2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım paşa bey için sevindim ama lütfen temizlik işine girip yine kendini zorlama. Berikko diyince aklıma temizlik geliyo valla. Hiç bir şey senden ve evladından kıymetli değil. Sen de kendi kuymetini de bil

Temizlik bana terapi gibi gelio.. Eymen kuvozdeyken bile temizlikle saglam kalabildim.. Is guc düşünürken bisey aklima gelmio

Bende öyleydim nasil aldm o hizli verdiklerimi anlamadm.. Cok almazdm da bu karantina bitirdi beni.. Yine karantina olcak galiba yandim yeminle

Bende öyleydim nasil aldm o hizli verdiklerimi anlamadm.. Cok almazdm da bu karantina bitirdi beni.. Yine karantina olcak galiba yandim yeminle
Yaa ben doğumdan sonra fiziksel olarak toparlanmaya başlamıştım. Korse taktım ilk ay baya faydası olmuştu. Geçmeyen öksürük yüzünden kortizonlu ilaç kullandım üç ay. Bı kilo aldım. Acayip oldum ödem yaptı bana. Kortizon alırken şeker ve tuz kullanmamak lazım. Unuttum ben. Doktor da uyarması sağolsun. Her gören sana ne olmuş demeye başladı. Neyse üç ay dolunca ilacı bıraktım doktor altı ay demişti. . Su icmeyi cogalttim o ödem gitti . Geri kaldı gerçek kilo bı iki ay daha adet olmazsam gidicem artk doktora. Sıkıldım . Hem çok aşırı adet sancısı çekiyorum. Hem olmuyorum.

Benimki biraz tembellikten de.. Simdi eymen uyudu oturuyorum.. Is guc yapsam yerimde durmasam verirdim.. Depresyonda etkiledi beni.. Bu sene tuhaf bi sene oldu benim için.. Bi türlü kendime geldgmi hissetmiyorum.. Hep eskileri düşünüyorum.. Aslnda tekrar hamile kalmak istiyorum.. Yasayamadiklarimi tekrar yasamak istiyorum.. Eymene hamileyken hicbisey anlamadm zaman nasil gecti ne oldu doğum dogum sonrasi yasadiklarim hastanede yasadiklarim.. Durduk yere kilo almiyorum hepsi dertten

Berikko sana dost tavsiyesi. Dilediğiniz zaman inşallah rabbim yine nasip etsin. Ama kilo vermeden hamile kalma. İnan çok daha zor geçiyor hamilelik. İlk oğluma 70 le hamile kaldım. 88 le doğum yaptım. Emzirirken 64 kiloya dustum. Emzrime bitince hepsini geri aldım 75 le hamile kaldım . 90 la doğum yaptım . İnan ikinci gebeliğim o kadar ağrılı sancılı geçti ki. Kilo direk sırt ağrısı yapıyor. Bidaha bebek istersem 65 falan olmam lazim onu anladım . İnşallah dilediğiniz zaman sağlıklı güzel bı hamilelik gecirip Eymen paşayı abi yaparsiniz. Bence ikinci için bezden ayırdıktan sonra hamile kalirsan daha kolay olur

B3nim oglum 10 aylikken 71 cm 9.960 kiloydu minyonsa benimki daha minyon

Masallah eymene herse yoluna giriyor cok mutlu oldm bu mesajina. Üzülüyordun hep yavruna bak nasl da toparladi daha daha iyi olsun insallah

Yok benim istegim eymene tekrar hamile kalip zamani geri almak.. Belki o zmn hersey normal olur diye umut var içimde.. Tabi zamani geri alamiyorm.. Ikinci bebek icin benim 5 yilim var garanti.. Bu zorluklardan snra gözüm yemiyo

B3nim oglum 10 aylikken 71 cm 9.960 kiloydu minyonsa benimki daha minyon

Masallah eymene herse yoluna giriyor cok mutlu oldm bu mesajina. Üzülüyordun hep yavruna bak nasl da toparladi daha daha iyi olsun insallah

Amin sagol umay.. Valla hiç ilgilenemedm cocukla kendi kendine büyüdü.. 3 yasina bi girse hayırlısıyla ikimiz icinde rahat olcak konuscak bez bitcek.. O zmn daha kolay görünüyor gözüme niyeyse 3 yasa takili kaldim

Benim büyük 10,5 yaşında benim kadar ama bu yaşta da arkanı dönemiyorsun.gardolapta askida katlida eşya yok hepsi tikilmis durumda giyecek temiz bir tişört yok ama kirliliktede çamaşır yok.temiz kirli hepsini tikmis gel yapalım diyince karışma benim odam diyor.terlik ,bildiğin terlik yiyor ama iyice arsizlasti bagirmak vurmakta çözüm değil .zaten degil ama sinirlerime hakim olamiyorum artik durup durup kek ,kurabiye,muhallebi makarna yapicam diye mutfağın anasini belliyor yapma zaten denmiyor ben yapayim i kabul etmiyor hayir diyince karışma diyor hoop kavga .uzaktan eğitim başladı birde ,tekrar yapalim ders yapalim kavgamiz eklendi şah tık şahbaz olduk.
Abla ile kavgamiza küçükte sürekli miz miz bagriyor agliyor kesinlikle evdeki huzursuzluktan etkileniyor.uyusa ablanin en ufak sesine radarlari açılıp uyaniyor .yemek yapmaktan nefret ediyorum çamaşır bitmiyor...yanii bir dokun bin ah işit oldun . YANLIZ DEĞİLSİN
Allah kolaylık versin hepimize. Rahat dönemler ne zaman başlıyor biri bişey söylesin.
İlk bebekte 3 yaş bencede tut elinden gez bebek arabasida gerekmiyor zahmeti yok çok rahat.ama ikinci 3 yaş olunca ilk 13-14 yaşında olacak bana rahat yok hiç umitlenmiyorum o yüzden.

