2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Valla her türlü şeyi yapmaya çalışıyorum dönmedi bile hala.. Bence her asamayi yapmasi lazim ama yapmicak gibime gelio galiba.. Çünkü zamanlari kaçırdık biz eymenle.. Sanrm o yuzden direkt ayaga kalkcak
Olsun canım Eymen ile gülce de direk yürür belki sürünmeden asil asil

Biz de güneş görmesi için otoparka indiriyoruz apartmanın çocuk tepkisiz kalıyo resmen evde gülen eden çocuk dışarda mum. Yapraklara falan dokundurtturuyorum farklı bişey öğrensin diye

Ben daha gecen cikardm ilk defa salincaga bindi korktu.. Disarida hareket bile etmiyo kimildamiyo.. Camdan baktirdm hep ama birebir olmuyo ki.. Artik bitsin bu çile diye dua ediyorum..

O gunlerin hayaliyle yaşıyorum sadece crsmba ve cuma cikabilcez haftasonu esim evde ama eymen sebebiyle cikamicaz.. Yasaklari kaldirmalari bile işe yaramiyo ki.. Dugun saloni acilio ama halay yasak.. Kahvahane acilio ama tavla yasak.. Acmayalim o zaman... Cocugum babasiyla haftasonu disari cikamiycaksa haftasonu neden bagliosun eve beni.. Deli oluyorum artik ya.. Soylencek çok sey var da susayim valla.. Doldum taşıyorum

Baktım da şimdi dediginiz modele 2000 tlmiş aşar bütçemizi

Ben baby max almstm 1000tlydi kanzin çakma modeliydi ama alttaki esya koyma file yeri küçük hiçbirşey koyamiyorum.. Pismn oldum.. Ama demin ikinci el bebek esyasi satan bi sayfada 700tlye baby care diye bi bebek arabasi gördüm.. Sifir gibi sanki.. Ayni kanz modeli gibi file yeri de geniş.. Ikinci elde de sıfır gibi esyalar oluyor

Siz İstanbuldasınız dimi haftasonu sokağa Çıkma yasakları devam edecek mi ki?
Tavla ve halay temaslı işler ondan yasak
İnşallah biran önce biter de normale döneriz ama eskiye dönemeyiz artık bi kaç yılı var eski rahat günlerimize.. Ben zaten pipirik bi insanım iyice betere sardım.. Markete gittiğimde bile korkudan alıcsğımı unutup çıkıyorum aman bulaşır diye..

Istanbuldaym.. Yok canim artik eskisi gibi olmaz bence.. Sadece anne babamzla görüşürüz ne arkadas ne çevre.. Herkes korkuyor virüs bulaşır diye.. Cekirdek aileyle goruscez sadece.. Maskeye de alisiriz kimseyi gormemeye de.. Insanoglu herseye alışır.. Valla ben korkmuyorum bu virusten kaç ay oldu hala nerden bulascagi belli değil.. Insanlari obsesyona sürüklemek için ellerinden geleni yaptılar.. Biri diyo havadan bulaşıyor biri yüzeyden biri başka biseyden.. En son durum ne bilmiyorum artik.. Dedikoduyla bilim mi olur.. Valla herkes bu duruma alışmış gayet bi ben alisamiyorum maske takmaya nefessiz kalmaya sosyal mesafeye.. Duygusuz yaşamak benim için yasamamak demek çünkü ben disarda babami gorsem sarilamiycak miyim şimdi

Haftasonu yasagi yok ama 18 yaş altı var.. Eymenle nasil cikalim ailece dışarı yasak.. Yani yine eve kitlediler

Benim satacağım araba da öyle sıfır gibi. Kışın soğuktu bi yere çıkamadık sonra pandemi derken kaldı öyle yepyeni daha. Sizin söylediğiniz modellere de bakayım bi.

Ben calışırken cumalari geliyordu ama bizin iş yerinede gelen bayan başında falan durmuyordum.simdi cumalari dolu beni sok bi araya diycem ya prs ya cuma gelsin yine
Ya öyle tanıdı bildik bulmak çok zor. Maşallah güzel denk gelmiş sizin. :)

Aaa bozma sakın. O iki aşamalı maya. Önce aktifleştirio sonra mayaliyorsun. İki aşamada yapmadiysan 12 saat dolsun. çok güzel olur onunla yaptığın yoğurt. Çok lezzetli çok güzeldir.

