2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok çok geçmiş olsun. Yakın zamanda mi kapmia yoksa virüsü alıp dişten dolayı bünyenin zayıfladığı dönemde mi ortaya çıkmış acaba?
Herpes korkulu rüya... Allah tez zamanda şifa versin. Diş etleri sistigi için dış geri gomuluyor ve dişi düştü diyebilir bazı doktorlar. Bir ay kadar sonra dis etleri tam yerine dönüyor ve dişler ortaya çıkıyor. Allah yardımcınız olsun. Çok çok üzüldüm.

Bu arada düz bassın diye ayakkabı giydirmemek gerekiyormuş. Ayak kaslarının oluşup kendi seklini alabilmesi için mümkün olduğunca ayakkabısız. Yeğenim.duztaban. doktor ona dahi evde ayakkabı onermeyip sürekli farklı dokularda yürümesini sağlayın demişti. Halı kağıt tüylü kumaş... Evde ayakkabı uygun değilmiş bebeklerde.

Uykunun ortasında bağıra bağıra ağlayarak uyanıyor 1 haftaya yakın gündüzleri de uyurken birden sinirli sibirli ağlıyo al beni uykum var ama uyumycam diyerek resmen.Aliyorum yüzüme bakıp gülüyo sıpa. Yani değişik bi ağlama sitili edindi bağıra bağıra birden aglayabiliyo .gozlerinden de o yaşlar süzülüyor mu oyy Bu nedir böyle 8 ay 21 günlük olduk atak mı bu ayın özelliği mi benim oğlanın huysuzluğu mu Diş yok kontrol ettim üst 2 alt 2 çıkmıştı başka belirtti tyok

Geçmiş olsun. Doktor ne dedi peki. Tedavi başladı mı.
Vitamin ve karadut kekli bir bitkisel sprey verdi.onun yaninda 4 saatte bir ateş düşürücü .benki ateş düşürücü karşıtı biri doğduğundan beri sadece 2 çay kaşığı vermiş biri olarak çok kötü hissediyorum kendimi ama 4saat dolmadan 39 u buluyor vermeyip beklesek iyicene ateş yükselecek onu da göze alamıyorum.
Üst dişler bizi 2-3 aydır zorluyordu zaten üstten bir dişi geçen hafta patlattı ama dediğin gibi diş eti o kadar şiş ki ben ilk diş yamuk ve çok büyük dedim ama şuan görüneni yorumlamak çok saçma olacak çünkü alttaki dişlerin ortasi beyaz iltihap usttekiler kıpkırmızı ve dolma gibi

Erkek kardeşim yürüteç kullanmış ondan mi ayakkabi giydirmemisler ondan ki bilinmez parmak ucunda yürüyor koskoca adam o yüzden evde ara ara giydiririm diyorum.eskidende giydirilir miş bu doktorlari dinlersek zaten her sene birşey değişiyor.kizimdada 10 aylikken almistik çoğu zaman unutmakla beraber kışın bazen evde giydirirdim sorun olmadi.evde giydirmekten kastim günde 30 dk toplamda gibi.yoksa çorap gibi tüm gün ayakta giydirmem zaten.biz nasil evde ayakkabi giymiyorsak onada o rahatsızlığı yaşatmam.

Geçmiş olsun. Doktor ne dedi peki. Tedavi başladı mı.
Sipraktin verdi birde çünkü son 4 gündür gece gunduz toplam 5 saat uykusu yok sürekli ağlıyor.dun geceden beri uyuyor ama bu seferde ateş ya çıkarsa diye ben uyumuyorum.ilac kullanıyor diye vicdanen çok rahatsızım bir yandanda ne ağır ilaclar kullanmak zorunda kalan bebekler var diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum .anneligin savunma hissinin dibine vurmuş durumdayım.
Çok geçmiş olsun acil sifalar kuzuma
Sağol inşallah acilen gelir şifası.
Geçmiş olsun canım çok tehlikeli virus inş. Çabuk atlatır yavrum
Sağol canim.

Biz kizim 8 aylık olana kadar tutturuyorduk o saatleri.20:30 da yatıp sabah 7-7:30da kalkıyordu.Emekleme ve üstüne ayakta durma eklenince uyku düzeni kötüleşti.Bu gece 6 defa uyandı 12den sonra.6 gibi de tamamen uyandı ama gözleri gidiyor aslında.Ve huzursuz.Sabir diyorum.Ya distir ya başka bir sıkıntı.Ozune döner inşallah

Çok geçmiş olsun ..Benim de korktuğum durum bu.İnsanlar çok düşüncesiz..

