Berikoo sıcaktan olabilir mi . Bizim de gece uykulari berbat durumda.Kizlar eymenin gece uykusu yok artik.. Nedeni ne olabilir.. Sabah 11de uyuyodu bi bucuk saat.. Ogleden snra 4te uyuyodu bi bucuk saat.. Sonra aksam 10 civari uyuyodu full uyuyodu.. Artik bu olmuyo.. 10da uyuyunca iki saat snra kalkio.. Anlamiyorum neden uyanıyor
Berikoo sıcaktan olabilir mi . Bizim de gece uykulari berbat durumda.
Yaa ne güzel. Biz yandık kavrulduk valla. Bizimki bikac hafta öncesine kadar dört uyku uyuyodu gunudz. İki haftadır üç uykuya indik. İki gündür sanki yine bı savastayiz. Uykuya cokk direniyor. İki uykuya incez galiba. Sabah kaçta güne baslio Eymen. Bizimki yedide uyanıyor. Abisi uyanmazsa sekize kadar bazen uyuyor.Iki gundur ikinc uykusu en fazla 1 saat oluyo.. Acaba tek uyku mu istio gündüzsicaktan zannetmiyorm.. Bizim ev yayla gibi serin.. Yaz boyu serin serin uyudu hep
Yaa ne güzel. Biz yandık kavrulduk valla. Bizimki bikac hafta öncesine kadar dört uyku uyuyodu gunudz. İki haftadır üç uykuya indik. İki gündür sanki yine bı savastayiz. Uykuya cokk direniyor. İki uykuya incez galiba. Sabah kaçta güne baslio Eymen. Bizimki yedide uyanıyor. Abisi uyanmazsa sekize kadar bazen uyuyor.
Çocuklar yaşlarını doldurunca olurmuş böyle. Yani bu da bir atakIki gundur ikinc uykusu en fazla 1 saat oluyo.. Acaba tek uyku mu istio gündüzsicaktan zannetmiyorm.. Bizim ev yayla gibi serin.. Yaz boyu serin serin uyudu hep
Beşikte ağlamadan durur mu. Bizimki beş dakika içinde bütün binayı ayağa kaldiriyoValla kacta uyaniyo bilmiyorum tahminime göre 6da.. Biz uyanamiyoruz o uyandgnda.. Bizim uyanmamizk beklio besikte garibimbu ara uyku uyumuyo geceleri naapcam bilmiyorum.. Dun ben 2de uyuttum 5 gibi uyanmis tekrar babası uyutmus tekrar
Ben çıt sesine uyanıyorum bebenin. O derin uykularim gitti ne güzel sizin. Sabah dikiyor biziValla kacta uyaniyo bilmiyorum tahminime göre 6da.. Biz uyanamiyoruz o uyandgnda.. Bizim uyanmamizk beklio besikte garibimbu ara uyku uyumuyo geceleri naapcam bilmiyorum.. Dun ben 2de uyuttum 5 gibi uyanmis tekrar babası uyutmus tekrar
Valla kacta uyaniyo bilmiyorum tahminime göre 6da.. Biz uyanamiyoruz o uyandgnda.. Bizim uyanmamizk beklio besikte garibimbu ara uyku uyumuyo geceleri naapcam bilmiyorum.. Dun ben 2de uyuttum 5 gibi uyanmis tekrar babası uyutmus tekrar
Ben çıt sesine uyanıyorum bebenin. O derin uykularim gitti ne güzel sizin. Sabah dikiyor bizi
Bizimki de hem yuruyemiyo hem ayakta olmak istiyo bu nasıl iş anlamadım.
Evet geçecek. Benim oğlumda çok hareketli ama fazla yemiyor. Değişik değişik çorbalar yapıyorum çöpe gidiyor. En sevdiği şey tarhana. Bir dönem böyle oluyor. Ama zamanla düzeliyor. Ben sütüm yok diye düşünüyordum. Asla onunla doymaz diyordum. Geçen ay oğlumla 2 gün ayrı kalmak zorunda kaldım. Bir süt birikti anlatamam. Elimle sağdım ama hiç fayda etmedi. Ertesi gün pompa aldım koşa koşa. Oysaki hiç süt inmiyor göğüslerine. Ama varmış ve demekki oğluma yetiyormuşKızım 11 gün oldu yemek yemiyor,tek bir öğün besleniyor o da akşamları ve tarhana kabul ediyor sadece.Cok az da yoğurt.10 ay 20 günlük,sadece emerek doymasi imkansız.Ust dişte çıktı şuan görünür de bir şey yok.Ama inanılmaz yoruldum,her gün " acaba yiyecek mi " diye düşünerek yıprandım.Normalde ben besliyordum.Bu ara onune ufak ufakta koymaya başladım o oyalanirken belki hem ağzına götürür hem benden yer diye.Yok yine olmuyor,bir tane ağzına goturuyorsa geri kalan yerlere.Ne yapicam bilmiyorum.Annem,eşim bırak yerse yer,yemezse aç degildir düşüncesinde.Ama hem acligina eninim saatlerdir emmemis oluyor,hem de 10 gün öncesine kadar bu ayarda gayet iyi yiyordu.Tecrubeli anneler geçecek mi bu durumYerinde durduğu yok,bari yakmalik enerji olarak birkaç şey yese razıyım..
