Benimki de beşikte tutunup kalkiyo atarım kendimi gibi kahkaha atyo tehditkarca kalbime iniyo kısa süreValla şaştım kaldım daha önce hiç böyle çıkmalı falan bişey denemedi, bi geldim böyle. İyi ki üç saniye bıraktım yani, bunlardaki cesaret bizde olsa var ya hey yavrum heey
Canım çok geçmiş olsun . İnşallah en kısa sürede atlatır. Allah kolaylık ve güç versin sanaDiş değilmiş bizimki. Boğaz enfeksiyonu. Kanda enfeksiyon yükselmiş yine. Boğazları. Çok kızarmış. Serum yedik. Yeni geldik eve. Çok yorgun ve bitkinm. Bebeğimde keyifsiz serum için damar çok zor bulundu. Ağlamaktan gözleri balon gibi oldu. Öyle
Ay çok mutlu oldum ben 3.yü kız diye yaptım ama nasip değilmiş gene erkek oldu. Besık bebek arabası 3 nu de buyuttu.. Çok sevindim ben de 2.bebegıme oğlum 7 aylıkken hamile kalmıştım çok hareketlıyfı büyük, canım cıkmıştı. Ama 3 yastan sonra senden rahatı olmayacak. En guzel aslında arka arkaya dogırmak .. Ebebekte çok guzel dantel kız elbiseler 25 TL. Bebek görmeye aldım hıc götüresim yok. Eşim dıyor al sakla sana oyuncak bebek alayım giydir.. 3 tane dogurdun hala kız askın bitmedi dıyor.. Vay be zaman ne cabul gecıyor ayrıntılı zamanın bıle gelmiş. Masallah hayırlı doğumların olsunHamiş olan benim o şanslı benimcinsiyet kız ilk bebeğim erkekti yarın detaylı ultrasona gireceğim umarım cinsiyet aynıdır
Kız düşecek bu çocuk dikkat et bizim evde ayni emin oloff of evi pislik götürüyor, ben artık çocuğu durduramıyorum napacağımı şaşırdım beş dakika durmuyoruz eğer şansım var da uyursa ben de sızıp kalıyorum yanında. Bugün çamaşırları makineye koymak için bir dakika bile sayılmaz yalnız bıraktım geldiğimde çamaşır teline tırmanmıştı. Yakında düz duvara tırmanacak galibaEki Görüntüle 2668228
Klima dan olabilir dedi doktor. Sağol cnm.Çok geçmiş olsun nasıl bıgaz enfeksiyonu oluyorlar soguk su ıcmıyorlar ki dondurma yemiyorlar ki... Allah beterinden saklasın
Sağol cnm. En son halinin üstünde uyumuşum]
Canım çok geçmiş olsun . İnşallah en kısa sürede atlatır. Allah kolaylık ve güç versin sana
Çok sağol canım inşallah ❣ Benim oğlumda çok haraketli suan, emeklemiyo devamlı ayakta dursun ben onu elleriyle gezdireyim istiyo. Rabbim kolaylığını veriyormuş şuana kadar hiç hamile gibi olmadım yani beynim mı oteliyor bilmiyorum karnım bile oglumdaki gibi degil kız bebek böyle mı oluyo normal göbeğim var gibi yayık hareketi de yok daha tam. Benim gibi mülayim bi kiz çocuğu olacak bu şimdiden belli kendi halindeAy çok mutlu oldum ben 3.yü kız diye yaptım ama nasip değilmiş gene erkek oldu. Besık bebek arabası 3 nu de buyuttu.. Çok sevindim ben de 2.bebegıme oğlum 7 aylıkken hamile kalmıştım çok hareketlıyfı büyük, canım cıkmıştı. Ama 3 yastan sonra senden rahatı olmayacak. En guzel aslında arka arkaya dogırmak .. Ebebekte çok guzel dantel kız elbiseler 25 TL. Bebek görmeye aldım hıc götüresim yok. Eşim dıyor al sakla sana oyuncak bebek alayım giydir.. 3 tane dogurdun hala kız askın bitmedi dıyor.. Vay be zaman ne cabul gecıyor ayrıntılı zamanın bıle gelmiş. Masallah hayırlı doğumların olsun
Zeraseba çok geçmiş olsun canım yaDiş değilmiş bizimki. Boğaz enfeksiyonu. Kanda enfeksiyon yükselmiş yine. Boğazları. Çok kızarmış. Serum yedik. Yeni geldik eve. Çok yorgun ve bitkinm. Bebeğimde keyifsiz serum için damar çok zor bulundu. Ağlamaktan gözleri balon gibi oldu. Öyle
