çok teşekkür ederim. toksoplazma için sadece evcil hayvanlardan değil yıkanmamış yeşillik ve meyvelerden de uzak durmak gerektiğini söyledi doktor . inşallah sizinde tahlilleriniz güzel çıkar hayırlı sonuçlar alırsınız.
Bende de mesela soğuk sulu meyveler idrar yolları iltihabı yapıyor. Yazın belli meyveleri aşla soguk yiyemiyorum olay sistite kadar gidiyor (( belki senin de öyle bir hassasiyetin olabilir
arkadaşlar merhaba idrar kültürümde bol miktarda mikrop varmış doktor antibiyotik verdi bir de toz eritmeli bir ilaç kullanan var mı benim gibi durumda olan var mı 8 haftalık hamileyim antibiyotik kullanmak istemiyorum yorumlarınızı bekliyorum
[/QUOTE
İlk hamileliğimin 16.haftasında karnımda sertlik ve gerilme olmustu. Biz o sertliği bebek sanmıştık. Dr hemen gel dedi tahlil yaptı. Idrar yolu enfeksiyonu cok fazlaymış 1000 lik antibiyotik verdi. Ben kullanmak istemedim sen bilirsin enfeksıyon kasılmalar neden olacak ve bebegıni zararlı deyince hemen kullandım hem de 1000 lik.. Aslında ben de idrara cıkarkrn yanma falan yoktu. Hep kanamam oldugu ıcın gunluk ped kullanıyordum ki saat başı değişmeme ragmen Idrar yolu enfeksiyonu olmustum. Dr verdiyse kullan canım
Doktordan geliyorum koca kafamı gördüm
6 hafta 6 gün olmuş gelişimi normal dedi kalp atışını da gördük ancak dinletmedi. Haftaya pazartesi tekrar çağırdı. Kahve için de günde bir fincan Türk kahvesine vize çıktı
çok teşekkür ederim gerçekten şuan sadece kendimi suçluyorum kendime iyi bakmadım birşeyi eksik yaptım ve antibiyotik kullanmak durumunda kalıyorum. benim yüzümden içimdeki cana zarar vericem diye kendi kendimi yiyorum :'(
Bende de mesela soğuk sulu meyveler idrar yolları iltihabı yapıyor. Yazın belli meyveleri aşla soguk yiyemiyorum olay sistite kadar gidiyor (( belki senin de öyle bir hassasiyetin olabilir
Doktordan geliyorum koca kafamı gördüm
6 hafta 6 gün olmuş gelişimi normal dedi kalp atışını da gördük ancak dinletmedi. Haftaya pazartesi tekrar çağırdı. Kahve için de günde bir fincan Türk kahvesine vize çıktı
Kullandığınız telefon ıphone ise appstore kısmından Samsung ve yaz diğerleri ise Google Play üzerinden indirebilirsiniz hem bebeğin gelişimini hemde renkli usg şeklinde sizin bebeğinizle aynı büyüklükteki bebeği izleyebiliyorsunuz