Bence çok motive edici hepsi için ayrı ayrı iki üç hafta yaşamaktansa iki üç haftada hepsini çıkarmasını tercih ederim
Valla başta ben de öyle düşünüyodum ama böyle çok ağır olunca üzülüyorum yavruma sanki teker teker çıkarsa bu kadar rahatsız olmaz daha rahat çıkarır gibi

Bilgisayara film indirirken ya da ağır bir program yuklerken diğer programlar yavaşlar kesilir ya... Öyle düşün. Emekleme ve ayakta durma yeni güncelleme. Bu sırada diğerleri bozulabilir. Hem beyne yeninseyler işleniyor hem de sürekli korku endişe halı var çocukta. İnşallah tez zamanda döner özüne.

Valla başta ben de öyle düşünüyodum ama böyle çok ağır olunca üzülüyorum yavruma sanki teker teker çıkarsa bu kadar rahatsız olmaz daha rahat çıkarır gibi
Yok yok hep oyleler. Tek de çıksa 5 de çıksa. Bir de şimdi kaba motor hareketlerle birleşti ya ondan bu kadar zorlanıyorsunuz muhtemelen. Kaba motor becerilerin gelişimi bebeği yoruyor.

Ilk kullanimda ikisinde de pişik yapmisti sleepy.Son bir sans vermek istedim kulot bezini aldim.Hem pisik oldu hem onu giydirmek cok daha zor normal bezden.Bir de benim yaramazlar bezden pamuklari elleriyle koparip koparip agzina goturuyolar.Dun bunu kesfettiler.Pamuk topladim dun agizlarindan.Biz primaya devam

Allah korusun minigini daha kötü olmadan götürmüssun ya çok şükür. Çok üzüldüm inan. Çok geçmiş olsun. Geçecek inşallah.
Bizim komşunun kızı bir ay çekti ve fark edilemedi o kadar süre. Sonra idrak edildi. Hele arkadaşımın oğlu kız doktor doktor gezdi ucuktan şüpheleniyorum dediği halde doktorlar yok canım diyordu.

Evet yürüteç balerin yapıyor bebekleri :) yeğenim 12-13 yaşına kadar parmak ucunda yürüdü. :) Nasıl başlarsa öyle gider diyorlar ya

Bezler arasinda pek bi fiyat farki yok artik , pişik olup ilaçlara verilen para üstüne stres daha beter.hic bez değiştirme işine girmemek mantıklı olani galiba
Prima ince geldi ama ben kullanmaya cesaret edemiyorum.ustten çekiyor yavrum birde pisikle yoramam beklesin evde iyileşince kullanırım.

Sizinkilere yaramamis cnm bir daha kullanmayın benim kizim oyledir sadece prima care kullanıyordu diger bezler dokunuyordu

Wayfair olayını duydunuz mu .. Kanım çekildi. Biz çocuklarımızı bu kötü dünyadan nasıl koruycaz allahım korkunç .

Komplo teorisi diyen de var,siber saldiri diyen de.Mobilya isimlerinden biri youtube da ben kayip degilim diye bir video yayinladi.Bilemedim.

Yok yok bi daha asla denemem.Saf su olan islak mendilinden asiri memnunum ama bezde istedigimiz gibi olmadi malesef

Yok yok hep oyleler. Tek de çıksa 5 de çıksa. Bir de şimdi kaba motor hareketlerle birleşti ya ondan bu kadar zorlanıyorsunuz muhtemelen. Kaba motor becerilerin gelişimi bebeği yoruyor.
Evet ya ellerini inceliyo ve artık baş parmak- işaret parmağı ikilisini kullanarak dokunuyo biseyleri tutmaya çalışıyor. Yiyesim geliyo o ellerini

Bebeğimin 3 hafta önce ilk dişi çıkmıştı. Çok ateşlendi 39 ları gördük. Yemedi içmedi. Bugün sabah yine kontrol edeyim dedim. Alt öndeki diğer dişi beklerken üst azılar çıkmış. İkisi de bu kez hiç anlamadık. İlk dişten sonra kehribar kolye alıp taktım. Sanırım işe yaradı. altta tek dişi var. Üstte iki tane azı dişi sırayla olmuyormuydu bunlar?

Bazı bebeler aceleci

Evet ya ellerini inceliyo ve artık baş parmak- işaret parmağı ikilisini kullanarak dokunuyo biseyleri tutmaya çalışıyor. Yiyesim geliyo o ellerini
Oyyy ince motor da gelişiyor desene. Kuzum epey yoruluyor o zaman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…