Çok gecmis olsun bebekler hasta olmasinDiş değilmiş bizimki. Boğaz enfeksiyonu. Kanda enfeksiyon yükselmiş yine. Boğazları. Çok kızarmış. Serum yedik. Yeni geldik eve. Çok yorgun ve bitkinm. Bebeğimde keyifsiz serum için damar çok zor bulundu. Ağlamaktan gözleri balon gibi oldu. Öyle
Sürekli peşindeyim ya Allah da koruyor çok şükür ufak tefek düşmeler oluyo tabi öyle öyle öğreniyor. Eşim bisiklet sürmeyi çok sever en dayanılmaz noktada alıyo onu atıyo bisikletin arkasına özel koltuk taktı, uyutup getiriyo eve sağolsunKız düşecek bu çocuk dikkat et bizim evde ayni emin ol
Çok geçmiş olsun ya hiç kıyamam hemen toparlar inşallahDiş değilmiş bizimki. Boğaz enfeksiyonu. Kanda enfeksiyon yükselmiş yine. Boğazları. Çok kızarmış. Serum yedik. Yeni geldik eve. Çok yorgun ve bitkinm. Bebeğimde keyifsiz serum için damar çok zor bulundu. Ağlamaktan gözleri balon gibi oldu. Öyle
Bulantı falan varmı canimHamiş olan benim o şanslı benimcinsiyet kız ilk bebeğim erkekti yarın detaylı ultrasona gireceğim umarım cinsiyet aynıdır
Sağol canmZeraseba çok geçmiş olsun canım ya
Sağol cnm. Çok zor oluo yaa. Bı götüreyim dedi. Serum hiç beklemiyordum. Dört beş kere deldiler çocuğu. Yüksek ateş yüzünden bulamadılar damarı .Çok gecmis olsun bebekler hasta olmasin
Sağol cnm. Amin. Regl konusu ben lohusalık bittikten sekiz dokuz ay sonra ilk adet oldum. Dört gün kadar sürdü. Ama kanama azdı. Şimdi yine olmuyorum. Eski döngü me göre sayarsak dört gün geçti adetim. Normal mi acaba bilmiyorum ilk bebekte yine uzun süre adet olmadım. Bı sene kadar . Ama olmaya başlayınca normal düzende devam etti.Kızlar selam, biz bilmem kaçıncı ev ve düzen değişikliğinden sonra eşime kavuştuk ve bir çiftliğe konduk kızlarımla
Kim ne durumda, hiç takip edemedim:/
Z zeraseba geçmiş olsunson sayfada gördüm, inşallah çabucak atlatırsınız
Biks senin kız hep bi spiderwoman modundaydı zaten
Kızlar, benim minik kuşumun 6 aylıkken 2 dişi çıktı. Hala 2 dişli. Devamı gelmedi:/
Fikriniz var mı? Böyle olması doğal bişey mi acaba?
Bir de benim regl de doğumdan sonra tam düzene girmese de 40 güne falan oluyordu, şimdi 2 ay geçti üzerinden. Bu kadar açılması da normal mi acaba:/ yaşayan var mı
Masallah kuzuya. Yanındayken bunu yapmasina izin ver. Çok çok faydalı bir şey. Neden farkındalığı, kaba motor denge özgüven gelişimi.... Ne ararsan varoff of evi pislik götürüyor, ben artık çocuğu durduramıyorum napacağımı şaşırdım beş dakika durmuyoruz eğer şansım var da uyursa ben de sızıp kalıyorum yanında. Bugün çamaşırları makineye koymak için bir dakika bile sayılmaz yalnız bıraktım geldiğimde çamaşır teline tırmanmıştı. Yakında düz duvara tırmanacak galibaEki Görüntüle 2668228
Evet müdahale etmemeye çalışıyorum arkasında duruyorum elim havada ama dokunmuyorum mesela, ne zaman düşecek diye kafamda kurmak beni yorduMasallah kuzuya. Yanındayken bunu yapmasina izin ver. Çok çok faydalı bir şey. Neden farkındalığı, kaba motor denge özgüven gelişimi.... Ne ararsan var
Benimki tam bir çekirgeKızlar selam, biz bilmem kaçıncı ev ve düzen değişikliğinden sonra eşime kavuştuk ve bir çiftliğe konduk kızlarımla
Kim ne durumda, hiç takip edemedim:/
Z zeraseba geçmiş olsunson sayfada gördüm, inşallah çabucak atlatırsınız
Biks senin kız hep bi spiderwoman modundaydı zaten
Kızlar, benim minik kuşumun 6 aylıkken 2 dişi çıktı. Hala 2 dişli. Devamı gelmedi:/
Fikriniz var mı? Böyle olması doğal bişey mi acaba?
Bir de benim regl de doğumdan sonra tam düzene girmese de 40 güne falan oluyordu, şimdi 2 ay geçti üzerinden. Bu kadar açılması da normal mi acaba:/ yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?