Ortak oyun oynarken sorun yok. Ama eve yetişemiyorum. Birini yapsam öbürü kalıyor. Bebek bacağımda yapisip ağlarken yemek yapmak sinirimi bozuyor. Büyük oğlum olmasa yemek de yapmicam. O kadar yoruldum.Bunların aynısını 1 ay kadar önce yaşadım. Eşim de yoktu, bir hafta banyoya giremediğimi hatırlıyorum. Bebek desen bacağımda yapışılı sürekli ağlıyor, büyük de kardeşi sürekli ağlayıp kucakta olduğu için Nerde yapılmayacak şey var onu yapıyordu. Biz de düzen bebeğin o krizi azalınca düzeldi. Büyük oğlumda o sakinleşince sakinleşti. Hatırlamak bile istemiyorum. Ara ara gün gün yine aynı durumlar oluyor. Ortak oyun kurmaya çalış biraz
Bizim burası çok yoğun parklar dolu yürüyüş yeri uzak. İnsanlar maskesiz geziyor. Kapının önüne çıkıyoruz bazen bebek kucağımda büyük sokakta oynuyo. Haftasonu eşimle beraber çıkıyoruz. Ama açık alana gititk bu sefer bebek çarpıldı ateşlendi.O dönem, bebeği bebek arabasına, büyüğü de bisikletin bindirip yürüyüş yaptım hergün. Hem bana çok iyi geldi, hem de çocuklar rahatladı
Disdir cnm ama yemesi gerek tabiki doymaz mama içiyorsa mama ver bu donem aç kalmasın çok zor durumdasın düzelir inşallahKızım 11 gün oldu yemek yemiyor,tek bir öğün besleniyor o da akşamları ve tarhana kabul ediyor sadece.Cok az da yoğurt.10 ay 20 günlük,sadece emerek doymasi imkansız.Ust dişte çıktı şuan görünür de bir şey yok.Ama inanılmaz yoruldum,her gün " acaba yiyecek mi " diye düşünerek yıprandım.Normalde ben besliyordum.Bu ara onune ufak ufakta koymaya başladım o oyalanirken belki hem ağzına götürür hem benden yer diye.Yok yine olmuyor,bir tane ağzına goturuyorsa geri kalan yerlere.Ne yapicam bilmiyorum.Annem,eşim bırak yerse yer,yemezse aç degildir düşüncesinde.Ama hem acligina eninim saatlerdir emmemis oluyor,hem de 10 gün öncesine kadar bu ayarda gayet iyi yiyordu.Tecrubeli anneler geçecek mi bu durumYerinde durduğu yok,bari yakmalik enerji olarak birkaç şey yese razıyım..
İyi bi marka Boyner in kendi markalarından biriydi sanırım.Kızlar mamma ramma markası nasıl. Hediye olarak alacağım da
Canım ben de bir süre önce tek başıma paketleme yapiyodum ama son zamanlarda kesinlikle toparlanmama müsaade etmiyo. Sürekli kucağımda olmak istiyo. Kendime yemek falan bile yapamıyorum. Baya zayıfladım mental olarak da zayıfladım. Bu sürecin geçmesini bekliyorum.Arkadaşlar genel bı soru olcak. Hepimiz bebekliyiz . Sorum özellikle birden fazla çocuğu olanlara. Evin düzenini saglayabiliyor musunuz. Tam rayına girdi diyorum ipin ucu kaçıyor. Büyük oğlum bu ara yaramazligin dozunu çok arttırdı. Oyuncakları evi dağıtması değil bahsettgiim. Bütün takilarimi talan etmesi. Halılara su dökmesi. Süt dökmesi. Mutfakta banyoda iş çıkarması . Arkamı donemiyorum yalnız kaldığı an bı zarar yapıyor. Kucuk olan ise çok ağlayan bı bebek. Duysanız sanki karanlık bı odaya tek başına terketmisim gibi acı acı ağlıyor. Kucağıma aldığım an susuyor. Her işimi tek kolumda bebeğimle yapıyorum.benim için çok yorucu oluyor. Yapmak istemiyorum hiç bişey. İki ay önce falan çok güzel rayinda gidiyordu herşey. Sabah bulaşık bile kalmıyordu. Şimdi düzen falan kalmadı. Aksam bulaşığı hep sabaha kalıyor. Küçük oğlum çok ağlıyor. Büyük arkamı döndüm hep başıma iş açıyor. Çok fazla bunaldım .bebeğim uyuduğu zaman da oturup dinlenmek istiyorum. Fiziki olarak iş yapmiyo gibi görünüyorum. Ama gerçekten bitmiş tükenmiş hissediyorum. Nolur biri çıkıp bana yalnız değilsin desin. Enerjimi toplayamiyorum. Çok mutsuzum . Hem hep yorgunum hem de hiç bı şey tam anlamıyla düzgün gitmiyor.
