İlk iki üç seferde oldu başlarda Şimdilerde olmuyorKızlar selam. Ben biraz mahrem bi soru soracağım muzdarip olduğum konu ile alakalı. Normal dogum yapan arkadaşlar vardi aramızda bende normal dogum yaptım ama iliski sonrasında perine çatlağı oluyo sanirim az kan geliyo ve idrar yaparken yanma oluyobenden başka bu tarz sorun yaşayan var mı. Doktora da gideceğim önden sizlere sormak istedim.
Sevindim senin adınaKızlar bu arada uzun süreden sonra çocuğumla yalnız kalabildim. Kv gidince annem gelmek istedi , olmadı sen gel dedi ,kv bize gel dedi , tryzelerim aradı gel gel gel... En sonunda dedim ben artık yalnız kalmak istiyorum biraz çocuğumla baş başa kalicam dedim. Bu sabah uzun bi aradan sonra baş başa geçirdiğimiz ilk sabah. İnanın o kadar huzurluyum ki gittiklerinde anladım ki üzerimde psikolojik baskı oluşmuş şimdi bebeğim agladiginda bile rahatım o zaman yine ağlattın bebeği, yine çok ağladı mı?, Ağlayarak mı uyudu ....... Ben huzurlu olunca bi tabii bebeğimde öyle oldu. Kahvaltımızı yaptık sonra kanguruyu çıkardım ona koydum dışarda birlikte yürüdük uyku saatinden 35 dk önce eve geldik falan. Evet her şeyi koştur koştur yapıyorum, bazı şeyleri yetistiremiyorum ama çok huzurluyum
Taşınma işin vardı onu ne yaptın pekiKızlar bu arada uzun süreden sonra çocuğumla yalnız kalabildim. Kv gidince annem gelmek istedi , olmadı sen gel dedi ,kv bize gel dedi , tryzelerim aradı gel gel gel... En sonunda dedim ben artık yalnız kalmak istiyorum biraz çocuğumla baş başa kalicam dedim. Bu sabah uzun bi aradan sonra baş başa geçirdiğimiz ilk sabah. İnanın o kadar huzurluyum ki gittiklerinde anladım ki üzerimde psikolojik baskı oluşmuş şimdi bebeğim agladiginda bile rahatım o zaman yine ağlattın bebeği, yine çok ağladı mı?, Ağlayarak mı uyudu ....... Ben huzurlu olunca bi tabii bebeğimde öyle oldu. Kahvaltımızı yaptık sonra kanguruyu çıkardım ona koydum dışarda birlikte yürüdük uyku saatinden 35 dk önce eve geldik falan. Evet her şeyi koştur koştur yapıyorum, bazı şeyleri yetistiremiyorum ama çok huzurluyum
Gerçekten öyle ağzımı açsam sanki 10 çocuk büyüttün diyolar . Artık insan görmek istemiyorum kimseyi anlamaya çalışmak istemiyorum ve en önemlisi de kendimi kimseye anlatmaya çalışmak istemiyorum. Yoruldum net.Sevindim senin adınabana da aynısını derler gitsem inan, çok baskı kurarlar, bı de uyuyamazsam felan iyice çileden çıkarım Eleştirip dururlar artık Yok niye boyke durgunsun niye keyifsizsin bı sıkıntı mı var Tek senin mi iki çocuğun var Ben her şeyi yapardım da sen niye böylesin felan filan...
Bayramda da gitmiyorum çok ısrar ediyorlar
Ağustosun 20 gibi netleşmiş olacak. Henüz gudecegimiz yerde evimiz yok. Eğer lojman olursa diye bekliyoruz yoksa kiralar 3500 den başlıyor. Şimdiden baya toparlandım ev koli dolu. Şimdilik Eylül'de yeni evimizde olucaz gibi görünüyor hayırlısı bakalım. Taşınma zamanı gelicekler zaten ama o zaman gerçek anlamda yardıma ihtiyacım olur. Onlardan tek istediğim bebeğim için istediğim şeylere saygı duymaları.Taşınma işin vardı onu ne yaptın peki
Çok sevindim canım Bizim alt dişler bardakla su verirken carpiyo ben mest oluyorum. Üstler başlamıştı ama henüz çıkamadı bakalım ne zaman gelecekler2 aydir dis cikariyor Ekin, istahsizlik everestte. Dun bende halay cektim. Ust iki disten birisi ve onun yanindaki dis cikmis. Alt iki disler cikmisti. Simdi kalan 2 sini bekliyoruz. Bugun uzun bir aradan sonra kahvalti etti
Hayır olmuyor canım dikiş var mıydı? Onlar tam iyileşmemiş olabilir miKızlar selam. Ben biraz mahrem bi soru soracağım muzdarip olduğum konu ile alakalı. Normal dogum yapan arkadaşlar vardi aramızda bende normal dogum yaptım ama iliski sonrasında perine çatlağı oluyo sanirim az kan geliyo ve idrar yaparken yanma oluyobenden başka bu tarz sorun yaşayan var mı. Doktora da gideceğim önden sizlere sormak istedim.
