- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
Rabbim safi ismi ile sifa versin melegimeÇok sağol canımvalla korkudan kalbim çarpıntı yapıyor artık doktora söyledik dün damla verdi onu sıkıyoruz dünden beri ama arkada bi yerde belli genizden geliyor ses açılır mı ki kendiliğinden
Eğer burnunuz kuruyosa çalıştırın tabi nem makinesi .Bizim klima olacak canım kurutur mu nasıl olur bilemedim ama benimde burnum çok kurur söylediklerin için sağolaklımda olsun ona göre dikkat edeyim bir doktoruna da sorarım
Aminn kuzum inşAllah açılır çok sağol sanada sağlıklı doğumlar versin RabbimRabbim safi ismi ile sifa versin melegimerabbimin en özel en guzel mucizesine yardim etsin insallh acilir annesi üzülme rabbim sana bağışlasın kuzumu
Allah razı olsun canım benim rabbim yavrunuda sana bagislasin insallahAminn kuzum inşAllah açılır çok sağol sanada sağlıklı doğumlar versin Rabbim❤
Çok sağol kardeşimaspiratörüde denedik bugün yok bişey gelmiyor ağladığında uyanık olduğunda kıpırdandığında geliyor canım genizde galiba yukarlarda bi yerde bi sorun olur mu ki valla ben panik atak oldum artık tüp bebek zaten başından beri stresli bi hamilelik geçirdim iyice kötü oldum korkudan yığılıp kalıcam senin oğluş kaç haftalık doğdu şimdi nasıl kuzum
Kızlar xaiomi V3 siparişi verdik. Heyecanla gelmesini bekliyorumbelki oğlum onu görünce totosunu yerden kaldırmak ister.
Ya bi de merak ediyorum bi tek benim oğlum mu kaldı hala Toto üstü duran, emeklemeyen
Evet evet kesinlikle kardeşli olanlar çok hızlı ilerliyo yegenimden biliyorum. Herşey normal şükür çocuğumda ama ben de normal değil. Artık ağırlaştı ve zaten var olan bel boyun sırt ağrılarım gece uyutmaz oldu. O yüzden yürüsün emeklesin bişey yapsın insin sırtımda istiyorumEymen 8 aylikti duzeltilmis..Dondukten snra geri geri sürünmeye başladı.. Ileri gidemeyince sinirleniyodu.. Snra aniden emeklemeye başladı.. Aniden de koltuk kenarlarindan tutunup yurumeye başladı.. Eger dönmeseydi ben naapcami bilmiyodum.. Çünkü o zmnlar sizinkiler bayagi ilerdeydi eymene göre.. Bi de dönme için en son 8 aymış.. Tam doktora goturcem dönmeye başladı.. Bi anda oldu herşey.. Yazin 3 ayda kendini gelistirdi hep.. Sen bilincli annesin ters bisey gormuyosan yavrunda vakti vardır bence.. Bi de ilk cocuklarin gelisimi daha yavaş ilerliyomus kardesli bebeklere göre
Buyur cnm benim 37haftada doğdu 3gun kuvezde yattık ciğerleri yaş mis şükür çıkarken aldım sonra sarillik olduk 2gun yattı sürekli nefes alıyorum diye bakıyordum sanki hırıltılı geliyor sanıyordum oyuzden sende panik yapıyorsun bol bol emzir birde nazar aspiratör var serum fizyolojik sık çek okadar rahatlıyorum yoksa al mutlakaHemde çok etkilendim canım bi damla verdi doktor ama serum yazıyor ama hangisi bilemedimmemeyi daha ememiyor canım süt sağıp veriyoruz ah bi büyüse azcık kendini toplasa bende kendime gelsem
Emzik verirsen emmesi güçlenir cnmBuyur cnm benim 37haftada doğdu 3gun kuvezde yattık ciğerleri yaş mis şükür çıkarken aldım sonra sarillik olduk 2gun yattı sürekli nefes alıyorum diye bakıyordum sanki hırıltılı geliyor sanıyordum oyuzden sende panik yapıyorsun bol bol emzir birde nazar aspiratör var serum fizyolojik sık çek okadar rahatlıyorum yoksa al mutlaka
Buhar makinaları var canım çocuklar için olan doktor görüşü alıp onu uygula ağzına göre küçük aparatla biraz tutsan temizler burnunu hemde açık tutarÇok sağol kardeşimaspiratörüde denedik bugün yok bişey gelmiyor ağladığında uyanık olduğunda kıpırdandığında geliyor canım genizde galiba yukarlarda bi yerde bi sorun olur mu ki valla ben panik atak oldum artık tüp bebek zaten başından beri stresli bi hamilelik geçirdim iyice kötü oldum korkudan yığılıp kalıcam senin oğluş kaç haftalık doğdu şimdi nasıl kuzum
Nasıl arttırılmış? Bizde daha fazla artmasın...O 15 saati vermede sıkıntı yaşıyorlar.Okulda sadece 4 sınıf var.Toplam 60 öğrenci..Sadece benim bransimda iki öğretmen var,diğer branşlar teker ogretmen.Ve maaş karşılığı anca ders alabiliyorlar.Trakyada bir şehir,merkez de..Ama vaziyetler böyleŞimdi ders sayıları arttırılmış.Bakalim durumum nasıl olur,süreci çok merak ediyorum.
