- 19 Temmuz 2018
- 447
- 870
- 33
- 44
Ayy kacinci cocuktuÖyleyim canm hala öyleyim de bende bi amorti oldu:))) Tekrar hamileyim
Eline verince kemiriyo. Rende yapmadm hiç. Deneyim. Kahvatli kültürümüz tuzlu üstüne olduğu için böyle alışmasını istiyorum. İnşallah genişler seceneklermizSalatalik yer mi rendeleyip veriyorum ben cok seviyor
Yumurtayi da tirnak kadar yedi hemen sonra cikardi
Evde giren yok cikan yok nerden kapiyolar bu hastaliklariBiz de dun emreyi kontrole goturduk.Dizanteriymis yavrum.Yikandigi sudan bile kapmis olabilir dedi.Cok sukur ucuz atlattik bunu da.100 gram vermis kuzum.Su anda iyi cok sukur.Ugur da 300 gram almis.Boylari da uzamis cok sukur.
Bizimde idrar azaldı. Ben de suyunu türk kahvesi fincanı ile istediği kadar veriyorum.Aynen bugün bizim de böyle oldu, bunu sormak için girdim foruma da giremiyorum Bayadır.. ben de korktum.. sonra düşündüm kendim de hiç gitmedim bugün çişe, normalde sık giderim.. su vermeye çalışıyorum avent suluk aldım beceremiyor gülüyor filan suluğa ama boğazına kaçırıyor yavrum.. içtiği 10 cc filandır/ yoktur.. normal biberonla mı versem acaba..
Canım hayırdır neden kortizon kullandın çok ağır bir ilac..Bebek yürümeye başlayınca anneye bı enerji gelio inanamazsin. Bebeğin başına bişey gelcek korkusuyla fır döneceksin etrafında. Oyy ilk oğlum bir buçuk yaşında falandı. Bı mevlute katıldım . Gebelikte 17 kilo almıştım emzirirken 25 kilo verdim. Diyetsiz hemde. Emzirmeyle ve bebek peşine dolaşarak. Akrabalar beni görünce şok oldu . Herkes naptın böyle zayıfladın dedi. Ben zayifladigimin farkında bile değildim düşün tempoyu. Ay inşallah zayıflarım yine. Doğumdan sonra üç ay kortizon aldım tam zayiflicakken üstüne kilo aldım
Ek gıda ya bizde alisamadik Ne zaman eline versem kendi kendine daha iyi yiyor. Asla kaşığa ağız açmıyor. O yüzden sebze ve meyve yiyor,Blw usulü. Çorba , püre yok..Çok zor yaa. Ek gıda süreci beni çok zorladı. Bebek için özel yaptığım yağsız tuzsuz mamalarinhic sevmedi. Hep zorla yedi. Bı kere sevdiği olsa ikinciye yemedi. Bende artk bizim yemeklerin tuzunu çok aza indirdim . Acısız baharatsiz yapıyorum. Öyle yiyor. İlk oğlum iştahlı bı bebekti hiç mama tabağında kalmazdi . İkinci oğlum tabağını bitirdiği bı elin parmaklarını geçmez
Canım salatalık verme, ne olur ne olmaz. 1 yaşına kadar pişmemiş sebze ve meyve vermeyin Allah korusun.Benimki de yemiyor corba yapıp döküyorum hep
Bir tek salatalik peynir yogurt avokado muz elma yiyor
Havuc patates kabak sevmiyor. Bunlardan yapilan corbayi icmiyor. Bir kere de ezogelin verdim bayagi yemisti ama ikinciye yer mi emin degilim
Bir bezelye denicem bakalim onu yiyecek mi
Bir de sabah yumurta sarisi vericem bakalim insallah yer
Ben peynir yaptım X XSIDE tarifini vermişti sağolsun. Parmak gibi kestim buzluğa attım. Hergun bı parmak ondan yiyor, sonra ekmeğin içini ıslatıp üzerine tereyağı sürüp ne kada r yerse yediriyorum. Bı kaşık da keçi boynuzu pekmezi. Yarın yumurta sarısı denicem. Lezzet organik ten aldım bakalım. Bı inceleyiin isterseniz intagaramda var. Hoşuma gitti.Ezogelin sevio benim bıdık. Yumurta sarısı zorla yiyo. Bizim asıl sorun kahvalti öğünü. Ne yedircegimi şaşırıyorum.
