Amin inşallah ya...bekleyip göreceğiz.haftaya salı gününe randevu aldım.o zamana kadar kafamı oyalayacağım.zaten çalışan anneyim.oturup kurmaya çok zamanım YÖK allahtan:)Doktorlar bazen böyle saçmalayabılıryır ne kadar hassas oldugumuzu bılmeden rahat ol lütfen bak ben 6+2 ye kadar kan bile vermedim .
O gün muayeneye gittim . Kalp atısını duyduktan sonra bazı kan tahlılerı istedi onları sağlık ocagına yaptırırkan doktor beta da bakmıs . Orda gördüm yoksa hiç baktırmamıl olcaktım düşün .
İnşallah birdahaki kontrolunde butun endişelerin gider
Ay şu gebelik takvımlerının gitmesi kötü olduSağol canım.
Eşimi bekliyorum birazdan acile gidicez serum takarlar inşallah.
Müsaitse doktorumu da görürüm tahlil vs isterse yaptırırım.
Bende aynı şekilde kokuya tahammülüm yok . Biran önce gecseydi artık rüyalarımda yemek yiyorum :)Ay evet ya ama 3 ay diyorlar 4 ay diyenlerde var yok adama parfüm yasakladım evde deterjan kokusuna bile katlanamaz oldum
Inşallah çabuk gecer
Allah yardimciniz olsun ya gebelikte boyle olanlara ck uzuluyorumAy evet ya ama 3 ay diyorlar 4 ay diyenlerde var yok adama parfüm yasakladım evde deterjan kokusuna bile katlanamaz oldum
Inşallah çabuk gecer
2 gündür baş dönmesi gibi göz kararması ben de yaşıyorum canım. Oturduğum yerden kalkınca gözlerim kararıyo hafif başım dönüyo sonra düzeliyo. Tansiyonumuz falan da düşüyo olabilir, benim normalde de düşüktür hepBenimde kalktığımda gözüm kararıyor ve bacaklarım kalktığında sanki zor yüürüyor vitaminsiz kaldık kızlar ondan
Arada canım at bisey ağzına sakın elma yemeeee ama az ye sık ye tatlım2 gündür baş dönmesi gibi göz kararması ben de yaşıyorum canım. Oturduğum yerden kalkınca gözlerim kararıyo hafif başım dönüyo sonra düzeliyo. Tansiyonumuz falan da düşüyo olabilir, benim normalde de düşüktür hep
Aynen simdi ballı süt yaptırdın eşime onu içiyorum2 gündür baş dönmesi gibi göz kararması ben de yaşıyorum canım. Oturduğum yerden kalkınca gözlerim kararıyo hafif başım dönüyo sonra düzeliyo. Tansiyonumuz falan da düşüyo olabilir, benim normalde de düşüktür hep
Harbiden ya neden gitti gebelik takvimi zevkli oluyordu budan takipte inşallah gelir takvimAy şu gebelik takvımlerının gitmesi kötü oldu
Daha önce sorduysam kusura bakma kaç haftalıktın canım sen ?
Evet canım bi şeyler atıştırınca daha iyi oluyorum, senin iyice düşükmüş canım ya. Elma niye yemiyim ki?Arada canım at bisey ağzına sakın elma yemeeee ama az ye sık ye tatlım
Bende tansiyon düşüklüğü var 6 ya 4 ruh gibiyim
Hem çok aciktiriyor canım ben nezaman elma yesem doymuyorum doktora sordum yeme dedi aciktirir dedi ilk def duydum bendeEvet canım bi şeyler atıştırınca daha iyi oluyorum, senin iyice düşükmüş canım ya. Elma niye yemiyim ki?
Bendede oluyor özellikle uzanır yada oturur vaziyetteyken kalkdığımda kasığıma baskı oluyor .normaldir herhalde .Kizlar bendede kasilmalar oluyor karnin alt kisminda hemen hemen hergun oluyor ben de gitmedim doktora gitmelimiyim ki bilemedim
Ah ah kacıncı haftada gececek insallah hemen geçer hamileliğin keyfine varırız
Gelicekmiş canım yönetime söyledik şuan daha acil şeyler varmısHarbiden ya neden gitti gebelik takvimi zevkli oluyordu budan takipte inşallah gelir takvim
Benım doktorumda elma elma elma ye dediHem çok aciktiriyor canım ben nezaman elma yesem doymuyorum doktora sordum yeme dedi aciktirir dedi ilk def duydum bende
Acıktırdığını duymuştum canım ama ben kendimde hiç fark etmemiştim :) zaten arada yiyorum elmaHem çok aciktiriyor canım ben nezaman elma yesem doymuyorum doktora sordum yeme dedi aciktirir dedi ilk def duydum bende
Üşüme bende de var içim titriyor resmen. Bide hamilelik başladığından beri üç kere uçuk çıkardım. Cuma günü vitamin takviyesi istiycem canım.Ay o usume bendebe var gunduz usuyorum gece de sikintilar basiyir ayaklarim yaniyor resmen sizdde mi boyle
İlk hamileliğimde bulantım fenaydı. Su bile saniyesinde çıkıyordu. Bulantı ilacıda kullandım sonrasında. Doktor bir gün hastanede yatırdı. Vitaminli karışık serum takviyesi verdi. Kendime acayip gelmiştim canımSağol canım.
Eşimi bekliyorum birazdan acile gidicez serum takarlar inşallah.
Müsaitse doktorumu da görürüm tahlil vs isterse yaptırırım.
Hamilelikte vitamin veriyorlar ek olarak mi olacaksinÜşüme bende de var içim titriyor resmen. Bide hamilelik başladığından beri üç kere uçuk çıkardım. Cuma günü vitamin takviyesi istiycem canım.
Hamilelikte üç aydan sonra vitamin veriyorlar. İlkinde öyle kullanmıştım multivitamin. ama bu şikayetler artınca söylüycem bu haftaHamilelikte vitamin veriyorlar ek olarak mi olacaksin
dün bir arkadaşım da bu sebepten gitmiş o da 8 hafta şimdi ağrı ve kasılmalar olabilir idrarda yanma varsa incelemek gerekir demiş cumadan sonra yazicam yine bi gideyim dr aDoktor a gitmek birsey degilde uykudan kendimi alamiyorum surekli uyku hali randevular dolu kadin dogumlar cok kalabalik onbirinci hafta giderim insallahh gidince ne diyecek sana baklim
Doktor a gitmek birsey degilde uykudan kendimi alamiyorum surekli uyku hali randevular dolu kadin dogumlar cok kalabalik onbirinci hafta giderim insallahh gidince ne diyecek sana baklim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?