Bizim 8.ayda dişimiz çıktı ve o dönem misafirim vardı derken çocuğun uyuma şekli değişti. Yani beşiğinde uyutuyorum şimdi kucağımda emerek uyuyor. Ve sanırım destekle uyuduğu için gece çok kalkıyor. Ama artık istesem de beşiğinde uyutamıyorum
Hanımlar ne yediriyorsunuz bebelere kahvaltı çorba yoğurt muhallebi olarak 4 öğün yiyoruz biz ama kilo alımı hiç yok 4 aydır birde anne sütü. Nerde hata yapıyorum anlamadım
Maşallah öncelikle benimki de 8 aya kadar desteksiz uyudu. Sonra misafirim geldi diş çıktı derken düzenimiz bozuldu. Eskiye dönemiyoruz. Bu durum gece uykularını da olumsuz etkiledi. Sizin gece uykuları nasıl?
Ben de önceden uyanınca hemen kycahima alırdım şimdi ayakta tutup beşik korkuluklarindan tutturuyorum hoşuna gitsin de ayaklansin diye çekmeceler dolaplar nasıl açılır onu gösteriyorum. Kısaca nasıl yaramazlık yapilir konusunda uzman olacak ama totosu kalkmıyo
Ben beşiği üst kısmını söküp yere koydum. Yanlarına da minder serdim. Geçen kalkıp eğilmiş. Takla atmış, çıkmış. Baktım odanın kapısını açmaya çalışıyor
Ben beşiği üst kısmını söküp yere koydum. Yanlarına da minder serdim. Geçen kalkıp eğilmiş. Takla atmış, çıkmış. Baktım odanın kapısını açmaya çalışıyor