2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canm telefonlara çok sık bakma. Ben hep sessizde tutuyorum. Arayanlar olursa zaten hep sonra görüyorum. Müsait olunca dönüyorum bazen. Kafan dinlensin seninde. Yaşadığın yer bına güvenli mi.

Kızlar, bebekleriniz kaç defa emiyor bir gün içinde bu ara sıcaktan mı zorla emziriyorım oda sütüm azalması diye

Çocugu üzme demek ne demek, sen annesinin en ıyı annesi düşünür. Bir de bunu kendi annen dıyor zaten kendi annelerimiz daha acımasız oluyor. Benımkıler gelince dedım cokmkucaha almak yok, sonra ceremesini ben cekıyorumçalıp saatlerce gezdırıyorkar. Annem özellikle bir iş yaptıgobyok sürekli kucakta gezdir dur. Kaç kere uyardım bana ben gittikten sonra naparsan yap ben gezdircem. Oyle mı cektım kucağından aldım. Nasıl alırsın torunumu dedı. Ben de cocuk benim anne dedım kendı anneme. Sen 3 kere dogurdum 3 nde de 10 gun zor kaldın gittin.. Ne torunu ne annesi dedım.. Benım Düzenim boyle. 3 yu kucaga alıstormayacagım. Besıkten seveceksen sev yoksa sevme dedım. Gık yok. Hem faydası yok hem alıngan...
[/QUOTE]
Bu kucak mevzusunu kırk kere söyledim ama işte keşke alsaydım kucaklarindan şimdi yalnızım ayağa kalksam kiyamet kopuyo . O kadar çok söyledim anlatamadım.
Teyzem geldi çocuk yemek yedi sallaya sallaya seviyo dedim sallama yok dev etti sallama kusacak akşam uyku vakti ben tekrar o kadar yediremem yok. En sonunda ayağa kalktım tamam ver o zaman dedim . Hemen durdu ama şimdi ben kötüyüm çocuğumu sevdirmiyomusum . İnan doğumdan iki hafta sonra bebeğim kolik gazlı ve uykusuz bi bebek olmasına rağmen beni o değil annem ve kv yordu.

Canm telefonlara çok sık bakma. Ben hep sessizde tutuyorum. Arayanlar olursa zaten hep sonra görüyorum. Müsait olunca dönüyorum bazen. Kafan dinlensin seninde. Yaşadığın yer bına güvenli mi.
Güvenli askeri lojman. O konuda sıkıntı yok. Zaten ben de çok bakmıyorum hatta görsem de bakmıyorum çünkü artık kimseyle konuşmak falan istemiyorum. Arayan akıl veriyo çocuğa şöyle yap böyle yap tavsiye eleştiri bitmiyo. Herkes maşallah bilirkişi

Bana akıl verilmesinden nefret ediyorum. Devir değişti artık. Herkeste internet var. Her bilgiye erisebiliyoruz artk. Yaşımız küçük diye bilgimiz olduğuna inanmıyolar. Benm annem hiç karışmaz o kadar ki umursamaz diye kizarm bazen. Kayınvalidem tam tersi elime çorap alsam çocuğa giydirmek için elimde gördüğü halde bebeğe çorap giydir der. Neyse çok yorum yapmak istemiyorum. Ben genel karakter olarak dik basliyim. Bana karışmasından nefret ederim . Çocukken de boyleydim

Kızlar bebeğim iki gündür çok huysuzdu. Dün akşam aşırı uykusu olmasına rağmen çok direndi ağladı çıldırdı resmen. Parol verdim . Duş aldırdım. Zorla uyudu. Sabah ateşli uyandı. 37.7 . Alt dişler çıkarken yine hafif bı ateş olmuştu. Üst dişler iki üç haftadır belirgin kabardı ama hala çıkmadı. Diş dönemi ateş yaşayan varmı. Off pandemi yüzünden insan daha çok korkuyor ateşten.

Kız küçük de değilim 30 yaşındayım ama sanki bana okumamış hiç bir şey bilmeyen 15 yaşında evlebmisim de kendim çocuğum çocuk bakamam gibi davraniyolar

off of evi pislik götürüyor, ben artık çocuğu durduramıyorum napacağımı şaşırdım beş dakika durmuyoruz eğer şansım var da uyursa ben de sızıp kalıyorum yanında. Bugün çamaşırları makineye koymak için bir dakika bile sayılmaz yalnız bıraktım geldiğimde çamaşır teline tırmanmıştı. Yakında düz duvara tırmanacak galiba

Ay bu neeee yaramaz seniiii nasıl becermis yerim çok güldüm

Kız küçük de değilim 30 yaşındayım ama sanki bana okumamış hiç bir şey bilmeyen 15 yaşında evlebmisim de kendim çocuğum çocuk bakamam gibi davraniyolar
Bende 28 yaşındayım. Ama kaynanam benden otuz yaş büyük olduğu için onun dediğini yapmam lazımmış. Aklıma mantigima uymayan hiç birşeyi bana kimse yaptıramaz. Tıpta yer almayan ama eskilerin hurafelerini kimse bana kabul ettiremez

