Cnm bende 5haftayim 2000 civari cikti benimki de yani gebelikten gebelige fark var bir de laboratorlar farkli ise o da degisiyor.bence kendini strese sokma az daha sabret.ztn 5.haftada benimki anca 5mm idi yani tabi ki kucuk olcak.hatta bana dr dedi ki kese gibi bisey goruyorum ama kesin kese diyemiyorum o kadar yani:)Ultrasondan bakıldı fakat küçük gibi birşeyler geveledi...ciddi anlamda soru işareti kaldı.haftaya yine gelin bakalım kese büyümüş olacak mı dedi.bekle şimdi bekleyebilirsen....
Sürekli dinlen canım çok normal ..Kızlar iyi akşamlar. Benım alt karnımda 2gündür çekilmeler var. Kasılma gibi. 6+1 bugün. Bu normal bişeymiben çok korkmaya başladım. Bide inanılmaz bi yorgunluk var. Biraz ayakta kalıyım nefes nefese kalıyorum. Yasayan varmı acaba bunları
Cnm magnezyum al kasilman varsa rahatlatir.tbi dr.una danisarak al her halukarda.halsizlik normal ben adim atmaktan bile yoruluyorumKızlar iyi akşamlar. Benım alt karnımda 2gündür çekilmeler var. Kasılma gibi. 6+1 bugün. Bu normal bişeymiben çok korkmaya başladım. Bide inanılmaz bi yorgunluk var. Biraz ayakta kalıyım nefes nefese kalıyorum. Yasayan varmı acaba bunları
Calışıyorum canım oyuzden çok mümkün olmuyo dınlenmekBende de var bu durumlar her ikiside. Dinlenmek gerekiyor sürekli
Tabi her bunye ayni olmuyor canim insallah sorunsuz bir hamilelik gecirmek nasip olur hepimizeDOktorun normal dediyse için rahat olsun. Bu dediğim belki bana has bir durum da olabilir.
Yorgunluk normal canım bende de oluyo çabuk yorulma. Kasılmayı biraz takip et bakalım, devam ederse doktoruna sormakta fayda varKızlar iyi akşamlar. Benım alt karnımda 2gündür çekilmeler var. Kasılma gibi. 6+1 bugün. Bu normal bişeymiben çok korkmaya başladım. Bide inanılmaz bi yorgunluk var. Biraz ayakta kalıyım nefes nefese kalıyorum. Yasayan varmı acaba bunları
Cnm evde varsa cok cok az zencefil cayi yap hemen mideni rahatlatiyor.ama dedigim gibi az olsun cunku fazlasi zararli.cok gecmis olsunAyy kızlarrr çok fenayım kafam kalkmıyor
Ne yesem çıkıyır çok halsiz düştüm
Aaa ne guzel senin ki biliyor. Benim ki tam anlayamiyor daha. Ben kardes geliyor diye çocuk kitaplari aldim. Ters tepki yapti. Gecen hafta cisimi donuma yapacağım diye inattan makina makina camasir yikatti bana. Simdi pek söylemiyoruz. Sabah yanimjzda goturmek zorunda kaldık. Tepkisi yine negatif oldu. Ama her abi abla kardeşini kiskanir. Bu beklenmedik bisi değil zatenMaşallah. Benim de oğlum bu ay 4 yaşına girecek. Bizim ki pek hevesli şimdi ama doğunca kıskanacak kesin
Kiyamam... Muhakkak su ic. Çıkarıyorsan yudum yudum ic. Ogurtmeden kendini. Susuz kalmak gebe insani mayvederAyy kızlarrr çok fenayım kafam kalkmıyor
Ah keske olsa oyleEğer gebeliğe düşük kilo aralığında/zayıf kategorisinde başlamışsan ilk haftalar alım çok hızlı oluyormuş. Kaynak diyetisyenim :))
Ayva yeseniz belki iyi gelir . Bna iyi gelirdi kizima hamileyken .Ayy kızlarrr çok fenayım kafam kalkmıyor