Yok benim istegim eymene tekrar hamile kalip zamani geri almak.. Belki o zmn hersey normal olur diye umut var içimde.. Tabi zamani geri alamiyorm.. Ikinci bebek icin benim 5 yilim var garanti.. Bu zorluklardan snra gözüm yemiyo
Geçmişi düşünmeyi birak. Zor günler geçirdin ama bak çok şükür Eymen sağlıklı, sen iyisin. Düşünmek sadece seni yıpratır. Büyük oğlum bir sağlık sorunu geçirmişti. Doktor bile Allah korumuş bu çocuğu demişti. 2 yıl bunu takıntı yaptım. Diken üstünde yaşadım. Oğlum sağlıklıydı çok şükür ama ben paranoyak olmuştum. Yeni yeni yeniyorum. Ama yaşlandım, yüzüm çöktü Berikko. Dönünce bu kadar takıntı yapmaya gerek yoktu diyorum. Hem bana hem oğlumun zamanına yazık oldu

Bence rahat hicbir zamanımız yok. Kadın , doğum anında beyninde bir bölüm varmış. Oradaki bölümü uyaran nöronlar evladı için endişe kapısını araliyormuş ve o kapi bir daha ömürboyu kapanmiyormus
Böyle bisey okumuştum bi yerde. Tabi yazı daha bilimseldi , ben kendi anladığımı yazdım size

Ya kızlar şu uyku konusunu nasıl cozucem ben. Ilk uyuduğunda 3 - 4 saat uyuyor ama sonra (bazen saat başı bazen 15 20 dakikada bir ) uyanıp emiyor oyle uyuyor. Her gece böyle değil ama 2 3 günde 1 gece mutlaka böyle bir gecemiz oluyo. Ağlamıyor huzursuz degil uyanıp oturuyor yatakta. Alip emziriyom .Böyle sabaha kadar 5 6 7 defa en az gidiyor

Uyku danışmanları buna destekli uyku diyo. Yanı bebek tek başına geri uyumayı bilmemesinden uyanıyor ama geriye uyumak için senin memeni istiyor. Meme vermek yerine başka şeyler bulmalısın uykuya döndürmek için. Örneğin yatırıp sırtını oksama, pis pis. Yanı özeti kendi geriye dalmayı bilmiyor. Instagramda anlatan çok sayfa var cnm destekli uykuyu bırakma diye bi bak bakalm

Büyüyünce daha mı zor olcak yani. Seninki ergenliğe yavaştan girmeye başlamış. Bende yemek yapmaktan nefret ettim artık. Hâlbuki en sevdiğim işti önceden. Çamaşırlar sorma. Eşimin tarafı derli toplu benim taraf hep yığınti. Bı ara duzeltemistim uzun süre düzgün kaldi. Sonra bı bozuldu daha da sıra gelmiyor. Allah yardımcımız olsun ne diyim.

Biliyorum o sayfaları yenidoğan döneminde hatim etmiştim ama bizde bu her gece olmuyor. Çoğu gece uyanıyor ama. Yeri geliyor döne döne uyuyor ve 2 defa uyanıyor , yeri geliyor 7 8 defa.

Bir de gündüzleri annem uyutuyor. Ayağında hafifce sallıyor. Bu şekilde 2 uyku yapıyor. Her biri 1,5 saat civarı. Bazen 2 saate cikiyo (ayakta salladığı icin)
Acaba gündüz uykuları mi çok geliyor diyorum bazen.

Bilemedimki. Şuan bu uyku şekli normal aslında. Tek uykuya düşmemize daha var çünkü. Acaba gece uykusuna erken mı geciyo kacta uyuyor biraz geç yatırmayı dene bakalm

Keşke birakabilsem.. Ortada bisey yok ama aklim hep geçmişte.. Yasadgm şeyler ağır geldi bana galiba.. Terapide eymenden bahsederken bile sesim değişiyor.. Beynim ufak seyleri bile takıyor.. Boyle boyle travma oluyo bende galiba

Kizlar eymenin gece uykusu yok artik.. Nedeni ne olabilir.. Sabah 11de uyuyodu bi bucuk saat.. Ogleden snra 4te uyuyodu bi bucuk saat.. Sonra aksam 10 civari uyuyodu full uyuyodu.. Artik bu olmuyo.. 10da uyuyunca iki saat snra kalkio.. Anlamiyorum neden uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…