2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizim şöyle, sabah uyandığında gece de uyumadan önce 4-5 ölçek mama içiyor. 3 ana öğünü var, aralarda meyve/yoğurt/varsa evde yapma kraker falan. Çalışmadığım günler uyku geçişlerinde öğün aralarında beni de emiyor, gece de bir veya iki kez uyanıp yine emiyor. Benim kız biraz minyon belki size az gelir bu ama hani örnek olsun diye yazdım. Öğünlerinden birinde et/tavuk/balık/hindi türevi bişey olmasına dikkat ediyorum. Yumurtayla peynir falan vermemeye çalışıyorum

Ben eskiden de pek sevmezdim misafir şimdi hiç gözüm yemiyor.

Benim de kıza aldığım organik un böceklendi mutfağımı böcek bastı, haftada üç gün işe gidiyorum iş dönüşleri mutfak temizliyorum

Allah büyük kazalardan belalardan korusun bunlar bize nazarlık olsun inşallah

Anladm canm ben mamayi cok veriyorum ozaman oyuzden de ek gidayi tam istemiyor tok oluyor demekki. Mamayi bugun sadece sabah uyandiginda verdm sonra kahvalti yapti(duzgun yapmazdi) 2 gbide corba icirdim(bir kaseden fazla icti icmezdi hayatta) smdi uyuyo uyaninca yemek yediririm meyve yogurt elime gectikce veriyorm zaten. Uyumadan da mama iciririm yine dedigin gbi. Teşekkür ederim canm. Bizimkide tartida kilo 10.300 ama bakinca kemikleri sayılıyor boyu uzun heralde 78 cm

Olsun elleri kolları kuvvetli olsun da boy kilo inşallah düzene girer

Ben o konuda tedbirli davranıp bebeğin yulafi unu rüşeymi hep buzdolabına koyuyorum. Şükür bunu akıl etmişim

Ne güzel.. Yaa bende istedim de bosuna masraf anlamiyo etmiyo.. Seneye dillere destan bi dogumgunu yaparim dedim mevlutten sonra eymen hastaneye yatinca tirsiyorum

Bugun benim başımı şisirdi resmen.. Surekli mizmiz miz miz.. En son disari cikardim da sustu simdi bi de herseye saldiriyo.. Tuvalete girince gozyaslari icinde buluyorum onu baska odaya gidince ya pesimden gelio kuyrugum yada basio yaygarayi

Bende birazda o sebepten 1 yas dogumgunu yapmicam.. Ugrasamicam.. Valla kayincalidem ve annemleri cagircam.. Pastanin yanina çay.. O kadar.. Gucum yok bişey yapmaya

Kv mler tatile gitmişti dönerken bize uğramak istiyorlar . Özellikle sordum dikkat ettiniz mi diye. Aslında onlarda aaaa evet gelmesek daha iyi olur diceklerini düşündüm. Şimdi biraz gerginim bir de 4 kişiler onları ağırlamak gözümde büyüyo. Valla ben doğum gününde bile kimseyi cagirmicam. Kimseyi istemiyorum

Ne güzel.. Yaa bende istedim de bosuna masraf anlamiyo etmiyo.. Seneye dillere destan bi dogumgunu yaparim dedim mevlutten sonra eymen hastaneye yatinca tirsiyorum
Ben küçük ogluma mevlüt yapmadim. Yapicaktim aslında herşey hazırdı. Benim elbisem oğlumun takımı . O ara domuz gribi hortladı. Hatta çocuk doktoruyla konuştuk. Dedim ki hocm mevlüt yapmaktan vazgeçtim. Kadın doktor bu arada. Dediki çok iyi yapmışsın çocuğa nazar değer hocam nazar ayrida mikrop kapmasin diye vazgeçtik dedm. Haa evet oda var dedi. Çok gülmüştük . Zaten evde mevlüt davet falan çok yorucu oluo yaa. Çekirdek aile kutlamak en iysii. Zaten bundan sonra yapamam yani

Bebisin saçını kesen var mı ya terleyince bitli gibi kafasını kasiyo saçları da ipek gibi rengi vs öyle güzelki kıyamıyorum
Biz iki kere kestik. Çünkü çok saçlı doğdu. Uzadıkça kivirciklasti . Çok çok güzeldi ama çocuk çok terliodu. İlk beş aylıktı galiba kestik. Yanlarını aldık. Bı ay sonra tamamen kestik . Bizim saçlar kestikce rengi açıldı kumraldi. Kestikce sapsarı geldi saçlar. Saçın yapısı değişti tabi. Daha kalın saçları şimdi.

Bebisin saçını kesen var mı ya terleyince bitli gibi kafasını kasiyo saçları da ipek gibi rengi vs öyle güzelki kıyamıyorum
Ben kestim hem de iki defa çok çabuk uzadı zaten. Çocuk da aşırı rahatladı şimdi tekrar kesicem kış başlamadan uzamış olacak. Bu ara tabiki çöpe falan saçlarını atamadım. Bi poşete koydum toprağa gomucem.
Bir de dinen zaten bebeğin saçları kesilir ağırlığınca sadaka verilir . Atın da olabilir şuan tam hatırlamıyorum.

Altın yada gümüş üstünden sadaka verilir. Yada oda olmazsa gücünün yettiğince. Biz atmadık duruyor saçı. İlk saçı kestik kaynanama ben vercem dedi. Sonra saçı az buldu. Bı kere daha kesin ikisini toplayıp verelim dedi. Altından haberin yok galiba anne dedim kaç gram eder bilmiom artk. Vermedik dava

Al bendende o kadar.. Kayinvalidem bakmiyo zaten eymene.. Dibimde oturuyo bi de.. Oğlu diyince bakiyo ama benim işime yaramak istemiyor pislik kadın gelse iki dk tutsa eymeni bende yemegimi isimi yapsam.. Hiç.. Ama öluyo bitiyo eymene

Gelmesinler normalde işe yaramiyolar sevmeye mi geliyolar.. Nefretlerrrr

Doktorun bildiği varmış.. Eymene resmen nazar değdi.. Hastanelik oldu.. Herkes ayni şeyi dedi mevlutte nazar değdi diye.. Damat gibi olmuştu oğlum.. Neyse icimde kalmadı yaptım bisey en azndn.. Seneye doğumgününü guzel yaparim insallah.. Belki kafede yaparim

Ben kesmedim ama döküldü saçları eymenin.. Bende bademyagi sürdüm hep.. Bi cikti saçları.. Bi ay sonra doktorumuz kontrolde sordu naaptiniz saci yoktu bunun diye.. Dahada kesmedim.. Seneye kestiririm uzun uzun dolassin istiyorum biraz yakisikli eymenim

Allah gönlümüze göre versin diyelim nazardan herşey olur. Allah korusun.

Ben doğumdan sonra fark ettim ne kadar anlayışsız insanların içinde yasiyomusum da aldırış etmemişim hepsi doğumdan sonra battı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…