2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ortak oyun oynarken sorun yok. Ama eve yetişemiyorum. Birini yapsam öbürü kalıyor. Bebek bacağımda yapisip ağlarken yemek yapmak sinirimi bozuyor. Büyük oğlum olmasa yemek de yapmicam. O kadar yoruldum.

O dönem, bebeği bebek arabasına, büyüğü de bisikletin bindirip yürüyüş yaptım hergün. Hem bana çok iyi geldi, hem de çocuklar rahatladı
Bizim burası çok yoğun parklar dolu yürüyüş yeri uzak. İnsanlar maskesiz geziyor. Kapının önüne çıkıyoruz bazen bebek kucağımda büyük sokakta oynuyo. Haftasonu eşimle beraber çıkıyoruz. Ama açık alana gititk bu sefer bebek çarpıldı ateşlendi.

Disdir cnm ama yemesi gerek tabiki doymaz mama içiyorsa mama ver bu donem aç kalmasın çok zor durumdasın düzelir inşallah

Canım ben de bir süre önce tek başıma paketleme yapiyodum ama son zamanlarda kesinlikle toparlanmama müsaade etmiyo. Sürekli kucağımda olmak istiyo. Kendime yemek falan bile yapamıyorum. Baya zayıfladım mental olarak da zayıfladım. Bu sürecin geçmesini bekliyorum.

Büyük Oğlum bu şekilde ydi. Küçük de yememeye başladı. Emmeye güvendikleri için sanırım böyle. Emzirmemeyi denesen yer mi acaba
Uzun saatler emzirmemeyi denedim.Yine de yemedi.On gün kadar önce ilk birkaç saatlik ayriligimizi yaşadık.Evde degildim ve bu birkaç saat ayrilik beş altı gün sürdü.Sanirim başlangıcı böyleydi cunku öncesinde gayet iyi yiyordu.Ara öğünde yapıyordu.
Alakası olabilir mi bilmiyorum,şimdi hep evdeyim ama i ih yemiyor.Sadece akşamları tarhana ve yoğurt...Çok teşekkür ederim
Disdir cnm ama yemesi gerek tabiki doymaz mama içiyorsa mama ver bu donem aç kalmasın çok zor durumdasın düzelir inşallah
Mama kullanmıyor aslında biberon kullanmayı malesef bilmiyor Yoksa denerdik İnşallah canım çok teşekkür ederim
Nasıl davranmalıyım bilmiyorum ama çok yoruldum..

T Tek çocuk ve yalnız degilsin

Zayiflasam sevinicem adet olamıyorum. Bütün kilom yapıştı resmen. Üst dişler çıkmadı kaç aydır. Ondan mı acaba diyorum. Altı dişler kısa sürede çıkmıştı

Bizde bugun 12.ay kontrolumuze gittik.. Aşımızı vurulduk.. Şimdilik ters bisey olmadi asi konusunda.. Kan idrar verdik sonucu yarin doktora daniscam.. Yildizli pekiyi aldık doktordan 6 ay sonra tekrar gitcez.. Eymen iyi kilo almış 9200 olmus boy 74 cm.. Benim oğlum minyon galiba ins yine boyle kilo alır ya.. 3 ayda 1 kilo almış görünüyor.. Oğlum büyüyor ve bende git gide düzelmeye başladım.. Depresyonu atiyorum gibi sanki.. Haftaya buyuk temizlik yapmayi düşünüyorum ama kaynanam eymene herg un gelip bakarsa.. Ins gelir yoksa zor olur benim için.. Kovaya saldiriyor herseye meraklı.. Bu arada cok kilo almisim kızlar.. Dogumdan snra 13 kilo vermstm hepsini aldim.. 74den 90 kiloya çıktım.. Ins veririm niyetim var ama ne zamana baslarm bilmiyorum

Kızlar selam. Sözde 11 aylik bebişim var ama sanki bir yenidogan gibi geceleri çok sık uyanıyor. Yani 3 gece normal uyuyorsa 1 gece sürekli uyanıyor. Gece saat 2den beri 15 20 dkda bir uyanıyor. Tükendim artık

Zayiflasam sevinicem adet olamıyorum. Bütün kilom yapıştı resmen. Üst dişler çıkmadı kaç aydır. Ondan mı acaba diyorum. Altı dişler kısa sürede çıkmıştı
Bizim dişler 6 tane üst 4 alt iki ama hala diş huzursuzluğu var hangilerini çıkarıyo bilmiyorum. Ne baktiriyo ne dokunduriyo

Canım paşa bey için sevindim ama lütfen temizlik işine girip yine kendini zorlama. Berikko diyince aklıma temizlik geliyo valla. Hiç bir şey senden ve evladından kıymetli değil. Sen de kendi kuymetini de bil

Kızlar selam. Sözde 11 aylik bebişim var ama sanki bir yenidogan gibi geceleri çok sık uyanıyor. Yani 3 gece normal uyuyorsa 1 gece sürekli uyanıyor. Gece saat 2den beri 15 20 dkda bir uyanıyor. Tükendim artık
Allah kolaylık versin her şey bi süreç ben dene zaman rahat süreçler gelecek merak ediyorum

Maşallah size berikko. Büyüdü bile paşa. Çok meraklı zamanları . Evi supururken süpürgenin üstüne oturuo. Keyfini bekliyoruz. Kediyle fare gibiyiz. Kilo konusu sorma. Bende 83 te kaldim . Adet olmuyorum. İlk doğumda adet olmaya başlayınca o kadar hızlı kilo verdim ki herkes şok oldu. Herkesi şoka uğratmak istiyorum. Tez zamanda aminnn

Allah kolaylık versin hepimize. Rahat dönemler ne zaman başlıyor biri bişey söylesin.
Açık konuşalım ben üç yaş civarı diyorum. Sütten kesilmiş bezden ayrılmış kendi yatağında uyumayı öğrenmiş. Konuşmayı öğrenmiş . Anneyle bas basa gezip tozma yaşı ilk oglumda üç yaş bana çok iyi gelmişti. Ana oğul fildir fildir gezioduk. Taki ikinci minik gelene kadar artı korona çıktı. Tam bu hücre hayatı yaşıyoruz. Ve ikisi de çok yaramaz şuan. Büyük evde kalmaktan duvarlara tırmanmaya başladı. Küçük aklina gelen her türlü yaramazligi yapıyor . Sağlıkları yerinde olsun napalim. Büyücekler inşallah

Üniversiteyi kazanıp ayrı şehire gidince az biraz rahatliyormus insan. İnşa da ayrı dert ediniyor tabii.
Rint naptın ben üç yaş dedim. Anne olunca hiç bı zaman bitmiyor derdi sıkıntısı. Otuzuma geldim nerdeyse ama annem hala düşünüyor. Herkese yetişmeye çalışıyor gücü yetmiyor üzülüyor. Büyük oğlum bebekti içme suyum bitmişti. Babamı aramıştım hemen koşa koşa su alıp gelmişti. İkibucuk sene oldu kaybedeli. Anne babalık bı ömür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…