Allah analı babalı büyütsünÖyleyim canm hala öyleyim de bende bi amorti oldu:))) Tekrar hamileyim
Gene de dikkat et canim salçalı baharatlı yedirme Tavuk suyu için organik tavuk mu alıyorsunuzMercimek yoğurt tarhana çorbası. Tavuk suyu şehriyeli çorba. Türlü yemeği varsa içinde ki patates kabağı suyuyla eziyorum. Fasulyesini bıçakla ince kiyiyorum. Veriyorum. Dün şehriyeli pirinç pilavı na sulu yoğurt karistiridm yedi. Kuru fasulye ve bezelye yemeği varsa elimle kabuğu çıkarıp içini yemeğin suyuyla ezip veriyorum. Ne zaman bebek için özel mama çorba yapsam çöpe gidio. Bizim yemeklerde gözü var
Aman canım çok şükür Geçmiş olsun onla..Her hastalık geriye atıyor yavruları..Biz de dun emreyi kontrole goturduk.Dizanteriymis yavrum.Yikandigi sudan bile kapmis olabilir dedi.Cok sukur ucuz atlattik bunu da.100 gram vermis kuzum.Su anda iyi cok sukur.Ugur da 300 gram almis.Boylari da uzamis cok sukur.
Ben doğum yapınca bende bı öksürük başlıyorBizimde idrar azaldı. Ben de suyunu türk kahvesi fincanı ile istediği kadar veriyorum.
Canım hayırdır neden kortizon kullandın çok ağır bir ilac..
Ek gıda ya bizde alisamadik Ne zaman eline versem kendi kendine daha iyi yiyor. Asla kaşığa ağız açmıyor. O yüzden sebze ve meyve yiyor,Blw usulü. Çorba , püre yok..
Canım salatalık verme, ne olur ne olmaz. 1 yaşına kadar pişmemiş sebze ve meyve vermeyin Allah korusun.
Ben peynir yaptım X XSIDE tarifini vermişti sağolsun. Parmak gibi kestim buzluğa attım. Hergun bı parmak ondan yiyor, sonra ekmeğin içini ıslatıp üzerine tereyağı sürüp ne kada r yerse yediriyorum. Bı kaşık da keçi boynuzu pekmezi. Yarın yumurta sarısı denicem. Lezzet organik ten aldım bakalım. Bı inceleyiin isterseniz intagaramda var. Hoşuma gitti.
Allah analı babalı büyütsünne güzel arkadaş gibi büyürler ikisi de.
Gene de dikkat et canim salçalı baharatlı yedirme Tavuk suyu için organik tavuk mu alıyorsunuz
Aman canım çok şükür Geçmiş olsun onla..Her hastalık geriye atıyor yavruları..
Baharat olarak nane kekik kullanıyorum sadece. Soğan sarımsak. Tavuğu bildik yerden alıyoruz.Bizimde idrar azaldı. Ben de suyunu türk kahvesi fincanı ile istediği kadar veriyorum.
Canım hayırdır neden kortizon kullandın çok ağır bir ilac..
Ek gıda ya bizde alisamadik Ne zaman eline versem kendi kendine daha iyi yiyor. Asla kaşığa ağız açmıyor. O yüzden sebze ve meyve yiyor,Blw usulü. Çorba , püre yok..
Canım salatalık verme, ne olur ne olmaz. 1 yaşına kadar pişmemiş sebze ve meyve vermeyin Allah korusun.
Ben peynir yaptım X XSIDE tarifini vermişti sağolsun. Parmak gibi kestim buzluğa attım. Hergun bı parmak ondan yiyor, sonra ekmeğin içini ıslatıp üzerine tereyağı sürüp ne kada r yerse yediriyorum. Bı kaşık da keçi boynuzu pekmezi. Yarın yumurta sarısı denicem. Lezzet organik ten aldım bakalım. Bı inceleyiin isterseniz intagaramda var. Hoşuma gitti.
Allah analı babalı büyütsünne güzel arkadaş gibi büyürler ikisi de.
Gene de dikkat et canim salçalı baharatlı yedirme Tavuk suyu için organik tavuk mu alıyorsunuz
Aman canım çok şükür Geçmiş olsun onla..Her hastalık geriye atıyor yavruları..
