Kesinlikle hiç fark etmez cinsiyeti, yeter ki sağlıklı olsunlar. Ben de işte 6+1 de kalp atışını duydum o zaman fasulye gibiydi. Yani bu teoriye göre kız mı oluyo erkek mi canım :)
Canım bugun devlette gıttım kan tahlılı yaptırdım doktor vajınal bakmak ıstedı bende sağolun ben zaten kalp atışı duydum sadece testlerımı yaparmısınız dedım tamam dedı . Muayene olmadım yanı canım artk mınnagımı cuma gunu görucem rabbım ızın verırse
kızlar tüp bebekle hamile kalanlar vardı aramızda onalara sormak istiyorum. ben coraspin kullanıyorum herhangi bir pıhtılaşma sorunum olup olmadıgını bilmiyorum transferden sonra başlatmıştı doktor rutin bişey heralde. siz ne zamana kadar kullandınız
Haftaya cuma 9+1 olucaz nasipse, o gün gideyim diyorum çünkü çok merak ediyorum :)) bende de heyecan var kuzum ne kadar büyümüş olur çok merak ediyorum :)
Haftaya cuma 9+1 olucaz nasipse, o gün gideyim diyorum çünkü çok merak ediyorum :)) bende de heyecan var kuzum ne kadar büyümüş olur çok merak ediyorum :)
Bkalım benım doktor bırdaha ne zaman çağırcak çok merak edıyorum kesn haftaya gel der gibi gelıyo
Ama bu sefer bn gitmem 10 ve 11 de giderim rabbım ızın verırse . O kontorlden sonra da aileme söylerım
Canım çok üzüldüm ne desem boş biliyorum teselli olmuyo, aynı şeyi yaşadım daha önce. Rabbim hayırlısını versin, en yakın zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin sana