2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kesinlikle hiç fark etmez cinsiyeti, yeter ki sağlıklı olsunlar. Ben de işte 6+1 de kalp atışını duydum o zaman fasulye gibiydi. Yani bu teoriye göre kız mı oluyo erkek mi canım :)
fasulye gıbıyse erkek dıyola r :)

Bakalım görcez rabbım ızın verırse ne olcak :)
2 şansımız var zaten

H E canım gittin mi doktora
Canım bugun devlette gıttım kan tahlılı yaptırdım doktor vajınal bakmak ıstedı bende sağolun ben zaten kalp atışı duydum sadece testlerımı yaparmısınız dedım tamam dedı . Muayene olmadım yanı canım artk mınnagımı cuma gunu görucem rabbım ızın verırse

Aynen canım yeter ki sağlıkla gelsinler hiç önemli değil :)
haftaya gidiceksen değil mi kontrole ?

Ay 9 hafta el ayak bellı oluyo dıyolar ama tamda bılmıyorum Benım bu cuma kesın yıne bıse anlamıcam ultrasonda

Aman iyi olsun kalp atışını göreyımde heyecanlanıyorum elımde olmadna :))

kızlar tüp bebekle hamile kalanlar vardı aramızda onalara sormak istiyorum. ben coraspin kullanıyorum herhangi bir pıhtılaşma sorunum olup olmadıgını bilmiyorum transferden sonra başlatmıştı doktor rutin bişey heralde. siz ne zamana kadar kullandınız

Haftaya cuma 9+1 olucaz nasipse, o gün gideyim diyorum çünkü çok merak ediyorum :)) bende de heyecan var kuzum ne kadar büyümüş olur çok merak ediyorum :)

Reactions: H E
Bende de aft çıktı ağzımda!!! halbuki iştahım çok açıktı bol bol su içerdim. Şimdi bırak su içmek konuşamıyorum bile ((

çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah sabır versin bundan sonrası içinde Allah iyi günlerinizi göstersin inşallah en önemlisi sağlıkla kalın

Sen daha erken görüceksin canım ne güzel :) senin de baya büyümüş olucak nasipse :)
Bkalım benım doktor bırdaha ne zaman çağırcak çok merak edıyorum kesn haftaya gel der gibi gelıyo
Ama bu sefer bn gitmem 10 ve 11 de giderim rabbım ızın verırse . O kontorlden sonra da aileme söylerım

Kizlar ben kaybettim bebegimi kalbi durdu kurtaj olucakmisim cok uzgunum
Canım çok üzüldüm ne desem boş biliyorum teselli olmuyo, aynı şeyi yaşadım daha önce. Rabbim hayırlısını versin, en yakın zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…