2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Söyledim ama anlamadı işte en son sinir krizi geçirdim o zaman da psikolojisi bozuk oldum . Dedim anlayissizlarin içinde bu hale geldim

Anlamayana laf anlatilmiyomus ama işte bir kulağımdan girip diğerinden cikamiyo

Zaten uzuldugumle kalıyorum her gelişinde biseylere ikna etmeye çalışmaktan onlarla mücadele etmekten yoruldum.

Zaten kimse alamaz benim yavrumu benden .
Ayrıca kendi oğlu da emeklemeden yürümüş her zaman söyler . Sürekli gelişiminden daha ileri şeyler bekliyorlar. Her seferinde benim haklı olduğumu anlıyorlar ama yaşayacağımızı da yaşıyoruz.

Oda kim oluyormuş cnm geç bunları kafana bile takma ben 3sene oldu konusmuyorum çok rahatım vallah yapmadığı kalmadı bana bir yere kadar artık zaten uzak oğlu ile görüşüyor yeter hep bir eleştiri sanki oklar gelin olmamis

Öyle zaten . Kendisi iki çocuk büyüttüm diye çocuk yetiştirme gurusu gibi dolanıyo. Bu güne kadar bi mantıklı fikirini de görmedim
Yahu bunların normal olanı yok mu hepsi mı bi çeşit, yoksa kendilerine verilmiş bir hak gibi mi görüyorlar. Benimkide bayramda ordaydık stresten uçuk çıkarttırdı. Çocuğun eline ekmek verir kıtırıklı yerinden ,yediğimiz peynirden ağzına sokar. En son salatalık verdi benimkide bi parmak bogumu kopardı mı ağzını da açmıyor kitledi mı. Kalbime iniyodu zor çıkarttım. O kadar sakinki o yutar ezer bırak diyo,bidaha 10 aylıkken görürsün o zaman daha güzel yer dedim masadan kalktım. Biz sizi nasıl büyüttükten başka bisi bilmiyolar. Eşimde kızıyor hareketlerine sen bizi şansa büyütmüşsün böyle yaptıysan diyo ama umru değil

Öyle zaten . Kendisi iki çocuk büyüttüm diye çocuk yetiştirme gurusu gibi dolanıyo. Bu güne kadar bi mantıklı fikirini de görmedim
Sana psikolojisi mi bozuk diyor, gece sende kalıyosa o uyurken git saçlarını tut çek sonra da bi kahkaha patlat kim deli görsün bi aklı çıksın

Zaten sürekli ben şöyle yapardım böyle yapardım iki çocuk büyüttüm. Sanki biz buyutmedik . Benim çocuklarım sukadarlik konuştu yürüdü vs vs
Sana psikolojisi mi bozuk diyor, gece sende kalıyosa o uyurken git saçlarını tut çek sonra da bi kahkaha patlat kim deli görsün bi aklı çıksın
Ah ah onu yapabilsem zaten benimle böyle konuşmazdı sinirlendim bibyere vurmusum parmak eklemleeim morarmış. Keşke umursamayan bi yapım olsa

Eşin aylardır yanında değil tam olması gereken zamanda , ilgi bekleyen bebek, psikolojin gerçekten yerinde olmayadabilir. O zaman destek çıkıp senin üstüne daha da gelmemesi gerekir.
Benim de eşim 1 ay yoktu, gerçekten de insan yıpranıyor.

Benim oğlumda geç konuşmuştu. Neden konuşmuyor diye her gören sorardı. 14 aylık yürüdü. Daha yürümüyor mu derlerdi. Amaaan herkes birşey der.

Öyle zaten ama onun derdi benim çocuğa bakma şeklim yani baskalari 2 yaşında konuşması 2 yaşında yürümesi normal ama ben iyi bakamıyorum ona göre. Küçük oğlu 5 yaşında konuşmaya başlamış , büyük oğlu emeklemeden yürümüş. Benim oğlum niye konuşmuyoruz, niye emeklemiyomus, çok fazla uyuyo ,bebek gece boyu uyurmuymus . Sırt üstü yatmaktan aptal olmuş. .... Bunlar bitmiyo. Tek nedeni de çocuğum onu yadirgadi gitmedi ve o oradayken çok huzursuzdu bu. Ona sevimlilik yapmadı diye aptal etti çocuğumu.
Zaten istediğim tek şey anlayış başka bişey istemiyorum.