İnanılmaz zorlandım bıraktırma sürecinde. Normalde bir bebekte en fazla 3 hafta sürermis oğlumda 2aydan fazla sürmüştü. Gece uyanır sabah olmasını beklerdi. Sabaha kadar ağlardı emmek isterdi. Çok ağladı çok zorlandı. Ben başladığım.bir şeyi bırakmam. O yüzden taviz vermedim. Sonra dişi çıktı gece korkuları başladı, atealendi... Akliniza ne gelirse. . Emmek istedi emzirmek istedim ama yapamadık. Çok kötüydü bizim için. Geri dönüp baktığımda oğluma dair tek piamanligimdir.
Her bebek farklı her bebeğin alışkanlığı da ihtiyacında farklı. Ama inanın her bebek canına acidiginda korktugunda emmek ister. Eğer daha önce istemiş ve verilmemişse bu defa istememesi öğrenilmiş çaresizliktir.

Ya tozu bir cay bardagi sute doktum mayaladim. Sonra mayalayacagim sute oranlayip aldim. İyice karsitirdim
Cıvık kalıyorsa biraz ısıyı arttırıp bir süre daha bekletin. Ben fırını 40 derece gibi isitiyorum. Geçen baktım daha olmamış cıvık. Fırın da soğumuş azıcık ısıtıp attım tekrar 3 saat falan.

Eymen yapınca kızma diye hafızam kaydetmiş :)

Valla her türlü şeyi yapmaya çalışıyorum dönmedi bile hala.. Bence her asamayi yapmasi lazim ama yapmicak gibime gelio galiba.. Çünkü zamanlari kaçırdık biz eymenle.. Sanrm o yuzden direkt ayaga kalkcak

Eymen paşayı yere birakiyor musun kendi başına takilsin diye?
Benimkini yere biraktim hep oyke oyle ogrendi dönmeyi sürünmeyi

Gerci dönmeyi babasi ogretti. Yataga yatirdi popsundan döndürdü o tarafa bu tarafa. Ondan cesaret aldi. Hatta emekleme isini de babasi popsundan ittirerek ogretti. Hadi oglm aslan oglum dye diye

Bu arada emeklemekten kastim gobek yerde surunerek ilerlemesi

Valla gecen annemlere gidince cekyati açtık orada debelene debelene yuzustune alıştı eskiye oranla.. Iki gun önce ettafinda turlamaya basladi.. Aslnda onceden ara ara yuzustu koydugumda geri geri gidiyodu o yuzden şimdi hala geri geri gidiyo ilerideki oyuncagi almak istio geri gidince sinirleniyo bi de sipa ama dönme yok ya.. Esinin yaptiklarini yaptim.bende.. 3 4 kere çevirdim sever hoşuna gider eğlenir diye ama yok dönmüyor.. Hala besikte kendini tutunarak bir pozisyona bile getiremiyor.. Çünkü dönemiyor donemeyince sirtustu onu almami beklio annemlerde o kadar mutluydu ki yavrum.. Evde hiç öyle gormemistm eymeni.. Insana insan lazım.. Hareket yok kimse yok evde benden başka.. Neyden kimden öğrensin.. Bende bi yere kadar oluyo daha cok sevmeli öpmeli ilerliyoruz popodan bizde mi ittirsek acaba.. Yapamayinca sinirlenip strese girecek diye çekindim.. Zaten yapmayinca bizde geriliyoruz.. Malum robot gibi olup her dedigimizi hemen anlamasini istiyoruz bebegimizden anne baba olmak ne zormus.. Cedric bosuna dememia 8 yasindaysaniz hayat gerçekten güzel diye.. Geri ışınlayın atın beni denizlere

Canım tozu direk içinemi dokuyosunuz önce 5 6 saat yarim çay bardağı sütte mayalayıp sonra mayalancak süte döküyorum gayet güzel tutuyo
Yok iki aşamalı yaptım bende.deniycem tekrar
Aaa bozma sakın. O iki aşamalı maya. Önce aktifleştirio sonra mayaliyorsun. İki aşamada yapmadiysan 12 saat dolsun. çok güzel olur onunla yaptığın yoğurt. Çok lezzetli çok güzeldir.
Benim yogurtlar 6 saatte mayalanmaz zaten 10-12 saat tutuyorum.simdi kavanozun dibinde kalan az daha kati olanla tekrar deniycem olmadi ikinci paketi denerim madem sizinkiler tuttu bende bi gariplik var hee yine tutmadi dönerim baybmix e .baybmix in yoğurdun tadini begeniyorum ben kaymak gibi oluyor yemeside keyifli.4 paket alip 1 ini oglana mayaliyip ziyan olmasin diye 3 paketi ben yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…