Benim eşimde deniz kuv. de bu karantina uygulaması ne zaman bitecek ya bir bilginiz var mıEşimin yanına gitmem mümkün değil deniz kuvvetlerinde gemide görev yapıyor. Onlara da çıkmak yasak.
İnşallah gecicek . Bu günleri biz ne günler atlattık diye anlatmak nasip olucak inşallah
Ne kadar süre düzeltilmiş diye devam ediliyor erken doğanlarda.Emre kumanda ve telefon gorunce komando sürünüşüyle saniyesinde yanima geliyor.Ugur emeklemeyi çözdü ama zevk vermedi.Ben evi turlar diyodum ama su anda yaptigi sey heryere tutunup kalkmak.En son emrenin alnina bastirarak destek aldi kalkti.Oyuncak kesmiyor.Anakucagiyla oynuyor.Ona tutunup kalkiyo.Bunlar nasil duzeltilmis 6 aylik anlamadimNormal kilo ve zamanda dogsalarmis birer azman olucaklarmis
Ne kadar süre düzeltilmiş diye devam ediliyor erken doğanlarda.
Seninkiler kiloda boyada ve hareketlenmelerde yakaladi sanki haftasinda doganlari.38+6 da alındı bizimki.70 cm 8000 kilo idi 7.ayda
Dimi ama.Bosuna paralamisim kendimi ilk zamanlar parmak kadarlar diyeMa
Maşallahilk doğduklarında yaşıtlarını yakalayamazlarsa diye çok üzülüyordun
Valla normalleşme için görüş öneri istemişler ama bunların sağı solu belli olmuyo. Gemiden isteyip onların önerisini karacilara uyguladılar. Hepimize gına geldi. Onlar ayrı zor durumda biz ayrı. Kimisi 7 kimisi 15 Haziran gibi normalleşme sürecinin başlayacağını söylüyo. Şimdilik net bişey yok.Benim eşimde deniz kuv. de bu karantina uygulaması ne zaman bitecek ya bir bilginiz var mı
Yani toplamda kaç Seferr emmiş oluyor gündüz
Keşke nobahariÇocuktan çocuğa değişen bişey bu da nedemiştimkiben:/ benim büyük kızımın uykuları hiç etkilenmemişti, küçük kuşumun gündüz uykusu max 5-10 dk şeklinde diş çıkmaya başladığından beri, gece uykuları da bi hayli bölündü, bazen kalkıp bikaç saat uyumadığı oluyor, sabah da 6 da başlıyor günekeşke bi tarihi olsa da beklesek o günü çeke çeke
Ben uyku tulumu bakıyorum ama ayaklı mı ayaksız mı diye düşünüyorum karar veremedim ve bir türlü alamadım. Sanki ayaksız olsa kendini sıkışmış hissedecek gibi . Kullananlardan ben de yorum bekliyimKeşke nobahariBizimki biraz düzelir oldu, dis meydana çıktı gibi.Artik tikirtisi geliyor ses olarak.Gece biraz daha iyiydi uykusu.
Uyku tulumu kullanıyor musunuz anneler
Havalar güzel oldu ama kışın üstünü daha kalın tuttugumdan ve ufak oldugundan açamiyordu sanırım.Bu gece baktığımda üstünde hiçbir şey yoktu,yanakları serindi.Usumemis olsa bile rahat uyku uyuyabilecegimi sanmıyorum..
Ben alt üst picama giydiriyorum. İçinde kolsuz zıbın. Ayakta ince çorap. Tulum kullanmıyorum kışın kullandım . Picama yeterli gelio. Gecenin çoğu emme modu olduğu için koynumda uyuyor. Üşüme ihtimali yokBen uyku tulumu bakıyorum ama ayaklı mı ayaksız mı diye düşünüyorum karar veremedim ve bir türlü alamadım. Sanki ayaksız olsa kendini sıkışmış hissedecek gibi . Kullananlardan ben de yorum bekliyim
Ben açıkçası odasını da ayiricam yakında aslında dhaa erken yapicaktim ama odasının penceresinde bi sorun çıktı bir türlü halledemwdik . Halleder etmez ayiricam. O zaman mecburen içimin rahat etmesi için uyku tulumu alıcam.ben gece emzirmiyodum artık son 1 haftadır yeniden başladık çünkü açıkip uyanmaya başladı. Şimdi yediklerini arttırdım yavaş yavaş azaltıp kesicemBen alt üst picama giydiriyorum. İçinde kolsuz zıbın. Ayakta ince çorap. Tulum kullanmıyorum kışın kullandım . Picama yeterli gelio. Gecenin çoğu emme modu olduğu için koynumda uyuyor. Üşüme ihtimali yok
