Çok çok geçmiş olsun. Yakın zamanda mi kapmia yoksa virüsü alıp dişten dolayı bünyenin zayıfladığı dönemde mi ortaya çıkmış acaba?Oglanda uçuk virüsü çıktıÇocuklarınıza sahip çıkın arkadaşlar .kimsenin kucağına da vermeyin çocuğu
kimden kapatırsa uçuk virüsü kapmış dili boğazı komple yara.2 gündür 38-38.9 arası ateş var 3 gün ateş beklenir dedi dr.iyiki getirmistin tüm yüz sonrasi vücuda yayilirmis.ememiyor yiyemiyor kilo kaybetti sadece su ve öğünlerde 2 kaşık mama ile idare ediyor.halı yok ölü balık gibi kafayi tutamıyorum .mahvetti bizi bu lanet şey.ucukta bir çocukta falan vardı herhalde diyorum bir yetişkin bu derece mal ve sorumsuz olamaz diye düşünmek istiyorum.dis sancısı uykusuzkugundan şikayet ediyordum beterin beteri buldu yavrumu.dikkat edin sizde bu ara boğaz ve ağız içi yaralar çok var dedi doktor.
Asafbebe den ilk adım aldım ben tüm 18-19 numaralar ilk adim ayakkabi olarak üretim yapan içi dışı deri el yapimi ayakkabilari.ayaklarini korusun diye bazen dışarı cikarken giydiriyorum .koltuk boyu tutunarak yürüyor 1-2 aya arada evdede giydiririm düz bassın diye.
Vitamin ve karadut kekli bir bitkisel sprey verdi.onun yaninda 4 saatte bir ateş düşürücü .benki ateş düşürücü karşıtı biri doğduğundan beri sadece 2 çay kaşığı vermiş biri olarak çok kötü hissediyorum kendimi ama 4saat dolmadan 39 u buluyor vermeyip beklesek iyicene ateş yükselecek onu da göze alamıyorum.Geçmiş olsun. Doktor ne dedi peki. Tedavi başladı mı.
Üst dişler bizi 2-3 aydır zorluyordu zaten üstten bir dişi geçen hafta patlattı ama dediğin gibi diş eti o kadar şiş ki ben ilk diş yamuk ve çok büyük dedim ama şuan görüneni yorumlamak çok saçma olacak çünkü alttaki dişlerin ortasi beyaz iltihap usttekiler kıpkırmızı ve dolma gibiÇok çok geçmiş olsun. Yakın zamanda mi kapmia yoksa virüsü alıp dişten dolayı bünyenin zayıfladığı dönemde mi ortaya çıkmış acaba?
Herpes korkulu rüya... Allah tez zamanda şifa versin. Diş etleri sistigi için dış geri gomuluyor ve dişi düştü diyebilir bazı doktorlar. Bir ay kadar sonra dis etleri tam yerine dönüyor ve dişler ortaya çıkıyor. Allah yardımcınız olsun. Çok çok üzüldüm.
Bu arada düz bassın diye ayakkabı giydirmemek gerekiyormuş. Ayak kaslarının oluşup kendi seklini alabilmesi için mümkün olduğunca ayakkabısız. Yeğenim.duztaban. doktor ona dahi evde ayakkabı onermeyip sürekli farklı dokularda yürümesini sağlayın demişti. Halı kağıt tüylü kumaş... Evde ayakkabı uygun değilmiş bebeklerde.
Sipraktin verdi birde çünkü son 4 gündür gece gunduz toplam 5 saat uykusu yok sürekli ağlıyor.dun geceden beri uyuyor ama bu seferde ateş ya çıkarsa diye ben uyumuyorum.ilac kullanıyor diye vicdanen çok rahatsızım bir yandanda ne ağır ilaclar kullanmak zorunda kalan bebekler var diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum .anneligin savunma hissinin dibine vurmuş durumdayım.Geçmiş olsun. Doktor ne dedi peki. Tedavi başladı mı.
