Ne kadar geç o kadar iyi ayaklaninca böyle oluyoBizimki henüz ayağa falan kalkamiyo emekleme de yok . Uykuya geçişte biraz zorlaniyo ama yine de uyuyo. Gündüz iki uykusu var.
Maşallah yaaa. Ne hızlı geçiyor23 haftalık canm
Bizimkide on aylık emekledi. İyki geç emekledi diyorum. Ev kazaları kaçınılmaz oluyor. Rabbim korusun. Ayaktayken ellerini birakio ödüm kopuo yere yapiscak diyeNe kadar geç o kadar iyi ayaklaninca böyle oluyoBizimkide hiç emeklemedi 3 adım ötesindeki oyuncağı poposuyla ilerleyerek aliyo
İç Anadolu, bende soğuktan bıktımneresi orasi, tasinalim bizde. Sicaktan kemigimizdeki su bile buharlasti
İç Anadolu, bende soğuktan bıktımbebeğe temmuz başı gibi kısa kollu giydirmeye başlamıştım.
Ağustosun yarısı yaz yarısı kışmış zaten:/Benim de giydirmem lazım sanırım. Şu an 10 derece gece daha soğuk. Ben bile üşüyüp üstümü örtüyorum. Yalıtım var ama evim kuzey, o yüzden soğuk. Yazı yaşayamadan kış geldi yine
Yok öyle bi ilerleme yok bizimkinde zorlana zorlana kendi etrafında dönüyo ve zorlandığı için pırt pırtNe kadar geç o kadar iyi ayaklaninca böyle oluyoBizimkide hiç emeklemedi 3 adım ötesindeki oyuncağı poposuyla ilerleyerek aliyo
Bu hesaplamalar Antalya yi es gecmisAğustosun yarısı yaz yarısı kışmış zaten:/
İkinci yarıdan itibaren hergün ertesi yılın nasıl geçeceği öngörülürmüş..öyle bi hesaplaması vardı
Berikko benimki emiyor. Doyunca memeyi bırakmadan ısırıp bırakıyor.Emziren anneler dis cikinca naaptiniz? Benim canima okuyor.. Bu zamana kadar hic yara olmadi memem.. Simdi irin çıkıyor.. Emzirmekten sogudum... Ne zormus emzirmek.. Bi de merak ediyorum kiz bebislerde boyle ısırıyor mu
İlk disi çıktığında iki üç sefer ısırdı ve bende hemen kendimi çekip, aaa napiyosun sen?canım aciyo lütfen isirma dedim azarladim birazEmziren anneler dis cikinca naaptiniz? Benim canima okuyor.. Bu zamana kadar hic yara olmadi memem.. Simdi irin çıkıyor.. Emzirmekten sogudum... Ne zormus emzirmek.. Bi de merak ediyorum kiz bebislerde boyle ısırıyor mu
Emzirdiği an memeyi ağzından çıkarıp hayır ısırma canım acıyor dedim sert bir ses tonuyla. İki kere tekrarladı bir daha yapmadı şükür. Büyük oğlumda da aynı yöntem işe yaramıştı. Eğer devam ederse memeyi ağzından çıkarıp yere koy, ısırdığın için veremem de.Emziren anneler dis cikinca naaptiniz? Benim canima okuyor.. Bu zamana kadar hic yara olmadi memem.. Simdi irin çıkıyor.. Emzirmekten sogudum... Ne zormus emzirmek.. Bi de merak ediyorum kiz bebislerde boyle ısırıyor mu
Berikko benimki emiyor. Doyunca memeyi bırakmadan ısırıp bırakıyor.. Alttan alttan mesaj mı veriyor anlamıyorum canını istediği gibi takılıyor. Ellerimi cok ısırıyor tepki verince öyle bı ağlıyor ki çok fena bu. Geçen elimi ısırdı kan topladı ısırdığı yer. İki dişle bunu yapan sonra ne yapmaz diye düşünmeden edemiyorum
İlk disi çıktığında iki üç sefer ısırdı ve bende hemen kendimi çekip, aaa napiyosun sen?canım aciyo lütfen isirma dedim azarladim birazuzun müddet tekrarlamamisti,geçenlerde yine isirdi
Yine kendimi cektim emzirmeyi sonlandirip.Simdilik uslu takılıyor, üç dis var sayılır.Kiz bebek
Emzirdiği an memeyi ağzından çıkarıp hayır ısırma canım acıyor dedim sert bir ses tonuyla. İki kere tekrarladı bir daha yapmadı şükür. Büyük oğlumda da aynı yöntem işe yaramıştı. Eğer devam ederse memeyi ağzından çıkarıp yere koy, ısırdığın için veremem de.
Kızamık salgını böyle covid salgını gibi duyulan bir şey değil çünkü toplumsal bağışıklık oranı çok yüksek. Görülen vaka sayıları biraz artsa hemen aşı kampanyası başlatılır. Mesela geçen sene Ankara'da salgın oldu, biz hep kızamık filyasyonu yaptık, 9. Ay yeniden aşı yapılmaya başlandı. Amaç çok yayılmadan hastalığı yok etmek ve her bireye bağışıklık kazandırmak. Senin bebeğin prematüre olduğu için risk grubunda yaptırsaydın daha iyiydi. Ellerinde fazla aşı var onu yapıyorlar gibi bir durum yok, Ankara da aşı kalmamış ben yaptıramadım henüz.Beni de aradılar.. Yaptirmiycagim diyince aramadilar daha dilekçe için.. Mühim olan yaptirmak zaten.. Yaptirmayanla naapcak dilekce vsvs zaten dilekce alsalar bile dumenalti edeceklerine eminim.. Farkli bi aşı değil ama ek olarak yapilan bi kizamik aşısı.. Zaten 12.ayda olcak simdi niye aşı takviminde olmayan aşıyı yaptirayim ki? Zaten kizamik salgini var demeleri de yalan.. Ortada salgin da yok.. Ee o zaman niye vuruluyor takvimde olmayan aşıyı? Bana sacma geldi vurdurmadim valla.. Arayanda yok soranda✌
Sarı kantaronda bulduk bizde şifayı elhamdülillah. Ek olarak trosyd ve hametan kullandım. Travazolden derisi incelmiş ve yanık yanık olmuş hertarafı. Aman diyeyim siz benim hatama düşmeyinSarı kantaron pişik acısını kesiyor. Uyuşturucu Bi etkisi var zararı yok. Oğlumun popo hep kabardı pişikten acısından ağlardı doktor önerisiyle kullandım. Sürer sürmez kesti acısını cocuk sakinledi.pişik sorunu olanlara öneririm
İkisinde de işe yaradıAnnemde tam tersi tepki verirsen daha cok yapar oyun zanneder dedi.. Sert sekilde hic kizmadm bu zamana kadar.. İşe yarar mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?