2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    307
Kizlar bu organik, kimyasal içermeyen güneş kremleriyle deneyimi olan var mı? Doğal olsun diye çocuğu yakmaktan korkuyorum. Tavsiyelerinizin başımın üstünde yeri var
 
Öğretmen değilim fakat ben de ana bilim dalı mezunuyum, kimya. Çok sevdiğim için tercih etmiştim, iyi bir üniversitede okudum. Fakat çok idealist biri değilse, yani bilim dalını okuyup akademik kariyer düşünmüyorsa tavsiyem tercih etmemesi olur, tabi ben çok bilgili değilim ama ağzım yandı yani. Umarım kendisi için en doğru kararı verir ve çok mutlu olur, hakkında hayırlısı olsun
 
Çiçeğim anne diyor, başta öylesine söylüyor sanmıştım ama bastıra bastıra diyor, kapıda beni görüyor anneaa, uyanıyor anne ben anne diyorum o anne diyor. Hatta baba dedirtmeye çalışanlara dolu dolu anneaa diyor. Hiç takıntım yoktu anne desin diye içime aşırı bir mutluluk doluyor, şu an bu satırları yazarken bile ayağımın dibinde oturmuş ileri geliri sallanıp anne diyor, kalbimden aşk akıyor
 

Ayni seyleri soyledim. Ama o bayagi fizik asigi. Yani ne yapar bilemiyorum.
 
Hangi özel damlaydi canım
 
İyi iciyormus benim oğlum visneyi sevmedi
 
Ben tyt ayt felan çok uzak kaldım ama şunu çok iyi biliyorum, Fizik tercih ederse ondan ilerleyemez, alımı yok Sadece okumuş olur.
Kız mı erkek mi Belki polislik astsubay lik başvurusu felan yapar Öyle iş bulur

Netleri iyi, doğrularina göre yanlış sayıları az burdan konularına hakim bı öğrenci olduğunu anladım Demek ki ne kadar çalıştı o kadar yaptı, bı yıl daha denerdim yerinde olsam.
Sakın fiziği tercih etmesin canım..
 
İlgisi cok.
 
Kızım dün elleri birakip ilk tek minik adımını,bugün de iki adımını atıp yere düştü. Her güne acaba bugün beni nasıl sasirtacaksin hissiyle başlıyorum.Saklambac oynuyoruz mesela emekleyerek.Beni göremeyince başını yere eğip öyle bakıyor koltuk altından yerimi buluyor. Ve şu bir haftadır sürekli kucak istiyor.Biz de evde kanguruyu takip radyo açıp müziğin ritmine bırakıyoruz kendimizi Çok eğlenceli
 
Öğretmenim ama branşım rehberlik değil.Yine de belirtmek isterim sıralaması çok iyi istediği bolume gore.Hedefi fizikse eminim en iyi üniversitelerde okumak ve bu dalda uzmanlaşmak istiyordur.Universitede kalma planı var mı? Yani okuduktan sonrası için hedefi ne?
Diğer türlü fizik tutkusu olsa bile geleceği iyi değil diye düşünüyorum.
 
Fizik okuyan yakınım dolayısıyla söylüyorum gelecek icin zorlanir çünkü çoğu işsiz okuması da ayrı bir zor
 
Mete atature gibi biri olmak istiyor. CERN gibi yerde deneysel calismak akademisyen olmak istiyor. Hedefi avrupa amerika da bilime katkida bulunmak. Turkiye de issiz olacagini biliyor. O nedenle itu bogazici odtu hedefinde var. Odtu en son secenek gelmezse sonrasinda yazsin mi ytu, beykent vb. Diye kafasi karisik. Ya da yazmayip bir yil mezuna kalacak.

Ben de fizik okuyacaksa ozellikle bu unileri yoksa baska uniti yazma dedim. Ama bir yil tekrar ayni stres yuk cok zor. Su an siralamasi puani da cok iyi. Bosa gitsin istemiyorum.
 
İleri mesajları okuyamadım henüz. Bir liste oluşturdunuz mu? Hangi il ileride ne istiyor bunları bana özelden yazabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
 
Eğer söz ettiğiniz gibi ilgiliyse başka yerde mutsuz olabilir. İnşaallah umduğunu bulur. Ben de edebiyat mezunuyum. Bölüm ile birlikte üni de seçmiştim. Pişman değilim. Sonuçta alanında ilerlemedim o ayrı ama pişman değilim.
Rehber öğretmen değilim. Ama bu öğrenci bu puanla fizik istiyorum dese bana, ben ona ODTÜ'den sonrasıni yazmamasini tavsiye ederdim. İTÜ Boğaziçi ODTÜ.
Keşke imkan olsa da Koç burslu ya da yarı burslu gelse diye de düşünmeden edemedim tabii. Yurtdışı bağlantısı çok iyi çünkü Koç'un.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…