Uzun saatler emzirmemeyi denedim.Yine de yemedi.On gün kadar önce ilk birkaç saatlik ayriligimizi yaşadık.Evde degildim ve bu birkaç saat ayrilik beş altı gün sürdü.Sanirim başlangıcı böyleydi cunku öncesinde gayet iyi yiyordu.Ara öğünde yapıyordu.Büyük Oğlum bu şekilde ydi. Küçük de yememeye başladı. Emmeye güvendikleri için sanırım böyle. Emzirmemeyi denesen yer mi acaba
Mama kullanmıyor aslında biberon kullanmayı malesef bilmiyorDisdir cnm ama yemesi gerek tabiki doymaz mama içiyorsa mama ver bu donem aç kalmasın çok zor durumdasın düzelir inşallah
Tek çocuk ve yalnız degilsinArkadaşlar genel bı soru olcak. Hepimiz bebekliyiz . Sorum özellikle birden fazla çocuğu olanlara. Evin düzenini saglayabiliyor musunuz. Tam rayına girdi diyorum ipin ucu kaçıyor. Büyük oğlum bu ara yaramazligin dozunu çok arttırdı. Oyuncakları evi dağıtması değil bahsettgiim. Bütün takilarimi talan etmesi. Halılara su dökmesi. Süt dökmesi. Mutfakta banyoda iş çıkarması . Arkamı donemiyorum yalnız kaldığı an bı zarar yapıyor. Kucuk olan ise çok ağlayan bı bebek. Duysanız sanki karanlık bı odaya tek başına terketmisim gibi acı acı ağlıyor. Kucağıma aldığım an susuyor. Her işimi tek kolumda bebeğimle yapıyorum.benim için çok yorucu oluyor. Yapmak istemiyorum hiç bişey. İki ay önce falan çok güzel rayinda gidiyordu herşey. Sabah bulaşık bile kalmıyordu. Şimdi düzen falan kalmadı. Aksam bulaşığı hep sabaha kalıyor. Küçük oğlum çok ağlıyor. Büyük arkamı döndüm hep başıma iş açıyor. Çok fazla bunaldım .bebeğim uyuduğu zaman da oturup dinlenmek istiyorum. Fiziki olarak iş yapmiyo gibi görünüyorum. Ama gerçekten bitmiş tükenmiş hissediyorum. Nolur biri çıkıp bana yalnız değilsin desin. Enerjimi toplayamiyorum. Çok mutsuzum . Hem hep yorgunum hem de hiç bı şey tam anlamıyla düzgün gitmiyor.
Zayiflasam sevinicemCanım ben de bir süre önce tek başıma paketleme yapiyodum ama son zamanlarda kesinlikle toparlanmama müsaade etmiyo. Sürekli kucağımda olmak istiyo. Kendime yemek falan bile yapamıyorum. Baya zayıfladım mental olarak da zayıfladım. Bu sürecin geçmesini bekliyorum.
