2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bebisin saçını kesen var mı ya terleyince bitli gibi kafasını kasiyo saçları da ipek gibi rengi vs öyle güzelki kıyamıyorum
Benimki saçlı doğdu. 1 aylıktı bir aylıktı 0'a vurduk.
Sonra saçın üst çıktı arka ve yan çıkmadı. Uzadı. Bir daha kestik. Sonra artık üst baya uzadı yan ve arka sonradan çıkınca kısa kaldi. Şimdi dengeli bir kesimi var. Birkaç gün önce kestik. Çok ağlıyor makinanın titresiminden çok korkuyor. Biz de kisalttik öyle düzgün olsun diye ugrasmadik ama fena değil.

Pandemiden bir ay önce oğlum domuz gribi oldu. Annem bizdeydi hemen apar topar ilaçları verdik ona da ve yolladık. O günden beri eve kimse girmiyor. Psikolojim kaldirmiyor diyorum açıkça.
Hatta bir arkadaşım epey ısrar etti
Bırakın işten gelmeyi, eşim annesine kapıdan bir şey verip eve geldiğinde banyoya girdi tüm kıyafetler makinaya. Issız ormana gitsek dönüşte hepimiz kirklaniyoruz. Gelen misafiri banyoya sokup üstünü degiatiremeyecegime göre henüz kabul edemem kusura bakmayın, dedim.

Eşim de bunu tarttirsak 1 Gr ancak gelir iyisi mi sen içinden geldiği kadar ver demişti bana. 1 gr'dan az olmayacak şekilde demişti hatta.
İki oğlanın da ilk saçları ilk tırnakları duruyor. Birincinin saçını defterin arasına koysam arada bir şey olduğu belli olmaz. İkincinin saçına bebek saçı desem kimse inanmaz

Ben doğumdan sonra fark ettim ne kadar anlayışsız insanların içinde yasiyomusum da aldırış etmemişim hepsi doğumdan sonra battı bana
Çünkü doğumdan sonra kendimizden başka bir sorumluluk oluyor. Ve hepsi onu çok seviyor ya, işte hu sevginin gereğini yerine getirmelerini bekliyoruz. Ama zihniyet farkı..... Onlarin iyiliğini isteme şekliyle bizimki farklı. Onlar kendileri için seviyorlar. Biz karşılıksız.

Her şeyi direkt söyleyen ben bunu diyemedim kendime şaşkın ve kızgınım

Kesinlikle öyle . Bu sözü de cerceveletip asicam

Sallamakta yorucu tabi. Ama memede uyuyunca uyanana kadar emmek istiodu. Benim sırtım belim heryerim kopuyor o zaman. Emziği de bıraktı zaten. Kolay gelsin cnm

Bizim ilki kel doğmuştu . Kafasında sarı tüyler vardı . Saç diye taradım onları hep. İkinci bildiğin adam gibi saçı vardı. Saçlı bebek te karizmatik oluyo yalnız. Ne kadar gelir bilmiyorum. Beklio hala saçlar

Bende öyle düşündüm de halim yok onlari yapmaya bile rint.. Seneye daha iyi olurum güzel bi dogumgunu yaparim heralde.. Bu sene böyle.. Moralman düşügüm

Son düzenleme:
Nasip uyguluyorsun cnm

Valla ben banyodan önce sürdüm hep.. Toplamda 5dk sacinda kalmamistir.. Sonrada banyo yaptrdim.. Ona ragmen gurlesti saçları.. Yaz girdi gireli surmuyorum.. Artik dusakbinde dus aldiriyorum eymene.. Badem yagi sursem sacini oraya buraya surer diye.. Bide salona geçtim yazın.. Oturma odasinda olsak sorun degil koltuklara surer kafasini diye surmuyorum.. Ama sen uzun tutabilirsin.. Banyo yaptirmadan 1 saat önce sürüp snra banyoya sokarsin.. Belki etkisi olur.. Bak saclari böyle oldu.. Uzuyorda gunden gune

Eklentiler

• 20200811_185601.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar oğluma dün gözlüğünü aldık resmen küçük profesör gibi ve sanki gözlükle doğmuş gibi davranıyo. Bir yaşın altındaki bebeklerde gözlüğe alışmak kolay oluyomuş. Şükür rahatladık. Arada bir diş kaşıyıcı olarak da kullanıyo

Bende öyle düşündüm de halim yok onlari yapmaya bile rint.. Seneye daha iyi olurum güzel bi dogumgunu yaparim heralde.. Bu sene böyle.. Moralman düşügüm
Berikko üç günde bı depresyon a giren bı anne olarak seni çok iyi anlıyorum. Çocuklar büyüyünce biraz daha rahatlicaz inşallah

Maşallah benimki kel anacim arkalar var tepeler yok sizinki çok güzelmiş ben de uygulucam sağol cnm

Arkadaşlar merhaba

Ogluml ilk defa uçak yolculugu yapacagiz nelere dikkat etmem gerekiyor??

En ince ayrintisina kadar anlatin lutfen cunku hicbir bilgim yok.

Annelikten onceki yolculuklarimdan ucak kalkip inene kadar aglayan bebekleri hatırlıyorum sadece

Uçak iniş ve kalkışında emzirme iyi geliyor diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…