2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben bu tatlı düşkünlüğüm nasıl bitecek. Normalken asla tatlı yemiyorum. Bu hamileliğimde iyice abarttım ama bugun hıc yemedim ama hep aklımdan geciyor. Agzımın içinde dolaşan ferah meyveli tatlar. Bulantım da cok ama tatlıya engel teşkil etmiyor. Pudingler muhallebıler sütlaçlar.. Ama bugun itibariyle yememe sözü verdim. Psikolojik psikolojik dıyorum. Şu 12 hafta bitsin artık. 2 hafta kısmadım Allah ne verdiyse yedim tatlı ama hala ıstıyorum. Bakıyorum kimse yiyemiyor ben de maşallah tatlıları götürüyorum.

erkek geliyor demekki .
bende bu hamileliğimde tatlıya düştüm .
ilkinde kızda kiloyla limon alıp tuzlayıp yerdim bunda aklıma ekşi hiç gelmiyor .

Mecbur bende kullanıyorum . insallah benim hemen geçer ben bulantı yasıyorum ama kusmuyorum. Tiksinme hat safhada .

Benım şekerim sınırda oldugu için şimdikik dikkat etmme gerekmiş
Benımde değişik bir şekilde acı istiyo canım

Benım şekerim sınırda oldugu için şimdikik dikkat etmme gerekmiş
Benımde değişik bir şekilde acı istiyo canım
Al benden de o kadar :) normalde acayip tatlı severim şimdi tatlı yemek istemiyo hiç. Hep acı ve ekşi şeyler istiyorumm

Reactions: H E
Senın kesenın şekli nasıldı kuzum ?
Yuvarlak mı fasulye gıbı mı :)

Benım aşerdıgım şeyler kız gıbı ama kesem erkek
Kuzum ilk önce yani daha küçükken keseyi gördüğümüzde yuvarlaktı. İçinde bebek oluşunca kalp atışını falan duyduğumuz son kontrolde baya fasulye gibiydi :) yani hangisini baz almalıyım bilemiyorum :)

6 haftayı baz alın dıyolar ama benım fasulye gıbı cınsıyet hıc farketmez ama insan meraklanıyor :))

Onu bı doktoruna danıs canım en yakın zamanda .
Dokotrum kahverengı ve kırmızı tonlarında hemen gel demişti ..
Geçen cuma gittim canım kalp atışını duyduk ve ilaç verdi şimdilik renksiz oluyor ins tekrar baslamaz

bende ilk cocugumda çok tatli yedim normalde de severim tatlıyı o kız olmuştu ve acayip derecede bulandım vardi doğuma kadar geçmemişti bunda da genelde tuzlu ve ekşi istiyorum o derece bulanti yok mide ağrısı şeklinde yaşıyorum ama acaba bulantıya göre belli olurmu cinsiyet tahmini
Kiz tatli yiyen aserenin cocugu erkek olsa idi benimnkizlar hep erkek olurdu ben de cok tatli yemistm oncekilerde

6 haftayı baz alın dıyolar ama benım fasulye gıbı cınsıyet hıc farketmez ama insan meraklanıyor :))
Kesinlikle hiç fark etmez cinsiyeti, yeter ki sağlıklı olsunlar. Ben de işte 6+1 de kalp atışını duydum o zaman fasulye gibiydi. Yani bu teoriye göre kız mı oluyo erkek mi canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…