Hamile olabilirmisin cnm. Anne hamile kalınca bazı bebekler emmeyi birakirmisKızlaaar oğlum emmeyi bıraktı :/ 10 aylık oldu daha yeni. Bu kadar erken olacağını bilmiyordum.
Ben mustela aldım canm kullandım bi sorun yaşamadım tavsiye ederimKizlar bu organik, kimyasal içermeyen güneş kremleriyle deneyimi olan var mı? Doğal olsun diye çocuğu yakmaktan korkuyorum. Tavsiyelerinizin başımın üstünde yeri var
Ben de mustela kullanıyorum memnunum.Kizlar bu organik, kimyasal içermeyen güneş kremleriyle deneyimi olan var mı? Doğal olsun diye çocuğu yakmaktan korkuyorum. Tavsiyelerinizin başımın üstünde yeri var
Öğretmen değilim fakat ben de ana bilim dalı mezunuyum, kimya. Çok sevdiğim için tercih etmiştim, iyi bir üniversitede okudum. Fakat çok idealist biri değilse, yani bilim dalını okuyup akademik kariyer düşünmüyorsa tavsiyem tercih etmemesi olur, tabi ben çok bilgili değilim ama ağzım yandı yani. Umarım kendisi için en doğru kararı verir ve çok mutlu olur, hakkında hayırlısı olsunGruptaki ogretmenlerin affina dayanarak, kuzenimin dun yks sonuclari aciklandi. Tercih konusunda kafasi karisik. Ona yardimci olabilecek bir tercih listesi hazirlamasinda fikir verebilecek yetkin birisi lazim. Fizik istiyor. Fikri olanlar yazarsa cok sevinirim. Cunku corona doneminde rehber ogretmenine de ulasamiyor.
Öğretmen değilim fakat ben de ana bilim dalı mezunuyum, kimya. Çok sevdiğim için tercih etmiştim, iyi bir üniversitede okudum. Fakat çok idealist biri değilse, yani bilim dalını okuyup akademik kariyer düşünmüyorsa tavsiyem tercih etmemesi olur, tabi ben çok bilgili değilim ama ağzım yandı yani. Umarım kendisi için en doğru kararı verir ve çok mutlu olur, hakkında hayırlısı olsun
Hangi özel damlaydi canımCnm bizde ozel damla kullanıyordum kan damlası çok pişman oldum kansızlık çıktı doktorum ferrosanol yazdı onu kullaniyorum bakalım bayramdan sonra kontrol var bu arada hergun sebzeli kıyma veya köfte veriyorum hergun avcu kadar kıyma veriyorum pekmez yumurtaceviz inşallah yukselir
İyi iciyormus benim oğlum visneyi sevmediBen erikleri kendin ayarlayacagin ölçüde su kullanabilirsin. Suyun içine koyup kaynatiyorum. Eğer vaktim varsa geniş bi elekten geçiriyorum oğluma iciriyorum. Eğer vaktim yoksa sadece suyunu süzüp oğluma veriyorum posasini ayırıp kendim yiyorum
Vişne suyu da aynı.
Fazla su koyma yinede çünkü fazla suyun çaresi yok ama suyu az olursa sonradan da eklersin
,
Canım ek gıda yi fazla mi verdin acabaKızlaaar oğlum emmeyi bıraktı :/ 10 aylık oldu daha yeni. Bu kadar erken olacağını bilmiyordum.
Ben tyt ayt felan çok uzak kaldım ama şunu çok iyi biliyorum, Fizik tercih ederse ondan ilerleyemez, alımı yok Sadece okumuş olur.Gruptaki ogretmenlerin affina dayanarak, kuzenimin dun yks sonuclari aciklandi. Tercih konusunda kafasi karisik. Ona yardimci olabilecek bir tercih listesi hazirlamasinda fikir verebilecek yetkin birisi lazim. Fizik istiyor. Fikri olanlar yazarsa cok sevinirim. Cunku corona doneminde rehber ogretmenine de ulasamiyor.
İlgisi cok.Ben tyt ayt felan çok uzak kaldım ama şunu çok iyi biliyorum, Fizik tercih ederse ondan ilerleyemez, alımı yok Sadece okumuş olur.
