2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ne güzel işte uyusun. Gece uyumuyor mu

Bizde 3 kere uyuyoruz canım 1 hafta sonra 10 aylik olucaz gündüz 3 kere dinlenme saatim var iyi böyle zaten yakında 1 e düşürürler

Mochi taksan ve is yapsan. Sagilmis sut versen? Sadece bir oneri ☺
Asıl sorun Bebeği kucağımda emzirmek değil öyle mu anlaşıldı yazdığımdan.ilac kullanmayınca yataktan kalkamıyorum , bel sirt ağrısından gün içinde ayakta duramıyorum.hele ilk yataktan kalkinca oğlanı beşikten cikartmak için bile olsa belimi dogrultamiyorum malesef.ilacsiz olmuyor yani ilaçlı da emzirme olmuyor

Valla ben uyku falan saymıyorum ama sabah 7 de ki uyanışı baz alirsam bizimde 3 bazen 4 ama 15-20 dk uykular.bi ara 6 saat uyutmadin belki 1 saat uyur diye yok yine 15 dk sonra uyandı.bende artık ne zaman ve ne kadar uyursa ona bıraktım.

Tamam canım dediklerini uygulayacağım çok teşekkür ederim baya bi artmış fiyatlar bi ara indirime denk getirip bakmak lazım

Ben şuan anladım ilaç kullanmak zorunda oldygun icin emziremiyorsun Allah şifa versin canm zor bel ağrısı

Kızımda 10 ay 1 haftalık.Ben iki hafta önce iki uykuya çevirdim.Sabahlari 7 de kalkıyor.Saat 9da ilk uykusuna yatıyor ve sansliysak iki saat uyuyor.11 de uyandığını baz alırsak diğer uyku saat 15:00 dolaylarında.En az bir saat uyumasını sağlıyorum bu uykusunda da.Ve akşam yatista 20:30.
Üç uyku bana çok iyi geliyordu dinlenmem konusunda ama son zamanlarda son uykuya direniyordu.Umarim uzun müddet iki uykusu şaşmaz

Ayyy ilk yaş günlerine resmen 1 2 ay kaldı kızlar düşündükçe içim kıpır kıpır oluyo, zaman nasıl geçiyor düne kadar gaz için damla konuşuyorduk ❣❣❣
Evet ya.Saskinim.Bir yanım büyümesin kalsın böyle minicik,alıp alıp koklayayim isterken diğer yandan büyüsün de kollarını açarak koşsun bana,annem desin,mutfakta harika seyler yapalım vb hayaller peşinde Ah gaaaz En unutulmaz gaz anımız bir gece sabaha kadar eşim ve ben kızımın karnına tuta tuta uyumustuk o ortamizda,anca sakinliyordu.Ne çektiler yaa,hey gidi

Rızkı bu kadarmış canım üzülme senin sağlığın en önemlisi hem emmiş 10ay yapacak birşeyin yok devam sütü kullanin eksiği kalmasin geçmiş olsun

Uykuları kaç saat vo önemli eğer bir saatten 3 uyku ise bence normal ama eğer daha fazla veya daha azsa normal değil

Bende arabayla sokak sokak gezmelerimizi

Bizde 3 kere uyuyoruz canım 1 hafta sonra 10 aylik olucaz gündüz 3 kere dinlenme saatim var iyi böyle zaten yakında 1 e düşürürler
Ama 2 uykuya düşünce uyku süreleri uzuyor. 3 kere uyutmaya çalışmak yerine 2 kere uyutmak daha kolay geldi bana.

Allah rahmet eylesin. Muhtemelen genç yaşt
Ama 2 uykuya düşünce uyku süreleri uzuyor. 3 kere uyutmaya çalışmak yerine 2 kere uyutmak daha kolay geldi bana.
Bizimki üç kere uyuyo. Dayanamıyor ki ayakta kalmaya

Allah rahmet eylesin. Muhtemelen genç yaşt

Bizimki üç kere uyuyo. Dayanamıyor ki ayakta kalmaya
Ben uyanıklık süresini 3 saat tutmaya çalışıyorum. Akşam 8 buçuk 9 gibi uyuyor. Böyle yapınca ilk uyku 2 saat, diğer uyku 1 saat oldu. Tabi diş ağrısı falan bozulduğu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…