2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ne kadar geç o kadar iyi ayaklaninca böyle oluyo Bizimkide hiç emeklemedi 3 adım ötesindeki oyuncağı poposuyla ilerleyerek aliyo
Bizimkide on aylık emekledi. İyki geç emekledi diyorum. Ev kazaları kaçınılmaz oluyor. Rabbim korusun. Ayaktayken ellerini birakio ödüm kopuo yere yapiscak diye

Benim de giydirmem lazım sanırım. Şu an 10 derece gece daha soğuk. Ben bile üşüyüp üstümü örtüyorum. Yalıtım var ama evim kuzey, o yüzden soğuk. Yazı yaşayamadan kış geldi yine
Ağustosun yarısı yaz yarısı kışmış zaten:/
İkinci yarıdan itibaren hergün ertesi yılın nasıl geçeceği öngörülürmüş..öyle bi hesaplaması vardı

Emziren anneler dis cikinca naaptiniz? Benim canima okuyor.. Bu zamana kadar hic yara olmadi memem.. Simdi irin çıkıyor.. Emzirmekten sogudum... Ne zormus emzirmek.. Bi de merak ediyorum kiz bebislerde boyle ısırıyor mu
Berikko benimki emiyor. Doyunca memeyi bırakmadan ısırıp bırakıyor. . Alttan alttan mesaj mı veriyor anlamıyorum canını istediği gibi takılıyor. Ellerimi cok ısırıyor tepki verince öyle bı ağlıyor ki çok fena bu. Geçen elimi ısırdı kan topladı ısırdığı yer. İki dişle bunu yapan sonra ne yapmaz diye düşünmeden edemiyorum

Emziren anneler dis cikinca naaptiniz? Benim canima okuyor.. Bu zamana kadar hic yara olmadi memem.. Simdi irin çıkıyor.. Emzirmekten sogudum... Ne zormus emzirmek.. Bi de merak ediyorum kiz bebislerde boyle ısırıyor mu
İlk disi çıktığında iki üç sefer ısırdı ve bende hemen kendimi çekip, aaa napiyosun sen?canım aciyo lütfen isirma dedim azarladim biraz uzun müddet tekrarlamamisti,geçenlerde yine isirdi
Yine kendimi cektim emzirmeyi sonlandirip.Simdilik uslu takılıyor, üç dis var sayılır.Kiz bebek

Emzirdiği an memeyi ağzından çıkarıp hayır ısırma canım acıyor dedim sert bir ses tonuyla. İki kere tekrarladı bir daha yapmadı şükür. Büyük oğlumda da aynı yöntem işe yaramıştı. Eğer devam ederse memeyi ağzından çıkarıp yere koy, ısırdığın için veremem de.

Eymende ayni elimizi bulsun isirmaya calisiyo.. Ayaklarimizi da isirmaya calisiyo.. Hatta yeni yeni yanak kol ve bacaklara girişti alttan o iki diş cok fena acitiyo.. Mememi cekistirip duruyo ya

Ben strese giriyorum emzirirken ya yine canimi acitcak diye.. Cekistirince kapatiyorum belki yapmaz diye ama her vermemde aynisi oluyo çözüm bulamadm

Annemde tam tersi tepki verirsen daha cok yapar oyun zanneder dedi.. Sert sekilde hic kizmadm bu zamana kadar.. İşe yarar mi acaba

Kızamık salgını böyle covid salgını gibi duyulan bir şey değil çünkü toplumsal bağışıklık oranı çok yüksek. Görülen vaka sayıları biraz artsa hemen aşı kampanyası başlatılır. Mesela geçen sene Ankara'da salgın oldu, biz hep kızamık filyasyonu yaptık, 9. Ay yeniden aşı yapılmaya başlandı. Amaç çok yayılmadan hastalığı yok etmek ve her bireye bağışıklık kazandırmak. Senin bebeğin prematüre olduğu için risk grubunda yaptırsaydın daha iyiydi. Ellerinde fazla aşı var onu yapıyorlar gibi bir durum yok, Ankara da aşı kalmamış ben yaptıramadım henüz.

Sarı kantaronda bulduk bizde şifayı elhamdülillah. Ek olarak trosyd ve hametan kullandım. Travazolden derisi incelmiş ve yanık yanık olmuş hertarafı. Aman diyeyim siz benim hatama düşmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…