- 2 Şubat 2017
- 112
- 137
- 53
mrb ne güzel dr bana bir gun geri hesapladı bende indirdim programı 6+4 cikiyor orada daMerhaba bebeklerimiz aynı benimde 6+3
Ben bu tatlı düşkünlüğüm nasıl bitecek. Normalken asla tatlı yemiyorum. Bu hamileliğimde iyice abarttım ama bugun hıc yemedim ama hep aklımdan geciyor. Agzımın içinde dolaşan ferah meyveli tatlar. Bulantım da cok ama tatlıya engel teşkil etmiyor. Pudingler muhallebıler sütlaçlar.. Ama bugun itibariyle yememe sözü verdim. Psikolojik psikolojik dıyorum. Şu 12 hafta bitsin artık. 2 hafta kısmadım Allah ne verdiyse yedim tatlı ama hala ıstıyorum. Bakıyorum kimse yiyemiyor ben de maşallah tatlıları götürüyorum.
Mecbur bende kullanıyorum .Bendede oluyor özellikle uzanır yada oturur vaziyetteyken kalkdığımda kasığıma baskı oluyor .normaldir herhalde .
benim ilkinde 16. haftada bebek oymaöalarını hissettiğimde geçti ama ben hem ilaç kullanıyordum hem ara ara serum alıyordum yani çok ağır geçiyordu.bu derece ağır değilse bir anda bile kesebilir .
metpamid bende hiç işe yaramamıştı dramamine kullanmıştım ben ama buda satılmıyor galiba artık .
dr söyledi ise ilaç kullanmaktan çekinmeyin bence yaşamayan gerçekten anlamıyor insanı bezdiriyor takat yok tansiyon yerlerde evimden nefret eder olmuştum kokusundan .
Benim 2 tane oğluşum var ve hep tatlı yedim. Bunda da keşke ben de limon ya da tursu yesem.erkek geliyor demekki .
bende bu hamileliğimde tatlıya düştüm .
ilkinde kızda kiloyla limon alıp tuzlayıp yerdim bunda aklıma ekşi hiç gelmiyor .
Benım şekerim sınırda oldugu için şimdikik dikkat etmme gerekmişBen bu tatlı düşkünlüğüm nasıl bitecek. Normalken asla tatlı yemiyorum. Bu hamileliğimde iyice abarttım ama bugun hıc yemedim ama hep aklımdan geciyor. Agzımın içinde dolaşan ferah meyveli tatlar. Bulantım da cok ama tatlıya engel teşkil etmiyor. Pudingler muhallebıler sütlaçlar.. Ama bugun itibariyle yememe sözü verdim. Psikolojik psikolojik dıyorum. Şu 12 hafta bitsin artık. 2 hafta kısmadım Allah ne verdiyse yedim tatlı ama hala ıstıyorum. Bakıyorum kimse yiyemiyor ben de maşallah tatlıları götürüyorum.
Bende oluyor canım bazen su gıbı bazen sarı ..Kızlar sizinde akıntının oluyor mu
Benim çok açık pembe olmustu Protestan kullandım bir kaç gundur de açık renk oluyorBende oluyor canım bazen su gıbı bazen sarı ..
Normalmıiş doktorum kırmızı olmadıkça endışelenme dedi
Al benden de o kadar :) normalde acayip tatlı severim şimdi tatlı yemek istemiyo hiç. Hep acı ve ekşi şeyler istiyorummBenım şekerim sınırda oldugu için şimdikik dikkat etmme gerekmiş
Benımde değişik bir şekilde acı istiyo canım
Senın kesenın şekli nasıldı kuzum ?Al benden de o kadar :) normalde acayip tatlı severim şimdi tatlı yemek istemiyo hiç. Hep acı ve ekşi şeyler istiyorumm
Onu bı doktoruna danıs canım en yakın zamanda .Benim çok açık pembe olmustu Protestan kullandım bir kaç gundur de açık renk oluyor
Kiz tatli yiyen aserenin cocugu erkek olsa idi benimnkizlar hep erkek olurdu ben de cok tatli yemistm oncekilerdeerkek geliyor demekki .
bende bu hamileliğimde tatlıya düştüm .
ilkinde kızda kiloyla limon alıp tuzlayıp yerdim bunda aklıma ekşi hiç gelmiyor .
Kuzum ilk önce yani daha küçükken keseyi gördüğümüzde yuvarlaktı. İçinde bebek oluşunca kalp atışını falan duyduğumuz son kontrolde baya fasulye gibiydi :) yani hangisini baz almalıyım bilemiyorum :)Senın kesenın şekli nasıldı kuzum ?
Yuvarlak mı fasulye gıbı mı :)
Benım aşerdıgım şeyler kız gıbı ama kesem erkek
6 haftayı baz alın dıyolar ama benım fasulye gıbı cınsıyet hıc farketmez ama insan meraklanıyor :))Kuzum ilk önce yani daha küçükken keseyi gördüğümüzde yuvarlaktı. İçinde bebek oluşunca kalp atışını falan duyduğumuz son kontrolde baya fasulye gibiydi :) yani hangisini baz almalıyım bilemiyorum :)
Geçen cuma gittim canım kalp atışını duyduk ve ilaç verdi şimdilik renksiz oluyor ins tekrar baslamazOnu bı doktoruna danıs canım en yakın zamanda .
Dokotrum kahverengı ve kırmızı tonlarında hemen gel demişti ..
Cuma günü canımBlackkcat ne zaman bi daha ki doktor kontrolun?
İnşallah canım kaçıncı haftandasınGeçen cuma gittim canım kalp atışını duyduk ve ilaç verdi şimdilik renksiz oluyor ins tekrar baslamaz
Kiz tatli yiyen aserenin cocugu erkek olsa idi benimnkizlar hep erkek olurdu ben de cok tatli yemistm oncekilerde
Kesinlikle hiç fark etmez cinsiyeti, yeter ki sağlıklı olsunlar. Ben de işte 6+1 de kalp atışını duydum o zaman fasulye gibiydi. Yani bu teoriye göre kız mı oluyo erkek mi canım :)6 haftayı baz alın dıyolar ama benım fasulye gıbı cınsıyet hıc farketmez ama insan meraklanıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?