2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bilgi icin tskr ederim.deneyecagim simdi

Cnm burda bir suru uygulama var tam ismini soylerseniz yanlis birsey indirmim bosuna.cok saol

Selam kızlar ben de usg ye girdim bugun. Bebis 8+0 cikti. Ben 7+6 biliyorum. Ama 1-2 gun oynar normal dediler. Kalp atisi karindan usg ile ölçüldü ama sansimiza monitorun speakeri bozukmus. Biz duyamadik. Olsun duymasak da iyi oldugunu öğrendik... Mart sonuna bir daha kontrol.
Oğlumu da götürdüm ultrasona (azcik mecburi kaldik zaten). Bakti bakti bebek falan göremedi. Sanirim bizim deli oldugumuzu düşünüyor
Ise/krese giderken de yol boyunca bebek istemiyorum ben haa dedi durdu. Insallah 7 aya fikri degisir

Ohhh çok sevindm Rabbim saglicakla kucagina almayida nasip eder ins cnm

Ay çok tatlı kaç yaşında oğlunuz

Cnm bnm de idrar yollarmda enfeksiyon cikti ama doktorm bisey vermedi

Reactions: H E
Oğluna bayıldım :)))

Blackkcat mesajları yeni okudum. Umarım korktuğun gibi değildir. Kontrolünde herşey normale dönmüş olur
Keşke öyle olmasa canım ama umut yok gibi yavaş atan kalbi ertesi gün atmıyor dediler,gelişimide geri,Allahtan ümit kesilmez tabi her zaman hayırlısını istiyorum zaten

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…