Xiaomi'nin bir modeli dün geldi bize de. Model aklımda degil. Gayet güzel. Mutfakta zorlanıyor. Tüm kirintilari toplayamiyor büyük parçaları falan. Ama geri kalan her yerde çok iyi iş çıkardı.Kızlar xaiomi V3 siparişi verdik. Heyecanla gelmesini bekliyorumbelki oğlum onu görünce totosunu yerden kaldırmak ister.
Ya bi de merak ediyorum bi tek benim oğlum mu kaldı hala Toto üstü duran, emeklemeyen
5,6,7 ler Haftalık 24 saate kadar 8 ler 30kusurdu tam bilmiyorum o kademeye girmiyorum.Ama bize yansıması da derslerin arttırılması oluyor.Siz de daha fazla nasıl yükselsin bilemedim,umarım olmazNasıl arttırılmış? Bizde daha fazla artmasın...
Şaka gibi. Normu guncellemeyi unuttukları için yeni öğretmen mi geldi bir de...
Sorucam canım onu burnuna denedik aspiratör ama bişey gelmiyor arkada belli ki ama o nasıl açılacak anlamadım bendeBuhar makinaları var canım çocuklar için olan doktor görüşü alıp onu uygula ağzına göre küçük aparatla biraz tutsan temizler burnunu hemde açık tutar
Evet canım insan panik yapıyor bende sürekli bakıp duruyorum panik oldum iyice sesi çıktıkça geliyor o tıkanıklık sesi doktorda baktı bugün ona yapcak bişey yok dedi anlamadım bende nolcak damla var canım sıkıyoruz çekiyoruz ama bişey de gelmiyorBuyur cnm benim 37haftada doğdu 3gun kuvezde yattık ciğerleri yaş mis şükür çıkarken aldım sonra sarillik olduk 2gun yattı sürekli nefes alıyorum diye bakıyordum sanki hırıltılı geliyor sanıyordum oyuzden sende panik yapıyorsun bol bol emzir birde nazar aspiratör var serum fizyolojik sık çek okadar rahatlıyorum yoksa al mutlaka
Ben de heyecanlıyım valla eşime sordum keyfimin kahyası ne zaman geliyo diyeXiaomi'nin bir modeli dün geldi bize de. Model aklımda degil. Gayet güzel. Mutfakta zorlanıyor. Tüm kirintilari toplayamiyor büyük parçaları falan. Ama geri kalan her yerde çok iyi iş çıkardı.
Hadi ya canım kaçıyormu öyle süt hiç bilmiyordumBisey gelmiosa süt artığı filan da olabilir.. Genize kacabilio emerken.. Sümük yoksa çok dert etme derim.. Ama için rahat etsin istiosan doktora götür..
Benim eymenim 33+1de dogdu ama ultrasona gore 32+6ydi.. Şimdi 1 yaşına girdi.. 25 gun kuvozde kaldı entube edildi sarilik ve enfeksiyon tedavisi gördü.. Simdi gayet sağlıklı maşallah.. İlk baslarda bende senin gibiydim.. Solugu hep hastanede aliyodum ama hicbisey çıkmıyordu gayet iyi deyip geri dönüyorduk.. Bi sure sonra annelik oturuyor hakveriyorum sana.. Bende ondan snra rahatladim.. Evhamdan çocuğun buyuyusunu izleyemiyodum..
Snra aştım bunları.. Biraz büyüsün sende rahatlicaksn eminimki
Eğer o makinay aSorucam canım onu burnuna denedik aspiratör ama bişey gelmiyor arkada belli ki ama o nasıl açılacak anlamadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?