Aynıyız. Çok sık uyanıyor ve sebebini çözemiyorumKızlar selam. Sözde 11 aylik bebişim var ama sanki bir yenidogan gibi geceleri çok sık uyanıyor. Yani 3 gece normal uyuyorsa 1 gece sürekli uyanıyor. Gece saat 2den beri 15 20 dkda bir uyanıyor. Tükendim artık
Aşırı benzer. Ekim 16 doğumlu bizim. Sizinki ne zaman doğdu? Şu atak haftası dediklerinden olmasın bu çocukların derdiYa kızlar şu uyku konusunu nasıl cozucem ben. Ilk uyuduğunda 3 - 4 saat uyuyor ama sonra (bazen saat başı bazen 15 20 dakikada bir ) uyanıp emiyor oyle uyuyor. Her gece böyle değil ama 2 3 günde 1 gece mutlaka böyle bir gecemiz oluyo. Ağlamıyor huzursuz degil uyanıp oturuyor yatakta. Alip emziriyom .Böyle sabaha kadar 5 6 7 defa en az gidiyor
Günde 4 uykuyu sadece yenidoğanken uyudu sanırım benim kiYaa ne güzel. Biz yandık kavrulduk valla. Bizimki bikac hafta öncesine kadar dört uyku uyuyodu gunudz. İki haftadır üç uykuya indik. İki gündür sanki yine bı savastayiz. Uykuya cokk direniyor. İki uykuya incez galiba. Sabah kaçta güne baslio Eymen. Bizimki yedide uyanıyor. Abisi uyanmazsa sekize kadar bazen uyuyor.
Bencede gece uyumayan bebeğe bakmak çok çok çok zor. 2 yaş civarı düzene giriyor. Büyük oğlumda 2.5 yaşında tam manası ile gece uyumaya başlamıştı. Yarısı bitti yarısı kaldı diye avutuyorum kendimiBen doğurduğumdan beri öğlen uykuları hep 2 tane asla uyumayı sevmiyor, öğlen maksimum 1,5 saat uyur. Kurulu saat gibi hemen gözler açılıyor. 1 saat sonra...
1 hafta sonra 11 aylık olacak hala aynı devam Gündüz uykusu da gece uykusu da uzun değil. Bideeee Geceleri bu ara o kadar çok kalkıyorum ki nerdeyse her saati görüyorum geceleri. İnşallah diş sıkıntısı falandır. Bu zamana kadar da Gece maksimum 3-4 saat uyudum kesintisiz(( ne zaman uykular düzene girecek ahhh ahhh
Bazen ağlayasım geliyor uykusuzluk bebek bakma konusunda en zor olanı.
Bu ara bizde öyle cnm nerdeyse saat başı bi mızırdanmabende aynen öyle ses çıksa hemen gözümü açıyorum zaten kalkmazsam eğer uykusu iyice açılıyor sonra uyumuyor, o yüzden gece ses duyunca hemen kalkıyorum yataktan uykusu açılmadan emziryatır emzir yatır bu böyle gece 4-5 kere devam ediyor bu ara...
mesela önceden 9 da uyudu 12 de uyanırdı sonra 2,5,7 gibi kalkardım bazen 12,3,6 gibi 3kere uyanırdımmm...
atak dönemi midirrr diş midir her saat kalkıyorum((
Çocuklar yaşlarını doldurunca olurmuş böyle. Yani bu da bir atak
Beşikte ağlamadan durur mu. Bizimki beş dakika içinde bütün binayı ayağa kaldiriyozaten çocuklardan biri uyansa sesine öbürü kalkio. Benm yatma sansim kalmıyor artk
Ben çıt sesine uyanıyorum bebenin. O derin uykularim gitti ne güzel sizin. Sabah dikiyor bizi
Ben doğurduğumdan beri öğlen uykuları hep 2 tane asla uyumayı sevmiyor, öğlen maksimum 1,5 saat uyur. Kurulu saat gibi hemen gözler açılıyor. 1 saat sonra...
1 hafta sonra 11 aylık olacak hala aynı devam Gündüz uykusu da gece uykusu da uzun değil. Bideeee Geceleri bu ara o kadar çok kalkıyorum ki nerdeyse her saati görüyorum geceleri. İnşallah diş sıkıntısı falandır. Bu zamana kadar da Gece maksimum 3-4 saat uyudum kesintisiz(( ne zaman uykular düzene girecek ahhh ahhh
Bazen ağlayasım geliyor uykusuzluk bebek bakma konusunda en zor olanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?