2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Aynen canım ben kimseden yardım istemedim hoş istesem de yapılmayacağını ya da yapılsa bile başa kakılcağını bildiğim için istemem. Öğretmenim 2 ay tatilde bile annemin ya da kayınvalıdeye gitmem. Eşimle gider geliriz. Çünkü eskiden 2 şimdi 3 çocukla biryere sığılmıyor.. Annemde kvde de gezinti tipler. Koronadan dolayı evdeler kafayı yemişler iyice. Hergün gün, komşu gezen hıc yoksa çarşı gezen tipler.. Fazla yüzgöz olmayınca, mrb anne nasılsından öteye gitmeyince kıymetli de oluyorsun. Bayramdan bayrama hoş ben başkalarının annelerinin yaptıklarını görünce hep acaba ben üvey miyim diye düşğnmüşlüğüm vardır. O yüzden azıcık aşım kaygısız başım.. Allahtan eşim önüne ne koysam yiyen biri, ev dagınık olsa niye bole demez.. Koronadan önce daha sistemli bir hayat vardı en azından bu kadar çok temizlik yapmıyordum. 1.5 ayda bir büyük dip köşe temizlik hafta ıcı de 1 gün gelen kadın vardı. Ne yalan söyleyeyim annemden daha çok temizlikçi ablayı özledim... Eylül gibi almaya başlarım tabi korona gecerse.. Yani işin özeti evlendikten sonra kendi ananın evine bıle sıgamıyorsun. Ben evlendim. 10 gün sonra el öpmeye kendi anama gıtmıstık. Odama girince şok, tek kısılık oda takımımı vermiş. Orayı oturma odası yaomıs koltuk takımı almıs. Ya anne bu kadar mı acelen vardı. 10 günde maşallah bu ne hız dedim. Madem yapacaktın ben oda takımımı evime gotururdüm dedim. Ben onun yanına tekli baza alıp cift kısılık yatak yaparım ılerıde annemlere gelince odamız olur diye düşünüyordum. Yani hayaller gercek ler farklı

Senin annenin hallerini hatırlıyorum miracle. O kendi aklıyla hareket ediyor hiç değilse.
Annen bile olsa kimseye minnet etmemek lazım evet...ben bizimkilerin şu süreçte o kadar çok işlerini gördüm, maddi olarak destek oldum ki (olması gereken oydu bence) ama karşılığında çok büyük hayal kırıklığına uğradım.
Sezen Aksu şarkısı misali “vazgeçtim” ben de gerçekten. Sıtkı sıyrılmak deyimini iliklerime kadar yaşattılar. Bunu görmek varmış nasipte diyorum ben artık.

Bana da geldi heran sizi atabiliriz demek galiba bu biz sadece resimler için açtık amaaaa
Baska bir grupta bunu 3 sene önce konuşmuştum uyarı gelmişti. Açanlar da banlandi. Hatta üyelik iptali oldu. O yüzden burda fotoğrafın nasil gizli psylasilacagini anlaymistim. Bu kez ben hiç fcb..k muhabbetine girmedim ama bu topikte olan herkese gelmiştir eğer dikkatini çekerse k . zen de gelir buralara.

O kadar iyi geldi ki yazı anlatamam . İnsan her şeyi biliyo ama işte uygulamaya gelince zorlanıyorum kendim için.

Bu dis ağrıları kaynaklı uykusuzluk ne kadar sürüyor acaba? kızımın sol alt disi çıktı ortaya.bir tek büyümesi kaldi,yani ele tırtıklı bir şekilde geliyor.kizimin uykulari ise en fazla saatte bir uyanma seklinde.Nazar diyeceğim ama konduramiyorum

Çocuktan çocuğa değişen bişey bu da nedemiştimkiben:/ benim büyük kızımın uykuları hiç etkilenmemişti, küçük kuşumun gündüz uykusu max 5-10 dk şeklinde diş çıkmaya başladığından beri, gece uykuları da bi hayli bölündü, bazen kalkıp bikaç saat uyumadığı oluyor, sabah da 6 da başlıyor güne keşke bi tarihi olsa da beklesek o günü çeke çeke

