Canm telefonlara çok sık bakma. Ben hep sessizde tutuyorum. Arayanlar olursa zaten hep sonra görüyorum. Müsait olunca dönüyorum bazen. Kafan dinlensin seninde. Yaşadığın yer bına güvenli mi.Evet eşim yanında değil buna rağmen yalnız olmakta benim için sorun yok ama onların içi rahat etmiyo özledik vs diyip geliyorlar ben de torunlari neticede gelmeyin diyemiyorum ama sanırım bundan sonra artık olmaz çünkü yalnız kalmak istediğimi söyledim. Buna rağmen niyeyse benim bebeğime bakabilecegime de içten içe pek inanmadiklarini hissediyorum. Çünkü evdeyken ağlasa hemen kucagimfan alıyorlardı . Yani ben de herşeyini yaparım bebeğimle ilgili asla onlardan yardım istemedim bgunde iki defa banyo yaptırırım dışarı çıkarır gezdiririm ona çok güzel yemekler yapar yediririm buna rağmen anneliğim onlara yetersiz geliyo anlamıyorum.
Annem aradı öğleden önce çocuğu üzme kv den gibi onu gezdir dedi tabi ben yine sinirlendim . Sonra da ben ne dedim ki sinirleniyosun sen böyle degildin sana noldu anlamıyorum lz diyolar bu lafa da ayrı sinirleniyorum . Durup dururken ben bu hale gelmiş gibiyim onların gözünde.
Çocugu üzme demek ne demek, sen annesinin en ıyı annesi düşünür. Bir de bunu kendi annen dıyor zaten kendi annelerimiz daha acımasız oluyor. Benımkıler gelince dedım cokmkucaha almak yok, sonra ceremesini ben cekıyorumçalıp saatlerce gezdırıyorkar. Annem özellikle bir iş yaptıgobyok sürekli kucakta gezdir dur. Kaç kere uyardım bana ben gittikten sonra naparsan yap ben gezdircem. Oyle mı cektım kucağından aldım. Nasıl alırsın torunumu dedı. Ben de cocuk benim anne dedım kendı anneme. Sen 3 kere dogurdum 3 nde de 10 gun zor kaldın gittin.. Ne torunu ne annesi dedım.. Benım Düzenim boyle. 3 yu kucaga alıstormayacagım. Besıkten seveceksen sev yoksa sevme dedım. Gık yok. Hem faydası yok hem alıngan...E="dgdln, post: 64646575, member: 924442"]
Evet eşim yanında değil buna rağmen yalnız olmakta benim için sorun yok ama onların içi rahat etmiyo özledik vs diyip geliyorlar ben de torunlari neticede gelmeyin diyemiyorum ama sanırım bundan sonra artık olmaz çünkü yalnız kalmak istediğimi söyledim. Buna rağmen niyeyse benim bebeğime bakabilecegime de içten içe pek inanmadiklarini hissediyorum. Çünkü evdeyken ağlasa hemen kucagimfan alıyorlardı . Yani ben de herşeyini yaparım bebeğimle ilgili asla onlardan yardım istemedim bgunde iki defa banyo yaptırırım dışarı çıkarır gezdiririm ona çok güzel yemekler yapar yediririm buna rağmen anneliğim onlara yetersiz geliyo anlamıyorum.
Annem aradı öğleden önce çocuğu üzme kv den gibi onu gezdir dedi tabi ben yine sinirlendim . Sonra da ben ne dedim ki sinirleniyosun sen böyle degildin sana noldu anlamıyorum lz diyolar bu lafa da ayrı sinirleniyorum . Durup dururken ben bu hale gelmiş gibiyim onların gözünde.
Güvenli askeri lojman. O konuda sıkıntı yok. Zaten ben de çok bakmıyorum hatta görsem de bakmıyorum çünkü artık kimseyle konuşmak falan istemiyorum. Arayan akıl veriyo çocuğa şöyle yap böyle yap tavsiye eleştiri bitmiyo. Herkes maşallah bilirkişiCanm telefonlara çok sık bakma. Ben hep sessizde tutuyorum. Arayanlar olursa zaten hep sonra görüyorum. Müsait olunca dönüyorum bazen. Kafan dinlensin seninde. Yaşadığın yer bına güvenli mi.