Sağol inşallah acilen gelir şifası.Çok geçmiş olsun acil sifalar kuzuma
Sağol canim.Geçmiş olsun canım çok tehlikeli virus inş. Çabuk atlatır yavrum
Biz kizim 8 aylık olana kadar tutturuyorduk o saatleri.20:30 da yatıp sabah 7-7:30da kalkıyordu.Emekleme ve üstüne ayakta durma eklenince uyku düzeni kötüleşti.Bu gece 6 defa uyandı 12den sonra.6 gibi de tamamen uyandı ama gözleri gidiyor aslında.Ve huzursuz.Sabir diyorum.Ya distir ya başka bir sıkıntı.Ozune döner inşallahBu yavrular büyüdü artık o kadar uyumayabilir. Uyku ihtiyaçtır. Bebek uykusunu almazsa sabah 6'da uyanıp "normal" olmaz. Sürekli ağlar mesela. Eğer iyi uyaniyirsa alıyor demek ki uykuyu. Maalesef kitaplarda yazanlara bir olmuyor. Nasıl ki hepimiz aynı miktarı yediremiyirsak aynı miktarda uyumasını beklemek de mantıklı gelmiyor bana. İlk oğlum gece 7-8 saat gündüz 45 dk uyurdu bu aylarda. Çok uğraştım kendimi yedim ama nafile. Çünkü ona yetiyordu. Ama ikinci öyle değil. Aksam 10'da uyuyup sabah 7'de kalkıyor. Gündüz bazen iki üç defada toplam iki saati buluyor uykusu. Her bebek kendine has. O veriler ortalama beklenen uyku süresi...
Çok geçmiş olsunOglanda uçuk virüsü çıktıÇocuklarınıza sahip çıkın arkadaşlar .kimsenin kucağına da vermeyin çocuğu
kimden kapatırsa uçuk virüsü kapmış dili boğazı komple yara.2 gündür 38-38.9 arası ateş var 3 gün ateş beklenir dedi dr.iyiki getirmistin tüm yüz sonrasi vücuda yayilirmis.ememiyor yiyemiyor kilo kaybetti sadece su ve öğünlerde 2 kaşık mama ile idare ediyor.halı yok ölü balık gibi kafayi tutamıyorum .mahvetti bizi bu lanet şey.ucukta bir çocukta falan vardı herhalde diyorum bir yetişkin bu derece mal ve sorumsuz olamaz diye düşünmek istiyorum.dis sancısı uykusuzkugundan şikayet ediyordum beterin beteri buldu yavrumu.dikkat edin sizde bu ara boğaz ve ağız içi yaralar çok var dedi doktor.
Asafbebe den ilk adım aldım ben tüm 18-19 numaralar ilk adim ayakkabi olarak üretim yapan içi dışı deri el yapimi ayakkabilari.ayaklarini korusun diye bazen dışarı cikarken giydiriyorum .koltuk boyu tutunarak yürüyor 1-2 aya arada evdede giydiririm düz bassın diye.
Valla başta ben de öyle düşünüyodum ama böyle çok ağır olunca üzülüyorum yavruma sanki teker teker çıkarsa bu kadar rahatsız olmaz daha rahat çıkarır gibiBence çok motive edicihepsi için ayrı ayrı iki üç hafta yaşamaktansa iki üç haftada hepsini çıkarmasını tercih ederim
Bilgisayara film indirirken ya da ağır bir program yuklerken diğer programlar yavaşlar kesilir ya... Öyle düşün. Emekleme ve ayakta durma yeni güncelleme. Bu sırada diğerleri bozulabilir. Hem beyne yeninseyler işleniyor hem de sürekli korku endişe halı var çocukta. İnşallah tez zamanda döner özüne.Biz kizim 8 aylık olana kadar tutturuyorduk o saatleri.20:30 da yatıp sabah 7-7:30da kalkıyordu.Emekleme ve üstüne ayakta durma eklenince uyku düzeni kötüleşti.Bu gece 6 defa uyandı 12den sonra.6 gibi de tamamen uyandı ama gözleri gidiyor aslında.Ve huzursuz.Sabir diyorum.Ya distir ya başka bir sıkıntı.Ozune döner inşallah
Yok yok hep oyleler. Tek de çıksa 5 de çıksa. Bir de şimdi kaba motor hareketlerle birleşti ya ondan bu kadar zorlanıyorsunuz muhtemelen. Kaba motor becerilerin gelişimi bebeği yoruyor.Valla başta ben de öyle düşünüyodum ama böyle çok ağır olunca üzülüyorum yavruma sanki teker teker çıkarsa bu kadar rahatsız olmaz daha rahat çıkarır gibi
Allah korusun minigini daha kötü olmadan götürmüssun ya çok şükür. Çok üzüldüm inan. Çok geçmiş olsun. Geçecek inşallah.Vitamin ve karadut kekli bir bitkisel sprey verdi.onun yaninda 4 saatte bir ateş düşürücü .benki ateş düşürücü karşıtı biri doğduğundan beri sadece 2 çay kaşığı vermiş biri olarak çok kötü hissediyorum kendimi ama 4saat dolmadan 39 u buluyor vermeyip beklesek iyicene ateş yükselecek onu da göze alamıyorum.