Arkadaşlar geçenlerde yazmıştım buraya, oğlumun dilinde yara gibi bir şeyler çıktı diye, hatırlarsınız. Demir eksikliğinden dolayı ağız içi ülser olmuş Çok kötü kabız yapıyor diye kullanmadım ben, ağzı yara bere içinde kaldı çocuğumun kuru kayısı haşlayıp ezdim, içinede demir damlasını ekleyip verdim bakalım. Benim gibi demiri vermeyen varsa bilgisi olsun çocuğun dilini mutlaka takip edin.

Valla ben bi akrabama sordumbonun çocuğunda 3 gün doğru düzgün beslenmeme ve tam bir hafta olmamakla birlikte uyku sorunu yaşamış ama belli ki her bebek farklı inşallah rahat çıkarır meleklerimiz

Sen güçlü bir annesin hepimiz zaman zaman düşüyoruz lütfen böyle yapma canm .. Kendine iyi gelen şeyleri düşün olmadi izin al eşinin yanına git biraz onun ilgisi sana iyi gelecektir tek başına muhakkak zor ama canımızı al filan deme nolur sen olmasan o yavrun ne hale gelir bi hayal et

Ya bende vermiyorum doktor kan testi yaptı ekstra hiç birseye gerek yok d vitaminine devam et dedi korktum smdi

Tükenmişlik... benim bu kadar şiddetli olmasa da oldu geçtiğimiz aylarda. Bir de 4 yıl önce olmuştu. Online da olsa destek al mutlaka. Maskeyi önce kendine sonra başkalarına... seni rahatlatan şeyler yap. Ben O'na gitmek iyi gelir, diye namaza başlamıştım. Düşünmemek için sürekli belli şeyler okuyordum içimden. Maalesef namaz devam etmedi. Ama o süreçleri atlattım. Yakın zamanda gördüm ki izi kalmış. Allah izin verirse destek almayı düşünüyorum. İçimde çözmem gereken şeyler var.

Ferrum kan damlasini ocean d vitaminin damlaligi ile veriyorum çok rahat içiyor belji böyle rahatça icirebilirsin.kendinden damlaligi olanla iciremedim ocean in icindeki pompali olan çok güzel.

Ferrum kan damlasini ocean d vitaminin damlaligi ile veriyorum çok rahat içiyor belji böyle rahatça icirebilirsin.kendinden damlaligi olanla iciremedim ocean in icindeki pompali olan çok güzel.

Iciyor benim oğlum ama kabız yapıyor diye vermemiştim ben. Ferromixin kabız yapmıyormuş bakalım onu deneyeceğim. Umarım iyi gelir.

Iciyor benim oğlum ama kabız yapıyor diye vermemiştim ben. Ferromixin kabız yapmıyormuş bakalım onu deneyeceğim. Umarım iyi gelir.
Kan ilacindan önce yani 4. Ayina kadar benim oğlan 5-6 günde bir kaka yapardo ferrum sonrası günde bir bazen iki yapıyor .bizde kabizlik yapmadı ferrumda.

Kızlar ben kızımda 7.ayindan sonra keçi sütünü günde 1 öğün veriyordum genelde geceleri içirip uyutuyordum.simdi oglandada geçeyim diyorum.dr a pek gitmiyoruz en son 4. Ay kontrolune gittik sonrası sağlık ocağına gittim Dr muhtemelen 1 yaş sonrasi diyecek.beklemek istememe sebebim kızımin gelisiminden boyundan bağışıklık sisteminden çok şükür memnunum.ayni sekilde beslenme yapayim diyorum.suan günde tek öğün mama aliyor mama bitince keçi sütüne başlasam diyorum.8,5 aylik olmuş olacak.yogurtta 1 haftadır basladim tekrar keçi yogurduna.keci sütü yogurtu alan cocuklarda alerji riskide çok düşük , ilerde alerjik hastalik riskide azaliyormus.ama bu 1 yaş diye diretme israrlar kafami karıştırıyor , ne yapsam bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…