Yok canm bitti sabahlari oluyordu o da kalmadı artıkBulantı falan varmı canim
Kız bebek rahat derler o yüzden sordum canım:) oğlumla aynı mı oldu bulantılar falan erkek bebek zor denirYok canm bitti sabahlari oluyordu o da kalmadı artık
Benim büyük kızımda 5.aydan sonra düzenli olmuştu..garipsedim o yüzden:/ bekleye bekleye bunaldım da iyiceSağol cnm. Amin. Regl konusu ben lohusalık bittikten sekiz dokuz ay sonra ilk adet oldum. Dört gün kadar sürdü. Ama kanama azdı. Şimdi yine olmuyorum. Eski döngü me göre sayarsak dört gün geçti adetim. Normal mi acaba bilmiyorum ilk bebekte yine uzun süre adet olmadım. Bı sene kadar . Ama olmaya başlayınca normal düzende devam etti.
Sevimli yahu senin kızBenimki tam bir çekirgebenim reglim doğumdan sonra 56. günde falan başladı sonra iki ay olmadı sonra geldi yine elli gün falan olmadı. Ne bir düzen ne bir şey, ama geçen üç beş günlüğüne tatil gibi bişey yapalım dedik hoop hemen başladı vicdansız. Şunu farkettim emzirme miktarım azaldıkça reglim daha çabuk oluyor.
Eşinizle de kavuşmanıza çok sevindim, gözünüz aydın:)
Ben demiri bağlayacak şeyleri bir arada kesinlikle vermiyorum. Aksine vitamin emilimini arttıracak şeyler veriyorum. Mesela öğle öğününde muhakak protein oluyo bugün kırmızı et verdim yanında erik suyu c vitamini demir emilimini arttırır. Sabah pekmez,ceviz , yumurta vs veriyorum ama kesinlikle peynir vermiyorum. Peyniri akşam veriyorum akşam yoğurt veriyorum. Süt ve süt ürünleri demiri bağlar vücut ememez. Kahvaltısına genelde 3-4 damla limon damlatiyorum. Oğlumda değerleri normal çıktı bu yaptıklarımın etkisidir çünkü demir damlasini hiç düzenli vermedim iki günde bir 3-4 damla veriyodumBugun saglik ocaginda kizamik asilari vuruldu.Parmaktan kan alindi.Emrenin kan degeri 9.7 cikti.Hemsire cok dusuk dedi.Doktorumuza hemen yazdim
Henuz gidemedik.Takviye damla disinda ne yapilabilir ?
Bu arada bizimkilerde düz duvara tirmananlardan.Ugur alcak koltuklara cikiyordu yetmedi bir de merdivenleri cikmaya basladi
Ben demiri bağlayacak şeyleri bir arada kesinlikle vermiyorum. Aksine vitamin emilimini arttıracak şeyler veriyorum. Mesela öğle öğününde muhakak protein oluyo bugün kırmızı et verdim yanında erik suyu c vitamini demir emilimini arttırır. Sabah pekmez,ceviz , yumurta vs veriyorum ama kesinlikle peynir vermiyorum. Peyniri akşam veriyorum akşam yoğurt veriyorum. Süt ve süt ürünleri demiri bağlar vücut ememez. Kahvaltısına genelde 3-4 damla limon damlatiyorum. Oğlumda değerleri normal çıktı bu yaptıklarımın etkisidir çünkü demir damlasini hiç düzenli vermedim iki günde bir 3-4 damla veriyodum
Ben erikleri kendin ayarlayacagin ölçüde su kullanabilirsin. Suyun içine koyup kaynatiyorum. Eğer vaktim varsa geniş bi elekten geçiriyorum oğluma iciriyorum. Eğer vaktim yoksa sadece suyunu süzüp oğluma veriyorum posasini ayırıp kendim yiyorumErik suyu ,visne suyu nasil yapalim bunu.Hic yapmadim.
