2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Nasıl teşhis edilir... bizimki de epey sürdü... diyelim ki sen eminsin, reflü var. O zaman varmış gibi hareket et, zaten kolay kolay ilaç vermiyorlar. Basit önlemler öneriliyor. Ama çok işe yarayan basit önlemler. Mesela tok karnına uyutma, sık sık az beslenme, gece beslenmesini kesme ki bu biraz zor, bı de yatağını yükseltmeyle rahatlarsa reflü dur. Bı de üşütme canım klima ya felan dikkat et o zaman da kusar

Allah kolaylık versin canım bennde yalnızım seni anlıyorum. Tuvalat duş çamaşır asmak falan hepsi acele acele yapılıyo. Günler nasıl basliyo nasıl bitiyo anlamıyorum sürekli bi koşturma hali. Benim ufaklık bir de mutluluk çığlıkları atıyor sabah bi başlıyoruz bi uyurken susuyo. Tabi her zaman o çığlık mutluluk için olmuyo. Ben büyümesini bekliyorum etrafımda sürekli bu günleri aricaksin diyolar . Anlamıyorum

Bu cümleye çok kızıyorum. Bunlar iyi günlerin. Amin tadını çıkarmak diye bişey var. Ayrıca zorluk varsa o zorluğa sabır da veriyor Allah. Bı bakiosun olgunlasmissin. Bakış açın değişmiş hayata . Daha güzel günler gorucez diyerek bakmalı geleceğe. Nasıl bakarsan öyle olur. Ben mesela ogullarimi yan yana görünce damat olduklari gün canlanıyor gözlerimde. Mezun olduğu gün falan. Allah görmeyi nasip etsin.

İşin doğrusu beni bebek değil büyük oğlum yoruyor. Diğeri bebek sonuçta, abisi asla durmuyor. Tek çocukken böyle değildi, ya da ben sadece onunla ilgilendiğim için gözüme bu kadar batmıyordu.

Benim de bebek öyle, sürekli mızmız. Ne istiyor çözebilmiş değilim

Ben dusa giremiyorum her zmn... Haftada 2 kere.. Terden kokuyorum artik ama napim.. Oglum her gun banyo yapiyo anasi kokuyo eşim eve erken gelse daha rahat edicem de çok geç geliyo

Ben biraz bu kusma işini harekete de bağlıyorum.. Çünkü ben spor yaparken yemegi yeni yemissem midem agzima geliyodu hatta bu yuzden midemde sorun oldu.. Yemegi yedirdgm gibi eymen hemen hareket ediyo 2 dk snra az biraz çıkarıyor.. Bu yuzden mesele etmiyorum çok

Ben dusa giremiyorum her zmn... Haftada 2 kere.. Terden kokuyorum artik ama napim.. Oglum her gun banyo yapiyo anasi kokuyo eşim eve erken gelse daha rahat edicem de çok geç geliyo
İşe başlamadan önce ben de giremiyodum duşa berikkocum ya meğer insam ona da buluyomuş vakit iki haftadır temizim ve şoktayım bu duruma saçımı bile düzleştirdim oha diyorum

Allah kolaylık versin parolaben
Benim büyük te babasızlığı çok problem yapmıştı. Şimdi babasıyla ama hıncını alamadı sanırım, hergün ayrı kriz:/ biz bir de 6 ay ayrı kaldık. Küçük babasını tanımadı, korktu hatta bi süre:/hayat çok zor:///

Son düzenleme:
Kızlar yaaaa benim kuşum memeyi benle güreşerek emiyor resmen:/
Uykuya memeyle geçiyor, son kaldığımız ev çok gürültülüydü..uykudayken korkudan memeye yapışa yapışa bu hale geldik. Yoksa büyük kızımda memeye yapışıklık kabusum olmuştu, kesinlikle yapmak istemediğim bişeydi ama bu hale geldik. Bazen emzirdikten sonra kanguruyla sırtıma takıp uyutuyorum..memeyle uyumaya son vermek istiyorum, başka bir geçiş öneriniz olur mu acaba sizin?

Sizin çok daha uzun süre,daha zor olmuştur çocuğa . bu etkilendikleri konular da da hemen geçmiyor krizleri.

Tek başıma hem bebek hem büyük oğlum çok zor oluyor. Babası olunca ben kardeşini uyuturken vs. Babası oynatıyor. Bebek de çok zor bir bebbeek enerjimi sömürüyor resmen. Büyük de hırçınlaşıyor.şu pandemü bir bitseydi de eski düzenimize dönseydik.

İşe başlamadan önce ben de giremiyodum duşa berikkocum ya meğer insam ona da buluyomuş vakit iki haftadır temizim ve şoktayım bu duruma saçımı bile düzleştirdim oha diyorum

Bncede oha yani dışarı cikmazsam evde berduslar gibiyim valla.. Eymene yedirirken ustum basim batiyo terden kokuyorum.. Ama disarda bu halimden eser yok.. Gayet bakimli anneyim.. Ah bi bilseler

Umarım biter, gider artık. Kolaylıklar diliyorum sana da

Emerek mayisiyor tam uyumadan sersemlesmeye başlayınca ayagima alıp kundak yaparak sallıyorum. İlk altı ay kundak siz kendi beşinde uyudu. Altı aydan sonra sallamaya ve kundaga geçtik. Uyutamiyorum yoksa..

Emerek mayisiyor tam uyumadan sersemlesmeye başlayınca ayagima alıp kundak yaparak sallıyorum. İlk altı ay kundak siz kendi beşinde uyudu. Altı aydan sonra sallamaya ve kundaga geçtik. Uyutamiyorum yoksa..
Sallamak ta korkutucu geliyor bana yaaa
Ama babası sallarsa olabilir
Sağol zera, deneyeyim bunu bi bakalım..memenin ucu kalem gibi çıktı resmen sündürülmekten
Benimkilerin ikisi de bana aşırı düşkün:/ biri mememe yapışıp, diğeri sırtımdan sarılıp uyuyor babaya kavuşunca rahatlıycan diye dört gözle bekliyordum ama üstüne bi kamyon kapris çekiyoruz büyük hanımın:/

Beriko'cum. Misafir kısmını hazırlık kısmını boşver. Al balonlar, al iyi ki doğdun Eymen yazısı çıkart bir de kocan sen o fotonuzu. Suslen puslen giydir oğlunu güzelce kocan da giyindim. Çekinin bir foto. Ohhhh
Gerekirse hickinse olmasın o fotoğrafiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…