Bana akıl verilmesinden nefret ediyorum. Devir değişti artık. Herkeste internet var. Her bilgiye erisebiliyoruz artk. Yaşımız küçük diye bilgimiz olduğuna inanmıyolar. Benm annem hiç karışmaz o kadar ki umursamaz diye kizarm bazen. Kayınvalidem tam tersi elime çorap alsam çocuğa giydirmek için elimde gördüğü halde bebeğe çorap giydir der.Güvenli askeri lojman. O konuda sıkıntı yok. Zaten ben de çok bakmıyorum hatta görsem de bakmıyorum çünkü artık kimseyle konuşmak falan istemiyorum. Arayan akıl veriyo çocuğa şöyle yap böyle yap tavsiye eleştiri bitmiyo. Herkes maşallah bilirkişi
Kız küçük de değilim 30 yaşındayımBana akıl verilmesinden nefret ediyorum. Devir değişti artık. Herkeste internet var. Her bilgiye erisebiliyoruz artk. Yaşımız küçük diye bilgimiz olduğuna inanmıyolar. Benm annem hiç karışmaz o kadar ki umursamaz diye kizarm bazen. Kayınvalidem tam tersi elime çorap alsam çocuğa giydirmek için elimde gördüğü halde bebeğe çorap giydir der.Neyse çok yorum yapmak istemiyorum. Ben genel karakter olarak dik basliyim. Bana karışmasından nefret ederim . Çocukken de boyleydim
Ay bu neeee yaramaz seniiii nasıl becermis yerim çok güldümoff of evi pislik götürüyor, ben artık çocuğu durduramıyorum napacağımı şaşırdım beş dakika durmuyoruz eğer şansım var da uyursa ben de sızıp kalıyorum yanında. Bugün çamaşırları makineye koymak için bir dakika bile sayılmaz yalnız bıraktım geldiğimde çamaşır teline tırmanmıştı. Yakında düz duvara tırmanacak galibaEki Görüntüle 2668228
Bende 28 yaşındayım. Ama kaynanam benden otuz yaş büyük olduğu içinKız küçük de değilim 30 yaşındayımama sanki bana okumamış hiç bir şey bilmeyen 15 yaşında evlebmisim de kendim çocuğum çocuk bakamam gibi davraniyolar
Canım ben 1 haftadır boyleydim sürekli mızmız gece 1 kere kalkan kuzum 5 kere kalkıyor. 6.dişi çıkacak belli.. Eş sürekli agızda. Su matarasının silikon kısmı I seviyor veriyorum eline kemiriyor.. Yemesi ve uykusu azaldı. Atesi takipteyim 38 e cıkma yan ates. Ben 38d2n önce ateş düşürücü vermiyorum. Hele ıgnenınnodkugu gün cok felaketi. Ben aşıya baglafım ama diş de etkiliyor..Kızlar bebeğim iki gündür çok huysuzdu. Dün akşam aşırı uykusu olmasına rağmen çok direndi ağladı çıldırdı resmen. Parol verdim . Duş aldırdım. Zorla uyudu. Sabah ateşli uyandı. 37.7 . Alt dişler çıkarken yine hafif bı ateş olmuştu. Üst dişler iki üç haftadır belirgin kabardı ama hala çıkmadı. Diş dönemi ateş yaşayan varmı. Off pandemi yüzünden insan daha çok korkuyor ateşten.
Valla şaştım kaldım daha önce hiç böyle çıkmalı falan bişey denemedi, bi geldim böyle. İyi ki üç saniye bıraktım yani, bunlardaki cesaret bizde olsa var ya hey yavrum heeyAy bu neeee yaramaz seniiii nasıl becermis yerim çok güldüm
Ay ne güldürdü beni maşallah.. Kendi mı kalkmış tırmanmış maşallah. O zaman yasına varmadan yürür. Hamile olan siz miydiniz eger hamşleyseniz Allah yardımcınız olsun. Çünkü aynı şeyleri ben de yaşamıştım Allah korusun onu yalnız bırakmayın. Ben buyuk oğlanı yıkamıstım, 2 ye hamileydim. Oğlanın havlusu adayım dedim önune oyuncak koydum koridorda ki çamaşır askılıhına gidene kadar benım ki koltugu arkasına geçmiş. Parmagının prize sokmul. Elektrik hafif carptı nasıl agladı.. En ıyı bıldıgı kelime ufff oldu.. Valla 5 sn yalnız bırakmaya gelmiyorlarAy bu neeee yaramaz seniiii nasıl becermis yerim çok güldüm
Belli bi sayısı yok bizim, gece iki kere o belli gün içinde de bazen tadımlık bazen tam doymalık beşi buluyor, bazen istemiyor bazen bırakmıyorKızlar, bebekleriniz kaç defa emiyor bir gün içinde bu ara sıcaktan mı zorla emziriyorım oda sütüm azalması diye