Canım ben 1 haftadır boyleydim sürekli mızmız gece 1 kere kalkan kuzum 5 kere kalkıyor. 6.dişi çıkacak belli.. Eş sürekli agızda. Su matarasının silikon kısmı I seviyor veriyorum eline kemiriyor.. Yemesi ve uykusu azaldı. Atesi takipteyim 38 e cıkma yan ates. Ben 38d2n önce ateş düşürücü vermiyorum. Hele ıgnenınnodkugu gün cok felaketi. Ben aşıya baglafım ama diş de etkiliyor..

Kızlar bebeğimin bir gözünde ara ara şaşılık var. Sanırım göz tembelliği. 6. Ay kontrolüne goturmemistim malum korona yüzünden. Bayramdan sonrası için randevu aldım. Küçükken bende de vardı zaten genetik etkisi de varmış . Tedavisi var elbet ama gözünü öyle görünce içim eziliyo

Ay bu neeee yaramaz seniiii nasıl becermis yerim çok güldüm
Ay ne güldürdü beni maşallah.. Kendi mı kalkmış tırmanmış maşallah. O zaman yasına varmadan yürür. Hamile olan siz miydiniz eger hamşleyseniz Allah yardımcınız olsun. Çünkü aynı şeyleri ben de yaşamıştım Allah korusun onu yalnız bırakmayın. Ben buyuk oğlanı yıkamıstım, 2 ye hamileydim. Oğlanın havlusu adayım dedim önune oyuncak koydum koridorda ki çamaşır askılıhına gidene kadar benım ki koltugu arkasına geçmiş. Parmagının prize sokmul. Elektrik hafif carptı nasıl agladı.. En ıyı bıldıgı kelime ufff oldu.. Valla 5 sn yalnız bırakmaya gelmiyorlar

off of evi pislik götürüyor, ben artık çocuğu durduramıyorum napacağımı şaşırdım beş dakika durmuyoruz eğer şansım var da uyursa ben de sızıp kalıyorum yanında. Bugün çamaşırları makineye koymak için bir dakika bile sayılmaz yalnız bıraktım geldiğimde çamaşır teline tırmanmıştı. Yakında düz duvara tırmanacak galiba
Kızlar, bebekleriniz kaç defa emiyor bir gün içinde bu ara sıcaktan mı zorla emziriyorım oda sütüm azalması diye
Belli bi sayısı yok bizim, gece iki kere o belli gün içinde de bazen tadımlık bazen tam doymalık beşi buluyor, bazen istemiyor bazen bırakmıyor

Hamile olan arkadaş Happymoms , dağa taşa tırmanan bebe benim kendisi tırmanmış çamaşırlığa evet. prizlerin hepsini zaten güvenlikli hale getirdik üstüne takılı olan fişleri bile var gücüyle çekiyor, hiç yalnız bırakamıyorum gerçekten de. Şimşek gibi emekliyo çocuk yürür mü hemen bilmiyorum da bu hali bile fena şu an

Haa pardon acaba happymom arkadasın bebegın cinsiyeti belli oldu mu ki.. Çok iyi yapmışsınız ben ne bileyim o zaman 9 aylık bebe prıze parmak sokacagı aklıma gelmedı bir de ortalıkta pek priz yoktu hep koltukların arkasıydı... Benım tosun dana aslında emeklıyormuş meger. Oyuncak koyardık gitmezdi. Eşim dedi ki meyve püresi kaseti hedef olarak koy. Bizim tembel dana bir emekleri bir emekledı biraz gec gıttı ama gözlerim doldu. Yazık yavrumun ıstedıgı şey oyuncak degıl mamaymış. . Algısı bıle boğaza acık. Ne güldük... Ben emeleyemıyor dıye hep koltuk altından tutup yürütüyorum. Artık kanepede guzel sıralıyor. Ama hemen yoruluyor. Olsun iyi ki onun gönlünü beklememişim

Diş değilmiş bizimki. Boğaz enfeksiyonu. Kanda enfeksiyon yükselmiş yine. Boğazları. Çok kızarmış. Serum yedik. Yeni geldik eve. Çok yorgun ve bitkinm. Bebeğimde keyifsiz serum için damar çok zor bulundu. Ağlamaktan gözleri balon gibi oldu. Öyle

Çok geçmiş olsun nasıl bıgaz enfeksiyonu oluyorlar soguk su ıcmıyorlar ki dondurma yemiyorlar ki... Allah beterinden saklasın

Hamiş olan benim o şanslı benim cinsiyet kız ilk bebeğim erkekti yarın detaylı ultrasona gireceğim umarım cinsiyet aynıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…