- 6 Şubat 2019
- 141
- 93
- 18
- 31
Yemek yiyebiliyor musun :)Kızlar iniz yahu sistem degisdeğişmiş beni dışarı attı giremedim ne zamandır
Nasıl gidiyor 8+4 olduk galiba ama ben belirtileri hissedemiyorum bir kaç gündür sanırım biraz kendimi yordum sadece koku hassasiyeti kaldı işte o anda herşeyden nefret ediyorum
Sizde durumlar ne
Bende hemen yoruluyorum canım normaldir sanırım vucudumuz extra çalılıyor hem bebeğimiz hem bizim için :)bugün 6+3 benimde bulanti yok ama midem cok rahatsiz sanki kalbim hızlı çalışıyor gibi nefes nefese kalıyorum bulanti olacak diye yiyemiyorum açken birde yemekten sonra cok rahatsiz oluyorum
Keşke bende uyuyabilsem tatlım keyfini çıkar valla çalışmak zorundayım bende 11 haftada gidicem 2li tarama zamanı yaptırmayı dusunuyormusunDoktor a gitmek birsey degilde uykudan kendimi alamiyorum surekli uyku hali randevular dolu kadin dogumlar cok kalabalik onbirinci hafta giderim insallahh gidince ne diyecek sana baklim
Doktorlar bazen böyle saçmalayabılıryır ne kadar hassas oldugumuzu bılmeden rahat ol lütfen bak ben 6+2 ye kadar kan bile vermedim .Benim gibi şüphede kalan biri daha varmış meğer...benim de 1725 çıktı.doktor 2400 -2500 bekliyorum diyordu ki iki günde bir katlaması gerek gerçekten de...ultrasonda da cihazdan mıdır nedir bilmiyorum ,Geveleyerek konuştu.orda birşey var ama küçük bir kese falan deyince....kısacası şüphe ettirdi
Ayyy yiyorum ama bezen bir tiksinti o an birakiyorum şuan kokulara eşimin kokusuna tahammülü m yokk dereceYemek yiyebiliyor musun :)
Ay canım çok geçmiş olsun .Merhaba kızlar.
Dün gece hiç uyumadım eşimi de uyutmadım.
Sabaha kadar bacaklarım tüm vucudum titredi, soguk soguk terliyorum sürekli ayaklarım buz
Şuan bile titriyorum, beslenemedim diye mi acaba tansiyon mudur nedir anlayamadım
Zayıfım bide korkuyorum böyle ne olacak bilmiyorum
Ah ah ben neredeyse 4 haftadır yiyemiyorumAyyy yiyorum ama bezen bir tiksinti o an birakiyorum şuan kokulara eşimin kokusuna tahammülü m yokk derece
Dusunuyorum onbirinci hafta gidecegim o yuzden iste uyuyabilsem cocuklarla uyumak zorKeşke bende uyuyabilsem tatlım keyfini çıkar valla çalışmak zorundayım bende 11 haftada gidicem 2li tarama zamanı yaptırmayı dusunuyormusun
Benimde kalktığımda gözüm kararıyor ve bacaklarım kalktığında sanki zor yüürüyor vitaminsiz kaldık kızlar ondanAy canım çok geçmiş olsun .
Ben dün çok bitiktim akşam üzeri sadece bir yufka yedim sadece . Yoksa gün boyu çıkarmıstım .
Üşüme bende de var maalesef .
Kontrolun ne zaman bunları söyle doktoruna kan değerleirne bi bakılsın canım
Ay o usume bendebe var gunduz usuyorum gece de sikintilar basiyir ayaklarim yaniyor resmen sizdde mi boyleAy canım çok geçmiş olsun .
Ben dün çok bitiktim akşam üzeri sadece bir yufka yedim sadece . Yoksa gün boyu çıkarmıstım .
Canım yataktan kalmadan başucuna yicek bişey koy onu ye yarım saat kadar uzan yatakta öyle kalk bana çok faydası oldu .Benimde kalktığımda gözüm kararıyor ve bacaklarım kalktığında sanki zor yüürüyor vitaminsiz kaldık kızlar ondan
Ay o usume bendebe var gunduz usuyorum gece de sikintilar basiyir ayaklarim yaniyor resmen sizdde mi boyle
Başka ne ile besleniyorsunuz ben yoğurt çubuk ceviz haslanmış yumurta ama kabızlıgım olduğu için hazmedemiyorum bunları bile birde tost ekmeği doktor önermişti içim katıdıCanım yataktan kalmadan başucuna yicek bişey koy onu ye yarım saat kadar uzan yatakta öyle kalk bana çok faydası oldu .
Bugun çok iyiyim elhamdüllillah
Hep canım boyle kussam rahatlatmiyim bilemedim bende o anda bayılıyorum herşeyi bırakıyorum kendimi iyi hissedince yiyorumAh ah ben neredeyse 4 haftadır yiyemiyorumsadece bulantım kaldı kabızlıgım var senin hep mi öyleydi yoksa sende ben gibi olup sonradan mı yedin canım ya
Ah ah kacıncı haftada gececek insallah hemen geçer hamileliğin keyfine varırızHep canım boyle kussam rahatlatmiyim bilemedim bende o anda bayılıyorum herşeyi bırakıyorum kendimi iyi hissedince yiyorum
suanlik kilo alımı da yok birde ben kan şekerini dengeleyen yaban mersini aldım arada atiyorum iyi geliyor
Dusunuyorum onbirinci hafta gidecegim o yuzden iste uyuyabilsem cocuklarla uyumak zor
ALLAH BAGISLASIN CANIMBana doktor düşünüyormusun dedi demekki yaptirmayanlar var die düşündüm 2. Gebeligim yaş 34
Serum işe yarar canım o biraz kendine getirirEvet canım. Psikolojim de çok bozuldu.
İlaç kullanıyorum artık mecburen, bugun de seruma gidicem bakalım nolacak kendime gelirim umarım.
Sağol canım.Ay canım çok geçmiş olsun .
Ay evet ya ama 3 ay diyorlar 4 ay diyenlerde var yok adama parfüm yasakladım evde deterjan kokusuna bile katlanamaz oldumAh ah kacıncı haftada gececek insallah hemen geçer hamileliğin keyfine varırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?