Üst dişler bizi 2-3 aydır zorluyordu zaten üstten bir dişi geçen hafta patlattı ama dediğin gibi diş eti o kadar şiş ki ben ilk diş yamuk ve çok büyük dedim ama şuan görüneni yorumlamak çok saçma olacak çünkü alttaki dişlerin ortasi beyaz iltihap usttekiler kıpkırmızı ve dolma gibi
Erkek kardeşim yürüteç kullanmış ondan mi ayakkabi giydirmemisler ondan ki bilinmez parmak ucunda yürüyor koskoca adam o yüzden evde ara ara giydiririm diyorum.eskidende giydirilir miş bu doktorlari dinlersek zaten her sene birşey değişiyor.kizimdada 10 aylikken almistik çoğu zaman unutmakla beraber kışın bazen evde giydirirdim sorun olmadi.evde giydirmekten kastim günde 30 dk toplamda gibi.yoksa çorap gibi tüm gün ayakta giydirmem zaten.biz nasil evde ayakkabi giymiyorsak onada o rahatsızlığı yaşatmam.
Bezler arasinda pek bi fiyat farki yok artik , pişik olup ilaçlara verilen para üstüne stres daha beter.hic bez değiştirme işine girmemek mantıklı olani galibaIlk kullanimda ikisinde de pişik yapmisti sleepy.Son bir sans vermek istedim kulot bezini aldim.Hem pisik oldu hem onu giydirmek cok daha zor normal bezden.Bir de benim yaramazlar bezden pamuklari elleriyle koparip koparip agzina goturuyolar.Dun bunu kesfettiler.Pamuk topladim dun agizlarindan.Biz primaya devam
Sizinkilere yaramamis cnm bir daha kullanmayın benim kizim oyledir sadece prima care kullanıyordu diger bezler dokunuyorduIlk kullanimda ikisinde de pişik yapmisti sleepy.Son bir sans vermek istedim kulot bezini aldim.Hem pisik oldu hem onu giydirmek cok daha zor normal bezden.Bir de benim yaramazlar bezden pamuklari elleriyle koparip koparip agzina goturuyolar.Dun bunu kesfettiler.Pamuk topladim dun agizlarindan.Biz primaya devam
Wayfair olayını duydunuz mu .. Kanım çekildi. Biz çocuklarımızı bu kötü dünyadan nasıl koruycaz allahım korkunç .
Bezler arasinda pek bi fiyat farki yok artik , pişik olup ilaçlara verilen para üstüne stres daha beter.hic bez değiştirme işine girmemek mantıklı olani galiba
Prima ince geldi ama ben kullanmaya cesaret edemiyorum.ustten çekiyor yavrum birde pisikle yoramam beklesin evde iyileşince kullanırım.
Evet ya ellerini inceliyo ve artık baş parmak- işaret parmağı ikilisini kullanarak dokunuyo biseyleri tutmaya çalışıyor. Yiyesim geliyo o elleriniYok yok hep oyleler. Tek de çıksa 5 de çıksa. Bir de şimdi kaba motor hareketlerle birleşti ya ondan bu kadar zorlanıyorsunuz muhtemelen. Kaba motor becerilerin gelişimi bebeği yoruyor.
Bazı bebeler aceleciBebeğimin 3 hafta önce ilk dişi çıkmıştı. Çok ateşlendi 39 ları gördük. Yemedi içmedi. Bugün sabah yine kontrol edeyim dedim. Alt öndeki diğer dişi beklerken üst azılar çıkmış. İkisi de☺ bu kez hiç anlamadık. İlk dişten sonra kehribar kolye alıp taktım. Sanırım işe yaradı. altta tek dişi var. Üstte iki tane azı dişisırayla olmuyormuydu bunlar?
Oyyy ince motor da gelişiyor desene. Kuzum epey yoruluyor o zamanEvet ya ellerini inceliyo ve artık baş parmak- işaret parmağı ikilisini kullanarak dokunuyo biseyleri tutmaya çalışıyor. Yiyesim geliyo o ellerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?