2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kaç kilo acaba? Babygoat i dr mi onerdi acaba keçi sütlü galiba devam sütü olandanmi kullaniyorsunuz
Ayın 19unda dokuz ay olcak 7,5 kilo. Doğduğundan beri ilk ay hariç hep düşük gitti kilo alımı, alerji problemi yaşadık bir dönem ondan kaynaklandı heralde ne yapsak tam bir çözemedik, onun enerji full en azından çok şükür diyoruz. Doktor marka belirtmek istemedi kendimiz denedik aldık şimdilik içiyor, keçi sütlü aynen 2 numara devam sütü

Kızlar oğlumun dişlerini kontrol ediyorum daha doğrusu damaklarini . Üst dişler çıkıyo ama üst damak komple kabarık. Gerçekten üstten 4 diş çıkıyo olabilir mi

Kızlar oğlumun dişlerini kontrol ediyorum daha doğrusu damaklarini . Üst dişler çıkıyo ama üst damak komple kabarık. Gerçekten üstten 4 diş çıkıyo olabilir mi
Bizim alttan bir anda 4 çıktıysa sizin üstten neden olmasın

Bizim uykular yine iptal, gece yarısı uyanıp besigine tırmanıyor.Normalde emerek uykusuna devam eder direkt yatirirdim.Simdi uyumuyor da,sallamam lazım.Sabahta 6da kesin uyanış Bu sefer dis mi anlayamiyorum.

Büyük oğlum üst 4 dişi aynı anda çıkarmıştı. Olabilir yani
Bizim alttan bir anda 4 çıktıysa sizin üstten neden olmasın
Bizim 4tane birden cikti cnm üsten olabilir
Hiç motive edici değilsiniz gerçi ben de bir yaşına kadar hiç diş cikarmamisim yaşıma girince 8 diş birden çıkarmışım. Yine de inanmak istemiyorum. Daha önce grip olmuştu ama bu diş yavrumu beter etti.

Aksam kacda yatıyor uykusunu aliyor olabilir
9 da yatıyor.10 gibi uyanıp yarım saat mizirdaniyor..Uykusunu alıyor olabilir mi acaba sabah 6da Bu aylarda gece uykusu 11 saat,gündüz 3-3,5 saat deniyor.Bizim gündüz 2 dir.Gece de o kadar uzun değil
Bayramdan sonra uyku konusunda devrim yapicaz,bayramı bi atlatalim

On dişler cok zor oluyor cnm bizimki de 15gun miz mizdi

Bence yetiyo bebise ondan sabah kalkıyor karnı acıkıyor annesi

Oglanda uçuk virüsü çıktı Çocuklarınıza sahip çıkın arkadaşlar .kimsenin kucağına da vermeyin çocuğu
kimden kapatırsa uçuk virüsü kapmış dili boğazı komple yara.2 gündür 38-38.9 arası ateş var 3 gün ateş beklenir dedi dr.iyiki getirmistin tüm yüz sonrasi vücuda yayilirmis.ememiyor yiyemiyor kilo kaybetti sadece su ve öğünlerde 2 kaşık mama ile idare ediyor.halı yok ölü balık gibi kafayi tutamıyorum .mahvetti bizi bu lanet şey.ucukta bir çocukta falan vardı herhalde diyorum bir yetişkin bu derece mal ve sorumsuz olamaz diye düşünmek istiyorum.dis sancısı uykusuzkugundan şikayet ediyordum beterin beteri buldu yavrumu.dikkat edin sizde bu ara boğaz ve ağız içi yaralar çok var dedi doktor.

Asafbebe den ilk adım aldım ben tüm 18-19 numaralar ilk adim ayakkabi olarak üretim yapan içi dışı deri el yapimi ayakkabilari.ayaklarini korusun diye bazen dışarı cikarken giydiriyorum .koltuk boyu tutunarak yürüyor 1-2 aya arada evdede giydiririm düz bassın diye.

Okumustum sakin ucugunuz varsa opturmeykn diye.Cok cok gecmis olsun

Okumustum sakin ucugunuz varsa opturmeykn diye.Cok cok gecmis olsun
Uçuk yeni doğanda ölüme kadar gidebilecek çok tehlikeli bir virüs.bu yaşıma kadar uçuk nedir bilmem ama kırgınlığım olsa bile çocuk bebek ellemem kucağıma almam ne olur ne olmaz.bebeklerde bağışıklık yok hemen kaptı maalesef.

Geçmiş olsun. Doktor ne dedi peki. Tedavi başladı mı.

Çok geçmiş olsun acil sifalar kuzuma

Geçmiş olsun canım çok tehlikeli virus inş. Çabuk atlatır yavrum

Bu yavrular büyüdü artık o kadar uyumayabilir. Uyku ihtiyaçtır. Bebek uykusunu almazsa sabah 6'da uyanıp "normal" olmaz. Sürekli ağlar mesela. Eğer iyi uyaniyirsa alıyor demek ki uykuyu. Maalesef kitaplarda yazanlara bir olmuyor. Nasıl ki hepimiz aynı miktarı yediremiyirsak aynı miktarda uyumasını beklemek de mantıklı gelmiyor bana. İlk oğlum gece 7-8 saat gündüz 45 dk uyurdu bu aylarda. Çok uğraştım kendimi yedim ama nafile. Çünkü ona yetiyordu. Ama ikinci öyle değil. Aksam 10'da uyuyup sabah 7'de kalkıyor. Gündüz bazen iki üç defada toplam iki saati buluyor uykusu. Her bebek kendine has. O veriler ortalama beklenen uyku süresi...

Bence çok motive edici hepsi için ayrı ayrı iki üç hafta yaşamaktansa iki üç haftada hepsini çıkarmasını tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…