Yaa bende çok merak ediyorum bi yandan da tanıdık biri çıkar diye tedirgin oluyorumBen aslında gruptaki tüm bebişleri ve anneleri merak ediyorum, tanışsak kaynaşsak ne güzel olmaz mı aslında . Malum bir buçuk yılı aştı tanışıklığımız
Kürü fasulye gaz yapmaz mı? Bende vereyim diyorum ama gazdan dolayı acaba diyorumMercimek yoğurt tarhana çorbası. Tavuk suyu şehriyeli çorba. Türlü yemeği varsa içinde ki patates kabağı suyuyla eziyorum. Fasulyesini bıçakla ince kiyiyorum. Veriyorum. Dün şehriyeli pirinç pilavı na sulu yoğurt karistiridm yedi. Kuru fasulye ve bezelye yemeği varsa elimle kabuğu çıkarıp içini yemeğin suyuyla ezip veriyorum. Ne zaman bebek için özel mama çorba yapsam çöpe gidio. Bizim yemeklerde gözü var
masallah cnm pısık olur kolları bacakları yavrunun bol bol bak oralara benımkı hep ısılık olduŞu an 10.5 kg teyzesi. Dün sade 2 kere ek gıda verdim. Biri kabak biri armut. Yedıklerı de diet menüsü
Ben sabahlari normal kahvaltiya geçtim.Ezogelin sevio benim bıdık. Yumurta sarısı zorla yiyo. Bizim asıl sorun kahvalti öğünü. Ne yedircegimi şaşırıyorum.
Hissediyormusun.kizimds daha test yapmadan ben hamileyim dedim kan verdim pozitif çıkınca kızım olacak dedim kizdi.oglandada erkek içime doğan dedim erkek oldu.benin dr genelde anneler hisseder ve doğru çıkar demişti.bende doğru çıktı.Evet canm erkek, herkes öyle diyo inşallah hayırlısı bakalım:)
Yaşından önce iyice pişmemiş yumurta sarısı birşeye sebep oluyormuş ama inan hatırlamıyorum.Bebeğine omlet başlayan oldu mu. Haşlanmış yumurta yediği. Zaman sindiremiyor, akşama kadar kusuyor. Acaba omlet yiyebilir mi diye düşünüyorum
Aman tanidik çıksa ne olacak birşey konusmuyoruz ki.siz kazanlar kaynayan forum görmemişsiniz onların yaninda burasi coook masum kalırYaa bende çok merak ediyorum bi yandan da tanıdık biri çıkar diye tedirgin oluyorum
Kürü fasulye gaz yapmaz mı? Bende vereyim diyorum ama gazdan dolayı acaba diyorum
Bence fazla değil. Miktar önemli,Kizlar 2 gun sonra 7 aylik olucaz. 3 ogun ek gida veriyorum fazla degil dimi? Sabah kahvalti,oglen meyveli yogurt aksam ustu de corba. Aralarda da emziriyorum.
Zera benimki de tuzsuz yemiyor. Bende az tuzlu corba veriyorum yoksa hic yemeyecek. Sende boyle soyleyince icime su serptin yalniz degilmisim :)Eline verince kemiriyo. Rende yapmadm hiç. Deneyim. Kahvatli kültürümüz tuzlu üstüne olduğu için böyle alışmasını istiyorum. İnşallah genişler seceneklermiz
1 cay bardagidir verdiklerim. Bi de aksam sutum az gelirse 120 cc mama veriyorum. Cok kilolu bebek degil 8 kg olmusuzdur en fazla.Bence fazla değil. Miktar önemli,
Oyy kuzucuklar ya bende inanamiyorum bazen. Bu benim kizim mi diyorum hala :)Aramizda tam 1 ay var.Zaman ne hızlı geçiyor. 2 gün sonra 8 ayını dolduracak. Yaşına girmesine 4 ay kalmış.
Anca o zaman.1 cay bardagidir verdiklerim. Bi de aksam sutum az gelirse 120 cc mama veriyorum. Cok kilolu bebek degil 8 kg olmusuzdur en fazla.
1 yaş gibi daha da tatlı oluyorlar. Herşeyi anlıyorlar. Hayvan sesleri çıkarmaya çalışıyorlarOyy kuzucuklar ya bende inanamiyorum bazen. Bu benim kizim mi diyorum hala :)Aramizda tam 1 ay var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?