2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
1725 değerle ultrasona girebilirdiniz endişelenmeyin randevu alıp doktorunuzun kontrol etmesini isteyin
Ultrasondan bakıldı fakat küçük gibi birşeyler geveledi...ciddi anlamda soru işareti kaldı.haftaya yine gelin bakalım kese büyümüş olacak mı dedi.bekle şimdi bekleyebilirsen....

Perşembe 747 olan değer pazartesi 1725 çıktı.bu artış az değil mi arkadaşlar? Moralim bozuldu benim....
Aynı yerde mi yaptırdın canım tahlili? Artış var yani çok az değil artışı, bence bi sorun yoktur. Çok aklına takıldıysa karşı değilsen vajinal ultrasonla baktırsaydın keşke canım. Bu değerle görünür çünkü

Reactions: H E
Ultrasondan bakıldı fakat küçük gibi birşeyler geveledi...ciddi anlamda soru işareti kaldı.haftaya yine gelin bakalım kese büyümüş olacak mı dedi.bekle şimdi bekleyebilirsen....
Şimdi okudum bunu canım. Zaten bu değerle küçük görünür o yüzden normal bi şey kendini strese sokma. Haftaya güzelce büyümüş olacaktır bebeğin

Şimdi okudum bunu canım. Zaten bu değerle küçük görünür o yüzden normal bi şey kendini strese sokma. Haftaya güzelce büyümüş olacaktır bebeğin
Ama 5 haftalık değer için 1725 az değil mi? Moral desteğin için sağol ama sanki bu işte birşey var gibi hissediyorum.ikinci gebeliğim ama kızımda bunu yaşamadım.dış gebeliklerde değerler yavaş artar denir.umarım öyle birşey değildir.

Slm kizlar bugun doktora gittim plesantam halen asagida bebegi gorduk sukur artik bebege benziyor biraz 9+1 im bugun bulantilarim cok fena ogurme mahvediyor beni doktora sordum premesis plus diye bitkisel bisey verdi bu aksam baslicam insallah fayda eder kullanan arkadaslar varmi merak ettim hemde folic asit yerine geciyormus folic asiti biraktik 3 hafta sonra kontrol hemde ikili tarama insallah o zaman kadar cikmis olur plesanta

Bende 5 haftalığım benim perşembe 3980 mi neydi inşallah herşey yolundadır.. miniğin seninledir

2 gün sonra yine ölç tür istersen ❤

Dış gebelik olarak düşünme kötü ihtimal kimyasal gebeliktir değer düşmeye başlamıştır regl ile birlikte 0lanır. allah hayırlısını nasip etsin inşaAllah

Bence 5 haftalık gebelik için az bi değer değil canım. Çünkü zaten kese genelde 5.hafta görünmeye başlıyo. Vajinal olarak tam bu değerlerde, karından 5 bin civarı görünüyo. Bana normal geldi. Artışı evet 2 kat olarak artmamış ama az bi artış değil. Dış gebelikte çok daha az artış oluyo ve bi arada artıyo arada düşüyo değer diye biliyorum. Keseyi doktorun küçücük de olsa görmüş dış gebelik ihtimali yok bence

Sen yine hep uzanıp dinlenmeye devam et canım yukarı çıkana kadar. Öğürmelerle başımız dertte valla, bazen çok iyiyim çok açım bazen yemeklerin adını duyunca bile öğürüyorum.
Canım bu arada bebişinin görüntüsü varsa bize de atar mısın :) ben de hesaplarıma göre tam 9+1 de gitmeyi düşünüyorum ve çok merak ediyorum o zaman beneğim nasıl olucak diye :)

Ayy kızlarrr çok fenayım kafam kalkmıyor
Ne yesem çıkıyır çok halsiz düştüm

Kızlar iyi akşamlar. Benım alt karnımda 2gündür çekilmeler var. Kasılma gibi. 6+1 bugün. Bu normal bişeymi ben çok korkmaya başladım. Bide inanılmaz bi yorgunluk var. Biraz ayakta kalıyım nefes nefese kalıyorum. Yasayan varmı acaba bunları

Bende de var bu durumlar her ikiside. Dinlenmek gerekiyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…