Benimki saçlı doğdu. 1 aylıktı bir aylıktı 0'a vurduk.Bebisin saçını kesen var mı ya terleyince bitli gibi kafasını kasiyosaçları da ipek gibi rengi vs öyle güzelki kıyamıyorum
Pandemiden bir ay önce oğlum domuz gribi oldu. Annem bizdeydi hemen apar topar ilaçları verdik ona da ve yolladık. O günden beri eve kimse girmiyor. Psikolojim kaldirmiyor diyorum açıkça.Kv mler tatile gitmişti dönerken bize uğramak istiyorlar . Özellikle sordum dikkat ettiniz mi diye. Aslında onlarda aaaa evet gelmesek daha iyi olur diceklerini düşündüm. Şimdi biraz gerginim bir de 4 kişiler onları ağırlamak gözümde büyüyo. Valla ben doğum gününde bile kimseyi cagirmicam. Kimseyi istemiyorum
Eşim de bunu tarttirsak 1 Gr ancak gelir iyisi mi sen içinden geldiği kadar ver demişti bana. 1 gr'dan az olmayacak şekilde demişti hatta.Altın yada gümüş üstünden sadaka verilir. Yada oda olmazsa gücünün yettiğince. Biz atmadık duruyor saçı. İlk saçı kestik kaynanama ben vercem dedi. Sonra saçı az buldu. Bı kere daha kesin ikisini toplayıp verelim dedi. Altından haberin yok galiba anne dedimkaç gram eder bilmiom artk. Vermedik dava
Çünkü doğumdan sonra kendimizden başka bir sorumluluk oluyor. Ve hepsi onu çok seviyor ya, işte hu sevginin gereğini yerine getirmelerini bekliyoruz. Ama zihniyet farkı..... Onlarin iyiliğini isteme şekliyle bizimki farklı. Onlar kendileri için seviyorlar. Biz karşılıksız.Ben doğumdan sonra fark ettim ne kadar anlayışsız insanların içinde yasiyomusum da aldırış etmemişim hepsi doğumdan sonra battı bana
Nasip uyguluyorsun cnmBademyagi diyorum
Her şeyi direkt söyleyen ben bunu diyemedim kendime şaşkın ve kızgınımPandemiden bir ay önce oğlum domuz gribi oldu. Annem bizdeydi hemen apar topar ilaçları verdik ona da ve yolladık. O günden beri eve kimse girmiyor. Psikolojim kaldirmiyor diyorum açıkça.
Hatta bir arkadaşım epey ısrar etti
Bırakın işten gelmeyi, eşim annesine kapıdan bir şey verip eve geldiğinde banyoya girdi tüm kıyafetler makinaya. Issız ormana gitsek dönüşte hepimiz kirklaniyoruz. Gelen misafiri banyoya sokup üstünü degiatiremeyecegime göre henüz kabul edemem kusura bakmayın, dedim.
Kesinlikle öyle .Çünkü doğumdan sonra kendimizden başka bir sorumluluk oluyor. Ve hepsi onu çok seviyor ya, işte hu sevginin gereğini yerine getirmelerini bekliyoruz. Ama zihniyet farkı..... Onlarin iyiliğini isteme şekliyle bizimki farklı. Onlar kendileri için seviyorlar. Biz karşılıksız.
Sallamakta yorucu tabi. Ama memede uyuyunca uyanana kadar emmek istiodu. Benim sırtım belim heryerim kopuyor o zaman. Emziği de bıraktı zaten. Kolay gelsin cnmSallamak ta korkutucu geliyor bana yaaa
Ama babası sallarsa olabilir
Sağol zera, deneyeyim bunu bi bakalım..memenin ucu kalem gibi çıktı resmen sündürülmekten
Benimkilerin ikisi de bana aşırı düşkün:/ biri mememe yapışıp, diğeri sırtımdan sarılıp uyuyorbabaya kavuşunca rahatlıycan diye dört gözle bekliyordum ama üstüne bi kamyon kapris çekiyoruz büyük hanımın:/
Bizim ilki kel doğmuştu . Kafasında sarı tüyler vardı . Saç diye taradım onları hepEşim de bunu tarttirsak 1 Gr ancak gelir iyisi mi sen içinden geldiği kadar ver demişti bana. 1 gr'dan az olmayacak şekilde demişti hatta.
İki oğlanın da ilk saçları ilk tırnakları duruyor. Birincinin saçını defterin arasına koysam arada bir şey olduğu belli olmaz. İkincinin saçına bebek saçı desem kimse inanmaz
Beriko'cum. Misafir kısmını hazırlık kısmını boşver. Al balonlar, al iyi ki doğdun Eymen yazısı çıkart bir de kocan sen o fotonuzu. Suslen puslen giydir oğlunu güzelce kocan da giyindim. Çekinin bir foto. Ohhhh
Gerekirse hickinse olmasın o fotoğrafiniz olsun.
Nasip uyguluyorsun cnm
Berikko üç günde bı depresyon a giren bı anne olarak seni çok iyi anlıyorum. Çocuklar büyüyünce biraz daha rahatlicaz inşallahBende öyle düşündüm de halim yok onlari yapmaya bile rint.. Seneye daha iyi olurum güzel bi dogumgunu yaparim heralde.. Bu sene böyle.. Moralman düşügüm
Maşallah benimki kel anacim arkalar var tepeler yok sizinki çok güzelmiş ben de uygulucam sağol cnmValla ben banyodan önce sürdüm hep.. Toplamda 5dk sacinda kalmamistir.. Sonrada banyo yaptrdim.. Ona ragmen gurlesti saçları.. Yaz girdi gireli surmuyorum.. Artik dusakbinde dus aldiriyorum eymene.. Badem yagi sursem sacini oraya buraya surer diye.. Bide salona geçtim yazın.. Oturma odasinda olsak sorun degil koltuklara surer kafasini diye surmuyorum.. Ama sen uzun tutabilirsin.. Banyo yaptirmadan 1 saat önce sürüp snra banyoya sokarsin.. Belki etkisi olur.. Bak saclari böyle oldu.. Uzuyorda gunden gune
Maşallah benimki kel anacim arkalar var tepeler yok sizinki çok güzelmiş ben de uygulucam sağol cnm
O daha iyimisBizim tepe var yanlar yok
Uçak iniş ve kalkışında emzirme iyi geliyor diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsamArkadaşlar merhaba
Ogluml ilk defa uçak yolculugu yapacagiz nelere dikkat etmem gerekiyor??
En ince ayrintisina kadar anlatin lutfen cunku hicbir bilgim yok.
Annelikten onceki yolculuklarimdan ucak kalkip inene kadar aglayan bebekleri hatırlıyorum sadece
Bizimkide tam türk erkeği kel ve göbekliAlmancı futbolcular gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?