Kızlar siz buhar makinesiyle nebulizatörü karıştırıyorsunuz buhar makinesi sadece ortanın nem dengesini sağlıyor. Ben ilk zamanlar gün içinde 2-3 defa burun temizliği yapmak zorunda kaliyodum. Burun aspiratörü kesinlikle alın ve serum fizyolojik de alın. Havalar serinleyince temizleme sayısını azalttım .Eğer o makinay a
lirsaniz aspiratorden ve burnuna serum fizyolijikten kurtulursunuz serum fizyolojiyi o makinaya koyup ağız ve burundan buhar veriyosunuz
Hadi ya canım kaçıyormu öyle süt hiç bilmiyordumBenimki daha emmiyor biberonla besliyoruz mama ve süt sağıp veriyoruz ama kaçarmı ki öyle.. doktora götürdük bugün tıkanıklık var ama yapcak bişey yok dedi bende anlamadım
İnşAllah rahatlarım canım ya gerçekten çok fenayım annelik çok başka bir boyutmuşmaşAllah canım Allah bağışlasın yaşıtlarını yakaladımı peki
Kızlar bebeğim evde hep çıplak ayakla takılıyor. Doktor öyle söylemişti. Henüz yürümeye başlamadı. Dışarı çıkarken bişeyler giydirmek gerekiyor artık hava sogudu. Nasıl bir şey almalıyım. Attipas çorap gibi giyilen ilk adım ayakkabılarını kullanan var mı
Buhar makinasınamı konuluyor doktora sorayım bakalımEğer o makinay a
lirsaniz aspiratorden ve burnuna serum fizyolijikten kurtulursunuz serum fizyolojiyi o makinaya koyup ağız ve burundan buhar veriyosunuz
Oyu maşallahYakaladı valla.. Bu yaz performans gosterdi.. Arap atı gibi sonradan açıldı benim oglum.. 1 yasina 3 ay kala level atladi
Emmiyorsa biberon deligi ona gore hızlı akiyorsa da genzine süt kacabilir.. Doktor niye tam bilgilendirmemis sizi yahu.. Tikaniksa niye tikanik? Naapmak lazim anlatmasi lazim.. Sen fizyolojik serumu sık madem.. Sıktıktan hemen sonra bebegini ters çevirip sirtina hafif kuvvetlerle vur.. Burnunda sümük varsa atsin.. Yoksa da rahatlatir bu onu.. Eymen bronsit olunca tek yaptgim sirtina vurmakti.. Cok da rahatlatirmis bebekleri.
Oyu maşallahkuzuya ya ne güzel böyle şeyleri duyunca moral oluyor banada prematürelik ne kadar süre sürüyor hep prematüre mi olacaklar normal insan gibi ne zaman olurlar diye merak ediyorum.. yaa sorma canım geçen gittiğimizde biraz var evet tıkanıklığı dedi bişey yapmadı bugünküde bÖyle dedi ben anlamadım ya insan bişey der bi ciğerleri dinledi ciğerde yok dedi o kadar Nasıl geçecek anlamadım dediğini.. ama dediğini yapıcam valla bi açılsa ben rahatlıycam yaaa
Kizlar bir şey danisicam.Kizim gün içinde çok keyfi tam gününde değilse sürekli mizmiz,ağlamaklı.Oynuyoruz,kucaklıyorum,konuşuyoruz vb Ama günü zor akşam ediyoruz.Esim gelince ben mutfağa gidiyorum.Ve gün içinde zir zir kız babasını bir köşede bırakıp onun peşine dolanmayip kendi halinde takılıyor oyun oynayarak.Ne zaman ki beni görüyor yine ağlamaklı bana geliyor.Benimle alıp veremedigi nedir? babasıyla dururken uslu bir kız olup benle neden tam aksiSizinkiler nasıllar?
Bence bu normal canım.Gorumcemin oğlu 17 aylık,bir ay önce gördüğümüzde o da yapıyordu.Kizim da yapıyor.Hayir dedikçe daha da gaza geliyor.Benimkide butun gun peşimde.. Babasi gelince sevindirik oluyo onunla oynuyo gülüyor.. Benle oynayalim diyorum yok.. Anca sacimi çeksin.. Bi de aklima takilio sizinkilerde var mi hiç boyle bisey? Eymen ayaklari yalamayi isirmayi cok seviyor.. Ayaklarimizi saklar olduk cocuktan.. Iyice kafaya takmaya basladim bunu.. Normal mi sizce?
