- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.827
- 348
Nasıl teşhis edilir... bizimki de epey sürdü... diyelim ki sen eminsin, reflü var. O zaman varmış gibi hareket et, zaten kolay kolay ilaç vermiyorlar. Basit önlemler öneriliyor. Ama çok işe yarayan basit önlemler. Mesela tok karnına uyutma, sık sık az beslenme, gece beslenmesini kesme ki bu biraz zor, bı de yatağını yükseltmeyle rahatlarsa reflü dur. Bı de üşütme canım klima ya felan dikkat et o zaman da kusarBelki ben teshis koyuyorumdur yoktur ama boyle sanki geğirir gibi yapiyor yemek yedikten sonra.Nasil tsshisi konucak bilmiyorum.Fakukteye goturmek istemiyorum daha topuk kani genetik sonucunu almaya gitmedik aylardir pandemi yuzunden.Moralim bozuluyor ama 1 haftadir kusma yokcok sukur.
Allah kolaylık versin canım bennde yalnızım seni anlıyorum. Tuvalat duş çamaşır asmak falan hepsi acele acele yapılıyo. Günler nasıl basliyo nasıl bitiyo anlamıyorum sürekli bi koşturma hali. Benim ufaklık bir de mutluluk çığlıkları atıyor sabah bi başlıyoruz bi uyurken susuyo. Tabi her zaman o çığlık mutluluk için olmuyo. Ben büyümesini bekliyorum etrafımda sürekli bu günleri aricaksin diyolar . AnlamıyorumEşim yine 15 gün gidecek. İki çocukla bana bol stresli günler... Büyük oğlum babası gidince canavara dönüşüyor. Sürekli kardeşini uyandırıyor. Çamaşır asıp, toplamak, duşa girmek, wc ye bile gitmek dert oluyor
Bu cümleye çok kızıyorum. Bunlar iyi günlerin. Amin tadını çıkarmak diye bişey var. Ayrıca zorluk varsa o zorluğa sabır da veriyor Allah. Bı bakiosun olgunlasmissin. Bakış açın değişmiş hayata . Daha güzel günler gorucez diyerek bakmalı geleceğe. Nasıl bakarsan öyle olur. Ben mesela ogullarimi yan yana görünce damat olduklari gün canlanıyor gözlerimde. Mezun olduğu gün falan. Allah görmeyi nasip etsin.Allah kolaylık versin canım bennde yalnızım seni anlıyorum. Tuvalat duş çamaşır asmak falan hepsi acele acele yapılıyo. Günler nasıl basliyo nasıl bitiyo anlamıyorum sürekli bi koşturma hali. Benim ufaklık bir de mutluluk çığlıkları atıyor sabah bi başlıyoruz bi uyurken susuyo. Tabi her zaman o çığlık mutluluk için olmuyo. Ben büyümesini bekliyorum etrafımda sürekli bu günleri aricaksin diyolar . Anlamıyorum
İşin doğrusu beni bebek değil büyük oğlum yoruyor. Diğeri bebek sonuçta, abisi asla durmuyor. Tek çocukken böyle değildi, ya da ben sadece onunla ilgilendiğim için gözüme bu kadar batmıyordu.Allah kolaylık versin canım bennde yalnızım seni anlıyorum. Tuvalat duş çamaşır asmak falan hepsi acele acele yapılıyo. Günler nasıl basliyo nasıl bitiyo anlamıyorum sürekli bi koşturma hali. Benim ufaklık bir de mutluluk çığlıkları atıyor sabah bi başlıyoruz bi uyurken susuyo. Tabi her zaman o çığlık mutluluk için olmuyo. Ben büyümesini bekliyorum etrafımda sürekli bu günleri aricaksin diyolar . Anlamıyorum
Ben doğumdan sonra fark ettim ne kadar anlayışsız insanların içinde yasiyomusum da aldırış etmemişim hepsi doğumdan sonra battı bana
Eşim yine 15 gün gidecek. İki çocukla bana bol stresli günler... Büyük oğlum babası gidince canavara dönüşüyor. Sürekli kardeşini uyandırıyor. Çamaşır asıp, toplamak, duşa girmek, wc ye bile gitmek dert oluyor
Nasıl teşhis edilir... bizimki de epey sürdü... diyelim ki sen eminsin, reflü var. O zaman varmış gibi hareket et, zaten kolay kolay ilaç vermiyorlar. Basit önlemler öneriliyor. Ama çok işe yarayan basit önlemler. Mesela tok karnına uyutma, sık sık az beslenme, gece beslenmesini kesme ki bu biraz zor, bı de yatağını yükseltmeyle rahatlarsa reflü dur. Bı de üşütme canım klima ya felan dikkat et o zaman da kusar
