2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizim beyefendi henüz hiç diş çıkarmadı ve ben korkuyorum tedirginim üstelik kaçınılmaz bi durum. Ne kadar sürüyo huysuzluk
Dişler çıkana kadar Dişlerden bize yadigar şu an hıysuzlanınca ilgilenildiğini keşfetti mızır mızır sürekli ve yapmacık olduğu o kadarr belli ki

Domates bizimkinde alerji yapio. Özellikle vermiom ama biz menemen yerken canı istio diye bı iki kere tattirdim hemen kabario yüzü yoğurt ta ilk başta alerji yapiodu . Şimdi düzeldi çok şükür
Merhaba yoğurt alerjisi geçti demişsiniz, kızıma da yoğurt tadımı yaptırıyorum da kakada fln sorun yok vücutta da sadece kollarında var acaba devam etsem mi bıraksam mı bilemedim. Sizinki nasıldı?

Facebook ta 2019 Ekim anneleri kurdum sadece üyelerin resim görüp gönderi yazabileceği varmı herkeste face.resim eklemek için kullaniriz.
Buradan da sadece birbirimizin fotoğraflarını görebiliriz.
Öncelikle herkes birini izler.
Sonra albüm oluştururken gorunteleyebilecek kişi listesi olarak izlediklerim, olarak seçerse kişinin izin verdikleri dışında kimse fotoğrafını göremiyor. Kazen bile

Merhaba yoğurt alerjisi geçti demişsiniz, kızıma da yoğurt tadımı yaptırıyorum da kakada fln sorun yok vücutta da sadece kollarında var acaba devam etsem mi bıraksam mı bilemedim. Sizinki nasıldı?
Ara verin bence.. Sonra çok çok minik başlayın denemeye. Mercimek kadar ile başlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…