2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Birde emekleme ne durumda sizlerde basladilar mı.ben deli gibi evde bebek arıyorum oda oda geziyor.karnini kaldıramıyorum ama komandolar ile sürünmede kapışır o derece kaçıyor.mutfakta bi alt dolabim var içi porselen dolu gidip gidip sürgü kapağı açıp onlara el atıyor.bu dönemleri çok tehlikeli.

Aslında keçi sütü de olsa, yoğurdunu öneriyorlar. Süt hem demir eksikliği yapıyor, hemde bağırsakları zorluyor ondan önermiyorlar

Yoğurt olabilir ama süt olarak 2yasa kadar kimse önermiyor bence peynir yoğurt çorba yap ver cnm direk süt verme alerji olabilir çünkü

Aynıyız bizimki de çöpe taktı kafayı. Basıp açma pedalına sürekli basıp açıyo

Iciyor benim oğlum ama kabız yapıyor diye vermemiştim ben. Ferromixin kabız yapmıyormuş bakalım onu deneyeceğim. Umarım iyi gelir.
Benim oğlum da demirden kabız olmuştu. Doktorumuz önce 1 hafta kes sonra ilk gün 1 damla, ikinci gün 2 damla yavaş yavaş artır dedi, bizde işe yaradı.
Ek gıdaya başlayınca yine kabız oldu, onu da kabak, kuru kayısı, zeytinyağlı vs yedirerek çözdüm. Kabızlık olunca muz ve patates vermedim.

Aslında keçi sütü de olsa, yoğurdunu öneriyorlar. Süt hem demir eksikliği yapıyor, hemde bağırsakları zorluyor ondan önermiyorlar
Yoğurt olabilir ama süt olarak 2yasa kadar kimse önermiyor bence peynir yoğurt çorba yap ver cnm direk süt verme alerji olabilir çünkü
İlkinde öyle yapinca ikincide yapmalıyım yoksa birşeyler eksik olacak gibi hissediyorum ya ne saçma duygular yaşıyor kendimi bile anlamıyorum

Aynıyız bizimki de çöpe taktı kafayı. Basıp açma pedalına sürekli basıp açıyo
Çöp kovasinda yandan sarkan poşete taktı kafayı çekip duruyor.kapilari kapatmakta çözüm değil ee öyle kocaman bir evimde yok iviz zıvır i kaldirayim.her an tetikte olmak lazım.banyoya giriş basamak var 10 cm de yüksek onuda aşıp banyoya giriyor su delisi banyodan çıkınca kiyamet kopuyor banyoyu cok seviyor.buyuk kizi 1 kere vileda kovasindan su içerken bir kerede klozete girmeye çalışırken yakalamıştım.aklinizda olsun klozet kapaklarını kapali tutma alışkanlığı edinin orası çok tehlikeli.

Bende öyle yapayım olmazsa, panik haliyle 10 damla verdim bugün kayısıyla beraber. Umarım kabız olmaz. Ek gıda daha bugün çay kaşığıyla başlamıştık, biraz ertelerim olmazsa

Benim ki de demir İlacını içince kusuyor. Kayısı suyu yapıp içine koyup vereyim belki öyle içer.

Kabız olmuştu çok fena. Yapmadığım kalmadı, hiç biri çözmedi. Babaannesi lavman yaptı rahatladı çocuk

Eşimin yanına gitmem mümkün değil deniz kuvvetlerinde gemide görev yapıyor. Onlara da çıkmak yasak.
İnşallah gecicek . Bu günleri biz ne günler atlattık diye anlatmak nasip olucak inşallah

Aslında hayatımızda inişler çıkışlar olması o kadar normal ki .
Bende şuan kendimi teselli noktasindayim o ara artık pik yapmıştı . Ben de daha önce yaşadım ama şimdi bebekle sanırım kendimi iyileştirecek zaman bulamıyorum.
Bizimki henüz hiç emeklemiyo 7 ay bi haftalık

Sütte kazein diye bir protein var. İnsan bedeni onu sindiremiyor. Ben süt verme taraftarı değilim hiç ama oğlumun alerjisi sebebiyle mecburen süt verdim o sıpa da çok sevdi. İnek sütü, keçi sütü... Bana gereksiz geliyor. Doktorun sözü şuydu : her türün sütü kendi türüne özeldir evet faydalı ama önemli olan anne sütü alabiliyorsa diğerleri gerek yok. Başka bir doktor da buzağıyı danaya ineğe çeviren, keçiyi büyüten sütun sizin çocuğunuzun hücrelerine neler yapabileceğini tahmin bile edemezsiniz, demişti. Süt üzerine çok okuma yapmıştım ve vermeme kararı vermiştim. Dediğim gibi alerjisi olduğu için mecburen zamanla diyet açtık. Sonra da kilo kaybı olmuştu kalorisi çok yüksek diye içirmek zorunda kalmıştım.

Benim oğlumun henüz dişi çıkamadı ama 2 aydır berbat durumdayız.
Huysuzluk tavan yaptı, uykular yarım saatte, bir saatte bir sürekli uyanma şeklinde,

Aynen bizim de çocuk doktoru süt yerine ayran, kefir içsin der hep. Oğlum ayran içmediği, peynir yemediği için günde 2 bardak süre izin verdi sadece

Her bebeği en iyi annesi tanır. Sen en doğrusunu bilirsin. Ama 1 yaşını beklesen daha iyi olur gibi. Şimdi tepki falan verirse Allah korusun, hastaneler malum.

Ben de sana katılıyorum çok araştırdım ve senin söylediklerine ek olarak şunları da eklemek istiyorum. Bizler emzirdigimiz için yiyip ictiklwrimize çok dikkat ediyoruz. Eskiden de sağlıklı beslenirdim ama şimdi çok çok daha ozenliyim emzirdigim için . Ancak sütünü içtiğimiz hayvanların nasıl nelerle beslendiğini sorgulamak gerek

Karışık kafamı iyice karıştırdın rint sağol yoğurta devam edeyim ben.haklisiniz.
Biraz daha beklememde yarar var.

Emre kumanda ve telefon gorunce komando sürünüşüyle saniyesinde yanima geliyor.Ugur emeklemeyi çözdü ama zevk vermedi.Ben evi turlar diyodum ama su anda yaptigi sey heryere tutunup kalkmak.En son emrenin alnina bastirarak destek aldi kalkti.Oyuncak kesmiyor.Anakucagiyla oynuyor.Ona tutunup kalkiyo.Bunlar nasil duzeltilmis 6 aylik anlamadim Normal kilo ve zamanda dogsalarmis birer azman olucaklarmis

Ma
Maşallah ilk doğduklarında yaşıtlarını yakalayamazlarsa diye çok üzülüyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…