O koşturmaya da zamanla alışırsın inşallah :) aranızdaki bağ kuvvetlensin çok sevindimKızlar bu arada uzun süreden sonra çocuğumla yalnız kalabildim. Kv gidince annem gelmek istedi , olmadı sen gel dedi ,kv bize gel dedi , tryzelerim aradı gel gel gel... En sonunda dedim ben artık yalnız kalmak istiyorum biraz çocuğumla baş başa kalicam dedim. Bu sabah uzun bi aradan sonra baş başa geçirdiğimiz ilk sabah. İnanın o kadar huzurluyum ki gittiklerinde anladım ki üzerimde psikolojik baskı oluşmuş şimdi bebeğim agladiginda bile rahatım o zaman yine ağlattın bebeği, yine çok ağladı mı?, Ağlayarak mı uyudu ....... Ben huzurlu olunca bi tabii bebeğimde öyle oldu. Kahvaltımızı yaptık sonra kanguruyu çıkardım ona koydum dışarda birlikte yürüdük uyku saatinden 35 dk önce eve geldik falan. Evet her şeyi koştur koştur yapıyorum, bazı şeyleri yetistiremiyorum ama çok huzurluyum
Evet canim dikiş var ama sag tarafta ilginç sekilde çatlak sol taraftaHayır olmuyor canım dikiş var mıydı? Onlar tam iyileşmemiş olabilir mi
Niye senın başından gitmiyorlar ki insan yalnız bence yetişmese bıle kendı basına olunca salabılıyorsun evde yemek bile yapma derdı olmaz ama biri olunca uzun süre mutlaka hersey olacak. Benım 2 tarafta uzun süre kalmaz. Dogum karda bıle annem 10 gun kayınvalıdem 20 gun kalır gider. Sonra hep tekim. 3 cocuk da böyle büyüdü.. Allahtan eşim fazla temızlık hastası ya da yemek delisi bir adam degıl. Cocuklara da bakıyor.. En iyisi azıcık asım kaygısız basım.. Herkes kendi evinde mutlu huzurlu olsun..Gerçekten öyle ağzımı açsam sanki 10 çocuk büyüttün diyolar . Artık insan görmek istemiyorum kimseyi anlamaya çalışmak istemiyorum ve en önemlisi de kendimi kimseye anlatmaya çalışmak istemiyorum. Yoruldum net.
Canm sen neden şimdiye kadar hep annen yada kayınvalide ile geçirdin bunca ayı. Eşin mi yaninda değil. Beni on günlük sezeryanliykrn yalnız bıraktı herkes. İki çocukla. Daha egilemiyordum bile. Çok icerledim. Ama muhtactim o zaman. Yoksa kimse işime karışsın istemem. Anne ne zaman bebekle yalnız kalırsa o zaman daha kolay oluyor herşey.Kızlar bu arada uzun süreden sonra çocuğumla yalnız kalabildim. Kv gidince annem gelmek istedi , olmadı sen gel dedi ,kv bize gel dedi , tryzelerim aradı gel gel gel... En sonunda dedim ben artık yalnız kalmak istiyorum biraz çocuğumla baş başa kalicam dedim. Bu sabah uzun bi aradan sonra baş başa geçirdiğimiz ilk sabah. İnanın o kadar huzurluyum ki gittiklerinde anladım ki üzerimde psikolojik baskı oluşmuş şimdi bebeğim agladiginda bile rahatım o zaman yine ağlattın bebeği, yine çok ağladı mı?, Ağlayarak mı uyudu ....... Ben huzurlu olunca bi tabii bebeğimde öyle oldu. Kahvaltımızı yaptık sonra kanguruyu çıkardım ona koydum dışarda birlikte yürüdük uyku saatinden 35 dk önce eve geldik falan. Evet her şeyi koştur koştur yapıyorum, bazı şeyleri yetistiremiyorum ama çok huzurluyum
Canım onlar kendi ozluyolar bir de eşim de göreve gidiyo diye çocukla tek başlarına bişey olursa yanlarında birimiz olalım dusuncesindeler. Haklarını yiyemem benden bi beklentileri yok evdeyken temizliği de yemeği de kendileri yaparlar ama psikolojik olarak bana zarar verdilerNiye senın başından gitmiyorlar ki insan yalnız bence yetişmese bıle kendı basına olunca salabılıyorsun evde yemek bile yapma derdı olmaz ama biri olunca uzun süre mutlaka hersey olacak. Benım 2 tarafta uzun süre kalmaz. Dogum karda bıle annem 10 gun kayınvalıdem 20 gun kalır gider. Sonra hep tekim. 3 cocuk da böyle büyüdü.. Allahtan eşim fazla temızlık hastası ya da yemek delisi bir adam degıl. Cocuklara da bakıyor.. En iyisi azıcık asım kaygısız basım.. Herkes kendi evinde mutlu huzurlu olsun..
