2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ultrasondan bakıldı fakat küçük gibi birşeyler geveledi...ciddi anlamda soru işareti kaldı.haftaya yine gelin bakalım kese büyümüş olacak mı dedi.bekle şimdi bekleyebilirsen....
Cnm bende 5haftayim 2000 civari cikti benimki de yani gebelikten gebelige fark var bir de laboratorlar farkli ise o da degisiyor.bence kendini strese sokma az daha sabret.ztn 5.haftada benimki anca 5mm idi yani tabi ki kucuk olcak.hatta bana dr dedi ki kese gibi bisey goruyorum ama kesin kese diyemiyorum o kadar yani:)

Reactions: H E
Sürekli dinlen canım çok normal ..
benımde 6+6 oluxam bugun karnımda inanılmaz gaz var ..

Cnm magnezyum al kasilman varsa rahatlatir.tbi dr.una danisarak al her halukarda.halsizlik normal ben adim atmaktan bile yoruluyorum

Yorgunluk normal canım bende de oluyo çabuk yorulma. Kasılmayı biraz takip et bakalım, devam ederse doktoruna sormakta fayda var

Ayy kızlarrr çok fenayım kafam kalkmıyor
Ne yesem çıkıyır çok halsiz düştüm
Cnm evde varsa cok cok az zencefil cayi yap hemen mideni rahatlatiyor.ama dedigim gibi az olsun cunku fazlasi zararli.cok gecmis olsun

Maşallah. Benim de oğlum bu ay 4 yaşına girecek. Bizim ki pek hevesli şimdi ama doğunca kıskanacak kesin
Aaa ne guzel senin ki biliyor. Benim ki tam anlayamiyor daha. Ben kardes geliyor diye çocuk kitaplari aldim. Ters tepki yapti. Gecen hafta cisimi donuma yapacağım diye inattan makina makina camasir yikatti bana. Simdi pek söylemiyoruz. Sabah yanimjzda goturmek zorunda kaldık. Tepkisi yine negatif oldu. Ama her abi abla kardeşini kiskanir. Bu beklenmedik bisi değil zaten

Canım günaydın.gecem moralsiz geçti.araştırdığımda her ne kadar gebelikler farklı olur dense de 3binin altında 5 haftalık hiç okumadım.yazın moral verdi.bugün sonuçları göstereceğim ve yarın yinehcg veririm artmaya bakarlar büyük ihtimal .çok teşekkürler....

Allah razı olsun canım
Canım akapunktur bileklikler varmış bugun okudum çok işe yarıyormuş bulantıda eczanelerde satılıyor bi sor istersen ni arkadaşıma çok fayda etti
Benim de olmayan bulantılarım şuan 9.haftada kendini gösterir gibi midem boş gibi hissediyorum tuhaf bi duygu bulantıyla beraber sanki açlık gibi değişik

Merhaba, bende 4+3’te beta hcg 535 çıkmıştı, sonrasında bakılmasına gerek görmemişti hem kadın doğum uzmanı hem de işyeri hekimimiz, muayeneye de 5+5’te gidebildim, keseyi görmüştük ama lütfen endişelenmeyin, biraz cihazlara da bağlı sanıyorum, bence içiniz rahat olsun, inşallah güzel ilerler

Keseyi görmeye gittiğinizde hcgye bakıldı mı?çok teşekkür ederim...

Keseyi görmeye gittiğinizde hcgye bakıldı mı?çok teşekkür ederim...
Yok canım tekrar hcg’ye hiç bakılmadı 535’ten sonra, ben baktırmak istemiştim aslında ama işyeri hekimine gidecek vakit bulabildim ancak o sırada, o da bundan sonra kanda bakmaya hiç gerek yok, pozitif olmasa 500’lere çıkmazdı zaten, ilerleyişini görmek için kadın doğuma gidersin demişti, o nedenle baktırmadım.

günaydın arkadaşlar bende 5+5 iken kan tahlili verdim beta 1349 cıktı çokmu düşük benimki dr da normal dedi acaba sıkıntılı bi hamilelikmi geçireceğim boyle olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…