2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugun saglik ocaginda kizamik asilari vuruldu.Parmaktan kan alindi.Emrenin kan degeri 9.7 cikti.Hemsire cok dusuk dedi.Doktorumuza hemen yazdim
Henuz gidemedik.Takviye damla disinda ne yapilabilir ?
Bu arada bizimkilerde düz duvara tirmananlardan.Ugur alcak koltuklara cikiyordu yetmedi bir de merdivenleri cikmaya basladi

Benim büyük kızımda 5.aydan sonra düzenli olmuştu..garipsedim o yüzden:/ bekleye bekleye bunaldım da iyice

Sevimli yahu senin kız
Çok teşekkür ederim. Biz de deniz tatilindeyiz, keşke olsam diye dua ediyorum, tatile geldiğimizden beri. Çok bunaldım, şiştim iyice:/
Normalmiş bu kadar düzensizlik demek ki. Beklemekten başka çare yok

Ben demiri bağlayacak şeyleri bir arada kesinlikle vermiyorum. Aksine vitamin emilimini arttıracak şeyler veriyorum. Mesela öğle öğününde muhakak protein oluyo bugün kırmızı et verdim yanında erik suyu c vitamini demir emilimini arttırır. Sabah pekmez,ceviz , yumurta vs veriyorum ama kesinlikle peynir vermiyorum. Peyniri akşam veriyorum akşam yoğurt veriyorum. Süt ve süt ürünleri demiri bağlar vücut ememez. Kahvaltısına genelde 3-4 damla limon damlatiyorum. Oğlumda değerleri normal çıktı bu yaptıklarımın etkisidir çünkü demir damlasini hiç düzenli vermedim iki günde bir 3-4 damla veriyodum

Aklimda olsun hep bunlar.Ogle ogunleri klasik hep kiymali zaten ama hep yogurtla yediriyodum.Onu kestim tamamen.Aksamustu meyvesiyle yogurdu vericem.Aksam da yogurt.Bakalim doktor henuz donmedi.Donsun ne diyecek.

Erik suyu ,visne suyu nasil yapalim bunu.Hic yapmadim.
Ben erikleri kendin ayarlayacagin ölçüde su kullanabilirsin. Suyun içine koyup kaynatiyorum. Eğer vaktim varsa geniş bi elekten geçiriyorum oğluma iciriyorum. Eğer vaktim yoksa sadece suyunu süzüp oğluma veriyorum posasini ayırıp kendim yiyorum
Vişne suyu da aynı.
Fazla su koyma yinede çünkü fazla suyun çaresi yok ama suyu az olursa sonradan da eklersin
,

Visne cok eksi olmaz mi?Su anda bahcede kocaman bir visne agacimiz var.Ustu harman gibi dolu kimse de toplamiyor artik

Visne cok eksi olmaz mi?Su anda bahcede kocaman bir visne agacimiz var.Ustu harman gibi dolu kimse de toplamiyor artik

Vişne suyu nu bebişe vermedim ama bende buzluğa koydum ağacımızdan toplayıp. Kışın büyük oğluma meyve suyu yapıyorum çok severek içiyor. Toplama imkanın varsa buzluğa da atabilirsin eğer çoksa

Vişne erik ve yaban mersini üçünü beraber meyve suyu yapıyorum. Serin serin çok güzel gidiyor. Hele iftar sofrası nda.

Kızlaaar oğlum emmeyi bıraktı :/ 10 aylık oldu daha yeni. Bu kadar erken olacağını bilmiyordum.

Kızlaaar oğlum emmeyi bıraktı :/ 10 aylık oldu daha yeni. Bu kadar erken olacağını bilmiyordum.
Olsun canım üzülme neticede o annesinden ilk sütü emdi ilk aşısını aldı. Gönül istiyo ki 2 yaşına kadar dolu dolu emsin ama bazen olmuyo işte .
Ayrıca bazen de bebekler diş çıkarma dönemlerinde emmek istemezler eğer öyle bi dönemse sagsaniz 3-4 gün sonra tekrar emzirmeyi deneseniz belki emmeye devam edebilir. Emmese bile içiniz rahat olsun her anne bebeği için en iyisini yapmaya çalışır içinde olduğu şartlar doğrultusunda . Eminim siz de yapabileceginizi yapmissinizdir.
Ben 7 ay emmisim sonra kendim bırakmışım ama bagisikligimin maşallahı var. Allah meleginize sağlık sıhhat ve iştah versin size de güç kuvvet ve kolaylık versin

Gruptaki ogretmenlerin affina dayanarak, kuzenimin dun yks sonuclari aciklandi. Tercih konusunda kafasi karisik. Ona yardimci olabilecek bir tercih listesi hazirlamasinda fikir verebilecek yetkin birisi lazim. Fizik istiyor. Fikri olanlar yazarsa cok sevinirim. Cunku corona doneminde rehber ogretmenine de ulasamiyor.

Eklentiler

• 12A3D5BA-3080-4979-A35E-0FBD42AA170F.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 59
Cnm bizde ozel damla kullanıyordum kan damlası çok pişman oldum kansızlık çıktı doktorum ferrosanol yazdı onu kullaniyorum bakalım bayramdan sonra kontrol var bu arada hergun sebzeli kıyma veya köfte veriyorum hergun avcu kadar kıyma veriyorum pekmez yumurtaceviz inşallah yukselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…