Visne cok eksi olmaz mi?Su anda bahcede kocaman bir visne agacimiz var.Ustu harman gibi dolu kimse de toplamiyor artikBen erikleri kendin ayarlayacagin ölçüde su kullanabilirsin. Suyun içine koyup kaynatiyorum. Eğer vaktim varsa geniş bi elekten geçiriyorum oğluma iciriyorum. Eğer vaktim yoksa sadece suyunu süzüp oğluma veriyorum posasini ayırıp kendim yiyorum
Vişne suyu da aynı.
Fazla su koyma yinede çünkü fazla suyun çaresi yok ama suyu az olursa sonradan da eklersin
,
Visne cok eksi olmaz mi?Su anda bahcede kocaman bir visne agacimiz var.Ustu harman gibi dolu kimse de toplamiyor artikBen erikleri kendin ayarlayacagin ölçüde su kullanabilirsin. Suyun içine koyup kaynatiyorum. Eğer vaktim varsa geniş bi elekten geçiriyorum oğluma iciriyorum. Eğer vaktim yoksa sadece suyunu süzüp oğluma veriyorum posasini ayırıp kendim yiyorum
Vişne suyu da aynı.
Fazla su koyma yinede çünkü fazla suyun çaresi yok ama suyu az olursa sonradan da eklersin
,
Bende bunaldım.Benim büyük kızımda 5.aydan sonra düzenli olmuştu..garipsedim o yüzden:/ bekleye bekleye bunaldım da iyice
Vişne suyu nu bebişe vermedim ama bende buzluğa koydum ağacımızdan toplayıp. Kışın büyük oğluma meyve suyu yapıyorum çok severek içiyor. Toplama imkanın varsa buzluğa da atabilirsin eğer çoksaVisne cok eksi olmaz mi?Su anda bahcede kocaman bir visne agacimiz var.Ustu harman gibi dolu kimse de toplamiyor artik
Vişne erik ve yaban mersini üçünü beraber meyve suyu yapıyorum. Serin serin çok güzel gidiyor. Hele iftar sofrası ndaVişne suyu nu bebişe vermedim ama bende buzluğa koydum ağacımızdan toplayıp. Kışın büyük oğluma meyve suyu yapıyorum çok severek içiyor. Toplama imkanın varsa buzluğa da atabilirsin eğer çoksa
Valla benim yaptığım erik suları da çok ekşi ama acayip severek iciyo. Ben hamileyken ve doğumdan sonra çok içtim belki ordan bi aşinalık oldu. Deneyin belki severVisne cok eksi olmaz mi?Su anda bahcede kocaman bir visne agacimiz var.Ustu harman gibi dolu kimse de toplamiyor artik
Olsun canım üzülme neticede o annesinden ilk sütü emdi ilk aşısını aldı. Gönül istiyo ki 2 yaşına kadar dolu dolu emsin ama bazen olmuyo işte .Kızlaaar oğlum emmeyi bıraktı :/ 10 aylık oldu daha yeni. Bu kadar erken olacağını bilmiyordum.
Cnm bizde ozel damla kullanıyordum kan damlası çok pişman oldum kansızlık çıktı doktorum ferrosanol yazdı onu kullaniyorum bakalım bayramdan sonra kontrol var bu arada hergun sebzeli kıyma veya köfte veriyorum hergun avcu kadar kıyma veriyorum pekmez yumurtaceviz inşallah yukselirBugun saglik ocaginda kizamik asilari vuruldu.Parmaktan kan alindi.Emrenin kan degeri 9.7 cikti.Hemsire cok dusuk dedi.Doktorumuza hemen yazdim
Henuz gidemedik.Takviye damla disinda ne yapilabilir ?
Bu arada bizimkilerde düz duvara tirmananlardan.Ugur alcak koltuklara cikiyordu yetmedi bir de merdivenleri cikmaya basladi
Ne zamandır emmiyor gece uykuda vermeyi dene çok ek gıda yiyorsada emmezKızlaaar oğlum emmeyi bıraktı :/ 10 aylık oldu daha yeni. Bu kadar erken olacağını bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?