Hamile olan arkadaşAy ne güldürdü beni maşallah.. Kendi mı kalkmış tırmanmış maşallah. O zaman yasına varmadan yürür. Hamile olan siz miydiniz eger hamşleyseniz Allah yardımcınız olsun. Çünkü aynı şeyleri ben de yaşamıştım Allah korusun onu yalnız bırakmayın. Ben buyuk oğlanı yıkamıstım, 2 ye hamileydim. Oğlanın havlusu adayım dedim önune oyuncak koydum koridorda ki çamaşır askılıhına gidene kadar benım ki koltugu arkasına geçmiş. Parmagının prize sokmul. Elektrik hafif carptı nasıl agladı.. En ıyı bıldıgı kelime ufff oldu.. Valla 5 sn yalnız bırakmaya gelmiyorlar
Haa pardon acaba happymom arkadasın bebegın cinsiyeti belli oldu mu ki.. Çok iyi yapmışsınız ben ne bileyim o zaman 9 aylık bebe prıze parmak sokacagı aklıma gelmedı bir de ortalıkta pek priz yoktu hep koltukların arkasıydı... Benım tosun dana aslında emeklıyormuş meger. Oyuncak koyardık gitmezdi. Eşim dedi ki meyve püresi kaseti hedef olarak koy. Bizim tembel dana bir emekleri bir emekledı biraz gec gıttı ama gözlerim doldu. Yazık yavrumun ıstedıgı şey oyuncak degıl mamaymış. . Algısı bıle boğaza acık. Ne güldük... Ben emeleyemıyor dıye hep koltuk altından tutup yürütüyorum. Artık kanepede guzel sıralıyor. Ama hemen yoruluyor. Olsun iyi ki onun gönlünü beklememişimHamile olan arkadaşHappymoms , dağa taşa tırmanan bebe benim kendisi tırmanmış çamaşırlığa evet. prizlerin hepsini zaten güvenlikli hale getirdik üstüne takılı olan fişleri bile var gücüyle çekiyor, hiç yalnız bırakamıyorum gerçekten de. Şimşek gibi emekliyo çocuk yürür mü hemen bilmiyorum da bu hali bile fena şu an
Diş değilmiş bizimki. Boğaz enfeksiyonu. Kanda enfeksiyon yükselmiş yine. Boğazları. Çok kızarmış. Serum yedik. Yeni geldik eve. Çok yorgun ve bitkinm. Bebeğimde keyifsiz serum için damar çok zor bulundu. Ağlamaktan gözleri balon gibi oldu. ÖyleCanım ben 1 haftadır boyleydim sürekli mızmız gece 1 kere kalkan kuzum 5 kere kalkıyor. 6.dişi çıkacak belli.. Eş sürekli agızda. Su matarasının silikon kısmı I seviyor veriyorum eline kemiriyor.. Yemesi ve uykusu azaldı. Atesi takipteyim 38 e cıkma yan ates. Ben 38d2n önce ateş düşürücü vermiyorum. Hele ıgnenınnodkugu gün cok felaketi. Ben aşıya baglafım ama diş de etkiliyor..
Çok geçmiş olsun nasıl bıgaz enfeksiyonu oluyorlar soguk su ıcmıyorlar ki dondurma yemiyorlar ki... Allah beterinden saklasınDiş değilmiş bizimki. Boğaz enfeksiyonu. Kanda enfeksiyon yükselmiş yine. Boğazları. Çok kızarmış. Serum yedik. Yeni geldik eve. Çok yorgun ve bitkinm. Bebeğimde keyifsiz serum için damar çok zor bulundu. Ağlamaktan gözleri balon gibi oldu. Öyle
Hamiş olan benim o şanslı benimHaa pardon acaba happymom arkadasın bebegın cinsiyeti belli oldu mu ki.. Çok iyi yapmışsınız ben ne bileyim o zaman 9 aylık bebe prıze parmak sokacagı aklıma gelmedı bir de ortalıkta pek priz yoktu hep koltukların arkasıydı... Benım tosun dana aslında emeklıyormuş meger. Oyuncak koyardık gitmezdi. Eşim dedi ki meyve püresi kaseti hedef olarak koy. Bizim tembel dana bir emekleri bir emekledı biraz gec gıttı ama gözlerim doldu. Yazık yavrumun ıstedıgı şey oyuncak degıl mamaymış. . Algısı bıle boğaza acık. Ne güldük... Ben emeleyemıyor dıye hep koltuk altından tutup yürütüyorum. Artık kanepede guzel sıralıyor. Ama hemen yoruluyor. Olsun iyi ki onun gönlünü beklememişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?