Gece emmesini kesmem mümkün değil. Ek gıdayla aramız çok iyi değil. Her zaman doyacak kadar yemio maalesef. Doktor da çok zorlama dedi. Oda ayırma konusu iyi fikir. İlk oğlumu bir yaşında ayırdım. Çok rahat ettm. İkinci mecbur benimle aynı odada iki sene yaticak. Abiyle aynı odaya koymak için güvenemem henüz m abisi dört buçuk yaşında. Bı tane daha çocuk odası olsaydı kesin ayirirdim bendeBen açıkçası odasını da ayiricam yakında aslında dhaa erken yapicaktim ama odasının penceresinde bi sorun çıktı bir türlü halledemwdik . Halleder etmez ayiricam. O zaman mecburen içimin rahat etmesi için uyku tulumu alıcam.ben gece emzirmiyodum artık son 1 haftadır yeniden başladık çünkü açıkip uyanmaya başladı. Şimdi yediklerini arttırdım yavaş yavaş azaltıp kesicem
Benimde takip ettigim bir kadinin tavsiyesi uyku tulumu takibimde.Hem ayaklı hem ayaksız olabiliyormuş.Alicam sanırım..Ev kuzey cephe.Her türlü kullanırım diye düşünüyorumBen uyku tulumu bakıyorum ama ayaklı mı ayaksız mı diye düşünüyorum karar veremedim ve bir türlü alamadım. Sanki ayaksız olsa kendini sıkışmış hissedecek gibi . Kullananlardan ben de yorum bekliyim
Üstüne herhangi bir şey örtüyor musun?Ben yine de orterim ama açılırsa problem filan olmaz degil mi?Owli uyku gurusundan memnunum ben. 0.5 tog almıştım bahar için. Hava durumuna göre içini pijamalı ya da zıbın ile giydiriyorum. Yazın sıcak olur.
Oğlum gündüz iyi beslebmesigini düşünürsem ben de emziriyorum. Uyku eğitimiyle Birlikte herşeyi düzene soktum böyle ara ara bozuluyo ama toprlamak kolay oluyo. Biz henüz diş de çıkarmadık bakalım o süreçte neler yasicamGece emmesini kesmem mümkün değil. Ek gıdayla aramız çok iyi değil. Her zaman doyacak kadar yemio maalesef. Doktor da çok zorlama dedi. Oda ayırma konusu iyi fikir. İlk oğlumu bir yaşında ayırdım. Çok rahat ettm. İkinci mecbur benimle aynı odada iki sene yaticak. Abiyle aynı odaya koymak için güvenemem henüz m abisi dört buçuk yaşında. Bı tane daha çocuk odası olsaydı kesin ayirirdim bende
Maşallah ikiside yetişmiş haftasinda doğanlara önemli olan yapmasi gerekenleri yapmasi zaten.Ilk doktorumuz 1 yil,ikinci doktorumuz 2 sene dedi.
4 gün sonra 8 olucaklar.Emre 100 gram vermisti hastaliktan 7300-68 cm,Ugur 7800 71 cm.Azcik bi kiloda kaldik geride ama onun disinda ayındaki tüm yapmasi gerekenleri yapiyolar.Emre bir desteksiz oturamiyor.15 saniyede düsüyor.Onu da halleder bi 10 güne.
Ben uyku tulumu bakıyorum ama ayaklı mı ayaksız mı diye düşünüyorum karar veremedim ve bir türlü alamadım. Sanki ayaksız olsa kendini sıkışmış hissedecek gibi . Kullananlardan ben de yorum bekliyim
Evet hava serin olunca örtüyorum, açılsa da içim rahat oluyor, şimdiye kadar hasta etmedim şükürÜstüne herhangi bir şey örtüyor musun?Ben yine de orterim ama açılırsa problem filan olmaz degil mi?
Çok teşekkür ederimMaşallah ikiside yetişmiş haftasinda doğanlara önemli olan yapmasi gerekenleri yapmasi zaten.
Elyafli olanlar çok kalin geliyor ev ısınmıyorsa tercih edilebilir.ben kizimda ikisinide kullandim 2 yaşına kadar elyafli ayaksiz 2 yaş sonrasi carters in ince tulumları var ayaklı ince ama sicak tutuyor.
Bir araştırmaya göre uyku sırasında annenin verdiği nefesteki bazı maddelerin bebeklerde (özellikle 2 yaşına kadar) sakinleşmek sağladığı, mesela rüya gören çocukta uyku sırasında annenin odasında ise daha sakin geçtiği ama başka odada ise daha hareketli olduğu beyin sinyalleri falan filan... 4 yasa kadar sakinleştirici etki devam ediyormuş.Gece emmesini kesmem mümkün değil. Ek gıdayla aramız çok iyi değil. Her zaman doyacak kadar yemio maalesef. Doktor da çok zorlama dedi. Oda ayırma konusu iyi fikir. İlk oğlumu bir yaşında ayırdım. Çok rahat ettm. İkinci mecbur benimle aynı odada iki sene yaticak. Abiyle aynı odaya koymak için güvenemem henüz m abisi dört buçuk yaşında. Bı tane daha çocuk odası olsaydı kesin ayirirdim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?