Bizim dişler 6 tane üst 4 alt iki ama hala diş huzursuzluğu var hangilerini çıkarıyo bilmiyorum. Ne baktiriyo ne dokunduriyoZayiflasam sevinicemadet olamıyorum. Bütün kilom yapıştı resmen. Üst dişler çıkmadı kaç aydır. Ondan mı acaba diyorum. Altı dişler kısa sürede çıkmıştı
Canım paşa bey için sevindim ama lütfen temizlik işine girip yine kendini zorlama. Berikko diyince aklıma temizlik geliyo valla. Hiç bir şey senden ve evladından kıymetli değil. Sen de kendi kuymetini de bilBizde bugun 12.ay kontrolumuze gittik.. Aşımızı vurulduk.. Şimdilik ters bisey olmadi asi konusunda.. Kan idrar verdik sonucu yarin doktora daniscam.. Yildizli pekiyi aldık doktordan6 ay sonra tekrar gitcez.. Eymen iyi kilo almış 9200 olmus boy 74 cm.. Benim oğlum minyon galiba ins yine boyle kilo alır ya.. 3 ayda 1 kilo almış görünüyor.. Oğlum büyüyor ve bende git gide düzelmeye başladım.. Depresyonu atiyorum gibi sanki.. Haftaya buyuk temizlik yapmayi düşünüyorum ama kaynanam eymene herg un gelip bakarsa.. Ins gelir yoksa zor olur benim için.. Kovaya saldiriyor herseye meraklı.. Bu arada cok kilo almisim kızlar.. Dogumdan snra 13 kilo vermstm hepsini aldim.. 74den 90 kiloya çıktım.. Ins veririm niyetim var ama ne zamana baslarm bilmiyorum
Allah kolaylık versin her şey bi süreç ben dene zaman rahat süreçler gelecek merak ediyorumKızlar selam. Sözde 11 aylik bebişim var ama sanki bir yenidogan gibi geceleri çok sık uyanıyor. Yani 3 gece normal uyuyorsa 1 gece sürekli uyanıyor. Gece saat 2den beri 15 20 dkda bir uyanıyor. Tükendim artık
Bizim yedi buçuk ayda alt iki diş çıktı öyle kaldi. Huysuzluk da yapıştı üstümüze resmenBizim dişler 6 tane üst 4 alt iki ama hala diş huzursuzluğu var hangilerini çıkarıyo bilmiyorum. Ne baktiriyo ne dokunduriyo
Maşallah size berikko. Büyüdü bile paşa. Çok meraklı zamanları . Evi supururken süpürgenin üstüne oturuo. Keyfini bekliyoruz. Kediyle fare gibiyiz. Kilo konusu sorma. Bende 83 te kaldim . Adet olmuyorum. İlk doğumda adet olmaya başlayınca o kadar hızlı kilo verdim ki herkes şok oldu. Herkesi şoka uğratmak istiyorum. Tez zamanda aminnnBizde bugun 12.ay kontrolumuze gittik.. Aşımızı vurulduk.. Şimdilik ters bisey olmadi asi konusunda.. Kan idrar verdik sonucu yarin doktora daniscam.. Yildizli pekiyi aldık doktordan6 ay sonra tekrar gitcez.. Eymen iyi kilo almış 9200 olmus boy 74 cm.. Benim oğlum minyon galiba ins yine boyle kilo alır ya.. 3 ayda 1 kilo almış görünüyor.. Oğlum büyüyor ve bende git gide düzelmeye başladım.. Depresyonu atiyorum gibi sanki.. Haftaya buyuk temizlik yapmayi düşünüyorum ama kaynanam eymene herg un gelip bakarsa.. Ins gelir yoksa zor olur benim için.. Kovaya saldiriyor herseye meraklı.. Bu arada cok kilo almisim kızlar.. Dogumdan snra 13 kilo vermstm hepsini aldim.. 74den 90 kiloya çıktım.. Ins veririm niyetim var ama ne zamana baslarm bilmiyorum
Allah kolaylık versin hepimize. Rahat dönemler ne zaman başlıyor biri bişey söylesin.Bizim yedi buçuk ayda alt iki diş çıktı öyle kaldi. Huysuzluk da yapıştı üstümüze resmen
Özellikle ayakkabı çok memnunuz. Her şeyini kullandık güzel.Kızlar mamma ramma markası nasıl. Hediye olarak alacağım da
Üniversiteyi kazanıp ayrı şehire gidince az biraz rahatliyormus insan. İnşa da ayrı dert ediniyor tabii.Allah kolaylık versin hepimize. Rahat dönemler ne zaman başlıyor biri bişey söylesin.
Açık konuşalım ben üç yaş civarı diyorum. Sütten kesilmiş bezden ayrılmış kendi yatağında uyumayı öğrenmiş. Konuşmayı öğrenmiş . Anneyle bas basa gezip tozma yaşıAllah kolaylık versin hepimize. Rahat dönemler ne zaman başlıyor biri bişey söylesin.
Rint naptın ben üç yaş dedimÜniversiteyi kazanıp ayrı şehire gidince az biraz rahatliyormus insan. İnşa da ayrı dert ediniyor tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?