2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar 2 gün sonra 11 aylık olucaz hala 9. ay aşımızı olmadık. Aşı gelmemiş. 9 la 11 arası oluyo demişti hemşiremiz. Az önce aradım gelmedi dedi. Bizim gibi yaptıramayan var mı?

Onu hiç bilmiyorum oda burun temizleyici mi bi sorayım onuda
Hayır burun temizleyici değil o Aslım hastalarının evde ağızlarına takıp hava aldıkları bi alet. İlaçlarını ona koyup buhar yoluyla alıyorlar. Bronşit olan bebek ve çocuklarda da kullaniliyo. Nemle alakası yok yani

Çekiyoruz ama gelmiyor birşey canım ya ciğere inerimiki genizden geliyor heralde bu tıkanıklık
O zaman temiz burnu. Burun kanalı dar olduğu için hırıltılıdır. Endişe ettikçe serum fizyoloji sıkabilirsin. Ama her seferinde aspiratör ile çekmene gerek yok. Tahriş olmasın.

Kizlaaarrrrrrr keyfimin kahyasiyla ilk saatlelerimizdi. İnanılmaz süper bi alet . Kurdum oturdum ve evi temizlemesini izledim. Halimin kenar sacaklarina ,kablolara falan hiç bişeye takılmadı saçlar 3 cm. Herkese tavsiyem olsun imkanı olan beklemesin diyim dedim. Acayip keyfim yerine geldi

Hayırlı olsun darısı başımıza

Var var.bizim çatlak ayaklarımızın baş parmagini ısırmaya bayılıyor. Ayakları saklayinca bir ağlıyor sanki aç bırakmasın. Mizmizlik had safhada psikolojik olarak çok yorgunum.

Var var.bizim çatlak ayaklarımızın baş parmagini ısırmaya bayılıyor. Ayakları saklayinca bir ağlıyor sanki aç bırakmasın. Mizmizlik had safhada psikolojik olarak çok yorgunum.

Eymende ayni boyle yaa.. Nedir bu ayak parmak sevdasi anlamiyorum eymende surekli dibimde mizmiz.. Ayniyiz zera.. Bende psikolojik olarak bitkinim

O zaman temiz burnu. Burun kanalı dar olduğu için hırıltılıdır. Endişe ettikçe serum fizyoloji sıkabilirsin. Ama her seferinde aspiratör ile çekmene gerek yok. Tahriş olmasın.
Evet canım bende öyle düşündüm her seferinde çekmemek lazım derinden geliyor ses ama ya genizden ya burnun yukarısından bakalım o nasıl açılacak

Kizlar eymenin gece uykusu diye bisey kalmadi.. Her saat başı uyaniyor.. Gunduz iki uyku uyuyor acaba ondan mi? Uyku gerilemesi ne zmn başlar deneyimli anneler? Acaba tek uyku mu istiyor.. Bugun gunduz bi sefer uyutcam bakalm gece ne olcak.. Her saat başı niye uyanir ki.. Tok olarak da yatıyor.. Yattiktan iki saat snra uyaniyor genelde.. Snra her saat başı naapcami bilmiyorum

Bugun benim kızda gece 11den sonra 6 defa uyandı ve kesin kalkışta 6:30du.Su sıra çok uyanmaya başladı.Uyanip bizim yatağa çıkıyor.Acliktan olmadigina eminim.Olsa olsa distir diyorum ama bu dis serüveni çok uzun ya..Biz uyku gerilemesi olayını 8. Aydi sanırım fena yaşadık.3 hafta kadar sürmüştü.Bizimki 11 aylık ama 17 aylık kuzeni de şuan çift uyuyor.Bence daha küçükler ya tek uyku için.Asiri uykusuzlukta bünyelerinde yorgunluk yapicak bu sefer de dalmalari zorlasicak bence...

Disdir cnm bizim diş zamani 3hafta sürüyor böyle yapması çok zor Allah yardımcın olsun

15-18 ay arası tek uykuya geçiş dönemidir ama erkek bebekler bilimsel olarak da kanıtlanmış ki tek uykuya 18 ay gibi geçiyorlar. Tabiki bunlar ortalamadır ama bunlar çok erken de tek uyku çok az gelir.

Benim kızım eğer evde ikimiz teksek dediğin gibi sürekli mızmız hiçbirşeyle ilgilenmeden sadece ayak diplerimde ve bacaklarım yapışık oluyor :/ ana evde başka birisi olsun ona da gitmiyor bana da gelmiyor kendi halinde takılıyor. 2nci kişi kim olursa olsun böyleyiz yani

Kızlar acı bir tecrübe kazandım malesef . Sizi de hemen bilgilendireyim.
Kızım bulaşık makinesi tableti yedi, başka bir evde ne ara aldı ne ara yedi bir iki dakikalık peşinde olmadığım an aklıma geldikçe deliriyorum. Tabletin sıvı kısmını patlatmamış toz olan kısmını patlatmış ağzı toz doluydu hemen acile gittik birkaç tetkik sonucu yatış yapıldı 18 saat gözlem altında kaldık.

1. Böyle bir durumda kesinlikle kusturulmaması gerekiyormuş (ben o anki panikle kusturmaya çalıştım ama kusamadı çocuğum)
2. Emzirme kesinlikle yasak, zararlı maddenin emilimini artırıyormuş.
3. Birşey yiyip içmesi yasak.
3. Yatması yasak, dik pozisyonda durması gerekiyormuş.
4. Uyuması yasak kesinlikle.
5. Birde o tabletlerin en tehlikelisi sıvı kısımlarıymış yani parlatıcı olan kısımları.
6. Son olarak da normal aciller bakmıyor çocuk aciller bakıyor çocuk travmasından dolayı.

Benim için ciddi anlamda kötü bir tecrübe oldu kapak açmayı öğrendiğinden bile haberim yok yani o an güncelleme geldi heralde kapağı açıp tableti yemesi öyle anlık ki...
İnşallah hiçbirinizin başına gelmez. Bunları lütfen kaydedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…