2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kıyamam çok geçmiş olsun canm mecbur olmassn yapmazdinki . Oturdugun yerde sağsan versen olmuyor mu süt kesildi mi

Kıyamam çok geçmiş olsun canm mecbur olmassn yapmazdinki . Oturdugun yerde sağsan versen olmuyor mu süt kesildi mi
Kucağımda tutmak dert değil emzirmeyi hep yatakta otururken yapıyorum alttan hep yastıkla destekliyorum ama gün içinde hiç ayakta duramıyorum. bel ağrım sırtıma vuruyor bacaklarıma vuruyor.55-60 yaş öncesindede ameliyatı yapmiyorlar.omur boyu ilaç kullanmam lazım.allah kolaylığını veriyor ki ben hamilelikte çok korkuyordum ama bo şekilde o vitaminler ilaclar iyi geldi.ben folic asit iyi geldi herhalde dedim dr sanmıyorum dedi ama bı kolaylığı oldu ve atlattim.ama artik dayanamiyorum.butun gün yatamam ki 2 cocuk ev yemek 10 dk oturamiyor kaldı ki emzirmek için kimseye gel 2 ay bize bak ben emireyim diyemem öyle biride yok zaten.alisacagiz canı sagolsun onunda rızkı bu kadarmış anne sütünden.simdi bile sıkıyorum yok 3-5 damla geliyor gerisi yok zaten dolu dolu olnadi ama bunada şükür.

Ben misyonum canım şuan 62 kiloyum bir bakayım sanki e bebekte gördüm onu gibi geliyor.
Enzirme sütyeni kaplı mı ben bi kaplı 2 kapsız aldım ama sanki kaplıyı boşa almışım gibi geliyor işime yararmı ki
Öncelikle koltuk altıyla başlayıp hareketlenince brauna geçeyim diyorum bende canım ölçtürmüyormuş çocuk hareketllenince diye.Seninki barının hangisiydi ?
Bi aspiratör aldık e bebekten ama memnun kalmazsak otribebeyi alalım serumuda eczaneden alınıyor galiba dimi canım onu neyle sıkıyoruz buruna şırıngayla falan mı ?
Budizzede baktım netten memnun kalanlar olmuş onuda listeye ekledim

Çok sağol canım Bende aldım ama sanki rahat edemem gibi geliyor şimdi bile evde bişey takasım gelmiyor ne kadar süre kullanılıyor bu emzirme sütyenleri canım hala kullanıyormusunuz

Çok doğru ya karın açıkta kalır aldıklarım boşa gidecek gibi onlardan da alayım bi kaç tane canım

Boşa gitmez yazın kullanirsin evde herdaim kullanilir.balenli kalipli sütüne alışmışız penyr olunca rahatlık ne demekmiş anladim.memelere huzur olur
Ayyyy canım güldürdün beni yaaaa benim memişler şimdikten huzuru buldu bişey takasım gelmiyor valla

O zaman large alabilirsin. Pentininki sert kaplı değil, çekince aşağıda duruyor rahatsız etmiyor, penyeler meme ucunu belli ediyor, bunda öyle bir sıkıntı yok.
Ben hemşire olduğum için serumu enjektörle sık falan sıkıntı çekmedim, serum olarak alınca çok ucuza geliyor. Yapamam dersen hazırlarını al evde bulunsun. Enjektörü de hemen atmıyorum, bariz hasta değilse. Çünkü burun steril bir alan değil.
Benimki braun bnt 400. Ben 400 liraya indirimde almıştım, şu an koronadan ötürü çok artmış.

Git cnm bence korkulcak birşey yokdur önem amaçlı gidersin üzülmene gerek yok görün için rahat eder

Mochi taksan ve is yapsan. Sagilmis sut versen? Sadece bir oneri

Selam kizlar nasilsiniz? Bebeginizin boy/kilosu nasil? Biz 10 ayligiz boyu 79 cm kilosu 10 kg. Normal mi?

Tannat etken maddeli bi toz vardı adını hatırlamıyorum internetten bakabilisin. Hiç zararı yok, hiç bir ilaçla yan etkiye girmiyo falan bebekler ve çocuklarda özellikle kullabiliyo. Ben kullandım fark edebileceğim bi zararını görmedim. Hatta diş ishallerinde bile doktorum vermişti . Akranlarindan düşük kilolu iyice gerilerllse toparlaması nzor olur diye.

Hayırlı akşamlar herkese. Bizim gibi hala 3 uyku yapan var mı gündüzleri? 2ye çekmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyor kızım , ona göre mi hareket edeyim yoksa bir müddet zorlansın alışır mı karar veremedim, 11aylık olcaz nerdeyse ve öğlen 3 uyku fazla sanki bu ay bebeği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…