Cnm bende 5haftayim 2000 civari cikti benimki de yani gebelikten gebelige fark var bir de laboratorlar farkli ise o da degisiyor.bence kendini strese sokma az daha sabret.ztn 5.haftada benimki anca 5mm idi yani tabi ki kucuk olcak.hatta bana dr dedi ki kese gibi bisey goruyorum ama kesin kese diyemiyorum o kadar yani:)
Canım günaydın.gecem moralsiz geçti.araştırdığımda her ne kadar gebelikler farklı olur dense de 3binin altında 5 haftalık hiç okumadım.yazın moral verdi.bugün sonuçları göstereceğim ve yarın yinehcg veririm artmaya bakarlar büyük ihtimal .çok teşekkürler....Cnm bende 5haftayim 2000 civari cikti benimki de yani gebelikten gebelige fark var bir de laboratorlar farkli ise o da degisiyor.bence kendini strese sokma az daha sabret.ztn 5.haftada benimki anca 5mm idi yani tabi ki kucuk olcak.hatta bana dr dedi ki kese gibi bisey goruyorum ama kesin kese diyemiyorum o kadar yani:)
Canım akapunktur bileklikler varmış bugun okudum çok işe yarıyormuş bulantıda eczanelerde satılıyor bi sor istersen ni arkadaşıma çok fayda ettiAllah razı olsun canım
Merhaba, bende 4+3’te beta hcg 535 çıkmıştı, sonrasında bakılmasına gerek görmemişti hem kadın doğum uzmanı hem de işyeri hekimimiz, muayeneye de 5+5’te gidebildim, keseyi görmüştük ama lütfen endişelenmeyin, biraz cihazlara da bağlı sanıyorum, bence içiniz rahat olsun, inşallah güzel ilerlerCanım günaydın.gecem moralsiz geçti.araştırdığımda her ne kadar gebelikler farklı olur dense de 3binin altında 5 haftalık hiç okumadım.yazın moral verdi.bugün sonuçları göstereceğim ve yarın yinehcg veririm artmaya bakarlar büyük ihtimal .çok teşekkürler....
Keseyi görmeye gittiğinizde hcgye bakıldı mı?çok teşekkür ederim...Merhaba, bende 4+3’te beta hcg 535 çıkmıştı, sonrasında bakılmasına gerek görmemişti hem kadın doğum uzmanı hem de işyeri hekimimiz, muayeneye de 5+5’te gidebildim, keseyi görmüştük ama lütfen endişelenmeyin, biraz cihazlara da bağlı sanıyorum, bence içiniz rahat olsun, inşallah güzel ilerler
Yok canım tekrar hcg’ye hiç bakılmadı 535’ten sonra, ben baktırmak istemiştim aslında ama işyeri hekimine gidecek vakit bulabildim ancak o sırada, o da bundan sonra kanda bakmaya hiç gerek yok, pozitif olmasa 500’lere çıkmazdı zaten, ilerleyişini görmek için kadın doğuma gidersin demişti, o nedenle baktırmadım.Keseyi görmeye gittiğinizde hcgye bakıldı mı?çok teşekkür ederim...
Hoşgeldin canım
Zencefili ben de düşündüm ama acaba ne kadar içmek gerekir oranını nasıl tutturucaz fazlası da iyi değilmiş sanırım :/
günaydın arkadaşlar bende 5+5 iken kan tahlili verdim beta 1349 cıktı çokmu düşük benimki dr da normal dedi acaba sıkıntılı bi hamilelikmi geçireceğim boyle olan varmiCanım günaydın.gecem moralsiz geçti.araştırdığımda her ne kadar gebelikler farklı olur dense de 3binin altında 5 haftalık hiç okumadım.yazın moral verdi.bugün sonuçları göstereceğim ve yarın yinehcg veririm artmaya bakarlar büyük ihtimal .çok teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?