2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Amin inşallah ya...bekleyip göreceğiz.haftaya salı gününe randevu aldım.o zamana kadar kafamı oyalayacağım.zaten çalışan anneyim.oturup kurmaya çok zamanım YÖK allahtan:)

Reactions: H E
Sağol canım.
Eşimi bekliyorum birazdan acile gidicez serum takarlar inşallah.
Müsaitse doktorumu da görürüm tahlil vs isterse yaptırırım.
Ay şu gebelik takvımlerının gitmesi kötü oldu
Daha önce sorduysam kusura bakma kaç haftalıktın canım sen ?

Benimde kalktığımda gözüm kararıyor ve bacaklarım kalktığında sanki zor yüürüyor vitaminsiz kaldık kızlar ondan
2 gündür baş dönmesi gibi göz kararması ben de yaşıyorum canım. Oturduğum yerden kalkınca gözlerim kararıyo hafif başım dönüyo sonra düzeliyo. Tansiyonumuz falan da düşüyo olabilir, benim normalde de düşüktür hep

Arada canım at bisey ağzına sakın elma yemeeee ama az ye sık ye tatlım
Bende tansiyon düşüklüğü var 6 ya 4 ruh gibiyim

Arada canım at bisey ağzına sakın elma yemeeee ama az ye sık ye tatlım
Bende tansiyon düşüklüğü var 6 ya 4 ruh gibiyim
Evet canım bi şeyler atıştırınca daha iyi oluyorum, senin iyice düşükmüş canım ya. Elma niye yemiyim ki?

Kizlar bendede kasilmalar oluyor karnin alt kisminda hemen hemen hergun oluyor ben de gitmedim doktora gitmelimiyim ki bilemedim
Bendede oluyor özellikle uzanır yada oturur vaziyetteyken kalkdığımda kasığıma baskı oluyor .normaldir herhalde .

Ah ah kacıncı haftada gececek insallah hemen geçer hamileliğin keyfine varırız

benim ilkinde 16. haftada bebek oymaöalarını hissettiğimde geçti ama ben hem ilaç kullanıyordum hem ara ara serum alıyordum yani çok ağır geçiyordu.bu derece ağır değilse bir anda bile kesebilir .

metpamid bende hiç işe yaramamıştı dramamine kullanmıştım ben ama buda satılmıyor galiba artık .
dr söyledi ise ilaç kullanmaktan çekinmeyin bence yaşamayan gerçekten anlamıyor insanı bezdiriyor takat yok tansiyon yerlerde evimden nefret eder olmuştum kokusundan .

Hem çok aciktiriyor canım ben nezaman elma yesem doymuyorum doktora sordum yeme dedi aciktirir dedi ilk def duydum bende
Acıktırdığını duymuştum canım ama ben kendimde hiç fark etmemiştim :) zaten arada yiyorum elma

Sağol canım.
Eşimi bekliyorum birazdan acile gidicez serum takarlar inşallah.
Müsaitse doktorumu da görürüm tahlil vs isterse yaptırırım.
İlk hamileliğimde bulantım fenaydı. Su bile saniyesinde çıkıyordu. Bulantı ilacıda kullandım sonrasında. Doktor bir gün hastanede yatırdı. Vitaminli karışık serum takviyesi verdi. Kendime acayip gelmiştim canım

Doktor a gitmek birsey degilde uykudan kendimi alamiyorum surekli uyku hali randevular dolu kadin dogumlar cok kalabalik onbirinci hafta giderim insallahh gidince ne diyecek sana baklim
dün bir arkadaşım da bu sebepten gitmiş o da 8 hafta şimdi ağrı ve kasılmalar olabilir idrarda yanma varsa incelemek gerekir demiş cumadan sonra yazicam yine bi gideyim dr a
Doktor a gitmek birsey degilde uykudan kendimi alamiyorum surekli uyku hali randevular dolu kadin dogumlar cok kalabalik onbirinci hafta giderim insallahh gidince ne diyecek sana baklim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…