olan faydalı yağ var sarı yağ diye geçer ondan veriyorum)

Ekmek içini su yada ihlamur ile islatip üzerine malzeme koyup veriyorum kaşıkla yemiyor elimle veriyorum ağzına şimdilik güzel yiyor.bazen kendi domatesimin suyuna baniyorum ekmeği.

Evet canm erkek, herkes öyle diyo inşallah hayırlısı bakalım:)
Hissediyormusun.kizimds daha test yapmadan ben hamileyim dedim kan verdim pozitif çıkınca kızım olacak dedim kizdi.oglandada erkek içime doğan dedim erkek oldu.benin dr genelde anneler hisseder ve doğru çıkar demişti.bende doğru çıktı.
Bebeğine omlet başlayan oldu mu. Haşlanmış yumurta yediği. Zaman sindiremiyor, akşama kadar kusuyor. Acaba omlet yiyebilir mi diye düşünüyorum
Yaşından önce iyice pişmemiş yumurta sarısı birşeye sebep oluyormuş ama inan hatırlamıyorum.

Yaa bende çok merak ediyorum bi yandan da tanıdık biri çıkar diye tedirgin oluyorum

Kürü fasulye gaz yapmaz mı? Bende vereyim diyorum ama gazdan dolayı acaba diyorum
Aman tanidik çıksa ne olacak birşey konusmuyoruz ki.siz kazanlar kaynayan forum görmemişsiniz onların yaninda burasi coook masum kalır

Eline verince kemiriyo. Rende yapmadm hiç. Deneyim. Kahvatli kültürümüz tuzlu üstüne olduğu için böyle alışmasını istiyorum. İnşallah genişler seceneklermiz
Zera benimki de tuzsuz yemiyor. Bende az tuzlu corba veriyorum yoksa hic yemeyecek. Sende boyle soyleyince icime su serptin yalniz degilmisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…