2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende yaklaşık tırnak büyüklüğünde etli çiğ köfte yedim. Ama içim içimi yiyor ya mikrop varsaydı diye.

teşekkür ederim oysa yün çorap örgü patik ve üstüne terlik giyerim ama genede kaptım işte
Bende de mesela soğuk sulu meyveler idrar yolları iltihabı yapıyor. Yazın belli meyveleri aşla soguk yiyemiyorum olay sistite kadar gidiyor (( belki senin de öyle bir hassasiyetin olabilir

Cnm senle ne alakasi var asil simdi kendini uzmekle bebegini uzuyorsun.yapma boyle.hep pozitiv olmak zorundayiz biz maalesef

Bende de mesela soğuk sulu meyveler idrar yolları iltihabı yapıyor. Yazın belli meyveleri aşla soguk yiyemiyorum olay sistite kadar gidiyor (( belki senin de öyle bir hassasiyetin olabilir
of ya şu kış günleri ten çorapla geziyorlar tık yok ben kat kat lahana gibiyim kaptım hemen

Reactions: H E
arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ederim akşam eşim getirince ilaçlarımı kullanacağım

Reactions: H E
Cnm nerden ulasabilirim bu uygulamaya?ben biraz teknoloji ozurlusuyum de:))
Kullandığınız telefon ıphone ise appstore kısmından Samsung ve yaz diğerleri ise Google Play üzerinden indirebilirsiniz hem bebeğin gelişimini hemde renkli usg şeklinde sizin bebeğinizle aynı büyüklükteki bebeği izleyebiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…