Canım tüm salgınlar 2 yıl sürüyormuş yani 2021 in sonuna doğru ancak rahatlayabilecezBen ev ayakkabisi alcam. Alcam da kac numara alsam karar veremiyorum.. Surekli büyüyor ayağı.. Su an 19 20 arasinda 21 mi alsam bilemedimdışarıya da bot gibi bi spor ayakkabi gördüm onu alirim da.. Kasim gelmeden disari ayakkabisi almicam.. Korona çıkarsa yine evde olcamiz için dışarı ayakkabisi almam
Hayır o nebulizatör . O farklı buhar makinesi farklı. Buhar makinesi sadece odanın nem miktarını ayarlarBuhar makinasınamı konuluyor doktora sorayım bakalım
Onu hiç bilmiyorum oda burun temizleyici mi bi sorayım onudaHayır o nebulizatör . O farklı buhar makinesi farklı. Buhar makinesi sadece odanın nem miktarını ayarlar
Yakalıyorlar mı peki canım hiç bilgim yok bu konularda daha korkuyorum hep geri mi kalacak diye normal ne zaman olacak diye.. yaa çok sağol gerçekten bana çok destek oluyorsun canım benim2 yaşına kadar sürebilir prematüre.. 2 yasindan sonra yaşıtlarını yakalaması bekleniyor.. Genelde 1 yaşında filan bırakılıyor prematüre.. Biraz senin iteklemene bağlı biraz da nasip kısmet.. Bebek kendi gelişiyor zaten durduğu yerde bileendise etme hersey düzeliyor..bak burdan soyluyorum sana
Bence bu normal canım.Gorumcemin oğlu 17 aylık,bir ay önce gördüğümüzde o da yapıyordu.Kizim da yapıyor.Hayir dedikçe daha da gaza geliyor.Hele terlik giydiksem peşimden koşar gibi geliyor.Tadina bakması lazım.
Babanın gelmesine sevinme olayı bizde de var.Ama onun kucağında sessiz bir haldeyken bile bana atlıyor ve mizmizlanmaya basliyor.Gun içinde tüm vakitlerim onunla,yemek yaparken bile.Kendime zaten vakit ayiramiyorum ama hatayı nerde yapıyorum bilmiyorum.
Canım tüm salgınlar 2 yıl sürüyormuş yani 2021 in sonuna doğru ancak rahatlayabilecez
Yakalıyorlar mı peki canım hiç bilgim yok bu konularda daha korkuyorum hep geri mi kalacak diye normal ne zaman olacak diye.. yaa çok sağol gerçekten bana çok destek oluyorsun canım benim
Cnm senin yapcagin bol bol annesutu vermek burnunu açmak birde dikkat et virüse hastane ortamınaEvet canım insan panik yapıyor bende sürekli bakıp duruyorum panik oldum iyice sesi çıktıkça geliyor o tıkanıklık sesi doktorda baktı bugün ona yapcak bişey yok dedi anlamadım bende nolcak damla var canım sıkıyoruz çekiyoruz ama bişey de gelmiyor
Kaç kilo dogdu cnmEvet canım insan panik yapıyor bende sürekli bakıp duruyorum panik oldum iyice sesi çıktıkça geliyor o tıkanıklık sesi doktorda baktı bugün ona yapcak bişey yok dedi anlamadım bende nolcak damla var canım sıkıyoruz çekiyoruz ama bişey de gelmiyor
Burnuna serum fizyoloji sık aspiratörle çek yavaşça. Ciğere inmesini de engeller, burunda birşey varsa temizler deOyu maşallahkuzuya ya ne güzel böyle şeyleri duyunca moral oluyor banada prematürelik ne kadar süre sürüyor hep prematüre mi olacaklar normal insan gibi ne zaman olurlar diye merak ediyorum.. yaa sorma canım geçen gittiğimizde biraz var evet tıkanıklığı dedi bişey yapmadı bugünküde bÖyle dedi ben anlamadım ya insan bişey der bi ciğerleri dinledi ciğerde yok dedi o kadar Nasıl geçecek anlamadım dediğini.. ama dediğini yapıcam valla bi açılsa ben rahatlıycam yaaa
Burnu açılmıyor bi türlü canım çok arkadan geliyor o ses yaCnm senin yapcagin bol bol annesutu vermek burnunu açmak birde dikkat et virüse hastane ortamına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?