2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim ki de zor uyuyor. Benden başka babaanne, anneanne uyutursa daha rahat dalıyor uykuya. Bize oyun yapıyorlar
Ya benim çocukları benden başka kimse uyutamaz. Büyük te öyleydi. Başkası sallasa sallama ritminden anlardi uyumazdi. Küçük te aynı. Bana hiç dinlenmek yok

Offff.... Biz memlekete geldik. Annem ve babamın yanına. Bir hafta oldu kimse ile görüşmüyoruz. Sadece babam bir defa hirdavatciya gitti. Bu ara hep asansör duyuyorum. Sağlıkçılar da hep asansöre vurgu yapıyor. Offff
İnşallah sizde de bir şey yoktur.

Rint o kadar asosyal yaşadık ki. Bütün arkadaşlarım çevrem akrabalarim hepsi tatilde. Biz hapis gibi yaşıyoruz. Ona rağmen bulasirsa gerçekten kahrolurum. Küçük cocuklarim var onlara bişey olursa aklimi kaybederim. Bana bişey olursa onlara kim bakar. Düşüncesi bile korkunc. En azından hava değişikliği olmuş senin için. İnsan çok bunaliyor

Cnm bakso alsan çok iyi olur sabah 10damla akşam 10damla çabuk geçsin diye normalde 5damla poyraz 1aylikken ishal olmusdu meğerse alerjiden mis doktor öyle yazmisdi
Canım koydeyiz. 65+ babam ve annemle. Çıkamıyoruz pek.
O yüzden elimdeki imkanlarla deneyeyim doğal yollarla ikinci güne sürerse bir şekilde çıkarım demiştim. Çok şükür topardi kendini. Çok sağ ol. Bakso alayım ilk fırsatta evde dursun. Ev ecza odası gibi zaten. Her şey var.

Zera sen her şeyi bilen farkında olan bir insansın. Böyle deme. Evet, düşüncesi bile korkunç ama deme yine de. En çok korktuğumuz sınavımız oluyor hep. İçini ferah tut. Hiç birimizin yavrusuna bir şey olmasın. Allah yavrulari ana babasiz, ana babalari yavrusuz birakmasin. Herkesin çocuğunu esirgesin korusun.
Abim.vefat edeli 5 yıl oldu. Yengem ben her şeyin nasıl yoluna girdiğini gördüm. Allah kimseyi ortada bırakmıyor. Ben bana bir şey olursa çocuklarım ne olacak demiyorum. Onlara Allah sahip cikacak. Ben kokmuyorum, sen de korkma diyor. En hassas yanımız en çok korktuğumuz ile sinaniyoruz hep. Allah korusun.

Kızlar acil bi sorum var bizim bebegin üst bingildagi yani tepesindeki yer kalp atışı gibi yukarı inip çıkıyor seri bi şekilde doktor eko ya yönlendirdi ama.ben çok panik yaptım böyle bi durumla karşılaşan varmi

Bunu biz de yaşamıştık.Benim çok tuhafıma gidip eşim normaldir deyip sakinlestirmisti.Ama her zaman olmuyordu ya da dikkatimi mi çekmiyordu bilmiyorum.Bayadir farketmedim.İnsallah korkulacak bir şey yoktur canım

Bunu biz de yaşamıştık.Benim çok tuhafıma gidip eşim normaldir deyip sakinlestirmisti.Ama her zaman olmuyordu ya da dikkatimi mi çekmiyordu bilmiyorum.Bayadir farketmedim.İnsallah korkulacak bir şey yoktur canım
Bariz bi şekilde gözüküyor dışardan bakınca sacları coktu göremedik doktoru da şamdan göremedi hidrosefali kontrolü yapılsın yazmış doktor inşallah yoktur sağol canm bu arada

Bariz bi şekilde gözüküyor dışardan bakınca sacları coktu göremedik doktoru da şamdan göremedi hidrosefali kontrolü yapılsın yazmış doktor inşallah yoktur sağol canm bu arada
Cnm gayet normal inip sönmesi bu benim 3bebegim arada bıngıldagi atar digerleride öyleydi neden telaslandi doktor acaba bıngıldak arasını açık

Geçmiş olsun cnm herşey ağızda normel hasta olması her yeri yalıyor benimki

Merhaba anneler size bir kaç sorum olacak.. sezaryenden sonra hamile külodumu kullandınız normal iç çamaşırımı ? Göğüs kalkanı aldım umarım işime yarar sizler kullandınız mı ? Göğüsleriniz yara oldu mu her göğüs yara olur mu neler yaptınız ? Bebiş için baby nest ve emzirme yastığı kullandınız mı ? Ateş ölçer olarak ne aldınız ? Bebeğe kalın önerebileceğiniz battaniye vs. varmı ? Bebek kıyafetlerini yenidoğan kaçar tane almalıyız ? Şimdiden teşekkür ederim

C
Cnm gayet normal inip sönmesi bu benim 3bebegim arada bıngıldagi atar digerleride öyleydi neden telaslandi doktor acaba bıngıldak arasını açık
Canım sürekli atıyor ve dedigim givi heyecan korku daha da barizlesiyor ama durmuyor hiç acaba durmasın mi gerekiyor dikti dediği görülmemesi gerekirmiş bu kadar belli olmazmış dışardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…