Kız mı erkek mi Belki polislik astsubay lik başvurusu felan yapar Öyle iş bulur
Netleri iyi, doğrularina göre yanlış sayıları az burdan konularına hakim bı öğrenci olduğunu anladım Demek ki ne kadar çalıştı o kadar yaptı, bı yıl daha denerdim yerinde olsam.
Sakın fiziği tercih etmesin canım..
ocean cnmHangi özel damlaydi canım
Öğretmenim ama branşım rehberlik değil.Yine de belirtmek isterim sıralaması çok iyi istediği bolume gore.Hedefi fizikse eminim en iyi üniversitelerde okumak ve bu dalda uzmanlaşmak istiyordur.Universitede kalma planı var mı? Yani okuduktan sonrası için hedefi ne?Gruptaki ogretmenlerin affina dayanarak, kuzenimin dun yks sonuclari aciklandi. Tercih konusunda kafasi karisik. Ona yardimci olabilecek bir tercih listesi hazirlamasinda fikir verebilecek yetkin birisi lazim. Fizik istiyor. Fikri olanlar yazarsa cok sevinirim. Cunku corona doneminde rehber ogretmenine de ulasamiyor.
Fizik okuyan yakınım dolayısıyla söylüyorum gelecek icin zorlanir çünkü çoğu işsiz okuması da ayrı bir zorGruptaki ogretmenlerin affina dayanarak, kuzenimin dun yks sonuclari aciklandi. Tercih konusunda kafasi karisik. Ona yardimci olabilecek bir tercih listesi hazirlamasinda fikir verebilecek yetkin birisi lazim. Fizik istiyor. Fikri olanlar yazarsa cok sevinirim. Cunku corona doneminde rehber ogretmenine de ulasamiyor.
Mete atature gibi biri olmak istiyor. CERN gibi yerde deneysel calismak akademisyen olmak istiyor. Hedefi avrupa amerika da bilime katkida bulunmak. Turkiye de issiz olacagini biliyor. O nedenle itu bogazici odtu hedefinde var. Odtu en son secenek gelmezse sonrasinda yazsin mi ytu, beykent vb. Diye kafasi karisik. Ya da yazmayip bir yil mezuna kalacak.Öğretmenim ama branşım rehberlik değil.Yine de belirtmek isterim sıralaması çok iyi istediği bolume gore.Hedefi fizikse eminim en iyi üniversitelerde okumak ve bu dalda uzmanlaşmak istiyordur.Universitede kalma planı var mı? Yani okuduktan sonrası için hedefi ne?
Diğer türlü fizik tutkusu olsa bile geleceği iyi değil diye düşünüyorum.
İleri mesajları okuyamadım henüz. Bir liste oluşturdunuz mu? Hangi il ileride ne istiyor bunları bana özelden yazabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.Gruptaki ogretmenlerin affina dayanarak, kuzenimin dun yks sonuclari aciklandi. Tercih konusunda kafasi karisik. Ona yardimci olabilecek bir tercih listesi hazirlamasinda fikir verebilecek yetkin birisi lazim. Fizik istiyor. Fikri olanlar yazarsa cok sevinirim. Cunku corona doneminde rehber ogretmenine de ulasamiyor.
Eğer söz ettiğiniz gibi ilgiliyse başka yerde mutsuz olabilir. İnşaallah umduğunu bulur. Ben de edebiyat mezunuyum. Bölüm ile birlikte üni de seçmiştim. Pişman değilim. Sonuçta alanında ilerlemedim o ayrı ama pişman değilim.Mete atature gibi biri olmak istiyor. CERN gibi yerde deneysel calismak akademisyen olmak istiyor. Hedefi avrupa amerika da bilime katkida bulunmak. Turkiye de issiz olacagini biliyor. O nedenle itu bogazici odtu hedefinde var. Odtu en son secenek gelmezse sonrasinda yazsin mi ytu, beykent vb. Diye kafasi karisik. Ya da yazmayip bir yil mezuna kalacak.
Ben de fizik okuyacaksa ozellikle bu unileri yoksa baska uniti yazma dedim. Ama bir yil tekrar ayni stres yuk cok zor. Su an siralamasi puani da cok iyi. Bosa gitsin istemiyorum.
İyi iciyormus benim oğlum visneyi sevmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?