2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim de hamilelik kiloma göre 4 kg fazlam var. Oğlum hala çok emiyor. Başım falan dönüyor, aç kalınca. Ama artık vermek de istiyorum. Bir cesaret başlamam lazım

B
Benim de öyle. Yemek yemem falan hızlı hızlı. Yedim mi yemedim mi bilmiyorum. Doymak için ekmeği fazla kaçırıyorum sanırım

Kızlar bir ara diyet yapanlar vardı grup da sanki. Hatta grup bile kurmuşlardır yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl gidiyor diyetler,süt azslmadan diyet yapabiliyormusunuz
Selam parolaben Ben online/ücretli bir gruba dahil oldum. Profesyonel sporcu ve diyetisyenin yönetiminde. 10 günlük bir gruptu, son iki günümüz ve çok anlamlı bir değişim söz konusu bende de diğer üyelerde de.
Spor bi hayli ağır alışkın olmayan için, diyet de yağsız, tuzsuz salata ağırlıklı, bakliyat, et de var.
Aylardır uğraşıp beceremediğimi 10 günde elde ettim resmen. Destan yazabilirim memnuniyetime dair o biçim düşün:)
Sütüm de azalmadı bu arada, aksine çoğaldı sürekli yeşillik yemekten.

Kızlar 8 ayda sağlık ocağında izlemmi var bugün asi kartına baktım tarif yazmış hemşire aramız çok iyi değil kendinlede
biz 8. ayda kızamık aşısını olduk bir sonraki aşı tarihi 1 yaşında olacak
Evet böyle maceralı işleri çok sessiz
evet ya bi kaç gün önce salona bırakıp kahvaltı hazırlamaya gitmiştim normalde biraz oynar sonra çağırır yada gelirdi bu sefer gelmedi merak ettim bi baktım ki bigün önceden masada fıstık yemistik onun kabuklarının olduğu kabı unutmuşum sen al onu bi güzel tüm eve yay halının üstü altı koltuklar her taraf fıstık kabuğu bi de bana bakarak daha çok dağıttı gülüyor bi yandan çok matah birşey yapmış gibi
@rint doktorumun yonlendirmesi ile domates ve kapyaya baslaidm ben. Hic bir problem yasamadim. Tabii alerjik olmadigi icin nelki de. Gozlem altinda bakarak ilerlemek lazim. Sanmiyorum bir sey olacagini.
bizimki çilek hariç herşeyi verebilirsin dedi bu ay yumurta beyazına da başlattı
Kizlar,sizin bebislerin 2bucuk 3 ,max 3 bucuk saatte bir uykulari geliyor ve uyuyolar mi ? Sanki cok guzel uyuyolarmis gibi uykulari geliyo ama uyumaya gelince tam uyumuyolar.
3 saatte 1 uyuyor uyutmazsam kıyamet kopuyor uyuyunca bazen 30 dk bazen 1 saat bazen 1.5 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…