Canım senin eşin yanında değil ya şu an kim kalıyor sizde? Sürekli bu anlattığın kv yanında ise yaşadığın stres çok normal. Yanında böyle duracaksa evine gitsin daha iyi. Sen bebeğine hem anne hem baba oluyorsun şu an, hem de dışarı çıkıp rahat rahat gezemediğimiz bir süreçte. Destek olacağına köstek oluyor, çok sinirlendim

Söyledim ama anlamadı işte en son sinir krizi geçirdim o zaman da psikolojisi bozuk oldum . Dedim anlayissizlarin içinde bu hale geldim
Bende arada geçiriyorum. Sinirli yada alıngan diye yaftalaniyorum. Neden anneligimize saygı göstermiyorlar. Banane yani sen benden yaşça büyüksün diye söz sahibi olmaya hakkın mi olcak benim üstümde.

Sabah konuşma sonrası mayaladim ,simdi dolaba koydum .sabaha sonuç belli olur.umarim tutar.ilk keçi sütü ile mayalamistim bugün inek sütü ile yaptim . bakalım nasıl olacak.
Yok tutmadı maya.yeni keçi sütü ve probiotik aktiva ile mayaladim bu sefer.

Benim ki 20 günlükken bu çocuk gelişmiyor dedi ve dumenden ağladı.sonra 40.da sünnet ettirdik geldi yine bu çocuk niye gelişmiyor dedi.dr ve bana göre normal kimin kadar gelişmesini istiyorsun dedim.ben doğum yaptığımda kaynimin oğlu 8 aylık ve maşallah yaklaşık 12-13 kilo falandı onunla karşılaştırıyor senin sütün yaramıyor diyip durdu.
Benim çocuğum yarasada yaramasada emecek dedim
Şuan oğlan 8 aylik araya Corona girdi gidip gelmiyoruz pekkk rahat huzurluyu oldu

Sütun yaramio lafı ne demek yaa. Sütteki vitaminler faydalari alıyor bebek anneden. Ve hiç bir mama dahi anne sütüyle aynı faydada olamaz. Anne sütüne en yakın mama derler. Anne sütündeki faydalar ömür boyu çocuğun bağışıklığı üstünde faydası olcak. Bunu nasıl inkar ediyorlar. Bebek kilolu olunca mi yariyo bebeğe. İlk oğlum çok tombul bı bebekti. Balon gibi. İki sene emdi. Aynı beden aynı süt ikinci bebeğim daha zayıf gidiyor. Zayıf derken normal düzeyde. Sütum yaramio mu şimdi. Aynı kadınım ben. Aynı beden aynı süt. Ama iki bebeğin gelişimi farklı. Yada ikiz bebek emziren annelere sorun . Bebeklerden biri daha kilolu biri daha zayıf olabilir . Eee aynı süt işte. Yarasa ikinine yarar. Aslında mevzu bebeğin yapısı. İlk oğlum bana çekmiş bütün vücudu aynı anda kilo alıyor. Kan şekeri benim gibi çabuk düşüyor. Daha çok yemeye ihtiyaç duyuyor. Haliyle kilo almaya daha meyilli. İkinci ncı oğlum fizik olarak. Babası gibi kollar ince bacaklar daha kalın. Kan şekeri babası gibi dirençli . Uzun süre aç kalabilir. Haliyle kilo almaya çok meyilli değil. Bunu söyleyen olursa sütum bebeğime yariyor bitek sana yaramiyor galiba dersin

Cahillere laf anlatmak çok zor hiç kendimi yoramam anlamaz çünkü.ben surat asar yuzune bakmam çatır çatır cevabini verip geçerim.kaynanaya yaranilmaz o yüzden hiç muhattap olmamak mesafeli olmak en iyisi.mamayi bi halt sanıyorlar hemen mama ver diye laf atmalar.ihtiyac halinde veririm ama onada ben karar veririm.bebek şişman olunca ne oluyor ki.bebekken şişman ol ergenlikte cok yeme büyüdüğünde fit ol.insanlari kalıba sokmaya çok meraklılar.

D dgdln seninki ayrı bomba ama sohbet bekliyor delimi ne.ne anlatsin ister acaba konuşupta.birde şakadan alırım elinden demeleri yokmu ,nasil bu kadar kendilerini evin merkezi görüyorlar çok komik.alirsiiinnnn

Bu akşam hatasını anladı şükür. Valla beynimde mücadele ediyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…