Kizman bagirmana gerek yok Beriko. Kaşlarını catip sesini yükseltmeden "hayır" desen yeter.Sert olmak lazim demekki.. Bu sabah yaptim anladi biraz sanki.. Daha da sert yapayımkiyamiyorum ki cok nadir ses yukselttim ona
Enterogermina var yanımdaProbiyotik verilebilir sanki rint. Ama markası önemli mi bilmem, ben gaz için probiyotik kullanmıştım ilk doğduğu sıralar
Ya benim çocukları benden başka kimse uyutamaz. Büyük te öyleydi. Başkası sallasa sallama ritminden anlardi uyumazdi. Küçük te aynı. Bana hiç dinlenmek yokBenim ki de zor uyuyor. Benden başka babaanne, anneanne uyutursa daha rahat dalıyor uykuya. Bize oyun yapıyorlar
Offff.... Biz memlekete geldik. Annem ve babamın yanına. Bir hafta oldu kimse ile görüşmüyoruz. Sadece babam bir defa hirdavatciya gitti. Bu ara hep asansör duyuyorum. Sağlıkçılar da hep asansöre vurgu yapıyor. OffffLimon da ishali keser. Ben geçen eline verdim yarım limon. Çekirdekleri temizledim. Allah korusun. Oynaya oynaya baya emdi suyunu. Rint bize doktor probiyotik vermişti daha önce. Toz da kullandık. Bio gaia da kullandık. Sen niye kullanmıyosun. Birde ishal de korona belirtisi .takip et cnm. Geçen yakinimizla bı araya geldik. Bebeği ishal mis. Kaç gündür gecmiyor dedi. Aklım çıktı. İki gün sonra benim bebeğim de ishal gibi oldu ama geçti. İnsan hastaneye gitmeye korkuyor. Temiz gidip hastalık kapmak ta var. Bizim akraba korona olmuş. Akrabasının bebeğini kucağına almış. Meğer onlar koronaymis. Kimsenin haberi yok. Asonsor e koronali adam binmis maskesiz. Onla beraber binen yetmiş kişi hepsi korona olmus. Zaten kimseyle görüşmüyoruz. Bı anneme gidiodum. Şimdi korktum onada gidemicm galiba
Enterogermina var elimde büyük oğlana o çok iyi geliyor kabızlığa da ishale deHem dizanteride hem temmuzdaki ishallerinde doktorumuz bize probiyotik linex bakso ve ya maflor vermisti.gunde 5 damla seklinde kullanmistik hep.
Cnm bakso alsan çok iyi olur sabah 10damla akşam 10damla çabuk geçsin diye normalde 5damla poyraz 1aylikken ishal olmusdu meğerse alerjiden mis doktor öyle yazmisdiEnterogermina var yanımdaaslında biogaia da probiyotik ama
Rint o kadar asosyal yaşadık ki. Bütün arkadaşlarım çevrem akrabalarim hepsi tatilde. Biz hapis gibi yaşıyoruz. Ona rağmen bulasirsa gerçekten kahrolurum. Küçük cocuklarim var onlara bişey olursa aklimi kaybederim. Bana bişey olursa onlara kim bakar. Düşüncesi bile korkunc. En azından hava değişikliği olmuş senin için. İnsan çok bunaliyorOffff.... Biz memlekete geldik. Annem ve babamın yanına. Bir hafta oldu kimse ile görüşmüyoruz. Sadece babam bir defa hirdavatciya gitti. Bu ara hep asansör duyuyorum. Sağlıkçılar da hep asansöre vurgu yapıyor. Offff
İnşallah sizde de bir şey yoktur.
Canım koydeyiz. 65+ babam ve annemle. Çıkamıyoruz pek.Cnm bakso alsan çok iyi olur sabah 10damla akşam 10damla çabuk geçsin diye normalde 5damla poyraz 1aylikken ishal olmusdu meğerse alerjiden mis doktor öyle yazmisdi
Zera sen her şeyi bilen farkında olan bir insansın. Böyle deme. Evet, düşüncesi bile korkunç ama deme yine de. En çok korktuğumuz sınavımız oluyor hep.Rint o kadar asosyal yaşadık ki. Bütün arkadaşlarım çevrem akrabalarim hepsi tatilde. Biz hapis gibi yaşıyoruz. Ona rağmen bulasirsa gerçekten kahrolurum. Küçük cocuklarim var onlara bişey olursa aklimi kaybederim. Bana bişey olursa onlara kim bakar. Düşüncesi bile korkunc. En azından hava değişikliği olmuş senin için. İnsan çok bunaliyor
Kizman bagirmana gerek yok Beriko. Kaşlarını catip sesini yükseltmeden "hayır" desen yeter.
Bunu biz de yaşamıştık.Benim çok tuhafıma gidip eşim normaldir deyip sakinlestirmisti.Ama her zaman olmuyordu ya da dikkatimi mi çekmiyordu bilmiyorum.Bayadir farketmedim.İnsallah korkulacak bir şey yoktur canımKızlar acil bi sorum var bizim bebegin üst bingildagi yani tepesindeki yer kalp atışı gibi yukarı inip çıkıyor seri bi şekilde doktor eko ya yönlendirdi ama.ben çok panik yaptım böyle bi durumla karşılaşan varmi
Bariz bi şekilde gözüküyor dışardan bakınca sacları coktu göremedik doktoru da şamdan göremedi hidrosefali kontrolü yapılsın yazmış doktor inşallah yoktur sağol canm bu aradaBunu biz de yaşamıştık.Benim çok tuhafıma gidip eşim normaldir deyip sakinlestirmisti.Ama her zaman olmuyordu ya da dikkatimi mi çekmiyordu bilmiyorum.Bayadir farketmedim.İnsallah korkulacak bir şey yoktur canım
Cnm gayet normal inip sönmesi bu benim 3bebegim arada bıngıldagi atar digerleride öyleydi neden telaslandi doktor acaba bıngıldak arasını açıkBariz bi şekilde gözüküyor dışardan bakınca sacları coktu göremedik doktoru da şamdan göremedi hidrosefali kontrolü yapılsın yazmış doktor inşallah yoktur sağol canm bu arada
Heycanlandigi korktuğu zamanda atar çokKızlar acil bi sorum var bizim bebegin üst bingildagi yani tepesindeki yer kalp atışı gibi yukarı inip çıkıyor seri bi şekilde doktor eko ya yönlendirdi ama.ben çok panik yaptım böyle bi durumla karşılaşan varmi
Geçmiş olsun cnm herşey ağızda normel hasta olması her yeri yalıyor benimkiCanım koydeyiz. 65+ babam ve annemle. Çıkamıyoruz pek.
O yüzden elimdeki imkanlarla deneyeyim doğal yollarla ikinci güne sürerse bir şekilde çıkarım demiştim. Çok şükür topardi kendini. Çok sağ ol. Bakso alayım ilk fırsatta evde dursun. Ev ecza odası gibi zaten. Her şey var.
Canım sürekli atıyor ve dedigim givi heyecan korku daha da barizlesiyor ama durmuyor hiç acaba durmasın mi gerekiyor dikti dediği görülmemesi gerekirmiş bu kadar belli olmazmış dışardanCnm gayet normal inip sönmesi bu benim 3bebegim arada bıngıldagi atar digerleride öyleydi neden telaslandi doktor acaba bıngıldak arasını açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?