Evet eşim yanında değil buna rağmen yalnız olmakta benim için sorun yok ama onların içi rahat etmiyo özledik vs diyip geliyorlar ben de torunlari neticede gelmeyin diyemiyorum ama sanırım bundan sonra artık olmaz çünkü yalnız kalmak istediğimi söyledim. Buna rağmen niyeyse benim bebeğime bakabilecegime de içten içe pek inanmadiklarini hissediyorum. Çünkü evdeyken ağlasa hemen kucagimfan alıyorlardı . Yani ben de herşeyini yaparım bebeğimle ilgili asla onlardan yardım istemedim bgunde iki defa banyo yaptırırım dışarı çıkarır gezdiririm ona çok güzel yemekler yapar yediririm buna rağmen anneliğim onlara yetersiz geliyo anlamıyorum.Canm sen neden şimdiye kadar hep annen yada kayınvalide ile geçirdin bunca ayı. Eşin mi yaninda değil. Beni on günlük sezeryanliykrn yalnız bıraktı herkes. İki çocukla. Daha egilemiyordum bile. Çok icerledim. Ama muhtactim o zaman. Yoksa kimse işime karışsın istemem. Anne ne zaman bebekle yalnız kalırsa o zaman daha kolay oluyor herşey.
Evet eşim yanında değil buna rağmen yalnız olmakta benim için sorun yok ama onların içi rahat etmiyo özledik vs diyip geliyorlar ben de torunlari neticede gelmeyin diyemiyorum ama sanırım bundan sonra artık olmaz çünkü yalnız kalmak istediğimi söyledim. Buna rağmen niyeyse benim bebeğime bakabilecegime de içten içe pek inanmadiklarini hissediyorum. Çünkü evdeyken ağlasa hemen kucagimfan alıyorlardı . Yani ben de herşeyini yaparım bebeğimle ilgili asla onlardan yardım istemedim bgunde iki defa banyo yaptırırım dışarı çıkarır gezdiririm ona çok güzel yemekler yapar yediririm buna rağmen anneliğim onlara yetersiz geliyo anlamıyorum.
Annem aradı öğleden önce çocuğu üzme kv den gibi onu gezdir dedi tabi ben yine sinirlendim . Sonra da ben ne dedim ki sinirleniyosun sen böyle degildin sana noldu anlamıyorum lz diyolar bu lafa da ayrı sinirleniyorum . Durup dururken ben bu hale gelmiş gibiyim onların gözünde.
Şimdilik en az 15 gün rahatım annemler de kv de bayramdan sonra tatile gidecek. Sonra da evin taşınması var zaten o dönemde kesin gelirler taşındıktan sonra ne kadar kalırlar bilmiyorum orasını yine yaşayıp gorucemTirnaklarini daha onceden cikarsaydin sana karsi boyle olmazlardi.Ne demek cocugu uzme.Normalde aglayan cocugu al annesi agliyor derler
Valla yazdiklarini okudukca benim bile sinirim bozuluyor.Umarim gelmezler uzun sure de rahat edersin bebeginle.
Ne güzel o zaman maşallah diyelim. Benım annem ocakta cocuklar hasta oldu Perperisan olduk gel dedıgımiz halde gelmedi. Kayınvalıdem geldi. Benımkiler gelince tatıl moduna alıyorlar kendilerini. Bence hic gelmemeleri daha hayırlı. Ben de gidince artık hıc onlara yardımcı olmuyorum eskiden esıme cocukları verırı yardım ederdim. Artık kısasa kısas. Yardım etmeyince anlıyorlar yoruluyorlar.. Bak nasılmış diyorum 3 cocukla herseyı mukemmel beklemek. Zaten eskiden tek cocuk varken ne olur gelin derlerdi artık davet eden de yokCanım onlar kendi ozluyolar bir de eşim de göreve gidiyo diye çocukla tek başlarına bişey olursa yanlarında birimiz olalım dusuncesindeler. Haklarını yiyemem benden bi beklentileri yok evdeyken temizliği de yemeği de kendileri yaparlar ama psikolojik olarak bana zarar verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?