İşe başlamadan önce ben de giremiyodum duşa berikkocum ya meğer insam ona da buluyomuş vakit iki haftadır temizim ve şoktayım bu duruma saçımı bile düzleştirdim oha diyorumBen dusa giremiyorum her zmn... Haftada 2 kere.. Terden kokuyorum artik ama napim.. Oglum her gun banyo yapiyo anasi kokuyoeşim eve erken gelse daha rahat edicem de çok geç geliyo
Ben kesdim cnm kabak oldu benmim oğlan şimdi az uzuyor pişman oldumBebisin saçını kesen var mı ya terleyince bitli gibi kafasını kasiyosaçları da ipek gibi rengi vs öyle güzelki kıyamıyorum
Allah kolaylık versin parolabenEşim yine 15 gün gidecek. İki çocukla bana bol stresli günler... Büyük oğlum babası gidince canavara dönüşüyor. Sürekli kardeşini uyandırıyor. Çamaşır asıp, toplamak, duşa girmek, wc ye bile gitmek dert oluyor
Sizin çok daha uzun süre,daha zor olmuştur çocuğa . bu etkilendikleri konular da da hemen geçmiyor krizleri.Allah kolaylık versin parolaben
Benim büyük te babasızlığı çok problem yapmıştı. Şimdi babasıyla ama hıncını alamadı sanırım, hergün ayrı kriz:/ biz bir de 6 ay ayrı kaldık. Küçük babasını tanımadı, korktu hatta bi süre:/hayat çok zor:///
İşe başlamadan önce ben de giremiyodum duşa berikkocum ya meğer insam ona da buluyomuş vakit iki haftadır temizim ve şoktayım bu duruma saçımı bile düzleştirdim oha diyorum
Ben kesdim cnm kabak oldu benmim oğlan şimdi az uzuyor pişman oldum
Umarım biter, gider artık. Kolaylıklar diliyorum sana daSizin çok daha uzun süre,daha zor olmuştur çocuğa . bu etkilendikleri konular da da hemen geçmiyor krizleri.
Tek başıma hem bebek hem büyük oğlum çok zor oluyor. Babası olunca ben kardeşini uyuturken vs. Babası oynatıyor. Bebek de çok zor bir bebbeek enerjimi sömürüyor resmen. Büyük de hırçınlaşıyor.şu pandemü bir bitseydi de eski düzenimize dönseydik.
Emerek mayisiyor tam uyumadan sersemlesmeye başlayınca ayagima alıp kundak yaparak sallıyorum. İlk altı ay kundak siz kendi beşinde uyudu. Altı aydan sonra sallamaya ve kundaga geçtik. Uyutamiyorum yoksa.Kızlar yaaaa benim kuşum memeyi benle güreşerek emiyor resmen:/
Uykuya memeyle geçiyor, son kaldığımız ev çok gürültülüydü..uykudayken korkudan memeye yapışa yapışa bu hale geldik. Yoksa büyük kızımda memeye yapışıklık kabusum olmuştu, kesinlikle yapmak istemediğim bişeydi ama bu hale geldik. Bazen emzirdikten sonra kanguruyla sırtıma takıp uyutuyorum..memeyle uyumaya son vermek istiyorum, başka bir geçiş öneriniz olur mu acaba sizin?
Sallamak ta korkutucu geliyor bana yaaaEmerek mayisiyor tam uyumadan sersemlesmeye başlayınca ayagima alıp kundak yaparak sallıyorum. İlk altı ay kundak siz kendi beşinde uyudu. Altı aydan sonra sallamaya ve kundaga geçtik. Uyutamiyorum yoksa..
Biz bugün kestik çok üzüldüm amaecbur pişti cocukBebisin saçını kesen var mı ya terleyince bitli gibi kafasını kasiyosaçları da ipek gibi rengi vs öyle güzelki kıyamıyorum
Beriko'cum. Misafir kısmını hazırlık kısmını boşver. Al balonlar, al iyi ki doğdun Eymen yazısı çıkart bir de kocan sen o fotonuzu. Suslen puslen giydir oğlunu güzelce kocan da giyindim. Çekinin bir foto. OhhhhBugun benim başımı şisirdi resmen.. Surekli mizmiz miz miz.. En son disari cikardim da sustusimdi bi de herseye saldiriyo.. Tuvalete girince gozyaslari icinde buluyorum onu baska odaya gidince ya pesimden gelio kuyrugum yada basio yaygarayi
Bende birazda o sebepten 1 yas dogumgunu yapmicam.. Ugrasamicam.. Valla kayincalidem ve annemleri cagircam.. Pastanin yanina çay.. O kadar.. Gucum yok bişey yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?