2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben beşiği üst kısmını söküp yere koydum. Yanlarına da minder serdim. Geçen kalkıp eğilmiş. Takla atmış, çıkmış. Baktım odanın kapısını açmaya çalışıyor
Bizimkide bu ara odaya giriyo hemen kapıyı kapatiyo. Sessizce benim gidip kapıyı açmamı bekliyor. Bundan çok mutlu oluyor. İş yapio kendince

Ayy geçen sene tam işten dönerken serviste okumuştum yaa yazdıklarını dün gibi aklımda, grubun ilk bebeciği bizimkilerin abisi, Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah

Sağlıklı huzurlu nice güzel yılları olsun inşallah

Ayy geçen sene tam işten dönerken serviste okumuştum yaa yazdıklarını dün gibi aklımda, grubun ilk bebeciği bizimkilerin abisi, Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah

Sağol biks.. Abi de oldu valla dimi.. Ne zamanlardi benim için geçen sene neyseki yanimda sağlıklı daha ne isterim

Ay masallah etmene bizimkide bugün tam onaylik olduk

Maşallah öncelikle benimki de 8 aya kadar desteksiz uyudu. Sonra misafirim geldi diş çıktı derken düzenimiz bozuldu. Eskiye dönemiyoruz. Bu durum gece uykularını da olumsuz etkiledi. Sizin gece uykuları nasıl?
Hastalanınca bizim de gece gündüz uykuları bozulmuştu zaten ikisi aynı aslında, şimdi çok şükür Çok az uyaniyor uyansa da geri dalıyor kendi kendine
Benim ki şuan emerek uyuyor. O yüzden gecede çok uyanıyor
Meme-uyku ilişkisini kesmeli

Ay beriko dün gibi yahu ne çabuk geçiyor Seni hastanede yazdıklarınıla hatırlıyorum da Geçti gitti Mutlu mesut sağlıklı yillariniz olsun Eymen pasayla

Benim kız ateşleniyor neden bilemedim. Calpol verdim bir çay kaşığı hafif düşer gibi oldu tekrar yükseliyor şimdi. Gece uykusuna da geçirmiştim duş aldıramam. Ne yapmalı anneler

Benim kız ateşleniyor neden bilemedim. Calpol verdim bir çay kaşığı hafif düşer gibi oldu tekrar yükseliyor şimdi. Gece uykusuna da geçirmiştim duş aldıramam. Ne yapmalı anneler
Canım takip et . Eğer 38 in üzerine çıkarsa ve 4 saat dolmussa tekrar calpol verebilirsiniz ama 6 saat dolması makbuldür. Eğer 4 saat bile olmamışsa kesinlikle uyandırıp duş aldırın başına kollarına ayaklarına ıslak bez koyabilirsiniz. Bu müdahaleler işe yaramazsa ben hastaneye gitmekten başka yol bilmiyorum

Aaaa sağlıkla geçsin ömrü doğum günün kutlu olsun

Tamam canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…